PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
A DualShock4 kompatibilis a PS3-al ? Elõre is köszi.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
2.) ha van 16:9 képarányú lcd monitorod, inkább arra kösd a gépet, a tévén több gond is lesz: kevesebb részlet, apró szövegek olvashatatlansága (pár játékban)
Forza.
jogos :/ 😄
http://www.samsung.com/ph/consumer/tv-audio-video/tv/slimfit-tv/CT21A530FL4XXP ilyen televizióhoz kötném,ehhez hozzálehetne vagy hogy van ez? és ez a psn + kapok valamennyi idõt ha megveszem az alapgépet? és valami olcsó boltot tudtok ha játékot szeretnék venni?
köszi a válaszokat.
Mondjuk én nem vagyok nagy screenshotoló, inkább a livestream érdekes nekem, hétvégére hazavittem egy komolyabb rendszert, de ki sem csomagoltam, mert kipróbáltam a sajátját, és annyira döbbenetesen egyszerûen és jól mûködik (ez jellemzõ az egész rendszerre, õrület mennyire kipofozták a láthatóan a ps3-ból származtatott os-t), hogy már kedvem sem volt kábelezgetni.
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként valszeg valamelyik jövõbeni fw-ben már lesz lehetõség hekkmentesen hozzájutni akár tömörítetlenül is.
Forza.
Azt azért tudni kell, hogy egy 120GB hdd-nek a tényleges mérete olyan 111-112 GB, ebbõl lefoglal magának a PS3 op.rendszernek, cache-nek kb 10-12%-ot, szóval olyan 12-13 GB minusz keletkezik még, így lesz durván 100 GB helyed. Egy Uncharted 3,ha digitálisan szeded, most néztem utána 87GB-ot zabál fel O_o . Ugye egyszer leszedi az egész install pakkot, majd abból telepíti, így duplaannyi hely kell. Majd ha végzett a telepítés törlõdik az install pakk, így újra felszabadul az a kb 40GB.
Tehát azt a 87 gigát próbáld meg elõcsalogatni valahogyan 😄
PSN ID.: Beegabor
Ára: 8k.
Sewell HDCP Killer
Psstore-ra és hiába keresem a demokat csak pár darabot találok.
Most ez komoly hogy ennyi van és megszûntek vagy csak jól el vannak rejtve?
Vmi nagyon kihagyhatatlan akció lesz e mostanában ?
A medve nem játék.
Forza.
A videókártyád csatlakozója OUT, ahogy a Playstationé is.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
De a PS+ tagság nem csak annyit tesz, hogy multizni tudsz. Kapsz minden hónapban ingyen játékokat az Instant Game Collection akció keretén belül, PS3-ra, PS4-re és PS Vita-ra is.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Valahol olvastam múltkor hogy amikor kijön a PS4 akkor fizetõssé válik a PS3 Multi,én pont ezért is választottam PS3-at mivel ingyenes a multi,szóval ez igaz ?
(lehet nem pont ezek voltak benne, de az emlékek már kicsit fakóak így kb 10-15 évre visszamenõleg) 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ha hdmi-s, akkor azért ÁLTALÁBAN (de nem kötelezõen!) szokott benne lenni
Forza.
Forza.
PS3 Accountot szeretnék regisztrálni PC-n keresztül,hol tehetem meg ? Linket küldjön aki tud,elõre is köszi.
Ezelet leszámítva tetszett. Bejött, hogy nem egy olyan típusú DLC (itt a sztorira és az ellenségekre gondolok), amit az ember ettõl a játéktól elvárt volna. Bátor és jó lépés volt. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
mivel ps3on a ds3 nativ kontroller, semmiféle xinputos átmappelõs sz*rság nincs
tehát továbbra se nagyon értem a kérdést 😊
játékban pl az X gomb az ütés: akkor az X gombot kell nyomnod, eleve az jelenik meg a képernyõn, stb.
Forza.