89387
PlayStation3
-
#87462 ott a telószám, hívd fel :) de chatboxban rákérdeztem wadarrnál és írta, hogy ps3at is javítanak
(ne kérdezd, hogy miért ilyen jó üzletember, hogy nem írja ki....... :D ) -
El Gigante #87461 Először játszod végig, akkor mindenképp offline, mert online módban vissza szokott állni a white world tendency semlegesre. Ugye ahogy ölöd a bossokat úgy fehérednek ki az oszlopok, és a játék is könnyebb lesz kicsivel, több gyógyító cuccot dobnak az ellenfelek!
Black world tendencynél fordítva van ez az egész! Ha meghalsz ember formában egyre sötétedik és nehezedik, több xp-t kapsz és fejlesztéshez való cuccot!
Ne ember formában játssz, legyél öngyilkos a nexusban minden boss leölése után, DE csak a nexusban!
-
#87460 De itt nem láttam hogy javítanának ps3-at! -
Samurai84 #87459 Kérdés: demons soulsban ha online módban játszok ráfaraghatok? van értelme így játszani vagy inkább kezdésnek offline toljam végig? ott van az hogy bejöhet a játékomba egy ellenfél és lecsap szó nélkül? ill. kezdésnek warrior vagy knight? a tank pusztító karikat kedvelem. -
#87458 Skacok.
Nagy felfedezés.Barátnőm nekiállt a beyond two soulsnak.Neki azt állítottam be,hogy"ritkán játszok videójátékokkal,vagy soha".Ugyebár ez annyit tesz h könnyű fokozat.Nah és nézem ahogy játszik és a qte részeknél írja az irányokat neki.Azaz mikor kifehéredeik a kép,egy bazinagy iránynilat is odatesz.Ez esetleg segítség lehet annak aki itt sokat baszakodott a qte-k miatt. -
#87457 jogos, ConsoleCorner helyett konzoljavításhoz:
xmedia360.hu
itt érdemes konzolt javíttatni! cc sajnos megbízhatatlan, ismerőst átvágtak egy 360al, pénzét aliag akarták visszaadni -
#87456 Bekapcsolás után sárga led és csipog 2öt -
#87455 Ha valaki használ Pulse-t, írna pár szót akkuidőről meg BassImpcatről, illetve a kettő viszonyáról? Kösziek! :) -
Fidolorous #87454 tudni miért ? -
Freedy23 #87453 ConsoleCorner már nem áll kapcsolatban az xmediával, ha esetleg azért linkelted őket -
#87452 az alaplaphiba mit jelent amugy? ylod?
ha igen:
http://www.consolecorner.hu/49-szerviz/53-playstation-3
12k, elvben ha nem sikerül a javításuk visszakapod a pénzt (erre azért kérdezz rá!), 2 hét garit adnak is rá
-
#87451 Akkor irány szervíz. -
#87450 Itt van már nálam a gép! Gép+joy+gta4+gt5 -
#87449 Ha ingyen adja, akkor fogadd el, köszönd meg, vidd el egy szervízbe, vizsgáltasd be, és majd megmondják mennyibe kerül megcsinálni. Ha nem is éri meg, te legalább megpróbáltad. GTA tutira menne rajta, mivel ps3-om és ps3 közt nincs teljesítménybeli különbség. -
#87448 Nem tudom mi legyen akkor! :/ -
#87447 Ez így van, ahogy mondod. -
elims #87446 Kirol: lemezen vagy gépen van meg a beyond?
Magyar nyelv van benne?
Milyen account-tal használod?
Erős a gyanúm,hogy ez lesz a probléma,de ne legyen igazam..
Én hasonlóképpen jártam a gran turismo 5 academy edition-nal. :-/ -
#87445 Lehet benne ráció mert sokan vettek ps4-et és eladták a ps3-at.Ha meg vki el akar valamit adni,tehát EL AKARJA ADNI akkor bizony kompromisszumot kell kötnie és ár alá mennie.Mit sem bizonyít jobban,hogy a facebookos kis ps3 csoport december és január közt 300ról 1000 tagra bővült és mind új a gép világában mivel alap dolgokat kérdeznek stb......Szóval lehet h volt ilyen olcsón gép,mert így is azért segítség abban,hogy ne 120K-t adj egy konzolért hanem mondjuk 80-90 ezer ft-ot. -
#87444 Nem tud senki segíteni? -
#87443 Jelenleg valóban nincs 30 alatt. Én is ezt írtam. Örülök is neki, mert már kezdtem azt hinni, hogy az új gen miatt már meg sem éri eladni az enyémet. -
#87442 Nem az, mert ilyen nincs. 30 alatt nincs Slim pláne nem ekkora HDDvel. Én adtam el pár hete 28ért 120as HDMI hibás Slimet és az volt a legolcsóbb ott. -
#87441 Szerintem az előző hsz-em elég egyértelmű volt. -
#87440 1-2 van 32-35ért, a többi 40 vagy afelett. Hol van 25ért??? ráadásul 320as??? -
#87439 Karácsony, és PS4 megjelenés előtt sok volt, most látom kevesebb van, de hardveraprón és apródon most 5 perc alatt találtam vagy 4-et, amit 30-ért el lehetne hozni. Én másfél éve vettem, akkor garanciás Slim 320-at 2 joyyal, 2 játékkal 45-ért, hibátlan a mai napig. Aki keres az talál... -
#87438 Hát az nekem is kéne.40-45ezer forint egy sima slim 1 kontrollerrel,meg esetleg 1 db játékkal.
Én 2éve vettem a 320as slimemet 2kontrollerrel játék nélkül. -
#87437 jöhet a link a 25-30ezres slimekhez :)) -
#87436 Ugyan nem értek ezekhez a hibákhoz, de ma már 25-30k körül találsz slim 320-as alapgépeket. Egy alaplaphibát kötve hiszem, hogy olcsóbban javítanának. (de legalábbis nem annyival, hogy megérje). Szóval fogadd el az ajándékot, legalább lesz egy joyod, meg játékaid, és vegyél mellé egy gépet. -
#87435 Végigvittem a Beyond -ot. Szerintem zseniális volt.
Persze van amit én is fel tudnék róni, pl.:
- semmi jelentősége nincs a választásainknak
- korábban mondták, ha meghal Jodie akkor is megy tovább a játék. Na jelentkezzen már valaki, akinek sikerült meghalnia és ment volna tovább a játék.
Viszont megvettem az Advanced Experiments -t, felraktam, de nem tudom elindítani. A fejezetek között nincs ott, a bónuszban meg mindig a PSN-re megy fel, ahelyett, hogy indítaná.
Hogy lehet elindítani? -
#87434 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Van egy ps3, alaplap hibás. Fat, 40gb-os. Ha lehet, mennyiért javítják ezt, és javítás után teljes értékű lesz, vagy ez is olyan mint az xboxoknál a 3 ledes hiba? Utána már soha nem lesz jó!
A másik, hogy ezen a pufin elmegy a gta5? Haverom adná nekem ingyen a gépet+joy+játékok, de csak ennyit mondott hogy alaplap hibás. Nem tudom megéri e foglalkozni vele.
Előre is köszönöm! -
#87433 Életszerű, hogy előbb lőnek minthogy felszólítanának, hogy állj, de mindegy. -
#87432 az is csak nehezítés ;))) -
#87431 A Last of Us-os dolog inkább nehezítés szerintem, mint idegesítő hiba, de a GTA V-ben amit a rendőrök műveltek az szégyen. Kedvencem mikor BELÉMJÖN a rendőr, és KÖRÖZÉST kapok. :D Nem is én megyek neki, erre engem akar lelőni. És hiába van csak egy csillagod, akkor is már lőnek rád. Életszerű. -
Ulthane #87430 De én nem is értem például a GTA V-öt. A Rockstarnál nem volt egy kurva fejlesztő vagy teszter, aki azt mondta volna, hogy srácok, ne égessük már magunkat, mennyire életszerű, hogy fent a legmagasabb hegyen, ha a játékos kinyír valakit, 5 másodperc múlva már ott van két szirénázó rendőrautó?!!!?
Vagy hogy ha az óceán alatt úszva közelítem meg a várost annál a résznél, amikor "ki voltunk tiltva", honnan tudják meg a rendőrök, hogy ott vagyok a víz alatt?
Egyetértek veled, nincs hibátlan játék, de az a baj, hogy csak gondolkodó emberek kellenének teszternek. Ha én lehetnék ott, tuti, hogy nem hagynám az ilyen faszságokat.
Mint a Last of Us-ban, hogy a tetves francban létezik az, hogy egy ólomcső eltörik attól, hogy 4-5 zombit kupánverek? Egy ólomcső akkor sem törik el, ha oxidálódott, és egy század fejét verem szét, soha nem törik el! Az ilyenek halálba idegelnek. -
#87429 Tudod, az a gond, hogy minden jó játékot elkúrnak valamivel. A GTA V-öt pl a rémes repülőirányítással, meg a zseniális rendőrüldözésekkel... egyszerűen nincs olyan játék, aminek minden egyes percét élvezem. Maximum az indie-címek között van ilyen, pl a Journey. Az a játék nem szopatni akar, csak kikapcsolni és gyönyörködtetni. -
Ulthane #87428 Az a játék, amiben egy főellenséggel (vagy bármivel) 3-4 órát kell szenvedni, az nagyon el van baszva. Az nem játék. Az nem szórakoztat. Az frusztrál és szopat. Ehhez meg már öreg vagyok.
Ha egy játékban akármi is nem megy 10-15 próbálkozáson belül, akkor az a játék nálam abban a pillanatban letöröl, és megkapja a "fosszar játék" címkét.
Nem azért játszom, hogy halálra idegeljem magam, hanem hogy szórakoztasson, kikapcsoljon valami. Épp elég stresszforrás meg szarság van a való életben, nehogy már azt a kevés időt, amit játékkal tölthetek elrontsam azzal, hogy szopatom magam! -
#87427 Eladó PS3 fat 250 GB
1 db sixaxis kontroller
1 db Logitech Precision Cordless kontroller
és 29 db játékkal:
Battlefield Bad Company - Gold Edition
Killzone 2 - platinum
Just Cause 2 - platinum
Uncharted: Drake's Fortune - platinum
Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 3: Drake's Deception
Resistance: Fall of Man
LittleBigPlanet
The Lord of the Rings: Conquest
Haze
Genji: Days of the Blade
WET
The Godfather: The Don's Edition
Mirror's Edge
Stranglehold
The Saboteur
Call of Duty 4 - Modern Warfare
Ratchet & Clank: Tools of Destruction
God of War: Ascension
Assassin's Creed 2 - fóliás
MMA
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
DEF JAM: Icon
Beowulf The Game
FIFA 11
Unreal Tournament III
LOST
Ridge Racer 7
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Ár: 79 900 Ft -
#87426 Ahogy előttem mondták,nem egyértelmű.Ha csak a demo-ban látott dolgokra alapszik a megállapításod akkor azt javaslom próbáld ki a teljes verziót.Nekem kéne a nyíl oda,vagy legalább egyértelműbb legyen.Néhány esetben zsinórban szoptam be mert nem az volt a helyes irány amit én annak véltem.Még szerencse,hogy nincs következménye,olyan nagy mértékben. -
#87425 Abszolút nem egyértelmű. -
Evoluti0N #87424 Sokszor egyáltalán nem egyértelmű, hogy most oldalirányba valamerre, vagy lefelé netán. -
#87423 Amerra indul a mozgás arra kell tolni a kart... a verekedésnél ezt tutorialozza. Az egy dolog hogy nem mutatja egy nyíl hogy jobbra balra le, attól még elég egyértelmű:)