PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kratos86
Eszméletlen szépen néz ki és ez még csak egy apró kis részlet belõle! Remélem még mutatnak valamit belõle!
Amúgy nálad van hang mikor megy a video,mert nálam nincs!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Gondolkozom rajta, hogy megvegyem a Resistance 2-t. Mennyire must have játék? Elsõ résszel eljátszottam, egészen jó volt. Burnout Paradise jöhet szóba, ha nem a R2-t veszem.

Smuge
...és abba gondolj bele, hogy még semmit sem láttunk belõle. Teljesen kész vagyok....

Alien!
GT5 gameplay

elég meleg amit a PD összehozott...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

bandika64
Playstation 3 Slim Announced Bocs ha már linkelték... én szerintem ha veszek ps3at maradok a nagynál ha igaz h. 299-be kerül... meg az nekem jobban is tetszik ez úgy néz ki mint egy drága szendvicssütõ(de ez az én véleményem)

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Banano
Pfúj de ronda..<#szomoru1>

Maradok a mostaninál 😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

tarti19
Részben igen, meg az elsõ játék majd ami izgatja fantáziámat november 17-én jönne ki...
Addig akkor jöhet egy X s majd akkor veszek egy Új garis slim gépet (120-as winyóval) 75-80K-ba öcsémmel...
Mondjuk az X helyére lehet a kp jön😛

Alien!
nincs lé?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

orskovacs
Hát ez se lesz csúnya. jó lesz az év vége és a jövõ év eleje😄

PSN ID: orsko

tarti19
:Nos srácok elpasszolom a PS3-at😛
Áttérek az X-re s PC-re egy röpke 3-6 hónapig😛

Kratos86
<#smile>

NEXUS6
Nem sekély!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Kratos86
Új God of War 3 képek!!! <#wink>

NEXUS6
Ha a Sony minden belepakolt fícsõrt megfelelõ szinten támogatna, akkor most nem lennének gondjai általában.

Az SACD végre egy formátum lenne, ami túllép a CD minõségen, de ahelyett, hogy bennhagyja a PS3-ban, inkább kiveszi. 2 HDMI, hálózati router, több USB SD/MMC/MS kártya támogatás miegymás detto.

A koncepció változott, médiaközpontból átmentünk egy sima népkonzol irányban.
Márpedig akik eddig ilyen gépet vettek azok pont ezért vették, de a médiaközpont nem tömegcikk és nem is lesz az, ráadásul profit sincs rajta ellentétben a népkontzollal.

Ez van.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ombika
Te vagy szanalom a baromsagoddal, mikor 165ot irtam blog-ba, akkor meg nemtudtam,h volt meg 1 3xxx probalkozas is! Aszem no komment! Miert mit muvelek beszegletunk ertelmesen es kesz. Ha vmi nem tetszik gyere le vagy ird meg tokfejkem!! Ismet leulhetsz!

Joystiq-nál van új Modnation videó, elég faja, fílinges pályák lesznek itt!
Visszatérve erre a ps3 slimre: azért érdekes, hogy 2007-ben(sõt 2005-ben még tervben volt a 2 HDMI) telepakolták a konzolt mindennel (Linux támogatás, 4USB, SACD, PS2 támogatás, SD/MMC/MS kártyaolvasó) 2009-ben meg totál le van butítva.
Wii hatás?
TGS-en bemutatják a mozgásérzékelést, bedobozolják a mozgásérzékelõt a slimmel és eladják HD Wii-nek. Szvsz 2011-ben a sony stúdiók szinte csak ilyen tipusú játékokat fognak készíteni. Faja kilátások...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ezek a GT5 hírek bizakodásra adnak okot. 😊
Saját zenelejátszás, fasza online mód, 60 pálya, 1000 autó. Mondjuk tuningról nem ír semmit, lehet marad a GT4 féle spoiler hátra, meg kerékcsere. <#levele>

No mindegy, ps3 csúcsa lesz ha megjelenik ez nem kérdés. <#worship><#taps>

EmThor
EmThor
majd elválik mennyire volt nyerõ 5let a vinyót a BD meghajtó alá rakni... :|

Nekem akkor is tetszik az új slim akármit mondtok.

EmThor
SSHD alkotóitól, Dead Nation, PSN zombigyilok:

"Dead Nation is a survival effort on a truly global sclale: every zombie killed by every player in their own country will help to stop the virus spreading worldwide!"

reszkethetnek a magyar zombik 😊

(kép nem tudom honnan van de úgy néz ki vmelyik vid.ból, azért ennyire ótvar)

DJ RX7
hát dizájnban sokkal szebb a régi verzió és nem is lett annyira kisebb.

:3

EmThor
nem kell az amex blue

20£ és 50£ PSN kártya

EmThor
WTF

a kék csavar, avagy a vinyó elöl van

EmThor
engadget kicsomi amit Fox is linkelt, táp még passz, de a gombok nem érintõsek, meg kell nyomni O_O 😄 😄 😄

ezek szerint mégis belefért a táp, ez igen:

Egyik képen lehet látni a slim hátsó dugóját. Olyan mint a sima dvd lejátszóknak vagy videóknak, úgyhogy belsõ táposnak kell lennie, különben elfüstölne 1-2 idiótánál aki közvetlenül a 230ra kötné.

ha kint van a Take 2, vagy a R* akkor biztos lesz némi matéria belõle.

EmThor
psp minies képekkel ezek a régebbi psp-n is mennek. apropó psp, hol vannak a psp-s chinatown wars képek? itt az október a nyakunkon és még nem mutattak belõle semmit!

FW 3.0 - 2009.09.01 (cirka 2 hét)

slim meg gondolom külsõ tápot kap.

Slim kicsomizás

KATT

EmThor
mondom én, itt a karácsony

új god of war 3 képek O_O

azigen <#guluszem1>

EmThor
polyphony közben suttyomban bejelentett 1000 autót, törésmodellt, meg PS Eye fejkövetést cockpit nézetben 😊 (több infó a TGS-en asszem)

LOL

OPM_UKSony have just confirmed to us that the PS3 slim will be £249.99. That’s better than the Euro conversion. The PSP GO will be £224.99.

gazgoblin
<#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Alien!
mondjuk max azoknál lenne akiknek nincs gépük....engem a slim + csökkentés amúgy sem érdekelt,viszont azt azért jó látni,hogy dolgoznak a sonynál rendesen...legyenek fasza játékok,eu psn card,vidzone itthon,fejlesszék az fw-t és kb nekem ennyi elég....a videostore meg úgyse fog ebben az évezredben lokalizálva,itthon mûködni....

NEXUS6
Azért nagyon nem lett tömeghisztéria ahogy látom a dolgokat!<#hehe>

NEXUS6
Most olvasom, hogy nem lesz benne Linux támogatás!

Miért, a régiben volt!?<#nyes>

NEXUS6
Áááá, rosszak vagytok!

Nekem teccik ez a kínai Xlim. <#hehe>
Amúgy nem kapjátok el a dizájn finomságait, amit az eddig mattá vált fényes borítás (praktikus!) és a doboz más részeinek fényes felülete közötti kontraszt jelent pl. Ez egy 3 cm-es képrõl nem igazán jön le.

Most tényleg!

predator0
"Design and specifications are subject to change without notice."

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

A logo az kész 😄D

n000rbi
"konzolosabb dizájn" - szerintem is és igazából ha arra gondolok, hogy a játékkonzol mellett egy blu-ray lejátszóról (és lényegében egy médiacenterrõl) is beszélünk, ami azért jobb esetben egy méretesebb lcd tv-hez társul, mondjuk a nappaliban... én nem tenném ki 😛😊...de ez persze az én véleményem. A válság elérte a Sony-t is, az eddigi dizájnernek repülnie kellett😊 (és ami még elborzaszt a képek láttán, h az eject és power gombok csak nem közönséges szilikonos nyomógombokká degradálódtak az érintõgombok után???)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

EmThor

Amilyen szép volt megjelenéskor (és még mindig) a ps3 olyan csúnya ez a slim. Kínai vacak, semmi exkluzív dízájn, egy olcsó mûanyag fekete buta ps3 írással.
Azé' a hatvanas a legszebb még mindig...króm dizájn, felnyíló kártyaolvasó, króm ps3 írással.
Amíg bírja marad a 60-as a jó kis 320gigás hdd-vel! <#vigyor2>

Alien!
mondjuk sokat így lehet belõle eladni,ugyanis gyerekként nem biztos,hogy beletudtam volna szeretni egy ilyen high tech kütyübe....tudod a gyerekszem más.....

predator0
Én is. Egyrészt, mert nem tetszik, másrészt mert ki tudja fél év vagy kevesebb idõ múlva milyen típushibái lesznek.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tényleg ahogy írod, ilyen gyerek edition lett. 😄 Teljesen elvesztette a high end terméket sugalló külsõt.

Jah hát nálam sem kérdés. Általában rászoktam mozdulni az új kiadásokra, de ez - függetlenül attól, hogy most már offisöl - rettentõ gagyi. Még a hivatalos képeket azért megvárom.

Alien!
részemrõl maradok a fatnél..bár ez már tényleg egy kicsit konzolosabb dizájn.....gyerekeknek jó lesz.

Sõt ez az 😄D