PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
DVD Playback Temperature* 42C 45C
Power Consumption 75W 153W
BC Playback Temperature* 38.5C 47C
Power Consumption 86W 160W
Mondtam én már Neked, hogy a wifi nemcsak lassú de még agypörköltöt is csinál? <#wave>#wave>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Az lehetséges, hogy wifin lassabban megy a net? Berakok vmi letöltést azt alig megy. lejön a cucc, de sztem sokkal gyorsabban ment, mikor kábelen volt.
112 ezer volt nyolcvan gigás. Szóval bizonyos értelemben árat csökkentettek mág máshol már akkor 85k körül volt a sima ps....
Ilyen helyen nem éri meg venni. A Média Markt pedig még mindig 120k ért árulja a 40 gigás ps3-at.
Ha jól látom a GPU/CPU cserélhetõ foglalatot kapott?!
Szal sárgalededes probléma valszeg megoldva. 😄
Szerintem a Boxnál is kb ennyibe kerülne a RROD teljes megszüntetése. Egy ilyen elem gyak elszigeteli a procit az alaplaptól ráadásul stabilabb kapcsolatot is biztosít, mintha csak rá lenne forrasztva. Szal nem fog a hõmérsékleti változásból fakadóan feszültség, anyagfáradás elõfordulni, hogy a végén gyak leforrasztja magát a proci az alaplapról, ami ugye mind a sárgaledes, meg a pirosledes halálnak is a legfõbb oka.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Igaz megteheted ez a te kereszted...
Game saves which are copy protected:
Brain Challenge
Dark Mist
The Eye Of Judgment
Fat Princess
Killzone 2
LocoRoco Cocoreccho!
Lost Planet: Extreme Condition
Mega Man 9
Mercenaries 2: World In Flames
Need For Speed: Carbon
Rock Band
Rock Band 2
Singstar
Skate 2
Street Fighter IV
Super Street Fighter II Turbo HD Remix
Tekken 5: Dark Resurrection Online
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
UFC: Undisputed
Wolfenstein
Games saves patched to remove copy protection:
MotorStorm: Pacfic Rift
Resident Evil 5
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
sima wifi router rendben lesz, ps3 automatice összelövi.
china wars kép, vmi? elég rideg, hogy 2 hónap a megjelenésig és semmit nem látni belõle!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Voice messaging aka voice subject they made it so you can send a voice subject of a text personal message to your friends 30 seconds maximum time it was made voice SUBJECT for legal issues.
Internet browser no longer asks you if you want to run pluggins
You will now be able to disable trophies sound
Friends list has been changed so you can put friends in self created folders
****You can now take pictures with your ps eye and use them as your avatar****
Home update as well:
Voice chat is being re enabled for rooms with a esrb rating of teen and M .
másnak is ezt csinálja?
:3
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
KATT
Aláírtam amúgy 😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A grafika szép, helyenként látványos, de azért nem szakad le az ember álla.
OK. 8,5-9 pont körüli gém így elsõlátásra, a maga kategóriájában
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
valaki segítsen ki annyagilag mert idén még minimum kell egy DJ Hero és egy Assassin's Creed 2 CE
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor