PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Nem ki, hanem mi. Az eladási adatok. A mellé körített seggnyalás szerinted kit érdekel? Senkit.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
ejjjj...és ez pont az az old school beat'em up kungfu-s cucc lesz,aminek már a trailerén is vinnyogtam....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
attól függetlenül, miután megvettem, az oldalról rendelek 3d szemüveget 😄

JohnnySmith
Ez így kell kell kell áááááá !!!!!!!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

igen már beugrott mikor beküldtem. de milyen kemény már, hogy egy PS2 gámben debütált a dolog. Minden máshol meg szuttyognak.

Passzolom. életemben nem voltam hasonló pozícióban és nem is leszek 😄 Nem tudom. Én úgy gondolom valamiféle jelentéseket küldenek pl Tokyoba ott meg szépen kiértékelik és döntenek adott dologról.

EmThor
nem is, a G-force már tudott ilyet 😊 attól függetlenül jó cucc

nem 😊

Smuge
Jaj de messze van még az a december 😊

sambauer
viszik ?

Turn Me On Dead Man

így van, a lobbizás egy régióvezetõnek nincs a munkakörében, ezt a fogalmat távolról sem ismeri. mégis akkor ki a fasz hívja fel a húzottszemû srága figyelmét erre az országra ha nem az az idióta

A faszt, hát a nem 60GB-os gépek is viszik a Ps2 gémeket, beszéled itt a hülyeségeket. .😄

Egyébként a hun Store-ba meg úgy kb mindenbe kb semmi beleszólása nincsen a Sándor Csabáéknak. Annak a faszinak meg kb a munkájának egy része a PS szekció, sztem. Külföldön dönthetnek mindenrõl úgy gondolom.

NEXUS6
Írjon neki a halál!

Mi a faxomat tudnék neki mondani, amit a community eddig évek alatt el nem sírt, el nem könyörgött, el nem anyázott volna!?

Mondjuk épp azt mondanám neki, hogy abból a pénzbõl amit, mondjuk amúgy valszeg a strore-on költöttem volna el jelenleg éppen felújítotom a pécémet, és képzelje garantáltan nincs benne egyetlen Sony alkatrész sem!
<#eplus2>

Gratulálok a kiváló munkájához, a fõnökeinek pedig üzenem, hogy ebben a hónapban is kb 20 000 Ft-tal rövidítette meg a cégét, szal ne kíméljék, mi se tesszük!
<#boxer>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
hát ha jogilag le tudnák bokszolni, én lennék a legboldogabb

predator0
Inkább nézegetem a shopto akcióit és a magyar PSN store-t újra elkönyvelem olyan urban legendnek, mint a nem 60 gigás gépek ps2 kompatibilitását 😄D

ugynamár ezt a faszságot, mi kéne ahhoz, hogy legyen használható playstation network itthon is? 3 szerver meg 3 supportos idióta? vagy legalább feltöltõkártya? érdekes, mondjuk a blizzard mivel ebbõl él, igen könnyen megoldotta. még csak lokalizáció, SEMMI sem kéne, egyszerûen árusítani azt a szájbabaszott kártyát, az aktuális euro árfolyamon. angolul mindenki tud, meg lehetne ezt oldani, mint mindenhol. egyszerûen le se szarják, ennyi.

EmThor

Sándor Csaba business manager, írjatok neki, õ az illetékes 😄

predator0
2008 április elseje (nem vicc) óta van nekik. Már ha jól értelmezem eztet a cikket.

Kemény vagy Z! de ezt szeretem! LOL Amúgy igazad van, tényleg kibaszás ami itt megy. Nem ismétellek, mert teljesen egyetértek. 0 a support gyakorlatilag.

DJ RX7
Visa Electron van. azt úgy tudom elfogadja.

:3

EmThor
akkor psn store sincs, ha mégis akkor passz, de itt ez a legnagyobb probléma szerintem, errõl nem mi tehetünk, hanem azok a politikusok, akiket a nyakunkba ültettek

predator0
Ha van otthon Visa kártya, akkor próbáld meg azzal. Ha elfogadja, akkor így a legegyszerûbb.

DJ RX7
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=1994

itt van a pontos link

predator0
Nem nyert, mert Lengyelországban sincs még bevezetve az euró.

DJ RX7
US Store-ból hogy lehet legegyszerûbben/olcsóbban vásárolni? Látom lehet kapni [url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=1994]network card[/url]-ot, de így forintba átszámítva ez igen csak nem éri meg. Bankkártyáról vásárolna az ember jobban megérni vagy az túl komplikált?
Egyébként az usa-i cím ami megvan adva az nem hamis hanem ismerõsünké.

EmThor
nem nincs, de úgy tudom a lengyelek is pl. UK-ra vannak irányítva, DE legalább hivatalosan lehet nekik.

alien, szlovák piac sem hiszem, hogy nagyobb, továbbra is az €-ban látom a problémát...

Alien!
sztem ez korántsem ilyen egyszerû,ezt magyarázom....Mégis ez a Csaba gyerek mi a f*sszal álljon oda a Sony elé prezentálni,hogy a mi piacunk igenis számottevõ?!?!? Avval a pár játékkal/géppel amit a Sony Hungária drágán értékesít?!?! Ördögi kör ez,sajnos.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Az euroval rendelkezõ országoknak van egységes store-ja? Ezt nem tudtam.

EmThor
jó és a sony mo. mit csináljon mégis? legyen psn kártya? csak akkor ha van €. akkor lesz store is. e nélkül nem tudnak csinálni semmit.

aki vesz szürkén psp go-t, az vállja, hogy usa\uk store-ból eteti. de onnantól kezdve csak arról a store-ról fog tudni rá játékot venni, mert ha van 3 játékod uk store-ról, és 10 usa-ról, vagy a 10-el játszol, vagy a 3-al, egyszerre csak 1 "régióra" állítja magát a gép, tudja ezt már úgyis az, aki szedett már le psp demót.

NEXUS6
Sajnálom, de ez nem az én gondom.
Az az én gondom, hogy mennyibe kerül a gép, milyen szolgáltatást nyújtanak.

Én egy türelmes ember vagyok, de inkább ne kérdezgesse senki ezt a Csaba gyereket mert csak felmegy az agyvizem, ok!?
3 az az 3 év alatt a Sony Hungária volt szíves semmit letenni az asztalra!
Komolyan mondom, ha még sokáig feszegetjük a témát mérgemben veszek egy X-boxot.

(Talán nem kéne minden utcába egy Sony márkabolt és akkor ki lehetne gazdálkodni a Store költségeit is, meg valami reklámot meg ilyeneket. A terméket meg árusítsa a Tecsó és kész..)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Ha jól tudom magyar marketplace ott sincsen.

Alien!
A MS-nak ebben a generációban sokkal több léje van marketingre mint a Sony-nak,még itthon nálunk is...Annó a Sony a PS2-õt sokkal jobban promótálta itthon,emléxem rá,a csapbõl is az folyt...Most a ps3-al csak szenvednek,elég csak bemenni bármelyik multiba....egy gyökér kiállított displayben virít a gép,ami általában ki van kapcsolva.....vicc.

Alien!
nincs evvel gond....csak nem javít a statisztikán,nem látnak rá a magyar piacra...ergo store kb 5 év múlva se lesz hivatalosan.

NEXUS6
Bocseszka, de nem tehetünk róla, hogy 1/4-ét keressük annak, mint ami a határ(!!!!!!!????? - könyörgöm, most Euban vagyunk vagy nem?) túloldalán keresnek tõlünk nyugatra, a termékekhez meg hivatalosan mégis csak drágábban tudsz itthon hozzájutni, ja és valszeg banki kölcsönt sem kapsz olyan könnyen és a kamat is dúrvább.

Ilyen körülmények között mi a kisfaxomat tett le a Sony Hungária, hogy ne X-boxot vegyek?????

KB tudod mit?!
A Boxosoknak mondhatni kivan nyalva a segge hozzánk képest.

MIT TETTÜNK LE AZ ASZTALRAAA???!!!
VAZZE!?

És tudod mi a köv, amit most mondani akarok, amit kedvenc filmembõl, a Ford Fairlane-bõl tudok idézni:

"KAPJABEEE!"

EmThor
de ez nem hivatalos, kamu címmel, kamu eu store-ra? ezért nem lehet feltöltõkártya itthon, és ezért nem lehet psp go.

lehetne felöltõkártya, sõt akkor már bankkártya is, HA lenne itthon €, ami még jó pár évig nem lesz, köszönhetõen tehetséges kúrmányainknak...

predator0
Én annyit teszek le az asztalra, hogy ha valami zseni véletlenül feltöri akkor sem fogok warezolni. Viszont azt az égvilágon senki se várja, hogy ha egy játék kint 11000 forint, akkor itthon megveszem 15-16 ezerért, mert felrúgom 😄

Alien!
megveszed a psn cardot,aztán felmész az eu store-ra....nem véletlenül dobják már ki a jövõhónapban...az más kérdés,hogy ezt egy egyszerû embernek nem olyan könnyû elmagyarázni,és csak rengeteg kellemetlenséget okozna mondjuk a Sony Hungáriának.

Egyébként ami meg a Sony hozzáállását illeti,mit tettünk mi magyarok le erre a piacra?!? A ps1/ps2 90%-a chippelve volt,a PSP úgyszintén...A ps3-ra szürkeimportból vesszük a játékokat,meg mindenféle kinti webáruházból,mert a hivatalos üzletekben 20-30%-al drágább...sztem l*fasz számok tükrözik a keresletet....

EmThor
holy smoke

Az Atari megemeli a PS3-as Ghostbusters felbontását patch formájában (ahogy az nem hivatalosan is történt már a Bioshock esetében anno), kíváncsi vagyok, valaki le tudja tesztelni? XMB-bõl lehet screenshotot csinálni, várjuk a képeket!

szerk.: még nincs kinn a patch

szerk.: mégis kinn van 😄

"Both single and multiplayer modes have been updated. In single player mode, fixes include an increase in resolution to match that of Xbox360 and some freeze issues, along with numerous other localization fixes.

"Several audio/subtitle mismatches have been patched up as well. The multiplayer patches fix certain maps when both SCEA and SCEE players attempt to play with each other, and the Pay Day Trophy and Capture All Most Wanted Ghosts Trophy now unlock properly."

EmThor
Balkánországban nem lesz PSP Go

"Sándor Csaba illetékes menedzser szerint éppen ez a tartalomterjesztési modell teszi gyakorlatilag lehetetlenné, hogy az új PSP-változatot hazánkban is forgalomba hozza a Sony, a terjesztési rendszer legfontosabb láncszeme, a PlayStation Store ugyanis továbbra sem érhetõ el a magyarországi felhasználók számára."

köszöntelek forintországban, viszlát €

DJ RX7
kipróbáltam ezt a Batman A.A. micsodát és hát nem az én mûfajom az ilyen RPG játék.

JohnnySmith
78 Überéknél...
Jó lenne ebbõl egy GT5 pack.... de ahogy magamat ismerem úgyse tudom kivárni még lesz ilyen...
Bár karácsonkor biztos lesznek akciók.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Én biztos veszek egy újat tetsziki hogy kompaktabb meg a mostani helyére sokkal jobban elférne, a régire (60-as) meg mehet linux...

bertino
50-60 méter ?!
örülj neki egyáltalán, hogy van neted wifin sztem <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Banano
Nekem a router és a ps3 között kb 50-60méter van meg egy emelet meg néhány szoba ezért vezetekés kapcsolat nem jöhetett szóba.Maradt a wifi,upc 25/3-as netbõl kb 7/2-eset csinált.De még így is okés,legalábbis amire én használom.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

vmi nem oké itt... youtube-os videót, ha bufferlsz az jó, ha megy 1 megával.

csa vki hasznal ubuntu 8.10-et es tud gond nelkul mame es sega emulatort futtatni rajta?mert en hiaba probalkozom ami fent van mame emu a csomagkezelobe az nekem nem mukodik es a sega dgen emut is hiaba telepitem olyan mintha tenleg felrakna ,vagyis fel is rakja,csak erthetetlen modon a jatekok menuben nemjelenik meg az alkalmazas!!!!fura!!!ha vki tud vmi megoldast erre hogy hogyan lehetne mukodesre birni ezt a ket emut azt megkoszonnem!!!!!!!!!
DJ RX7
nálam 6 mb-os netten wifi sokkal lassabb. onnan is látom, hogy nem tudja pufferolni a youtube-os videókat hanem le kell pause-olnom kábelen pedig simán végigment.

US-en még most sincs fent a DiRT 2 demója. <#wow3>

EmThor
hát én nem tudom a felújított 60-asom meddig húzza, még novemberig garis