PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdjük ott h eleve samsung , a tesztek alapján pedig sokkal hajlamosabb a ghostingra/beégésre mint egy panasonic/pioneer.
Áramfogyasztásban a mai plazmák már nem igazán fogyasztanak többet mint a sima lcdk,persze gondolom azért 50"-os plazmától ne várja el senki hogy annyit fogyasszon mint egy 40"-os lcd.De 50"lcd vs 50"plazma ,ott már nem igazán lehet lényeges különbség .(idei plazmákra gondolok).
Full hd vs hd ready kérdésre nem tudok mit mondani, van aki azt mondja h 3méteren túl nincs különbség van aki azt hogy 1.5méteren belül már látja a különbséget stb a kérdés csak az hogy ki az a hülye aki 1.5méterre vesz egy 50"-os tv-t😊.
Nah de mindegy a lényeg hogy eddig én is lcdkben gondolkodtam,sõt elsõ tervem az volt hogy a saját szobámba veszek egy 37"-sat, aztán átgondoltam még egyszer és rájöttem h 5.5-6.5méterre kicsi az a 40" ami a nappaliban volt , ezért inkább eladtam és vettem helyette egy 50-es plazmát,most meg már mióta használom azon töröm a fejem h föntre elég a 42" vagy jöhet oda is egy 50-es😊
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Azt szeretném kérdezni hogy, hogyan tudnám elérni hogy a ps3-am vigye a ps 2 játékokat?
A gépem NTSC-és, van e valami új szoftver ami viszi mind a két félét?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
pl:7-es széria
A legolcsóbb helyen is 300 és ha választanom kéne hogy 50"-os pana plazma vagy 40-es samsung 7-es szériás akkor a plazmát választanám..sõt 300-ért már full hd panasonic plazma is van , 238-ért meg hd ready 50-es és akkor még pénzed is marad,és egyáltalán nem biztos hogy ez a 7-es szériás samsung jobban mutatna mint egy panasonic plazma..sõõõt...csak persze ott van az a fránya beégés lehetõsége,de ezen kívül más hátránya nincs, és tapasztalatból mondom , 50"-os tvt jobb nézni mint 40-est..és egyértelmûen játszani is jobb rajta😊.<#smile>#smile>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Azt szeretném kérdezni hogy nekeegy sima(scart) bemenetû tv-m van, és nemsokára szeretnék venni egy ps3-t. Van scart hozzá? Vagy csak külön lehet venni. Annyit még a tv-hez hogy más bemenet nincs rajta(csak antenna ugye😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: Csabesz82
PS3 ID: Csabesz82
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ettõl függetlenül persze nem szabad elhanyagolni a beégést/ghostingot sem, de pont erre írtam h én 1.5óra game után még ghostingal SEM találkoztam mivel introk játék közben mindig vannak maponként több is ,vagy esetleg kilépsz a menübe addig elmész inni kajálni stb..2perc és folytathatod megint.
A plazma TV-k mind a mai napig rendelkeznek egy apró - technológiájukból adódó - szépséghibával. Ez a beégés, vagy ennek a kevésbé drasztikus formája a ghosting.
Persze egy nyilván felhasználásfüggõ, így megint oda jutottunk, hogy én játékra nem vennék ilyet.
Papesz
Papesz
Papesz
Papesz
Persze azért egy egész éjszakára nem lehet csak úgy ott hagyni a tv-t meg oda kell figyelni rá,de cserébe mindent jobban tud mint egy sima lcd.
midnight club los angeles-ben a játék közben készített fotókkal tudod valamit kezdeni azon kívül, hogy megnézem ingame? esetleg pc-re kimenteni lehetséges valahogy?
:3
Thrash \'Till Death
<#hehe>#hehe>
"Pheel 1 db büntetõpontot adott neked.
Indoklás:
"Én kiba jól szórakozom!
Nem tudom mi ennek a lényege, de az biztos, hogy az a abizonyos mondat, amit nem sztabad leírni, most már kitörölhetetlenül beleégett az SG community zsigereibe, hála ennek a nagyon tisztességes, öntevékeny és szorgalmas adminnak.
Errõl az a mondás jut eszembe. természetesen, nem rá vagy a jelenlevõkre értteve, hanem csak úgy általában, hogy amikor a hülyeség szorgalommal párosul abból születnek az igazán nagy balhék!
És ezt kedves Fil nyugodtan ki törölheted, meg vele a seggedet is, mert abban a pillanatban, hogy ez innen eltûnik az összes fórumozónak elkjüldöm privibe. Mellesleg meg van már a köv regem is szal lexarom, csá!"
Szeretettem várjuk a köv reged.A most kapott büntetõpontokkal összegyûlt az 5 büntetõpont, így 1 hét bant kaptál!
Fellebbezni lehet a moderátornál, akitõl kaptad, vagy a [email protected] címen. "
CS.N.T.K.K.!!! NI!:D
Thrash \'Till Death
Vagy ha tudtok valami mástipust mondani ami jolenne?
van sok mkv kiterjesztésben tárolt filmem a pcmen, ami túl lassú, hogy lejátsza, úgyhogy gondoltam lejátszom ps-en. media server program kell hozzá gondolom (melyik? több is van?). wifin keresztül az életbe nem fog átstreamelõdni egy 8 gb-s file, ps-re van lehetõség valahogy rámásolni? látom ott van pl szép usb rajta, usb-s külsõ hdd-t felfog? egyébként mkv-t mintha zat olvastam volna hogy nem játszik le direktben, vagy igen?
Most neztem hogy van ilyen tvtuner szarsag ps3-hoz(PlayTV).Ez a cucc itthon is muxik mert eleg jol jonne egy iylen felvevo a szobaba ,hogy ne kelljen mar dvd lejatszot ,írot venni.
PSN : Kufi-
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 250gb PSN ID: olishort1
500 000 eladott példánynál törvényszerû hogy X darabnak lesz valami hibája. De remélen nem lessz semmi komoly.