PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano
Plazma és plazma között is van azért különbség..😊
Kezdjük ott h eleve samsung , a tesztek alapján pedig sokkal hajlamosabb a ghostingra/beégésre mint egy panasonic/pioneer.
Áramfogyasztásban a mai plazmák már nem igazán fogyasztanak többet mint a sima lcdk,persze gondolom azért 50"-os plazmától ne várja el senki hogy annyit fogyasszon mint egy 40"-os lcd.De 50"lcd vs 50"plazma ,ott már nem igazán lehet lényeges különbség .(idei plazmákra gondolok).
Full hd vs hd ready kérdésre nem tudok mit mondani, van aki azt mondja h 3méteren túl nincs különbség van aki azt hogy 1.5méteren belül már látja a különbséget stb a kérdés csak az hogy ki az a hülye aki 1.5méterre vesz egy 50"-os tv-t😊.
Nah de mindegy a lényeg hogy eddig én is lcdkben gondolkodtam,sõt elsõ tervem az volt hogy a saját szobámba veszek egy 37"-sat, aztán átgondoltam még egyszer és rájöttem h 5.5-6.5méterre kicsi az a 40" ami a nappaliban volt , ezért inkább eladtam és vettem helyette egy 50-es plazmát,most meg már mióta használom azon töröm a fejem h föntre elég a 42" vagy jöhet oda is egy 50-es😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Hello!

Azt szeretném kérdezni hogy, hogyan tudnám elérni hogy a ps3-am vigye a ps 2 játékokat?
A gépem NTSC-és, van e valami új szoftver ami viszi mind a két félét?

Alien!
50"-ban hdready......ehh....kösz nem. Persze 5-6méterrõl tökmindegy,de 3ról már nemigazán...nekem a haveri körben van 50"-os Hdready samsung plazma,de abszolút nem gyõzött meg...100hz eleve kiesik,ráadásul vibrál elég erõteljesen.a feketéje meg inkább sötétszürke,a beégés meg már nála is jelentkezett,ja és 0,5KW/ó a fogyasztása....na az kemény.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Banano
Természetesen nem a "csúcs" lcdkre..csak ha megnézed az idei 7-es és 8-as szériás samsung árát...
pl:7-es széria
A legolcsóbb helyen is 300 és ha választanom kéne hogy 50"-os pana plazma vagy 40-es samsung 7-es szériás akkor a plazmát választanám..sõt 300-ért már full hd panasonic plazma is van , 238-ért meg hd ready 50-es és akkor még pénzed is marad,és egyáltalán nem biztos hogy ez a 7-es szériás samsung jobban mutatna mint egy panasonic plazma..sõõõt...csak persze ott van az a fránya beégés lehetõsége,de ezen kívül más hátránya nincs, és tapasztalatból mondom , 50"-os tvt jobb nézni mint 40-est..és egyértelmûen játszani is jobb rajta😊.<#smile>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Láma!
Halihó!
Azt szeretném kérdezni hogy nekeegy sima(scart) bemenetû tv-m van, és nemsokára szeretnék venni egy ps3-t. Van scart hozzá? Vagy csak külön lehet venni. Annyit még a tv-hez hogy más bemenet nincs rajta(csak antenna ugye😊

Alien!
ez sztem kb így volt régen...Kötve hiszem,hogy a mai lcd-k(mondjuk a középfelsõkategóriás Samsung 7-8-as sororazat,Sony Braviák)bármiféle hátrányban lennének a plazmákkal.....Egy plazmát bírnék elfogadni,az a Pio Kuro..na az odab*asz a feketéjével,de az ára a csillagos ég,,,

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Csabesz100
Tudom, de Platinum-ot nem akarok venni! Jobban tetszenek a hagyományos borítós tokok!

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Azt várom én is!

ték

Banano
20font a platinum ára😊.

ThugEdge
infamousnek nyomnák már le

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Csabesz100
GAME-en 18 font a Killzone 2 normál tokban! Ha esetleg valakinek még nincs, akkor ennyiért érdemes most beszerezni! Gondolom a Platinum kiadás miatt nyomták le ennyire az árát!

bertino
tyû bazz, mekkora ördögi ték jön -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Banano
Így van,de mint írtam EZEN kívül mindenben jobb ..mint kontrasztban , mint válaszidõben, mint betekintési szögben stb...

Ettõl függetlenül persze nem szabad elhanyagolni a beégést/ghostingot sem, de pont erre írtam h én 1.5óra game után még ghostingal SEM találkoztam mivel introk játék közben mindig vannak maponként több is ,vagy esetleg kilépsz a menübe addig elmész inni kajálni stb..2perc és folytathatod megint.

Olvastam, így kezdõdik az érdemi rész:

A plazma TV-k mind a mai napig rendelkeznek egy apró - technológiájukból adódó - szépséghibával. Ez a beégés, vagy ennek a kevésbé drasztikus formája a ghosting.

Persze egy nyilván felhasználásfüggõ, így megint oda jutottunk, hogy én játékra nem vennék ilyet.

Papesz

Banano
Ha elolvastad volna amit linkeltem akkor nem mondanád ezt.<#integet2>

A plazma ugyanazt tudja amit egy LCD (és fordítva), csak más a megjelenítés technológiája. Éppen ezért én nem vennék játékra ilyet.

Papesz

😄 hát elég érdekes. Ilyet még nem tapasztaltam itt.

Nem tudom mi történhetett de ez kész 😄

balla27
szia!neked milyen tv-d van?

Banano
Tényleg?Akkor érdekelne h "mit nem tud jobban"...

Ezekkel nagyjából tisztában vagyok, éppen ezért nem mondanám a plazmára, hogy mindent jobban tud.

Papesz

Banano
Igazán szellemes vagy <#ticking>

plazma

Mi az a "mindent jobban tud"? Megcsinálja a házi feladatot?

Papesz

Banano
Hát figy , 1.5óra játék után nálam még csak ghosting sem jelentkezett , mert mindig van valami intro vagy akármi ami megszakítja az állandó hud-ot a képernyõn,tv adásokkal sincs gond mert reklám van fél óránként max 45percenként, vagy pl focimeccsen se volt gáz ( portugál - magyar ) 90perc -ig volt egy helyben az rtl klub logója aztán csatornát váltottam és ghosting se volt.
Persze azért egy egész éjszakára nem lehet csak úgy ott hagyni a tv-t meg oda kell figyelni rá,de cserébe mindent jobban tud mint egy sima lcd.

DJ RX7
lehet kicsit off lesz:

midnight club los angeles-ben a játék közben készített fotókkal tudod valamit kezdeni azon kívül, hogy megnézem ingame? esetleg pc-re kimenteni lehetséges valahogy?

:3

FlyHigh
Hát ha figyel rá akkor nem lesz talán baj játékok alatt, de isten tudja, hogy még mire akarja késõbb használni. Ezt csak azért írom, hogy elõbb mérje fel az igényeit, aztán ássa bele magát a két technológia sajátosságaiba, csak ezután vegyen plazmát.

Thrash \'Till Death

Banano
De nem fog beégni a hud ha figyel rá.

Vazze elmegyek fürödni, erre nem xibaxnak egy 2 napja fennlevõ hsz miatt.
<#hehe>

"Pheel 1 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
"Én kiba jól szórakozom!
Nem tudom mi ennek a lényege, de az biztos, hogy az a abizonyos mondat, amit nem sztabad leírni, most már kitörölhetetlenül beleégett az SG community zsigereibe, hála ennek a nagyon tisztességes, öntevékeny és szorgalmas adminnak.

Errõl az a mondás jut eszembe. természetesen, nem rá vagy a jelenlevõkre értteve, hanem csak úgy általában, hogy amikor a hülyeség szorgalommal párosul abból születnek az igazán nagy balhék!

És ezt kedves Fil nyugodtan ki törölheted, meg vele a seggedet is, mert abban a pillanatban, hogy ez innen eltûnik az összes fórumozónak elkjüldöm privibe. Mellesleg meg van már a köv regem is szal lexarom, csá!"

Szeretettem várjuk a köv reged.A most kapott büntetõpontokkal összegyûlt az 5 büntetõpont, így 1 hét bant kaptál!
Fellebbezni lehet a moderátornál, akitõl kaptad, vagy a [email protected] címen. "

CS.N.T.K.K.!!! NI!:D

FlyHigh
Azért inkább valami LCD kellene neki, amúgy képminõségre jobban jár egy plazmával, de a beégett hud pl nem egy szép látvány.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

abelus
bocs, de nem. ez a kurr vanet folyton megszakad.

,

Banano
Lg...ennyiért van samsung LE37B650...
De még jobb :
Panasonic 42"-os full hd pl ez: panasonic

vigyori14
Hy, most szeretnék hdtv-t venni a ps3 hoz, erre a kettõre gondoltam: LG 32LH5000, vagy ugyan ez 37LH5000, csak a méretükben különböztek ahogy láttam, ezek jok a ps3as játékokhoz és blu-ray filmekhez?
Vagy ha tudtok valami mástipust mondani ami jolenne?

EmThor
ja félreolvastam leterroristázta, azt se szabad.

tomi890125
nem jössz coop-ba nyomni a single részt? most? 😊

The Only One!

EmThor
lol lekomcsizta az adminokat? még ha lebúzázza... de egyiket se szabad mondani se itt se máshol! <#ejnye1>

abelus
CoD WaW befejezve. sokkal jobb volt mint a kz2, az összes fényárnyékeffektjével együtt.

,

Nexust kibaxták. LOL (bocs)

Banano

valaki össze tudná foglalni címszavakban hogy mûködik a ps3on filmnézés?

van sok mkv kiterjesztésben tárolt filmem a pcmen, ami túl lassú, hogy lejátsza, úgyhogy gondoltam lejátszom ps-en. media server program kell hozzá gondolom (melyik? több is van?). wifin keresztül az életbe nem fog átstreamelõdni egy 8 gb-s file, ps-re van lehetõség valahogy rámásolni? látom ott van pl szép usb rajta, usb-s külsõ hdd-t felfog? egyébként mkv-t mintha zat olvastam volna hogy nem játszik le direktben, vagy igen?

predator0
Nem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sziasztok!
Most neztem hogy van ilyen tvtuner szarsag ps3-hoz(PlayTV).Ez a cucc itthon is muxik mert eleg jol jonne egy iylen felvevo a szobaba ,hogy ne kelljen mar dvd lejatszot ,írot venni.

PSN : Kufi-

predator0
Király. Két és fél éve hasonlóval techdemozták a Force Unleashedben lévõ fizikát. 😊 A játék pár nap múlva lesz pont egy éves...

DMM

Euphoria

NEXUS6
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Ha tényleg hibás, akkor baromi egyszerû rá a megoldás: Következõ fw-be berakják, hogy a slimek bekapcsolás utáni welcome zenéje Marilyn Manson - This is the New Shit címû száma legyen. Amit természetesen minden bekapcsoláskor végig kell hallgatni. Nem kell itt újratervezni, nem navigációs készülék ez <#idiota>

EmThor
írj emailt nekik és megmondják...

PS3 250gb PSN ID: olishort1

Fat Ps 3-at szeretnék rendelni a napokban, de akárhol néztem nincs készleten, csak rendelhetõ... Kb. mennyi idõ mire kiszállítják?
+ addig nem leszek biztos benne hogy így van amg Xbox fórumon van róla szó. majd ha máshova is kikerül ez akkor majd komolyabban veszem...

500 000 eladott példánynál törvényszerû hogy X darabnak lesz valami hibája. De remélen nem lessz semmi komoly.