PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos rátettem egy 8 gigás pen-re a file-t fat32-be van és elinditottam az updatet és azt írja ki hogy checking... please wait. De már vagy 5 perce ezt írja. Sokáig szokott tölteni? amúgy köszönöm a segítséget srácok rendesek vagytok nagyon!
EmThor
win

predator0
Szedd le INNEN a legújabb fw-t. Hozz létre pendrive-n egy PS3 azon belül egy UPDATE nevû mappát, nagybetû fontos. Ebbe másold az fw-t (a cucc FAT32 fájlrendszerû legyen). A recovery menuból válaszd a system update-ot és kövesd a képernyõn megjelenõ utasításokat. Vagy bejön, vagy nem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

És tomy. és ha leszedek neki egy firmware-t akkor azt egy pendrive-ra tegyem rá? csak úgy simán?
a winyóra visszatérve sikerült ezzel a 120-sal annyit elérnem hogy mostmár ha rámegyek hogy restore system file a recoveryben akkor mostmár nem ír ki hibát hanem elkezd tölteni Preparing és vagy 3-4 másodpercig csinálja és utána leáll a gép de viszont nem történik semmi:S Akkor lehet hogy a flash-el van gond?? azzal nem lehet mit kezdeni?
tomy8614
hagyd a vinyót, nem az a baj. ez nem windows, egy os update nem a vinyóra kerül hanem flashbe

ha vinyót cserélsz attól még a firmware megmarad

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

de van egy másik winyóm egy 120 gigás mert egyébként ez egy alap 40 gigás! megnézem azzal hogy leformázza-e ha beleteszem! ezt is kiprobálom! köszi predátor
tomy8614
nem a vinyó a bajod, ha jól értelmezem. a firmware updatet nem sikerült befejeznie valamiért. annak nem kellene, hogy köze legyen a vinyóhoz. feltételezem, hogyha egy mûködõ firmwareed van akkor az os szólni fog induláskor, hogy formázni kéne a vinyót, ha nem jó neki és meg is csinálja.

megnéztem a winyó kifogástalanul megy! Legalábbis ha rákötöm a gépre semmi baj vele!
predator0
Egyébként a vinyó mûködik rendesen? Nem az szállt el?

ja és azt elfelejtettem megkérdezni hogy milyen fajta progival lehetne megformázni?
predator0
Mindegy. Ahogy berakod a gépbe le kéne formáznia.

köszi ballor! Na megyek megformázom és megnézem hogy úgy jó lesz-e! Hát én még ilyet nem láttam! Ennyire s...r lehet a konsturkció 😞
FAT

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Nem megy😞 A ps3 winyója ntfs vagy fat32 kell formatálni a gépen?
brodix
Azért az Uncharted alszövege nem semmi.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy nem túlzás

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

ha recovery menüben rámegyek hogy restore file system akkor ezt a hiba üzenetet írja ki:
A serious error has occurred. Contact technical support for assistance.
(8001002😎

Megprobálom még Tomy módszerét hátha jó lesz! Megprobálok leszedni gépen keresztül egy olyan régi firmware-t hátha azzal jó lesz! Sajnos félek hogy a rendszer is elszállt a formattal bár nem értem hogy miért😞
predator0
Probáld meg azt, amit tomy8614 írt.

konkrétan már semmit sem ír ki. ha bekapcsolom a gépet és nem tartom nyomva a gombot hogy bejöjjön a recovery akkor egy darabig megy a gép sötét a kép és aztán leáll.
predator0
Amikor bekapcsolod a gépet mit ír ki?

tomy8614
nem vagyok otthon (nem tudom megnézni) és még nem jártam a recovery menüben, de elvileg van ott egy system update menüpont

én leszedném pendrivra a firmware updateet és megpróbálnám onnan felrakni

vinyó formázásnak nincs köze a firmwarehez, azzal csak azt érted el hogy a mentéseidet buktad

EmThor
<#eljen>

Sziasztok! Már nem tudom hogy hova tudnék fordulni, kitõl tudjak segitséget kérni a gondomra! Már átnéztem az egész netet de kielégítõ választ még nem kaptam! Van egy ps3-mam és egyik nap update-tem neten keresztül és az update nem sikerült mert mindig megállt 75%-nál akárhányszor ujrainditottam a gépet! Na jó akkor mondom csinálok egy formatálást rajta pc-n keresztül és úgy teszem be a gépbe és akkor gondoltam hátha visszaáll a rendes eredeti rendszere, de hát nem így lett😞 Mostmár egyáltalán nem jön be kivéve csak a recovery menu! de ott sem tudok sok mindent csinálni! És sajnos a rendszerrõl backup-ot sem tudtam készíteni😞 Valaki találkozott már hasonló problémával vagy találkozott már ilyennel? Nem tudom mit tehetek? Kérem segitesetek😞
brodix
bocsi, #66698-ra ment volna

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
f@sz@ az avatarod 😄
lehet, hogy már rég megvan, nekem most tûnt fel

vigyori14
Ok befejezem a tv rõl kérdezõsködést énis, megrendeltem az 37LH5000 et, remélem jólessz a pshez.

Amugy valaki még játszik littlebigplanet-el? ha igen és lenne kedve szivezni a nevem, és mondjuk 1-2 pályámat szivesen visszaszivezném énis, a nevem: rolland_88 , meg mondjuk bennelennék abban is h a 4player es részeket megcsináljuk.

EmThor
pedig de 😊
ez vótmá?

predator0
Opcionális frissítés, gondolom az Uncharted fagyásokat lehet vele orvosolni. Én le nem szedem.

EmThor
3.01-et leszedte valaki?

EmThor
tévézést be lehet fejezni mert offtopik.

egyébként meg megjött a MAG béta kódom, jön még valaki? (csütörtöktõl, jön az uncharted 2 demó is asszem, meg brütal legend is. 21\20 pontot kapott az Unch. 2 egy francia ps3 magazinban O_o)

Banano
Mondják azok akiknek 8 szemüveg van a fején és kis vörös hajú szeplõs kockák.
MAXimum nézési távolság eleve nem létezik...pl mi 50"-t 6méterrõl nézzük akkor az mi?Abnormális mert túl messze ülünk?NEM nem az,teljesen kényelmes, nem rohad ki a szemed, és nem kell mozgatnod a fejed ha be akarod látni a tv-t.
link
Inkább ezt olvassátok el...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Tudtam, hogy elcsúszik. Az elsõ szám a tv mérete a második a min dist a harmadik a max dist.
Bocs.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Az ideális nézési távolság.

16:9 TV diagonal screen size Min. viewing distance (in metres) Max. viewing distance (in metres)
26 1.0 2.0
30 1.2 2.3
34 1.3 2.6
42 1.6 3.2
47 1.8 3.6
50 1.8 3.8
55 2.1 3.9
60 2.3 4.6
65 2.5 4.9

Tehát bármilyen nagy tv-d van átlag 3 m távolság megfelelõ.
Én 2,5 m-rõl nézem a 46"-mat és csak egy bajom van vele, hogy pici.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Alien!
Egyébként ez a nagy képátló közelrõl sztori,csak elméletben kényelmetlen....mert elõször mindenki ezt gondolja...Anno mikor megvettem az elsõ 42"-os tv-t,egy relatív szar elosztású szobába(kb 1,5-2m nézési távolság),akkor bárki aki elöször beült elé (rokon/barát/vendég) egybõl rácsodálkozott,hogy ide ez nagy,meghogy uhh alig látja be...aztán persze 20perc bambulás után az összes aztmondta,hogy a végén már fel sem tûnt neki,és még csak nem is kényelmetlen,és hogy nemgondolta volna....

vigyori: crt-nél az 50hz nagyon vibrál,ott a 100hz ezt kiküszöböli.
Lcd-nél nincs vibrálás ott a 100hz egy mozgásjavító eljárás,ami becsült képkockákkal feljavítja a mozgást,sokkal folyamatosabb lesz a megjelenítés..Játékoknál elõny tud lenni,filmeknél egyéni izlés kérdése(nekem bejön)...Ha kiváncsi vagy az ilyen képre,tedd fel pc-re a Windvd 9-et és kapcsold be a Trimension DNM-et.
Plazmánál megint csak kevésbé vibrálnak a 100hz-esek,erre szolgál,de mostanában belepakolgatnak a középfelsõkategóriás tvkbe olyan dolgokat hogy pl 600Hz Subfield Motion(samsung)...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nono! Félreértesz. Én nem beszélek a hd ready ellen, sõt nem beszélek semmi mellett sem. Mindenki el tudja dönteni mi a fontosabb, de abban biztos vagyok, hogyha egymás mellett nézed a két HD jelet akkor észreveszed a különbséget.

Vigyori: én leírtam miért jobb a 100hz a szemnek, de az, hogy mit vegyél pénztárcafüggõ.
A 100hz természetesebb a szemnek.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nekem egy plasma 42" Panasonic Pv80-van x-360 hoz tökéletes , a digi tv jó ,dvd filmek szintén .Blue ray filmet még nem próbáltam de nem lehet rossz.Én nagyon meg vagyok elégedve vele.,de van aki a lcd.-re esküszik.Mi sokat nézünk sd adásokat és a azok a plasmának az jobban fekszik.
Banano
Jah csak hogy nem mindenki veszi észre a különbséget,mint ahogy én sem ,és valszeg a szobámban nem egy hd ready tv meg egy full hd lesz egymás mellett hogy nézegessem mi is köztük a különbség...és amúgy is full hd tv-n rosszabbul mutat az SD anyag is , és biztos vagyok benne hogy nem fogsz napi 8órában blu ray filmeket nézni.A játékok miatt meg nem igazán éri meg : 1.) nem veszed észre a különbséget ha messze ülsz 2.) kevés full hds játék van.
Ezért még mindig azt mondom hogy ha választanom kéne 40" full hd és 50" hd ready között akkor az 50eset választanám.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

vigyori14
Akkor ha vennék játékhoz tv-t akkor mindenképpen 100herzest kéne vennem? vagy lehet hogy ha játszok pl 1-2 órát folyamatosan, és utánna pihenek egy jódarabig az 50herzes zavarása nem is fog majd feltünni? vagy az már a kezdetekkor elõjön?
Ti hány herzes tv ken játszotok általában, kinek mi a tapasztalata errõl?

Ez sem igaz így ebben a formában. Mindig az a magyarázat, hogy 3 méterrõl vegyél észre egy mondjuk kék fél milliméteres porcicát a zöld szõnyegen. Persze ezt így nem veszed észre, de erre lehet mondani, ha egymás mellé van rakva 1920×1080 akkor azért már észreveszed. <#wow1><#vigyor1>
Komolyra fordítva: egy fullHD felbontású anyag minden esetben megkülönböztethetõ egy fullHD kijelzõn ha mellé van rakva egy HDready-n is. Próbáltam ugyanabban a méretben, tök egymás mellett és pár képkocka után az emberek észrevették melyik a fullHD. Igaz volt pár aki csalt és közelebb ment a tévékhez. <#beka2>

Banano
Az a hülye én lennék😄.Mert 24"-os monitorom van..de azért hasonlítsd már össze ... 24"=30-40centi vs 50" 150centi.... nah de mindegy biztos van olyan ember aki 50"-os tvt 1.5méterrõl néz ...de ettõl függetlenül létezik ám "optimális nézési távolság" ami 50" és hdready esetén 305cm..amibõl az következik hogy ha van 3méter a pofikád és a tv között akkor fölösleges a full hd mert úgysem látod a különbséget.

Alien!: 1,5 méterrõl napi szinten (ezen van a hangsúly!!!) 5-8 órán át sasolni egy 50"-os tévét fárasztó. IMAX mozit ha Te napi 6 órában néznéd rohadtul fájna a fejed.
Ne csak matekozz! Nem ugyanaz 30centirõl 24" mint 127centi 1,5 méterrõl.

Vigyori: a szemednek pihentetõbb a 100herz (nem herc!)gyors mozgásoknál. Mindegyik tévé bántja a szemed, csak az 50 herz még zavarja is. <#zavart2>

Alien!
"a kérdés csak az hogy ki az a hülye aki 1.5méterre vesz egy 50"-os tv-t😊."

merhogy?!? miért elképzelhetetlen?!? vki 30centirõl bámul 24"-t a számítógépnél...
a te képeleted szerint akkor pl az IMAX mozi 18x24méteres vásznát kb a gellérthegyrõl kéne nézni.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

vigyori14
Játékoknál menyire fontos hogy a tv-m 50 vagy 100herces e? az 50 herces tv-n ha sokáig játszok akkor egy idõ után nembántja a szemem? Vagy tökmindegy hány herces tv-n játszok az nemváltoztat azon h bántja e a szemem vagy nem?

Azért gondoltam ,mert mindenféle account-tal kapcsolatos dolgokat el lehet végezni, firmware is leszedhetõ, megnézhetõ miket vettem meg illetve töltöttem le, trófeák stb.

Ha lehetne ilyet akkor, már a torrent nevû szolgáltató rég tele lenne ilyen fájlokkal, gondolom.
<#hehe>

CS.N.T.K.K.!!! NI!:D

A psn játékaimat le tudom szedni pc-re is?
Mert akkor a héten elkezdem és ha megjön a gépem nem kell majd azzal vacakolnom.

EmThor
szerintem azonnal telefonálj

predator0
Ha alapból nem tudja lejátszani, akkor sehogy.

zzeN
Platinumról jut eszembe: Csütörtökre meg kellett volna jönnie a Dirt 2-emnek, de még most sincs itt, vagy a posta b@szott el megint vmit, vagy a futárcég halt meg. Várok még aztán felhívom õket...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

EmThor
Platinumshopban 50£-os network card (csak kód) 15.500 speciel kurvajó árban szerintem (számoljatok 320 ill. gyengébb árfolyammal) + nfs shift magyar felirattal cd galaxisban 15k, szerintem platinumban olcsóbb lesz (12.5?)