PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
EmThor
wizardy psn

NEXUS6
A stáróceán télleg pöpec, de szegény QT-ra még rágyúrhatnának. Nem rosz, meg hangulata is lenne, a kamera is tök jó (egy az egyben Gírsz😊, de baromi gagyi a graikája, kb PS2+ szintû!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
star ocean 4 tuningolt változat trailer, 2009-02 hó, világszerte

EmThor
quantum theory tréler

tiszta királyság

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Én azért szivesen megnéznélek!

Egy priváthoz nincs kedved!?

Brüno
<#hehe>

zzeN
29.-én jön.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

predator0
Emberek! A PS3 vírussal kapcsolatos kamufakeszar spam-lánc-körüzenetet nekem senki se küldje el. Köszi... 😊 Pont erre találták ki.
Lost Planet 2 demo: A stílus maga nem jön be, de azt a fél órát amit eltöltöttem vele élveztem. A vége nagyon nagy... <#vigyor5>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Smuge
Nem most kéne jönnie Uncharted 2 nyilt multi demonak ?

Nem is leszek az országban<#bee1>

Banano
Hm megnéztem a Lostplanet 2 demóját,nekem annyira nem jött be , szép meg minden de nem estem hanyatt tõle...láttunk már szebbet is ..ettõl függetlenül élvezetes.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Nézd a jó oldalát...nem kell a Hõsök terén nézned a félmeztelen brékdensz show-mat. <#mf1><#eplus2>

Más: eu psn-re is felkerültek a tgs sony trailerek?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

JohnnySmith
ohhh basszus.... <#csodalk>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

OMG<#wow1>.Nem baj a március.Addigra talán lesz pénzem is😄D

Hát barátom, te nem vagy gyenge!
Le lett írva, hogy külföldi címrõl mûködik a vásárlás az usa store-ról és ebben ugye benne van egy kis "leleményesség" mivel nem külföldön laksz.....ergo NEM HIVATALOS, csak a kiskapun át használjuk - remélem érted mire gondolok.
Amerikai store nem vizsgálja a kártya lakcímadatait ergo eddig elfogadta és remélem ezután is!
Amúgy én voltam az egyik aki válaszolt neked és igen én HASZNÁLOM is (bár perpill sajnos nem, lent olvasható mi az oka).

Toljuk majd a demot coopban??Vééégre valami amit tudnánk együtt<#violent><#violent>

predator0
EDDIG IS olyanok válaszoltak neked, akik használták/ják.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Nos ez a hivatalos válasz PSNStore-on való vásárlási lehetõségekre (legközelebb lécci olyanok álaszoljanak, akik már HASZNÁLTÁK is! köszi!):

"Dear Sir/Madam,

Thank you for your e-mail regarding the PlayStation Network.

Unfortunately the PlayStation Store is not currently available in Hungary at this time. Please check our official website regularly at www.eu.playstation.com where details on new stores will be published as soon as they are available.

At present, there is no way to use a credit card on a PSN store account that is from a country different to where the credit card was issued.

I trust that this information is useful. Should you have any further hardware related queries please contact the PlayStation Careline on 08705 99 88 77, quoting reference 1624162, where a member of our team will be happy to assist you.
"
EmThor
vedd meg az elsõ részt

Totti5
Capcom, mindent kiad mindenre elv.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alien!
ahaaa...értem,viszont ami számomra abszolút nem világos,az a játék elõélete...Ha jól emléxem x360 exkluzívként verték a hírét(vmi hatásos fejlesztõi nyilatkozat is volt),majd megváltozott timed ex-re,majd a végén kiderült,hogy teljesen átírták a motort a cell miatt,és egy idõpontban jelennek meg...mire ez a fordulat?!?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
koop online, offline

Alien!
nem úgy volt,hogy coop demót kapunk?!?egyébként este lerántom,mert kurtajónak ígérkezik.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
crappy cell phone képek 😊 de a miénk. piszok hangulatos! be fogtok szarni!

köszönöm

PS3 250gb PSN ID: olishort1

zzeN
Final Fantasy XIII.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Legend Killer
ezeket a csajokat is vinném 😄<#eljen>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ez tök jó..de mi az ( amit csomagolnak)..az mi?
mi az?
ff 13<---ez mi?
pontosan
kösz
<#crazya>

Legend Killer
azta, jó csajok!<#eljen><#puszi><#love11><#hawaii>

vinném mind 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zzeN
Fent van már a japán store-on kívül vhol?

Más: Most szereztem be egy Sony-s bluetooth hs-t, fasza, EndWar-ban egész jó volt ez az utasítgatás. Lenne pár kérdésem:
A Mute gombbal csak a mikit tudom lenémítani, a többieket attól még hallom ugye? Elég egyszer benyomni, vagy tartani kell a Mute gombot? Kb. 15 perc game után elkezdett csipogni (csip-csip😄), ez azt jelenti h már lemerül? Mégis mennyi idõ míg feltöltõdik?

EmThor
hivatalos mósün kontr. info

Motion Controller (Tentative)
Product name Motion Controller (tentative)

Release date Spring 2010

Recommended Retail Price To be decided.

Key Features -- Three axes gyroscope, three axes accelerometer
-- Bluetooth(R) 2.0
-- Lithium-Ion rechargeable internal battery

Software Titles for Motion Controller from SCE Worldwide Studios(*1)

(2010 release, includes both Motion Controller dedicated and compatible titles)
Title name
----------
Ape Escape (Working Title)
Echochrome 2 (Working Title)
Eccentric Slider (Working Title)
Sing and Draw (Working Title)
Champions of Time (Working Title)
Motion Party (Working Title)
The Shoot (Working Title)
Tower (Working Title)
PAIN(*2)
Flower(*2)
Hustle Kings(*2)
High Velocity Bowling(*2)
EyePet(*2)

EmThor
Yakuza fejlesztõ tud élni <#eljen>

EmThor
baszki, Lost Planet nagyon durva! lökéshullám lökdösi a leveleket id-oda!

Bazze akkor nemtom bemutatni nektek a brék és elektrikbugi tudományom....<#falbav>
Pedig már ezerrel gyakoroltam...<#eplus2>

Komolyra fordítva: sztem a március is nagyon baráti dátum ha figyelembe vesszük, hogy WRC/Nascar/törés/kilencszázakárhány autó egylemezen arányt. <#taps>

Banano
Ment neked is.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Már csak márciuuuuuuuuus.<#boxer>

EmThor
EmThor
yakuza 4 trailer... atomdurva, szerintem ennél kevés jobb anyag van manapság!

y4 vid

n000rbi
Zsííííír!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

EmThor
este fenn lesz EU-n is, NG sigma 2 és a magyar Punisher No Mercy demójával egyetemben

n000rbi
<#wow1> Ideje regelni a jap store-ra😊

EmThor
japán store-on lassan 2 órája kinn van a Lost Planet coop demó!!!

Alien!
lehet,hogy ez egy mostani döntés...lehet,hogy annyira biztatóak a slim eladások,hogy teljesen befejezik a GT5-öt,mint hogy választanák a december + DLC-vel bõvítgetett verzát.
nem tartom elképzelhetetlennek.

n000rbi
Sebaj, márciusban lengébb ruhában rophatják a táncoslányok<#vigyor3>

NEXUS6
Sht!

Pedig a GT5 dec 4. olyan biztosnak tûnt, már szervezõdött a zenéstáncos mulatság a hõsökterére!

<#hehe>

n000rbi
A PS3 mellé csomagolnak neked egy FFXIII-at is.

mi azaz ff13 bundle?

Hajnalban véletlen bezártam a fórumot és nem akart újra bejönni, bealudtam inkább.B@sszák meg, hogy csak márciusban jön a GT5<#violent><#violent><#boxer>Szóval ez a konf is ratyi volt?

én is kérek szépen, ha van még😊
nekem bejött a ferrari challenge, szeretném megvenni ezt is, de elõtte kipróbálnám

level 18 playstation gamer.