PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Ps3-hoz szeretnek hazimozit venni es ebben kernem ki a velemenyeteket h mit kell figyelembe vennem vasarlaskor stb!
ha linkelne vki azt is megkoszonnem!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Kihasználatlanság miatt eladnám GTA 5ömet. DLC kód nincs (már elhasználtam), de dobozából minden megvan. (Poszter is elvileg valahol megvan)
Párszor járt a gépben (max 10szer, de lehet sokat mondok) így a lemez is kifogástalan állapotban van.
Irányár: 9000 Ft, személyesen átvehetõ Budapest 14.ker és annak vonzáskörzetében (ami tömegközlekedéssel könnyen megközelíthetõ) ill. elõreutalással / utánvéttel a szállítás a vevõ terhére.
Egyszerû a kihasználatlanság oka: egyetem miatt nem sokat vagyok itthon.
Csere esetleg WWE2K14-re.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ez így nem olcsó, szóval ha valaki nézni akarja, hogy hogy játszok az inkább átjön. 😄
PS4-ben ez a twitch-es lehetõség viszont nagyon tetszik.
kell egy hdcp védelmet kiiktató hdmi splitter/switcher és egy hdmi bemenetes digitalizáló eszköz, ami támogat olyan oldalakra streamelést, amit használnál
Forza.
Aki fifázik, BF-ezik, killzone 3-mazik kérem vegyen fel, és játszhatnánk: czchristmas
*igen, béna vagyok
Forza.
Forza.
Mi törént a medvével és a fûnyíróval?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
demo eléggé játszható volt, de elképzeltem h mennyire el lehet(ne) ezt nehezíteni és arra gondoltam, h nekem az überfrusztráció nem hiányzik.
bazd meg medve a fûnyíródat esete 😄
Forza.
PSN ID.: Beegabor
Forza.
Kai nekem is egyik fav... a legtutibb az mikor az aréna fenti galériáján kérik tõle a password-öt. Hát az a rész nagyon ott van. 😄
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy a játék nem egy nagy durranás, sõt... Én az elsõ bossfight QTE-jénél feladtam. Engem ne szopasson egy játék azért, mert nem bírok 1 mp alatt reagálni. God of Warban, meg más játékokban is azért elég egyértelmû jelzést adnak, hogy mit nyomj, meg van is reakcióidõ...akkor ne szopasson már egy Heavenly Sword... Ha nagyon unatkozni fogok, akkor talán adok neki még 1 esélyt.