89387
PlayStation3
-
#87782 Nem akarlak róla lebeszélni! Ha érdekel akkor játszd, lehet neked bejön. -
#87781 nálam l4d és deadisland -> megvettem, pár óra után: "eh, n+1 zombihent"
és bevallom a tlouval is szkeptikus voltam... de haver fiának megvette karácsonyra és mivel én vettem neki meg, mondta h bontsam fel nyugodtan és toljam le - így nekimentem és WOW. végigtolás után azt éreztem, h ez egy erős cím, pár nappal (héttel?) később pedig lecsapódott az élmény és nálam így 2013 legjobbja lett.
nálam. egy zombis játék.
WTF?! :D -
Evoluti0N #87780 Jah, hát nálam magas szubjektív faktor, mert ilyen zombi-posztapokaliptikus mániám van. A reális megközelítése a témának jobban bejön (lásd TLOU), mint a mészárlós fajta, mint a L4D, vagy a Dead Island. Azért is ennyire szívem csücske a játék. -
#87779 tán azért olyan a craft asztal, hogy megismerd.... bizts tuti gémpléj lenne, ha néha a hűtő tetején craftolhatnál, néha egy polcon, vagy egy ló hátán, de nem mindegyiken, így lenne egy craft gomb, amit MINDEN tereptárgynál spammelnél, hátha... ? ;) :P :D
szerintem se tizes a játék, hiszen valóban "csak egy zombis cucc", de egy jó játéknak nem is kell feltétlenül 10esnek lennie :)
(aki meg nálam kevésbé rühelli a zombis témát, szvsz miért is ne dobhatna rá 9-10 pontot?) -
Robi546 #87778 Köszi a választ!
Még annyi hogy ma akarok rendelni PSN Feltöltő kártyát,20 Fontosat (GPB),ugye ha UK Accom van akkor a ProGamingShopból ezt kell rendelni,20 GBP ? És még annyi hogy van ott elég 20 font alatti játék ? Nem gondolok olyan nagy címekre hanem valami jó játékokra,bármilyenre (például How to Survive,Urban Trial Freestyle,stb) -
#87777 +1
+1
:D -
Ulthane #87776 Ha életszagú egy helyszín, akkor attól 10 pontos a játék? Oh my God.
TLU-ban pont nem az, ha megnézed a belső tereket, mind egyforma koncepció, az összes craft-asztal UGYANÚGY néz ki minden pályán. :-D
Lent soroltam fel az érveket, hogy mitől NEM 10 pontos egy játék, önmagában egy érv miatt nem lesz az. -
#87775 GT-t nem azért vennék, mert annyira tetszik, hanem azért, mert nincs más túraautós játék. -
#87774 Ránézésre a GT6 kb ugyanaz mint a GT5 volt, én biztos várnék inkább egy nextgen GT7-re. -
#87773 Értem. Akkor inkább hagyom a GT-t és azon a pénzen veszek valami mást.
-
#87772 Nem javítottak semmit, amit meg igen az nem annyira lényeges. -
#87771 Épp most szedem le, este pedig majd kipróbálom és mindenképp aszerint fogok dönteni.
GT6 meg tipikusan az a játék, amelyiknél nem tudom, hogy mi csináljak. 8000 Ft-ért megérné ha azokat a hibákat amik nem tetszettek az előző részben javították. Bár főként a karrier mód az ami zavaró volt kicsit. -
#87770 Mindenképpen próbáld ki a demót, mert nagyon jó képet fest a játékról. Engem egy csapásra meggyőzött, hogy jobb, mint PC-n :) -
#87769 +1 Ezzel teljesen egyetértek. Csak ugye látatlanba elég nehéz játékot venni, így marad a metacritic és a hasonló (néha lefizetett) oldalak. (Azért most utána nézek a Diablo demónak).
@Totti: Nem azt mondom, hogy csak az egyik, vagy csak a másik pontszámot kell figyelembe venni, de azért el szoktam olvasni a felhasználók véleményeit is, nyílván ilyenkor próbálom kiszúrni a 0-1 pontszámot adó trollok véleményeit. -
#87768 Meg amúgy metacritic nem jó tanácsadó, mert van ami túlságosan nagy pontszámot kap, van ami meglepően alulértékelt. Inkább magadra kell bízni, hogy megéri-e, nem pedig másokra. Mert mindenkinek más jön be nagyon. Én pl agyfaszt kapok a körökre osztott játékoktól, hiába isteníti mindenki a South Park játékot, 10percet nem bírok ki azzal a harcrendszerrel. -
#87767 Könyörgöm ne! User score a világ legértelmetlenebb dolga. Aki nem kedvli a játékot vagy felült az netes antihypnak azok teledobálják 0-1 ponttal ( életében nem játszottak a játékkal, csak fikázni a legjobb szórakozás manapság ). Szerinted egy Diablo 3 0-1 pontos játék? aztán innentől kezdve az egész pontrendszer bukik. -
#87766 Ellenpélda: Castlevania 2 - kritikusok 60-ra értékelték fanbojok meg felhúzták 80-ra.. :D Az a játék 60-at se érdekel.
Másik példa: CoD Ghosts - kritikusoknál 60-70, usereknél 1,9 ?? :D Na azért annyira nem lett fos. -
#87765 User score 62% metán. Azt is figyelembe szoktam venni játék vásárláskor. Nézd meg a NFS Most wanted-et pl. A critic score 84%, holott nagyon max egy 7/10 a játék. -
#87764 Diablo 3 gecijó lett konzolon, csak úgy mondom.. :D Alig várom, hogy PS4-re megvehessem a Reaper of Souls-szal együtt. Hihetetlen kényelmes egy kontrollerrel a kezedben irtani az ellent, hátradőlve a fotelben. Sokkal jobb, mint a PC előtt görnyedni.
GT6 egy kibővített GT5. Nekem legalábbis ez jött le belőle. Semmi kiemelkedőt ne várj tőle. -
#87763 Miért? Konzolos Diablo 3 A Diablo 3. Jobb izometrikus nézetű ( AAA ) H&S nem jelent meg mostanában, meg hát ez még is csak Diablo. Aki eddig bírta az ebben sem fog csalódni, pláne nem konzolon a javított verzióval.
Metán 88% áll! Az nem jó??? miért? mennyitől számít valami jónak? -
#87762 Beszéltem az ismerősömmel és lebeszélt a Diablo 3-ról, és a metacriticen sem áll olyan jól a játék.
Most nálunk az egyik üzlet 8000 Ft-ért adja a Gran Turismo 6-ot, ami nálam az az összeg aminél megfontolnám a vételt. A GT5 annyira nem jött be, mert a menürendszer rossz volt, a karrier kicsit unalmas, a zene valami borzalom és a standard/premium autók sem voltak a szivem csücskei. Ehhez képest a GT6-ról mit tudtok mondani? Megéri megvenni? -
#87761 Ahogy mondod,a Last of Us abban volt zseniális többek közt,hogy életszagúak voltak a helyszínek.Emlékszem a bolondos csávónál aki a kocsit adja direk körbenéztem és gondoltam,na hol szarik ez a véglény.És basszus ott volt az átalakított wc.Ugyan így minden házban minden élettér renben ki volt alakítva.Minden teljesen hihettő volt.A gátnál is az elhagyatott kis menedék is teljesen életszagú volt.Egyszerűen elképesztő ahogyan megcsinálták.A Last of Us tényleg egy 10/10-es játék.Remekmű.
Az Uncharted-eket is nagyon szeretem.Tökéletes játékok,bár a 3.része túl amcsi lett már nekem míg a 2.része lenyúgöző volt és nagyon hosszú. -
#87760 Na meg ez :DDD :
-
#87759 Uncharted-ben? :D Konkrétan a második részben ha megszólal Drake tuti, hogy mond valami frappánsat. Meg ahogy Chole-val csipkelődnek az is elég vicces. Plusz a szinte szüntelen akció, az hogy egy helikopter szanaszét lövi a házat körülöttünk, ami leomlik, és épphogy kiugrunk belőle, vagy sorolhatnám még. Ezért különb a többi hasonló játéknál, és a Tomb Raidernél. És a színészi játék itt is kifogástalan. Akinek nem jön be ez a szinte szüntelen akció az nyilván nem élvezi annyira, ez is ízlés kérdése. -
#87758 Bazd meg medve a fűnyíród!!!!4444
(példás hozzáállás, nyilván meg is lesz érte a jutalom :D ) -
Evoluti0N #87757 Én pont fordítva érzem. A TLOU után játszottam végig az első kettő Uncharted részt és hatalmas visszalépésnek éreztem őket. Nem igazán értem még most se, hogy mi olyan nagy szám bennük. A TLOU ugyanakkor egy olyan jól kidolgozott és hihető világvége hangulatot hozott, amire nem sok játék képes. A legtöbb ilyen stílusú játék abban merül ki, hogy halomra mészároljuk a zombikat. Emellett itt még jönnek az igényesen kialakított helyszínek, amikről tényleg elhiszed, hogy valakik raktak ott régen, a két karakter közötti kapcsolat fejlődése is nagyon jól meg van csinálva, satubbi. -
#87756 Mass Effect-ek univerzuma, és karakterei jóval kidolgozottabbak, mint a TLOU-nál. Még egy mellékszereplő krogannak is jobb háttértörténete van, mint a TLOU egészének. A története gyakorlatilag abból áll, hogy menj A-ból B-be, és közben éld túl valahogy.
Szó mi szó nagyon erősen túlértékelt JÓ JÁTÉK. Én maximum 80%-ot adnék rá. Az Uncharted 2 nyomában sem ér pl.. :) Jó jó tudom más stílus, de Naughty Dog... -
Ulthane #87755 Tegnap elővettem ismét a The Last of Us-t, hogy meggyőzzem magam, hogy ez tényleg egy kiváló játék, mely ritkán születik, és megérdemelten kapta a 10-es esőt a kritikusoktól, mert minden elemében zseniális. Hát nem sikerült.
Én azt gondolom, hogy a TLU egy nagyon jó minőségű, igényes játék, vannak benne kivételes elemek (szinkron, zene), de összességében ez messzen nem olyan tökéletes játék, mint aminek ki lett kiáltva. Felültették a hype train-re, és szegény ott is maradt.
Játékélmény tekintetében (leszámítva az azóta sokat fejlődött 3D technikát, a grafikát, és egyáltalán a technológiát, ami általánosságban fejlődött), ez a játék ugyanazt nyújtja, mint egy hasonszőrű kalandjáték 20 évvel ezelőtt. Mint egy Tomb Raider például.
Kő lineáris játékmenet, nulla szabadsággal, ráadásul szarrá szkriptelve. Zéró, azaz zéró innováció, a játék egyetlen elemében sem mutat újat, újdonságot. Gyakorlatilag nulla történet, órákon keresztül unalomba fullad: menj előre, keress cuccokat, néhány hullám zombi, majd megint bolyongj fél órát, miközben semmi nem tört.nik, lootolj, megint zombik.
Ezt már 1500-szor láttuk korábban.
10 pontot eleve nem kaphat olyan játék, amiben zéró innováció van, az nem lehet korszakalkotó, az már csak hab a tortán, hogy szerintem olyan se, amiben a játékosnak nulla a szabadsága, azaz, kő lineráis.
Végig fogom játszani ennek ellenére, de megmarad számomra egy exkluzív címnek, ami tetszetős volt, de soha nem fogom emlegetni olyan mérföldkőként, amilyennek ki lett kiáltva. egy Mass Effect-trilógia számomra minden elemében sokkal kiválóbb, mint a TLU.
Uff. -
#87754 A demóval játszottam csak, de semmi kivetnivalót nem találtam benne. Teljesről nem tudok nyilatkozni. -
#87753 Valaki kipróbálta közületek a Diablo 3-at PS3-on? Valakitől azt hallottam, hogy eléggé bugos. Igaz ez? Illetve jöttek javítások a hibákra? -
#87752 Az aktív 3d-k nagyrészére jellemző, hogy a képcserével megvalósított szeparáció nem tökéletes: az előző állapot az tartalomváltozás után nem "rendeződik" alapállapotba, azaz mindkét szem számára vetített képen halványan látható a másik szemnek vetített kép. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy egy állandó szellemképet látsz. Minél nagyobb az eltolási offszet (aka minél közelebbi az ojjektum pl.) annál zavaróbb. A prémiumkategóriában már használ a samu olyan paneleket, amik elég gyorsak a crosstalk kivédésére, de az nagyon nem a hatos kategória.
Van nekem is 6-os samum. Kétszer néztem rajta 3d-t. Sohatöbbet. Aktív3D csak plazmán jó. Vagy nagyon drága lcd-n. -
Robi546 #87751 Köszi a válaszokat!
Hogy érted azt hogy Aktív Crosstalk ? -
#87750 Bizony jó!
Csak nem azon a crosstalkos aktívszaron, amin ő fogja látni. -
#87749 Van játékos bőven, igen. -
#87748 uc3 3d-je állítólag elég jó!
multiját nemtom, sose próbáltam :)
-
Robi546 #87747 Igen van,köszi a választ. :) Eddig az nélkül játszottam de akkor valószínűleg azért válaszolt valamivel lassabban a kamera mozgatásra is. :)
Egyébként próbáltam a Gran Turismo 5 -öt 3D-vel (mivel 3D-re képes a játék és TV),nem rossz,mozi érzést nem annyira adja vissza mert mégis csak TV,de nem rossz,bár maga a játék a Gran Turismo 5 annyira nem tetszik,csak mentem 1-2 kört. Majd este,sötétben inkább Uncharted 3-at megpróbálom mivel az is 3D Compatible,illetve az Uncharted 3 Multiplayerre mennyire "él" ? Tehát sokan játsszák ? -
#87746 ha van a tévén game mode ne felejtsd el átkapcsolni rá a ps-hez :) (jobb válaszidő) -
Robi546 #87745 Na ma a PS3 át lett kötvve a Samsung UE40F6320-ra,101cm-esre,nagyon jól néz így ki,ilyen kombó. :D Szép a kép,meg sok funckiója van,tetszik. -
#87744 Igen, engem is emlékeztetett rá kicsit :) -
El Gigante #87743 Prisonersben is jó volt!
De hogy témába vágjonSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Heavy rain párhuzamot véltem felfedezni!