PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Életszerû, hogy elõbb lõnek minthogy felszólítanának, hogy állj, de mindegy.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
az is csak nehezítés 😉))

Forza.

Kongy
A Last of Us-os dolog inkább nehezítés szerintem, mint idegesítõ hiba, de a GTA V-ben amit a rendõrök mûveltek az szégyen. Kedvencem mikor BELÉMJÖN a rendõr, és KÖRÖZÉST kapok. 😄 Nem is én megyek neki, erre engem akar lelõni. És hiába van csak egy csillagod, akkor is már lõnek rád. Életszerû.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

De én nem is értem például a GTA V-öt. A Rockstarnál nem volt egy kurva fejlesztõ vagy teszter, aki azt mondta volna, hogy srácok, ne égessük már magunkat, mennyire életszerû, hogy fent a legmagasabb hegyen, ha a játékos kinyír valakit, 5 másodperc múlva már ott van két szirénázó rendõrautó?!!!?

Vagy hogy ha az óceán alatt úszva közelítem meg a várost annál a résznél, amikor "ki voltunk tiltva", honnan tudják meg a rendõrök, hogy ott vagyok a víz alatt?

Egyetértek veled, nincs hibátlan játék, de az a baj, hogy csak gondolkodó emberek kellenének teszternek. Ha én lehetnék ott, tuti, hogy nem hagynám az ilyen faszságokat.

Mint a Last of Us-ban, hogy a tetves francban létezik az, hogy egy ólomcsõ eltörik attól, hogy 4-5 zombit kupánverek? Egy ólomcsõ akkor sem törik el, ha oxidálódott, és egy század fejét verem szét, soha nem törik el! Az ilyenek halálba idegelnek.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Tudod, az a gond, hogy minden jó játékot elkúrnak valamivel. A GTA V-öt pl a rémes repülõirányítással, meg a zseniális rendõrüldözésekkel... egyszerûen nincs olyan játék, aminek minden egyes percét élvezem. Maximum az indie-címek között van ilyen, pl a Journey. Az a játék nem szopatni akar, csak kikapcsolni és gyönyörködtetni.

Az a játék, amiben egy fõellenséggel (vagy bármivel) 3-4 órát kell szenvedni, az nagyon el van baszva. Az nem játék. Az nem szórakoztat. Az frusztrál és szopat. Ehhez meg már öreg vagyok.

Ha egy játékban akármi is nem megy 10-15 próbálkozáson belül, akkor az a játék nálam abban a pillanatban letöröl, és megkapja a "fosszar játék" címkét.

Nem azért játszom, hogy halálra idegeljem magam, hanem hogy szórakoztasson, kikapcsoljon valami. Épp elég stresszforrás meg szarság van a való életben, nehogy már azt a kevés idõt, amit játékkal tölthetek elrontsam azzal, hogy szopatom magam!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

vortel
Eladó PS3 fat 250 GB

1 db sixaxis kontroller
1 db Logitech Precision Cordless kontroller
és 29 db játékkal:

Battlefield Bad Company - Gold Edition
Killzone 2 - platinum
Just Cause 2 - platinum
Uncharted: Drake's Fortune - platinum
Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 3: Drake's Deception
Resistance: Fall of Man
LittleBigPlanet
The Lord of the Rings: Conquest
Haze
Genji: Days of the Blade
WET
The Godfather: The Don's Edition
Mirror's Edge
Stranglehold
The Saboteur
Call of Duty 4 - Modern Warfare
Ratchet & Clank: Tools of Destruction
God of War: Ascension
Assassin's Creed 2 - fóliás
MMA
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
DEF JAM: Icon
Beowulf The Game
FIFA 11
Unreal Tournament III
LOST
Ridge Racer 7
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Ár: 79 900 Ft

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

The Protector
Ahogy elõttem mondták,nem egyértelmû.Ha csak a demo-ban látott dolgokra alapszik a megállapításod akkor azt javaslom próbáld ki a teljes verziót.Nekem kéne a nyíl oda,vagy legalább egyértelmûbb legyen.Néhány esetben zsinórban szoptam be mert nem az volt a helyes irány amit én annak véltem.Még szerencse,hogy nincs következménye,olyan nagy mértékben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Abszolút nem egyértelmû.

Sokszor egyáltalán nem egyértelmû, hogy most oldalirányba valamerre, vagy lefelé netán.
Totti5
Amerra indul a mozgás arra kell tolni a kart... a verekedésnél ezt tutorialozza. Az egy dolog hogy nem mutatja egy nyíl hogy jobbra balra le, attól még elég egyértelmû😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

The Protector
Még szerencse,hogy nem lehet meghalni mert pl a szellemjárta helyen pl sorra basztam el a QTE-t.Picit idegesített az,hogy a fõhõs mozdulatát kell figyelni,mert az én reakcióm más lenne rá.Míg a csajszi egy fel érkezõ ütésre ütéssel válaszol,addig én elhajolok vagy védek és támadok az pedig haverok közt is egy le vagy hátra irány lenne majd az elõre.Mind1...majd megszokom,csak így azért nehézkes mert szeretném tökéletesen látni a jeleneteket.Ha emiatt buknék vmit akkor minden bizonnyal rage quit és újra elindítom a játékot.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Igen, ez engem is irritált a játékban, mivel már a Heavy Rain-ben is normálisan meg voltak oldva a QTE-k, de ez igazából lutri, hogy hova mozdulj, sajnos nem kapsz egyértelmû utalást.... Mondjuk meghalni amúgy sem nagyon lehet...

The Protector
Kölcsönkaptam a beyond two soulst.Nagyon bejön a játék,de ez a kifehéredõ quicktime event néha idegesítõ.Nem tudom eldönteni melyik a jó irány.Jodi-t kell nézni és az õ irányába mozdulni,csak sajnos nekem meg bennem van ha pl ütnek felém nem elõre mozdulok hanem hátrálok és emiatt sokszor elrontom a dolgot.

háromszor vagy négyszer is megkaptam 😄
Rendben,kösz a tippet. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Kongy
Meg lehet szokni, de idõ.. 😄 És keserves anyázások kísérik. De ha egyszer megszoktad, akkor bármelyik játékkal fogsz tudni boldogulni. A titok nyitja az, hogy a stickeket célzásnál nagyon óvatosan mozgasd. És ennyi 😄

Értem,köszi mindenkinek,egyébként egyenlõre csak a GTA V-el,TDU2 és GT5-el játszottam szóval nem játszottam még auto aim nélküli játékot,de ideje lesz kipróbálni. 😄 Ha nincs gond ott se az irányítással (auto aim nélküli),tehát ha meglehet szokni akkor nem gond,majd kiderül de remélem fog tetszeni az UC. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Kongy
Ha nem zavar, hogy nincs auto aim, akkor jól fogsz vele szórakozni 😊

arty
grafikai gond az elsõvel sincs - emellett elég jó játék, természetesen a további részek jobbak/szebbek, de kár volna kihagynod

Forza.

Tibi7
Az elsõ rész is nagyon rendben van grafikailag.
Rendben köszi,csak kicsit grafika mániás vagyok. 😄

arty
elsõvel kezdj!

Forza.

Hali!

Nem tudjátok hogy kb. mikor fog menni a PS Store ? Mert valami karbantartás van,nem rég akartam letölteni az Uncharted 2 Próbaverzióját,szerdára meg lesz a 3-as,teljes verzió. 😄

zsolt515
Miért nem tudok neked üzenetet küldeni?
Néztem az erõsítõket ujjonnan és nem valami olcsók! 😊
Ha mondjuk veszek erõsítõt akkor ahhoz még mennyiért tudok hangfalakat venni, és azokból is melyik a jó! Ma fél délután az erõsítõtket és a hangfalakat nézegettem de egyszerûen nem tudok kiigazodni! Az erõsítõk 60-70en körül mozognak amiket néztem és akkor még csak párat néztem meg az adott márkából! 😊

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zsolt515
Fifaba jatekos karrier modban kaptak egy uzentet h tulteljesutettem a jatekos elvarasokat akkor mivan mert most nem kapok TP-t semmit! ilyenkore mivan? 😄

<#taps>
Heavenly Sword pipa. Az utolsó boss. Huh! 😄 Habár az Outland-hoz képest piskóta volt.
A végére kicsit megjavult a véleményem a játékról. Túlságosan God of War hangulatban kezdtem hozzá. Lehet, hogy nem olyan változatosak az ellenfelek és nincsenek benne platfomrészek és logikai feladványok, de a játékmenet attól még egész jó és van egy csomó fantasztikus dolog, amivel a játék operál: A karakterek ilyenek. Fantasztikus, hihetetlen. Nem emlékszem, hogy láttam volna valaha ennyi nagyszerû karaktert egy játékban. Kai-ban megtaláltam az új kedvencemet a videojáték mellékszereplõk között. Azonban a többi is fantasztikus. Ez mellé még járulnak a nagyszerû szinkronhangok, a jó humor, a sztori és az AAAAAAA osztályú átvezetõk, amik még ma is megállják a helyüket. Azt mondom, örülök, hogy nem hagytam ki. Egy élmény volt. Már csak azért is, mert legkevésbé egy hack and slash játéktól vártam volna el, hogy ennyire erõs karaktereket vonultat fel. <#worship>
És megint
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
picsogó kisbaba voltam. Biztos öregszem. Elõször, amikor azt hittem, hogy Kai meghalt, aztán a végén Nariko Temetésén. <#rinya>
Ha van egy stereo erõsítõd, akkor igen, ahhoz, hogy kapjál stereo hangot, elég két hangsugárzót venni. Persze lehet tovább bonyolítani külön DAC vásárlásával pl. de kezdetnek szerintem elég lesz egy stereo erõsítõ plussz két hangsugárzó.

Arra mindenképpen oda kell figyelni, hogyha pl az erõsítõ 6ohmos hangsugárzókat támogat, akkor 4ohmosat nem szabad rákötni. Több ohm-osat szabad, de annál kisebbet amit ráírnak nem.

Hát nem tudom rengeteg féle stereo erõstõ van, néhány ismertebb márka, amivel nagyon nem lehet melléfogni, pl.: NAD, Marantz, Luxman, Harman Kardon, Yamaha

De ez már nagyon off-nak számít itt, ajánlom, hogy inkább menyj át valamilyen hifis fórumra ott mégjobban tudnának segíteni valószínûleg. De akár privát üzenetben is írhatsz nekem.
Outland.
The Protector
Visszaolvastam stb....de melyik játéról van most szó?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Eh! 😄 Giana majd egyszer máskor. Szeretem a kihívást, de azért nem akkora poén egymás után állandóan szopatós játékokat játszani. Így is állítólag a Heavenly Sword utolsó fõellensége jó nehéz lesz, szóval majd szopok azzal is eleget. Eddig meglehetõsen könnyû a játék és a két boss (vagy három inkább) se volt túl nehéz, de elõre félek, hogy mi vár rám a végén.
arty
én csak demojátékos vagyok, de nem mertem nekiállni a teljesnek, mert h elnehezedik

és lám, a vége tényleg durva. nem mondom, hogy ne legyen kihívás, de ha egy játék 5 órás, a fõboss ne hármat adjon ehez még hozzá.....

Forza.

Jah, igen. Azt elfelejtettem kiemelni, hogy kimondottan béna voltam. Sokszor sebzõdés, halál közben, szidtam magam, hogy de ez a rész nem is annyira nehéz, hogy lehetek ilyen béna. Szóval egy kis összeszedettséggel megvan az egy óra alatt is. 😄
Kongy
"Csak" egy óra... takarodjon már el az a fejlesztõ aki így rabolja az idejét az embernek... Kratos negyed óra alatt megfekteti Cronos-t is....

Nekem csak egy óra volt, ha az megnyugtat. 😄
Ha tudod mit kell csinálni, akkor nem vészes. Akkor is hosszú, de megoldható. Ha odajutsz és nem megy, vagy nem jössz rá a taktikára szólj aztán mondom mit csinálj. E miatt ne hagyd abba a játékot. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

arty
köszönöm, lebeszéltél a 3-4 órás fõbosszal 😄 (rühellem az ilyen aránytalan nehezítést a végére)

mivel most így bennevagy, irány a FÉLBEhagyott gianád 😄D

Forza.

arty
én a blacket nyomtam xboxon, de elnehezült
ng2-t is nyomtam, ott már "okosan" ninja dog (legbénább 😄) fokozaton, ott haladgattam, csak hns nem az én világom - eladtam. világ összes ideje kéne 😞

Forza.

zsolt515
Hogyga veszek egy stereo erositot abbol melyik jo?
meg ha meg van az erosito ahhoz mar csak hangfalakat kell venni a kesobbiekben es jo lesz?

Annyira nem volt vészes. Szépen, lassan fejlõdött a nehézség, de vele együtt én is. Az utolsó boss elég szopás volt. Laza 3-4 órát kínlódtam vele. Meg se tudom mondani, hogy hányszor haltam meg. Utána eszembe jutott, hogy jé, nekem vannak képességeim, amiket nem nagyon használtam a játék folyamán 😄. Ezeket használva (pontosabban egy kimondott képességet használva) már kicsit könnyebb volt, de még mindig baromi nehéz. Azonban ez az érzés, ez a katarzis, amit már rég éltem át, még a régi szép idõkben, ez mindent megér. 😊 Emígy zseniális játék lett. Gyönyörû grafika, fantasztikus, kihívásokkal teli játékmenet. Kötelezõ mindenkinek (aki bírja ideggel 😄).
Akár úgy is lehet, hogy elõször veszel egy stereo erõsítõt és hozzá két front hangsugárzót.
Aztán késõbb veszel egy 5.1es erõsítõt aztán mégkésõbb meg megveszed hozzá a center + hátsó hangsugárzókat, aztán végül meg egy mélynyomót. De szerintem normális front hangsugárzók mellett mélynyomó nélkül is simán lehet élni.

De akár kapásból vehetsz rögtön házimozi erõsítõt. Amúgy az iylen általános igazság, hogy stereo erõsítõbõl olcsóbban lehet sokkal szebben szólót kapni.
De ez csak egy példa.

Amúgy nagyon ajánlom a használt erõsítõk/hangsugárzók nézését, mert használt árak nagyon alacsonyak az új árakhoz képest. Ezekre az eszközökre meg nem igazán jellemzõ, hogy elromlanak.
zsolt515
Stereo rendszert es annak kiboviteset kidejtened nekem kicsot bovebben, mert nem nagyon vagom a temat.. 😄

zsolt515
Okes koszonom a segitseget!
Van egy Media Markt a kozelben, majd megkerdezem az eladot is, hogy o mit ajanl remelem ott is tudnak majd segiteni... 😊 fordult mar elo h nemtudtak h milyen rendezvenyen vannak... 😊

Ha újonnan szeretnél venni, akkor Logitech z906-ot ajánlom.
Bár szerintem házimozi erõsítõ + külön hangdobozokból sokkal jobb minõséget ki lehet hozni, de az használtan is jóval több mint 100ezer Ft. Esetleg úgy lehet érdemes, hogy elõször egy stereo rendszert venni és azt kibõvíteni lassacskán 5.1-re, pl egy házimozi erõsítõt elõször csak 2.0-ban használva.

Nekem volt logitech z5500, de már rég eladtam és nem is bánom egyáltalán, azóta van egy stereo rendszerem, igaz hogy nincsen 5.1, de sokkkkkal szebben szól.
Moby
Kompozit kábelt adnak hozzá. Komponenst nem.

Adversus solem ne loquitor

Balyy
Ezt vágom! Én ennek vagy a hdmi kábelnak a jelét szeretném a komponensbe juttatni. Már, ha lehetséges. Általában a pc-t meg a tv-t szokták összekötni komponenssel. Keress rá.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Kongy
A PS4-nél már gondok lehetnek, mert ahhoz csak HDMI van.

Kongy
Nem értem miért akarsz átalakítóval vacakolni, ha a PS3-hoz alapból adnak komponens kábelt, ergo gond nélkül a TV-dre tudod kötni HDMI nélkül is.

zsolt515
Az a helyzet hogy fogalmam sincs h mennyi korul mozog szoval most igy nemtudom! 😊
Sztem 70-80-at szanok ra!

Amúgy a lényeg, hogy legyen rajta optikai vagy hdmi BEmenet, mert csak akkor lesz valós 5.1 vagy mégtöbb csatornás hang.