89387
PlayStation3
  • n000rbi
    Neked tényleg ennyi jött le a végéből, hogy "snitt, és vége, s fogalmad sincs, hogy mi merre hány méter"?
    Miről maradtál le! :)
  • Ulthane
    Akkor, ha jobban tetszik így:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Juttasd el a fertőzésre immunis lányt a keleti partról a nyugatira, miközben jól megkedvelitek egymást. Majd ha megérkeztek, egy párbeszéd közben snitt, és vége, s fogalmad sincs, hogy mi merre hány méter.

Így jó?
  • atinq
    Sziasztok. Egy kérdés. Tudom a ps3-al a skype-t használni??? Persze kamera és mikrofon van. :)
  • Kongy
    Azért a Gyűrűk urához ne hasonlítsuk. Ott elég komoly háttértörténete volt a karaktereknek, meg úgy kb mindennek, az egész Gyűrűnek... És az csak a cselekmény egyik szála volt, hogy Frodóék vitték a Gyűrűt.
  • Evoluti0N
    Akkor mondok neked egy jót. Infinite még jelölve se volt. Ezen nem kicsit meglepődtem.
  • DarkSector
    Az is. :D
  • The Protector
    Nem a végcél számít,hanem az út odafelé:)
    Ennyi erővel akkor a Gyűrűk Ura is egy szar volt?
  • DarkSector
    Ja elirtam sorry. Igen a 2 nagy , vagyis 1 nagy PS2-es cím, mert csak a X ami jó a X-2 töltelék rész.
  • n000rbi
    Előrendelheted.

(egyébként nem tudom, hogy csak elírtad-e, de itt nem a X és XII-ről van szó, hanem az X-ről és a X-2-ről ;)
  • DarkSector
    Final Fantasy X és XII remake lesz elérhető dobozossan???????????
  • arty
    az, hogy menj aból bébe, nem a sztori :)
  • Kongy
    Egyértelműen az Infinite-nek kellett volna nyerni sztori téren. A TLOU meg sem közelíti. Ha a színészi alakítás miatt kapta meg.. nos hát a BioInf abban sem olyan gyenge.
  • Ulthane
    Legjobb sztori?

Én már nem hiszek ezekben a díjakban, mind mögött lobbitevékenység/gazdasági érdek húzódik meg.

A TLOU olyan sekélyes, gyakorlatilag nulla sztorival rendelkezik, hogy az elképesztő. Menj A-ból B-be, és vidd el a lányt. Ez a sztori. Már nem azért a húsz fillérért, de a BioShock: Infinite (ami egyébként nekem nagyon nem jött be) sztorija ennél százszor összetettebb és jobb, de még a Tomb Raider sztoriját sem érzem egy cseppel sem gyengébbnek!

Lehet szeretni a TLOU-t a hangulat miatt, vagy a két karakter miatt, de hogy a sztori olyan vérgyenge, hogy egy nap gondolkodás után komolyabbat teszek össze, az egészen biztos!
  • Evoluti0N
    Legjobb hangeffektusok, legjobb sztori.
  • Evoluti0N
    5 díjat bezsebelt az idei BAFTA díjátadón a The Last of Us.
    Legjobb játék, legjobb akció-kalandjáték, legjobb szinkronhang (Ashley Johnson), meg még 2, ami most nem jut eszembe. :D
  • Kongy
    én próbáltam, de összegyűrte a borítót, a matrica meg nem jött le :D
  • arty
    az is jó, de szvsz kis hajszárítózás után simán letéphető bármilyen matrica

utána párszor a letépett darabot visszanyomkodva a maradványokra, azok is lejönnek simán
  • arty
    így igaz, érdemes jól átforrósítani letépés előtt !
  • Kongy
    Az jó nagy hülyeséget mondott. Kölcsönkérsz anyádtól vagy húgodtól/nővéredtől/barátnődtől egy kis körömlakk lemosót, vattával megdörzsölöd, és baromi könnyen lejön, úgy hogy nem is hagy nyomot.
  • El Gigante
    valaki itt írta, hogy hajszárítóval könnyen lejön
  • Csibe001
    Mint gyujto, en is gyulolom a szinte-eltavolithatatlan matricakat.. :(
  • Prof William
    Az lenne a legjobb már elsőre is. Rengeteg olyan matrica van amit elég megkapirgálni a szélénél és szépen lejön. De persze itt nincs olyan. Talán ezek típusok a legragaszkodóbb matricák amiket eddig láttam.
  • Csibe001
    Angliaban pl secondhand jatekoknal olyan matricat hasznalnak ami siman lejon minden kinlodas nelkul. :)
  • a.carkey
    Mikor elhoztam a South Park CEt, imádtam, hogy egy kapirgálás kimaradt. :)
  • Kongy
    Kulfoldi jatekoknal nincs ilyen. En koromlakk lemosoval szoktam lemaratni a matricakat :D
  • Prof William
    Tudom ezekkel a módszerekkel már rég tisztában vagyok csak egyszerre látva két játékot ismét eszembe jutott hogy mintha direkt csesztetnék a játékosokat.
  • The Protector
    Áztasd le a matricát.HA megpróbálod letépni és nem vagy elég jó vagy túl friss a matrica akkor csak a felső réteg jön le.Ha meg leszedted akkor meg az a rész ragadni fog,mocskos-koszos lesz így azt is le kell róla áztatni.
  • Prof William
    Tegnap jött meg a Killzone Trilogy. Szép és jó de kinyitva a dobozt természetesen ez fogadott...

Most komolyan mintha valaki egyenesen sportot űzne abból hogy úgy kúrja rá azt a kibxxott matricát hogy minél jobban szétcsessze vele a doboz összképét.

És persze a PS3 játékok többségénél is így van.

A matrica pedig természetesen az a szupererős ragasztóval felrakott típus amit csak úgy kell lebűvészkedni hogy meg ne sértsük a dobozt.

A Killzone 3-viszont meglepő módon matricamentes... Akkor most hogy is van ez?
  • Robi546
    Értem,köszi a választ,ezek után meg gondolom hogy vegyek -e valamit PS Store-ról,az lenne a legjobb a dologban hogy nem kell DVD,tehát csendesebb lenne játék közben,nem olvasna folyamatosan,nem kell cserélgetni a DVD-t,és kíméli az olvasót is.
  • DarkSector
    Hát ja nem ugy értem hogy átszámolni euroba meg dollárba, hanem olyan régioval vásárolni, ugy olcsóbb illetve akár drágább is lehet, vagy lehet dollárban US profillal vennéd olcsóbb lenne.
    Amúgy nekem a Crysis már uncsi.

20 font alatt, hát nagyban függ tőle mi érdekel, de 20font az 7500FT, én használtan dobozos játékot vagy akár újonnan még 2-őt is kapnék....digitálisan?

Azt mondom egyik sem, hacsak nem valami über párszáz ft-os McDonalds-os ajánlat.

Onnan tudom hogy 7500, mert tegnap vettem 20 fontért (19.2 font egészen pontosan) egy steelbok-ot zavvi-ról és 7500-at volnt le.
  • Robi546
    8 font kb. 16 euró lehet.
    Egyébként melyik játékot éri meg venni 20 font alatt PS Storeon ? Akció,Lövöldözős kategóriába,Fantasy,Horror,SciFi,Robotos lövöldözősek nem nagyon érdekelnek. Előre is köszi.
  • DarkSector
    8 font 3k, nem annyira durva, inkább átlag, euro-dollárban mennyi?
    Kár hogy nincsen HDD-m.
  • Robi546
    Ez most komoly ? PS Store-on a Crysis 3 csak 8 font ? Elég olcsónak találom,jó játék egyébként ? Crysis Warhead tetszett a legjobban.
  • Evoluti0N
    Nem csak az. A karakterek is sokkal jobbak és a sztori is.
  • Kongy
    Igen, jobb, mert csak 5 részes, mégis annyi történik bennük, mint egy WD sorozatban két évadonként :D
  • Evoluti0N
    Nagy kedvenc. Nem győzöm mindig leírni, hogy mérföldekkel jobb a sorozatnál. Az a kár, hogy a Telltale most sok játékot fejleszt egyszerre és a második évadnál hónapokat kell várni egy alig több, mint 1 órás epizódra.
  • arty
    és mindenhol a feljegyzések, az elsorvadt életek, életterek nyomai... brutálisan depresszív - ergo imádom/-tam
  • Kongy
    És senki sem említi meg a Walking Dead-et? :D Mármint a Telltale-félét. Mert szerintem az első évad nagyon klassz volt, de a második is hozza a kötelezőt eddig.
  • Totti5
    Belső terekben a TLOU elég nagy meló volt, és sikerült nekik. Rengeteg helyre be lehet menni, átfutni, érinteni ahol nem történik semmi, de növelik a szabadság érzetet. Minden a helyén van, rengeteg tárgy, berendezés van a házakban amitől teljesen életszagú. Ebbe ha muszáj lenne akkor sem tudok beleköpni, mert pont mindig elcsodálkoztam rajta hogy mennyire aprólékos.
  • Evoluti0N
    Én is így vagyok vele. Dead Island és L4D jó volt co-op módban, de emígy nem adja vissza azt, amit egy ilyen témának vissza kéne. A zombis téma nem a zombik henteléséről szól, hanem arról, hogy mivé válnak egy ilyen helyzetben az emberek és hogyan maradnak életben. Ezt nem tudja sok zombis játék visszaadni, filmek és regények annál inkább. Ezért is tetszett annyira a TLOU, mert ezt a hangulatot adja vissza. Nekem maga a zombis téma jön be, de reális megközelítésben. L4D és DI csak a co-op miatt jó.