PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Vagy hogy ha az óceán alatt úszva közelítem meg a várost annál a résznél, amikor "ki voltunk tiltva", honnan tudják meg a rendõrök, hogy ott vagyok a víz alatt?
Egyetértek veled, nincs hibátlan játék, de az a baj, hogy csak gondolkodó emberek kellenének teszternek. Ha én lehetnék ott, tuti, hogy nem hagynám az ilyen faszságokat.
Mint a Last of Us-ban, hogy a tetves francban létezik az, hogy egy ólomcsõ eltörik attól, hogy 4-5 zombit kupánverek? Egy ólomcsõ akkor sem törik el, ha oxidálódott, és egy század fejét verem szét, soha nem törik el! Az ilyenek halálba idegelnek.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ha egy játékban akármi is nem megy 10-15 próbálkozáson belül, akkor az a játék nálam abban a pillanatban letöröl, és megkapja a "fosszar játék" címkét.
Nem azért játszom, hogy halálra idegeljem magam, hanem hogy szórakoztasson, kikapcsoljon valami. Épp elég stresszforrás meg szarság van a való életben, nehogy már azt a kevés idõt, amit játékkal tölthetek elrontsam azzal, hogy szopatom magam!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
1 db sixaxis kontroller
1 db Logitech Precision Cordless kontroller
és 29 db játékkal:
Battlefield Bad Company - Gold Edition
Killzone 2 - platinum
Just Cause 2 - platinum
Uncharted: Drake's Fortune - platinum
Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 3: Drake's Deception
Resistance: Fall of Man
LittleBigPlanet
The Lord of the Rings: Conquest
Haze
Genji: Days of the Blade
WET
The Godfather: The Don's Edition
Mirror's Edge
Stranglehold
The Saboteur
Call of Duty 4 - Modern Warfare
Ratchet & Clank: Tools of Destruction
God of War: Ascension
Assassin's Creed 2 - fóliás
MMA
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
DEF JAM: Icon
Beowulf The Game
FIFA 11
Unreal Tournament III
LOST
Ridge Racer 7
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Ár: 79 900 Ft
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Forza.
Nem tudjátok hogy kb. mikor fog menni a PS Store ? Mert valami karbantartás van,nem rég akartam letölteni az Uncharted 2 Próbaverzióját,szerdára meg lesz a 3-as,teljes verzió. 😄
Néztem az erõsítõket ujjonnan és nem valami olcsók! 😊
Ha mondjuk veszek erõsítõt akkor ahhoz még mennyiért tudok hangfalakat venni, és azokból is melyik a jó! Ma fél délután az erõsítõtket és a hangfalakat nézegettem de egyszerûen nem tudok kiigazodni! Az erõsítõk 60-70en körül mozognak amiket néztem és akkor még csak párat néztem meg az adott márkából! 😊
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
<#taps>#taps>
A végére kicsit megjavult a véleményem a játékról. Túlságosan God of War hangulatban kezdtem hozzá. Lehet, hogy nem olyan változatosak az ellenfelek és nincsenek benne platfomrészek és logikai feladványok, de a játékmenet attól még egész jó és van egy csomó fantasztikus dolog, amivel a játék operál: A karakterek ilyenek. Fantasztikus, hihetetlen. Nem emlékszem, hogy láttam volna valaha ennyi nagyszerû karaktert egy játékban. Kai-ban megtaláltam az új kedvencemet a videojáték mellékszereplõk között. Azonban a többi is fantasztikus. Ez mellé még járulnak a nagyszerû szinkronhangok, a jó humor, a sztori és az AAAAAAA osztályú átvezetõk, amik még ma is megállják a helyüket. Azt mondom, örülök, hogy nem hagytam ki. Egy élmény volt. Már csak azért is, mert legkevésbé egy hack and slash játéktól vártam volna el, hogy ennyire erõs karaktereket vonultat fel. <#worship>#worship>
És megint
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra mindenképpen oda kell figyelni, hogyha pl az erõsítõ 6ohmos hangsugárzókat támogat, akkor 4ohmosat nem szabad rákötni. Több ohm-osat szabad, de annál kisebbet amit ráírnak nem.
Hát nem tudom rengeteg féle stereo erõstõ van, néhány ismertebb márka, amivel nagyon nem lehet melléfogni, pl.: NAD, Marantz, Luxman, Harman Kardon, Yamaha
De ez már nagyon off-nak számít itt, ajánlom, hogy inkább menyj át valamilyen hifis fórumra ott mégjobban tudnának segíteni valószínûleg. De akár privát üzenetben is írhatsz nekem.
és lám, a vége tényleg durva. nem mondom, hogy ne legyen kihívás, de ha egy játék 5 órás, a fõboss ne hármat adjon ehez még hozzá.....
Forza.
Ha tudod mit kell csinálni, akkor nem vészes. Akkor is hosszú, de megoldható. Ha odajutsz és nem megy, vagy nem jössz rá a taktikára szólj aztán mondom mit csinálj. E miatt ne hagyd abba a játékot. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
mivel most így bennevagy, irány a FÉLBEhagyott gianád 😄D
Forza.
ng2-t is nyomtam, ott már "okosan" ninja dog (legbénább 😄) fokozaton, ott haladgattam, csak hns nem az én világom - eladtam. világ összes ideje kéne 😞
Forza.
meg ha meg van az erosito ahhoz mar csak hangfalakat kell venni a kesobbiekben es jo lesz?
Aztán késõbb veszel egy 5.1es erõsítõt aztán mégkésõbb meg megveszed hozzá a center + hátsó hangsugárzókat, aztán végül meg egy mélynyomót. De szerintem normális front hangsugárzók mellett mélynyomó nélkül is simán lehet élni.
De akár kapásból vehetsz rögtön házimozi erõsítõt. Amúgy az iylen általános igazság, hogy stereo erõsítõbõl olcsóbban lehet sokkal szebben szólót kapni.
De ez csak egy példa.
Amúgy nagyon ajánlom a használt erõsítõk/hangsugárzók nézését, mert használt árak nagyon alacsonyak az új árakhoz képest. Ezekre az eszközökre meg nem igazán jellemzõ, hogy elromlanak.
Van egy Media Markt a kozelben, majd megkerdezem az eladot is, hogy o mit ajanl remelem ott is tudnak majd segiteni... 😊 fordult mar elo h nemtudtak h milyen rendezvenyen vannak... 😊
Bár szerintem házimozi erõsítõ + külön hangdobozokból sokkal jobb minõséget ki lehet hozni, de az használtan is jóval több mint 100ezer Ft. Esetleg úgy lehet érdemes, hogy elõször egy stereo rendszert venni és azt kibõvíteni lassacskán 5.1-re, pl egy házimozi erõsítõt elõször csak 2.0-ban használva.
Nekem volt logitech z5500, de már rég eladtam és nem is bánom egyáltalán, azóta van egy stereo rendszerem, igaz hogy nincsen 5.1, de sokkkkkal szebben szól.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Sztem 70-80-at szanok ra!