89387
PlayStation3
-
#87862 En pont tegnap fejeztem be TLoU-t, s hatalmas jatekelmeny ahogy azt megszoktam Naughty Dogtol. S tortenete is megallja a helyet, nyilvan nem kell filmet csinalni belole de jatek tortenetnek siman jo. Teljesen vallalhato volt a befejezes (persze csak szerintem) bar sejteni is lehetett egy ideje, hogy valami ilyesmi lesz a vege. :)
Alig varom a DLC-t. -
#87861 én is megvettem pár napja, de hétvége előtt reménytelen :( -
Evoluti0N #87860 Jól teszed. :) -
Ulthane #87859 Tovább fertőzöm magam: ma este töltöm le a Left Behind DLC-t. :)
-
Evoluti0N #87858 Huh, de szépen leírtad. :) -
Evoluti0N #87857 Persze, hogy kimaradt sok minden. Ember legyen a talpán az olyan, aki minden játékkal játszott. -
Prof William #87856 Nekem is ezért tetszett. Tényleg nem fekete vagy fehér inkább amolyan szürke vég...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiszen annyi mindenen keresztülmentek hogy eljussanak Salt Lake Citybe. Mindketten megjárták a külső és belső poklot. Az ember annak szurkolna hogy együtt maradjanak és tényleg egy amolyan apa-lánya karakterek legyenek. Ez meg is történik (a legutolsó chapterben Joel már tiszta apa módjára viselkedik) és örülnünk kellene de valahogy mégsem... Joel szeretetből tette amit tett, de elárulta a világot és Ellie-t is. Ellie feláldozta volna magát, de Joel semmissé tette az áldozatát, semmissé tette minden erőfeszítésüket azért hogy megmenthesse a lányt. A világ így gyómógy nélkül vegetál tovább úgy ahogy eddig is. A nagy-kép nem változott csak van 2(de az is lehet hogy csak 1) ember aki most boldog. Joel viselkedésében ráadásul (szerintem) egy kis kisajátítás is van a végén, ami fleg az utolsó chapterben érződik .Ellie most már az övé de mi mégsem vagyunk boldogok. És Ellie se. Nekem az jött le hogy gyanakszik, és Joel a végén az arcába hazudik megcsúfolva azt a mérhetetlen bizalmat ami ezalatt az egy év alatt kiépült köztük. És talán lerombolta is ezt bizalmat mert szerintem Ellie érzi, hogy valami nem stimmel és bár ennek hangot nem ad de szerintem ezután érezni fogja hogy valami nincs rendben... Lehet így élni ebben a világban?
Én ezt éreztem a játék vége után. -
masoma #87855 szerintem is last of us best jelenleg. half life 2 nél éreztem hasonlót. -
#87854 Dark Souls 2
Zavvi-s előrenedeléshez járó képregényt keresek vásárlás céljából!
P.ü.! -
#87853 Nem is kell, hogy egy-egy ponton nyújtson kiemelkedőt, sőt, a nóti játékait pont azért szeretem, mert összhatásában tud kimagaslót nyújtani, aminek előfeltétele, hogy kiegyensúlyozott legyen legalább graf/art/storytelling szinten.
De nem tökéletes játék a TLoU (AI, szkriptelési zavarok). Ráadásul van nem kevés játék, amik legalább ennyire, vagy jobban szórakoztam úgy, hogy sok tekintetben(főleg grafban) messze-messze elmaradnak a TLoU-tól. Akinek ez minden idők játéka, annak biztosan kimaradt jó sok minden a videójátékok elmúlt 30 évéből. Nekem is pótolni kéne még jó sok mindent. -
Ulthane #87852 De uyeg azért olyat mondanak, hogy valakinek nincs ízlése, vagy rossz ízlése van!? :) -
Ulthane #87851 Nahh, szumma szummárom, második végigjátszás után (is) azt gondolom, hogy tisztességes iparosmunka, két nagyon jó karakterrel, azonban semmilyen elemében nem nyújt kimagaslót a játék, olyat, amit ne láttunk volna korábban.
A sok szar közül, ami elárasztja a piacot ez a minőségében kiemelkedik, de az igazán kiváló, korszakalkotó játékoktól elmarad.
8 pont -
Evoluti0N #87850 Mindenkinek más az. Nekem ez. A legnagyobb hülyeség valaki ízlését megkérdőjelezni. -
Ulthane #87849 Azér ez a játék messze van a beszt géjm evör-től! :) -
#87848 Jol osszefoglaltad :)
Mondjuk ehez az is kell, h az ember ne ugy jatsza h marpedig az egy szar (lesz). -
Evoluti0N #87847 Az, hogy erre senki se számított. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehetett volna valamilyen szomorú befejezés, esetleg happy end. Azonban egy ilyen, hogy Joel inkább megmentette Ellie-t, ezzel lehetetlenné téve az ellenszer kifejlesztését és emellett még hazudott is neki, annak ellenére, hogy Ellie hajlandó lett volna feláldozni magát, eléggé egy WTF dolog. Nehéz eldönteni, hogy most ez jó vagy se és az ismerősökkel is jó téma volt és mindenki azt mondta, hogy csak ült és nézett ki a fejéből a játék vége után. Örültem, hogy Ellie megmenekült, valószínűleg én is ezt tettem volna Joel helyében, de akkor is azért ott motoszkál az agyam hátsósarkában, hogy ez mégse happy end és azért ez még sincs így jól. Nah, ezért. -
Ulthane #87846 Nahh, végigtoltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó dialógus így néz ki:
Ellie: Esküdj meg, hogy minden igaz, amit a Fireflie-okról mondtál.
Joel: Esküszöm.
Ellie (könnyes szemmel): Ok.
Snitt
Joel hazudott, oké. Nincs több immunis ember, megkedvelte Ellie-t ezért mentette meg. De ezt nem mondta meg Ellie-nek, s Ellie nyilván kurvára arra várt, hogy azt mondja neki Joel, hogy szereti őt.
De ebben most mi olyan kurva nagy befejezés van?
-
#87845 Én a TLoU-ról beszéltem, ahogy Te is abban a kommentben, amire válaszoltam. Viszont ez már Heavy Rain, amiről most szó van :D -
Ulthane #87844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Shelby áll az órásnál, és megisszák a piát, majd az öreg hátramegy, akkor amikor az öreget leütik, Shelby kint áll..És csak akkor rohan hátra, amikor az öreg már véres fejjel fekszik a földön. -
#87843 Ezt most nem értem. Ugye nem másféle befejezést vársz? :) -
Ulthane #87842 Természetesen nincs több gyilkos. Amúgy szerintem a történet sántít az órás jelenetnél, szerintem ott nem történhetett az és úgy, ahogy a végén kiderül. Miután vége lett a játéknak, betöltöttem azt a chaptert, megnéztem mindent figyelmesen, s szerintem ott kicsit sántít a sztori. -
Ulthane #87841 Most játszom ismét, már a játék utolsó harmadában vagyok, most csináltam meg a "teles részt", így újabb esélyem lesz, hogy ne csak ennyi legyen a vége. hogy snitt és ennyi! :) -
masoma #87840 mostmár magyar accal is lehet 2-es régiójú játékokat neten játszani? elfogadja az online passokat? -
Evoluti0N #87839 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még pár évvel ezelőtt elolvastam a játék sztoriját, úgyse lesz soha PS3-mam alapon. Aztán volt is meglepetés, mert úgy emlékeztem, hogy azt olvastam, hogy Norman a gyilkos. Néztem is nagyot, hogy Shelby az. :D -
Robi546 #87838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na nem úgy értem,hanem amikor véletlen elolvastam a spoilert akkor mondom így nem lesz érdekes,végén a Shelby-t csukják le meg minden,igen a gyilkos mindenhogy Shelby,de én azt hittem hogy úgyis lesz vége hogy Shelby -t csukják le,de nem,és ezért érdekes,szóval ha olvasod is a spoilert,nem mindig számít mert többféleképpen vége lehet. :)
-
#87837 Ezt hogy érted,hogy több gyilkos van?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shelby ölte meg a gyerekeket és Shelby volt az aki több felnőttet is elintézett a próbáival.Meg akarta tudni vane mindent feláldozó apa a világon.
Amúgy nekem shelby volt a kedvenc karakterem.Hatalmas pofon volt mikor kiderült ő a gyilkos.Én összejöttem Shelbyvel az anyukával is:)A zárójelentben elátkozott és ráköpött a sírjára.:)
A Beyond two souls sztem harmatgyenge lett a HEavy Rainhez képest.A HEavy lett túl jó,amúgy eddig aki ismerősőm játszott vele mind imádta a beyondot is. -
#87836 science-fiction action thriller
-
#87835 Nem igazán sci fi, inkább misztikus. -
Robi546 #87834 Értem,meg az már kicsit olyan "scifi" amit én annyira nem szeretek. -
#87833 Sajnos a legújabb játékuk a Beyond Two Souls fele ennyire nem jó.. -
Robi546 #87832 Köszi mindenkinek a választ,tényleg nagyon érdekes hogy mennyiféle befejezés lehet. :) Még épp az egyik oldalon olvastam Heavy Rain -t (akkor még nem volt meg a játék,rá 1 hetére meg is lett),és véletlen spoiler volt (nem rakták be abba) és kiderült hogy ki ölt meg kit na mondom így nem lesz érdekes,majd tegnap befejeztem és meglepődtem hogy nem az lett a gyilkos akit akkor olvastam mert többféle befejezés van,nagyon kidolgozott játék. -
#87831 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden próbát megcsináltam.Shaunt az apjával szabadítottam ki és vele volt még a riporter csaj is.Shelbyvel egy daru tetején küzdöttem,shelby meghalt/leesett.A nyomozó leküzdötte a pánikbetegséget.Happy-End volt nekem. -
Evoluti0N #87830 Másodiknál nálam is pont ez volt a felállás. Az elsőben is tulajdonképpen, azzal a különbséggel, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Norman meghalt és Ethan ölte meg Shelby-t. -
Samurai84 #87829 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyszer toltam végig, nálam az FBI-ost ölte meg Shelby, Madi és Ethan boldogan éltek az életben maradt kissráccal. A hírekben beszámolnak róla hogy a hős FBI-os mit tett, látni hogy Shelby eltűnt.
-
Evoluti0N #87828 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kétszer játszottam végig. Az első végigjátszásnál béna voltam és meghalt Norman (az FBI-os csávó). Kinyírta a nagydarab feka. A többiek életben maradtak, Shelby-t leszámítva. A másodikban majdnem mindenki életben maradt. csak Shelby halt meg. Első alkalommal Ethan nyírta ki, másodszorra meg Jaden. Végignéztem a neten az összes befejezést. Durva, hogy mennyi variáció van. -
Robi546 #87827 Heavy Rain Atom SPOILER! (játék befejezése!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Előbb végig játszottam a Heavy Rain -t,nagyon jó játék (vagy film),tetszik,minden kis részletre oda figyeltek,1000 féle befejezés is lehet,azt csinálja a karaktered amilyen parancsot adsz neki te,nekem a végére meg halt Madison,Ethan,Jayden,Scott Shelby nem halt meg és Ethan lett a gyilkos,aki a börtönben fel akasztotta magát. :D Nektek milyen volt a befejezése,hogy végződött ?
-
Evoluti0N #87826 Ha már itt tartunk. Vannak a roadmovie-k, "roadkönyvek", amiknek az alapsztorija az, hogy mennek A-ból B-be. Azonban a jobbaknál ez csak a felszín és sokkal több tartalom rejtőzik alatta. A TLOU is ilyen. "Roadjáték". -
#87825 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez amolyan tagline.
Kb mindent le lehet 1-2 sorra egyszerüsíteni, ha ez a cél.
Mi a kedvenc filmed? ;))) (többet mond, hátha láttam vmelyiket - garantálom, h menni fog 2 sorba primkósítani)
-
#87824 Csak az film.
Itt egy karaktert akarok irányítani, nem huszonötöt. -
Evoluti0N #87823 Akkor így:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A történet részét képezi a két karakter közötti viszony fejlődése és alakulása, ami nagyon jól van tálalva. Emellett találkozunk egy csomó jól megírt mellékszereplővel és egy jól kitalált világgal. Ez mind a sztori részét képezi. Plusz ott a vége, ami igencsak váratlan és elgondolkodtató és a "nem tudom, hogy most ez jó-e így vagy se" érzést kelt az emberben.