89387
PlayStation3
  • arty
    sajnos mail cim nélkül elég reménytelen :) persze futhatsz pár kört a 10$ után, de őszintén szólva a sony supportal kapcsolatban zéró tapasztalatom van - lehet h secpec visszakapod az US accot/pénzt, de hosszú távon mindenképp UK accot ajánlanám :)
  • csicskakapitany
    "bolti játékaid eu(?) régiósak, próbáld az uk accodra/accoddal aktiválni a kódokat"

Köszi, ez fog valószínűleg segíteni :)

Az új account eszembe jutott, de most idegesít az a 10 dolcsi, ami ott lóg valahol.

Köszi
  • arty
    1.) régi usa acc töröl, uj UK létrehoz, olyan emaillel amit nem kukázol pár év mulva
    2.) erre paypallal tudsz venni ill. talán még a bankkariddal is mehet

bolti játékaid eu(?) régiósak, próbáld az uk accodra/accoddal aktiválni a kódokat
  • csicskakapitany
    Sziasztok!

Elkezdtem neten is nyomulni PS3-on, de azonnal gondjaim akadtak.
    Pár éve mikor megvettem a masinát regisztráltam amcsi kamu címmel.

Szóval a USA store-ból próbáltam akciós cuccokat venni, de sajnos nem engedi. A szlovák bankkártyám nem fogadja el, a telefonos fizetést nem engedoi.
    Próbáltam a PayPal-t, DE hibát ír ki. Próbáltam újra és megint.
    Viszont a PayPal azt jelzi levonta a 10 dollárt a Sony javára, de sehol semmi.
    A gond viszont hogy az e-mail címem amivel anno regisztráltam már nem él.
    Hogy tudok segítséget kérni a Sonytól?

Más:
    Vettem boltban két játékot. Last of US és Grid 2.
    Bepötyögöm az on-line kódot és azt írja nem él. Sem a játékban, sem a Reedem Code menüpontban nem müködik. Bolti fóliás játékok, mi lehet a baj?

Minden segítséget előre köszönök.
  • Kongy
    Hidd el, ha Skyrim-féle mentés lett volna a játékban máris szimpatikusabb az egész :)
  • Ulthane
    Szerintem ez csak egy vélemény, annak viszont jó.

Én a Prince of Persia-val voltam pont így, hogy egy idő után halálosan untam. Semmi mást nem kellett, csak menni, ugrani, harcolni, menni, ugrani harcolni (mint az általad idézett Darksiders-recept)

Tény, hogy nem volt a Dark hibátlan, az átvezető videók tényleg szutykok voltak, mégis beleöltem 30+ órát a játékba. Semmivel nem volt rosszabb szerintem, mint a műfaj bármelyike, a Bayonetta sem volt jobb, meg az Ördög akár sírhat se. Lehet, hogy valakinek jobban bejön a Prince, mint a másik, de attól a tény még ténym arad, ezek a JOBB játékok kategóriájába tartoznak, olyanok, melyekre -egyéni ízlés szerint - érdemes pénzt áldozni.

Ami a csekpojnt rendszert illeti: a Skyrim (és még pár játék) már megmutatta a világnak, hogy hogyan KELL olyan játékot készíteni, amikor a játékos ott és akkor és úgy ment, ahogy akar, és onnan folytatja tovább, amikor akarja.

2014-ben ez a MINIMUM kötelező kellék lenne minden játékban, e nélkül nem is engednék játékot forgalomba hozni. Ez is a játékos szabadságáról szól. Legyen mellette autosave, amilyet elképzeltek a fejlesztők, DE a játékos dönthesse el, hogy azt használja, vagy a saját mentést.
  • Ulthane
    Úgy-úgy. A PS Store ebben fényévekkel vezet, the a Marketplace se kutya.

A játékok 90%-a hulladék.
  • arty
    Ezek nem AAA helyett mennek, hanem mellett.
    Ha nem lenne indie cim ps-re, attól még nem jött volna ki a Driveclub vagy akár a castlevania2.
  • Kongy
    Imádom a stílust! Pont ezért utáltam.. :D A stílus legjobbjai után kicsit szar volt vele tolni. Na, de hogy ne csak fröcsögésnek tűnjön, nézzük miért is szar szerintem a játék.

A sztori alapfelállás tetszik. A megvalósítás már kevésbe. Az előre renderelt jelenetek kb szarabbul néznek ki mint a tényleges grafika. Az első ami mellbe vág az a szutyok mentésrendszer. Utálom, ha meghalok valami kis hülyeség miatt, és fél órával előbbre tesz vissza. Alapvetően a játékmenet monoton. Ugrálsz, ölsz, ugrálsz, ölsz, és oké, ezek a részek azért viszonylag korrektek, de egy idő után rém unalmassá válik az egész a helyszínek egyhangúsága miatt. A PSP-s God of War-okban hangulatosabb helyszínek voltak, de komolyan. Na meg az a rész, amikor a lovaddal kell a homokkukacok elől menekülni... WTF? XD Most sem hiszem el, hogy ezt tényleg komolyan gondolták.

Én tényleg szeretem a hack n slash-eket, ugye God of War-ok a kedvenceim közé (ha nem A kedvencem) tartoznak. Devil May Cry-okat szintén szerettem. Bayonetta szintén bejött. Még a Dante's Inferno is, amit kb mindenki utált! Elismerem, voltak szemét részek benne, de hangulatban, pályatervezésben NAGYON ott volt! Nem tudom ide tartozik-e, de Prince of Persia. Kedvenc szériám, minden részét imádtam. Most ezek után a játékok után odaadnak egy Darksiders-t, én hajítom is vissza a feladónak.
  • Totti5
    Elmondhatod, engem érdekel hogy tételesen, pontosan mi a bajod a Darksidersel, hisz én végigvittem imádtam, hozzá tudok szólni, tenni ( csak is az első részt, a másodikat elbaszták a sandbox, lootos történet nélküliséggel ). Viszont az hogy összelopott, szar az nem vélemény, illetve ha nem érdekel az ilyen stílus, akkor minek áll neki valaki.
  • Kongy
    Nem. Hanem azért több, mint kellene, mert ezek mennek a tripla A címek helyett.
  • arty
    a "sokkal több is mint kellene" nem ezt fejezi ki, ennél tovább megy - más se játszhasson vele, ne is legyen a gépre, csak mert Te épp nem vagy a stílus rajongója

idiótaság :)
  • Kongy
    Nem zavar de nem mondhatom el, hogy nekem nem tetszik? Csak isteníteni lehet?
  • Totti5
    Najo de kozbe nem szarozok minden mast.
  • arty
    Ne keress objektivitást. Ez csak egy "nekem ezek tetszenek" lista, pont olyan mint a tiéd vagy az enyém lenne ;)
    Vagy persze bárki másé..... :)
  • Totti5
    Uncharted miért nem 1 bites, mitől több mint egy fps? Beyond?
  • Totti5
    Digitális lego és még sok minden. Lego miért népszerű?
  • arty
    téged mit zavar, hogy mások más játékokkal jól szórakoznak?
  • Kongy
    Na igen, meg van már így is elég árkád szutyok szerencsétlen gépen, sajnos sokkal több is mint kellene.
  • Ulthane
    Ezért aztán kár volt sok 100 millió dollárért nextgen konzolt készíteni...
  • Kongy
    Ja, de várjál, JÖN PS4-RE!!!!
  • Ulthane
    A világ szégyene, hogy 2014-ben egy nyolcbites legojáték, amivel már 1985-ben sem játszottam volna, van kikiáltva a legjobb játéknak!

Szégyen
  • Kongy
    Ebben egyetértünk :D Ja, meg a Minecraft is kimaradt. Na az is egy nagy rejtély nekem, hogy mit esznek rajta. Játszottam vele én is, de képtelen voltam rákattanni.
  • Ulthane
    Mind ratyadék szar.
  • Kongy
    Hát a legfontosabbat kihagytam! Battlefield! Na azt a játékot (akár multi, akár single) 5 percig nem bírom elviselni.
  • Kongy
    Nem is játszom ne félj :D

De van még pár közönség kedvenc játék amit utálok. Lehet kövezni:

Borderlands 1-2, Castlevania, DayZ, mindegyik Final Fantasy... most hirtelen ennyi jut eszembe :D
  • Totti5
    Ha nem tetszik nem kell játszani.
  • Kongy
    Nyilván. Megint akkora baromságot mondtál mint a ház.
  • Ulthane
    Ma már minden játék valamelyik más játékból ollózott. A jót meg különben sem szégyen másolni. Ha lesarkítjuk, a Battlefield 4 és a Doom-tól lopott, ott is egy puskacső állt ki a képernyő közepéből.
  • Kongy
    Hát örülök neki. Nem értem mondjuk mit esztek azon a szaron. A sztori nem rossz, de az a suta játékmenet... meg a remek checkpoint rendszer... 2-szer álltam neki, de egyszer se sikerült végigvinnem :D Legutóbb a Portal gun-ig jutottam, az annyira kib.szta a biztosítékot, hogy abba is hagytam.
  • davidka003
    Darksiders 1-et úgy vittem végig, hogy kb fel sem keltem a konzol elől. Annyira lekötött. Reggel elkezdtem és este fejeztem be.
    Persze a portal gun idiótaság volt benne.
  • Totti5
    Nem tudom miért fáj ha minőségi elemekből tevődik össze. Számomra God of war semmi, darksiders 1 pedig egy nagyon szórakoztató játék.
  • Kongy
    Darksiders

WHAT THE FUCK MAN? :D Darksiders??? Az a játék mindent csak úgy összeollózott más kiváló címekből. Portalból is átvette egy az egyben a Portal gun-t. Nem értem God of War után hogy bírtad megszeretni ezt a szutykot... :)
  • arty
    bull's eye

gyűrűjk ura hasonlat
  • DarkSector
    Köszke. :)
  • SlickAdam
    uccso 2 sor odabasz. LOL
  • Ulthane
    PS3:

Heavy Rain
    God of War 2-3
    Uncharted 123
    Beyond: Two Souls

X360 és multiplatform

Gears of War 23
    Mass Effect 123 (a valaha volt legjobb franchise)
    Tomb Raider reboot
    The Ballad of Gay Tony
    The Witcher 2
    Assassin's Creed II és Brotherhood
    Dragon Age, kis túlzással még DA2
    LA Noire
    GTA V
    Red Dead Redemption
    Catherine
    Darksiders
    Devil May Cry 4
    Fable II

Sportjáték mind ratyadék, FPS mind ratyadék, autóverseny szódával elmegy, kb. fél órára, után kikapcsol. Két kivétel: Need for Speed: Underground és az első Most Wanted.

• The Protector
    Sima szöveges üzentekben kell,hogy legyen.A levelett megnyitva lesz egy kis gemkapocs alul,arra rányomva letölti a képet és beteszi a képek mappába.
  • DarkSector
    üdv psn-re egyik tag állítólag küldött vita-ról fényképeket, hol tudom azt ps3-on megnézni?
  • Totti5
    Légyszíves írj össze egy rövid listát hogy mik szerinted a játékok a 360/PS3 generációból.

Legyen 1 db FPS, TPS, Sandbox, RPG, sport, autóverseny, puzzle.

Köszi.