PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha játszod a Legends pályáit és összegyûjtesz egy bizonyos számú Lumot (ha jól emlékszem íígy hívják ezeket a sárga dolgokat) akkor kapsz egy Lucky kaparós sorsjegyet. Ha azt lekaparod és összegyûlik 3 Origins portré, akkor feloldasz egy Origins pályát. Így a Legends végigjátszásával feloldható az Origins pályák elsõ szakasza. Azután az Origins pályákat kell végigvinni, ott kapod a Lucky sorsjegyet és onnan oldod fel a második szakaszt.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
@Arty
"k. nehéz - azon azért meg vagyok lepve, h neked is."
Hehe. Hát, ami azt illeti nem vagyok kiemelkedõen jó h'n's játékokban, vagy mi az ilyeneknek a neve. Vicces, hogy bejönnek az ilyen típusú játékok, de ugyanakkor elég béna is vagyok bennük.
Complete all Chapters on Normal difficulty.
20 Elérve ekkor: 2010.10.23.
😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
k. nehéz - azon azért meg vagyok lepve, h neked is.
és azok alapján, amit írsz, jól el van balanszolva a nehézség 😞((
Forza.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szerintem csak párosítási gondok vannak és semmi komoly.
Egyébként mire van a PlayStation 3 konzol oldalán (jobb vagy bal,attól függ honnan nézzük de ha elõrõl akkor bal),a fekete kis PS gomb vagy mi az,körbe van benne a konzol oldalán ? Hard Reset vagy csak szimpla logó ?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Tegnap a playstation 3mam minden ok nélkül meghibásodott. Be szeretném kapcsolni a Joystickot a PS Button-nel de nem kapcsol be. Ha magán a gépen indítom el a bekapcsolást elindul. 2 Joystickom is van és egyikkel sem indul el, ezért úgy gondolom valahol a Joystick és a gép közti érintkezéssel lehet gond. Tapasztaltatok már ilyet? Hetente portalanítottam, nem volt eddig semmi baja, szakszerûen kapcsoltam ki mindig fõmenübõl...
Várom a választ srácok!
A segítségeteket kérném egy kérdéssel kapcsolatban , hogy a közeljövõben szeretnék venne PS3-at, mellé vennék egy ps plus tagságot , tudom azt hogy a tagsággal bizonyos játékokat le lehet tölteni , és addig lehet velük játszani amig le nem jár a tagság . Viszont a kérdésem az lenne hogy ha most aktiválnék egy ps plus tagságot, azzal a néhány hónnappal ezelõtti ingyenes cimeket is le lehet tölteni , vagy ez ilyen idõszaki dolog ? A válaszokat elõre is köszönöm
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!