89387
PlayStation3
-
#88062 sajnos mail cim nélkül elég reménytelen :) persze futhatsz pár kört a 10$ után, de őszintén szólva a sony supportal kapcsolatban zéró tapasztalatom van - lehet h secpec visszakapod az US accot/pénzt, de hosszú távon mindenképp UK accot ajánlanám :) -
csicskakapitany #88061 "bolti játékaid eu(?) régiósak, próbáld az uk accodra/accoddal aktiválni a kódokat"
Köszi, ez fog valószínűleg segíteni :)
Az új account eszembe jutott, de most idegesít az a 10 dolcsi, ami ott lóg valahol.
Köszi -
#88060 1.) régi usa acc töröl, uj UK létrehoz, olyan emaillel amit nem kukázol pár év mulva
2.) erre paypallal tudsz venni ill. talán még a bankkariddal is mehet
bolti játékaid eu(?) régiósak, próbáld az uk accodra/accoddal aktiválni a kódokat
-
csicskakapitany #88059 Sziasztok!
Elkezdtem neten is nyomulni PS3-on, de azonnal gondjaim akadtak.
Pár éve mikor megvettem a masinát regisztráltam amcsi kamu címmel.
Szóval a USA store-ból próbáltam akciós cuccokat venni, de sajnos nem engedi. A szlovák bankkártyám nem fogadja el, a telefonos fizetést nem engedoi.
Próbáltam a PayPal-t, DE hibát ír ki. Próbáltam újra és megint.
Viszont a PayPal azt jelzi levonta a 10 dollárt a Sony javára, de sehol semmi.
A gond viszont hogy az e-mail címem amivel anno regisztráltam már nem él.
Hogy tudok segítséget kérni a Sonytól?
Más:
Vettem boltban két játékot. Last of US és Grid 2.
Bepötyögöm az on-line kódot és azt írja nem él. Sem a játékban, sem a Reedem Code menüpontban nem müködik. Bolti fóliás játékok, mi lehet a baj?
Minden segítséget előre köszönök. -
#88058 Hidd el, ha Skyrim-féle mentés lett volna a játékban máris szimpatikusabb az egész :) -
Ulthane #88057 Szerintem ez csak egy vélemény, annak viszont jó.
Én a Prince of Persia-val voltam pont így, hogy egy idő után halálosan untam. Semmi mást nem kellett, csak menni, ugrani, harcolni, menni, ugrani harcolni (mint az általad idézett Darksiders-recept)
Tény, hogy nem volt a Dark hibátlan, az átvezető videók tényleg szutykok voltak, mégis beleöltem 30+ órát a játékba. Semmivel nem volt rosszabb szerintem, mint a műfaj bármelyike, a Bayonetta sem volt jobb, meg az Ördög akár sírhat se. Lehet, hogy valakinek jobban bejön a Prince, mint a másik, de attól a tény még ténym arad, ezek a JOBB játékok kategóriájába tartoznak, olyanok, melyekre -egyéni ízlés szerint - érdemes pénzt áldozni.
Ami a csekpojnt rendszert illeti: a Skyrim (és még pár játék) már megmutatta a világnak, hogy hogyan KELL olyan játékot készíteni, amikor a játékos ott és akkor és úgy ment, ahogy akar, és onnan folytatja tovább, amikor akarja.
2014-ben ez a MINIMUM kötelező kellék lenne minden játékban, e nélkül nem is engednék játékot forgalomba hozni. Ez is a játékos szabadságáról szól. Legyen mellette autosave, amilyet elképzeltek a fejlesztők, DE a játékos dönthesse el, hogy azt használja, vagy a saját mentést. -
Ulthane #88056 Úgy-úgy. A PS Store ebben fényévekkel vezet, the a Marketplace se kutya.
A játékok 90%-a hulladék. -
#88055 Ezek nem AAA helyett mennek, hanem mellett.
Ha nem lenne indie cim ps-re, attól még nem jött volna ki a Driveclub vagy akár a castlevania2. -
#88054 Imádom a stílust! Pont ezért utáltam.. :D A stílus legjobbjai után kicsit szar volt vele tolni. Na, de hogy ne csak fröcsögésnek tűnjön, nézzük miért is szar szerintem a játék.
A sztori alapfelállás tetszik. A megvalósítás már kevésbe. Az előre renderelt jelenetek kb szarabbul néznek ki mint a tényleges grafika. Az első ami mellbe vág az a szutyok mentésrendszer. Utálom, ha meghalok valami kis hülyeség miatt, és fél órával előbbre tesz vissza. Alapvetően a játékmenet monoton. Ugrálsz, ölsz, ugrálsz, ölsz, és oké, ezek a részek azért viszonylag korrektek, de egy idő után rém unalmassá válik az egész a helyszínek egyhangúsága miatt. A PSP-s God of War-okban hangulatosabb helyszínek voltak, de komolyan. Na meg az a rész, amikor a lovaddal kell a homokkukacok elől menekülni... WTF? XD Most sem hiszem el, hogy ezt tényleg komolyan gondolták.
Én tényleg szeretem a hack n slash-eket, ugye God of War-ok a kedvenceim közé (ha nem A kedvencem) tartoznak. Devil May Cry-okat szintén szerettem. Bayonetta szintén bejött. Még a Dante's Inferno is, amit kb mindenki utált! Elismerem, voltak szemét részek benne, de hangulatban, pályatervezésben NAGYON ott volt! Nem tudom ide tartozik-e, de Prince of Persia. Kedvenc szériám, minden részét imádtam. Most ezek után a játékok után odaadnak egy Darksiders-t, én hajítom is vissza a feladónak. -
#88053 Elmondhatod, engem érdekel hogy tételesen, pontosan mi a bajod a Darksidersel, hisz én végigvittem imádtam, hozzá tudok szólni, tenni ( csak is az első részt, a másodikat elbaszták a sandbox, lootos történet nélküliséggel ). Viszont az hogy összelopott, szar az nem vélemény, illetve ha nem érdekel az ilyen stílus, akkor minek áll neki valaki. -
#88052 Nem. Hanem azért több, mint kellene, mert ezek mennek a tripla A címek helyett. -
#88051 a "sokkal több is mint kellene" nem ezt fejezi ki, ennél tovább megy - más se játszhasson vele, ne is legyen a gépre, csak mert Te épp nem vagy a stílus rajongója
idiótaság :) -
#88050 Nem zavar de nem mondhatom el, hogy nekem nem tetszik? Csak isteníteni lehet? -
#88049 Najo de kozbe nem szarozok minden mast. -
#88048 Ne keress objektivitást. Ez csak egy "nekem ezek tetszenek" lista, pont olyan mint a tiéd vagy az enyém lenne ;)
Vagy persze bárki másé..... :) -
#88047 Uncharted miért nem 1 bites, mitől több mint egy fps? Beyond? -
#88046 Digitális lego és még sok minden. Lego miért népszerű? -
#88045 téged mit zavar, hogy mások más játékokkal jól szórakoznak? -
#88044 Na igen, meg van már így is elég árkád szutyok szerencsétlen gépen, sajnos sokkal több is mint kellene. -
Ulthane #88043 Ezért aztán kár volt sok 100 millió dollárért nextgen konzolt készíteni... -
#88042 Ja, de várjál, JÖN PS4-RE!!!! -
Ulthane #88041 A világ szégyene, hogy 2014-ben egy nyolcbites legojáték, amivel már 1985-ben sem játszottam volna, van kikiáltva a legjobb játéknak!
Szégyen -
#88040 Ebben egyetértünk :D Ja, meg a Minecraft is kimaradt. Na az is egy nagy rejtély nekem, hogy mit esznek rajta. Játszottam vele én is, de képtelen voltam rákattanni. -
Ulthane #88039 Mind ratyadék szar. -
#88038 Hát a legfontosabbat kihagytam! Battlefield! Na azt a játékot (akár multi, akár single) 5 percig nem bírom elviselni. -
#88037 Nem is játszom ne félj :D
De van még pár közönség kedvenc játék amit utálok. Lehet kövezni:
Borderlands 1-2, Castlevania, DayZ, mindegyik Final Fantasy... most hirtelen ennyi jut eszembe :D -
#88036 Ha nem tetszik nem kell játszani. -
#88035 Nyilván. Megint akkora baromságot mondtál mint a ház. -
Ulthane #88034 Ma már minden játék valamelyik más játékból ollózott. A jót meg különben sem szégyen másolni. Ha lesarkítjuk, a Battlefield 4 és a Doom-tól lopott, ott is egy puskacső állt ki a képernyő közepéből. -
#88033 Hát örülök neki. Nem értem mondjuk mit esztek azon a szaron. A sztori nem rossz, de az a suta játékmenet... meg a remek checkpoint rendszer... 2-szer álltam neki, de egyszer se sikerült végigvinnem :D Legutóbb a Portal gun-ig jutottam, az annyira kib.szta a biztosítékot, hogy abba is hagytam. -
#88032 Darksiders 1-et úgy vittem végig, hogy kb fel sem keltem a konzol elől. Annyira lekötött. Reggel elkezdtem és este fejeztem be.
Persze a portal gun idiótaság volt benne. -
#88031 Nem tudom miért fáj ha minőségi elemekből tevődik össze. Számomra God of war semmi, darksiders 1 pedig egy nagyon szórakoztató játék. -
#88030 Darksiders
WHAT THE FUCK MAN? :D Darksiders??? Az a játék mindent csak úgy összeollózott más kiváló címekből. Portalból is átvette egy az egyben a Portal gun-t. Nem értem God of War után hogy bírtad megszeretni ezt a szutykot... :) -
#88029 bull's eye
gyűrűjk ura hasonlat
-
#88028 Köszke. :) -
SlickAdam #88027 uccso 2 sor odabasz. LOL -
Ulthane #88026 PS3:
Heavy Rain
God of War 2-3
Uncharted 123
Beyond: Two Souls
X360 és multiplatform
Gears of War 23
Mass Effect 123 (a valaha volt legjobb franchise)
Tomb Raider reboot
The Ballad of Gay Tony
The Witcher 2
Assassin's Creed II és Brotherhood
Dragon Age, kis túlzással még DA2
LA Noire
GTA V
Red Dead Redemption
Catherine
Darksiders
Devil May Cry 4
Fable II
Sportjáték mind ratyadék, FPS mind ratyadék, autóverseny szódával elmegy, kb. fél órára, után kikapcsol. Két kivétel: Need for Speed: Underground és az első Most Wanted.
-
#88025 Sima szöveges üzentekben kell,hogy legyen.A levelett megnyitva lesz egy kis gemkapocs alul,arra rányomva letölti a képet és beteszi a képek mappába. -
#88024 üdv psn-re egyik tag állítólag küldött vita-ról fényképeket, hol tudom azt ps3-on megnézni? -
#88023 Légyszíves írj össze egy rövid listát hogy mik szerinted a játékok a 360/PS3 generációból.
Legyen 1 db FPS, TPS, Sandbox, RPG, sport, autóverseny, puzzle.
Köszi.