PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
WRC játék
Nekem speciel jobban tetszik mint a final fantasy 13 (bár ps3 híján marad a másik változat).
A
Szóval mindenkinek megvannak a gondjai. 😊
Eddig olyan játékok voltak nálam mint : Uncharted, Uncharted 2, Killzone 2, Dead Space.
Ebbõl az Uncharted 2 az enyém.
Szóval most muszáj lesz beruházni néhány játékra, aztán meg mehet a cserebere...
assassins creed brotherhood engem is érdekelne.... 😊
PS3 Slim 250 PC
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ongyilkossag amugy, vagy atterni mas (olcsobb) hobbira. ezen meg a kulfoldi rendeles se segit.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Fifa 11, Mafia 2, CoD BO, Crysis 2 stb...
Ezek közül jó lenne minnél többet beszerezni, csakhát elég drága lenne....
Ti ilyenkor mit csináltok? ha több játék is tetszene?
Külföldrõl kéne rendelni?
vagy?
PS3 Slim 250 PC
Egyébként ti ilyen melegben óvjátok valamivel külön a gépet, vagy csak simán játszotok mint máskor?
Nálam simán felmegy 30 fokra is a hõmérséklet és ezzel nem tudok mit csinálni sajnos. Kicsit beparáztam, youtube-n olvastam kommentek közt hogy egy srácnak 3 hónap után sárga ledes lett a cech-2004A típusú gépe, nekem is ilyen van.
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
A kontrollert szerintem simán tönkre lehet tenni vele. 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ON
Call of Duty-k kozul melyiket erdemes megszerezni? World at War vagy Modern Warfare 2. multi szemontjabol erdekel. az egyszemelyes kampanyt vegigvittem mindkettobe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
de azert nem kell felteni a ps3-at, mert hihetetlenul jo grafikat bir, mint pl a gow 3. attol a jatektol a lelegzetem elallt... <#worship>#worship>
A Fifa 10 nél nem tudom mi a gond nálad, én a demo-t próbáltam és nem recéz....
Gta 4 et nem próbáltam még.
De tény hogy ha Ps3 akkor az Uncharted 1-2 pl. kihagyhatatlan......
PS3 Slim 250 PC
Ajánlatom:
3-4ezerért:
Motorstorm, Uncharted, Ratchet and Clank: Tools of Destruction, Ridge Racer 7
5-7 ezerért:
Killzone 2, Motorstorm 2, Wipeout HD Fury
Kicsit többért:
Uncharted 2, God of War 3
Most látom, hogy van 360-ad is, minden multiplatformot arra vegyél inkább.
Köszi a játékokat amiket javasoltál, utánanézek mindnek!
Azok a játékok amik több gépre kijönnek (amiket pl felsoroltál), többnyire szutykok PS3-on.
Exkluzívokat vegyél, Unchartedek, GOW3, Ratchetek, Killzone 2, stb, azok jól néznek ki és ülj a lehetõ legtávolabb a Tv-tõl 😊
Volna pár problémám.
A PS3 SLIM bekapcsolásnál elkezd recsegni/ropogni, ez mitõl van? A gyenge minõségû mûanyag?
Aztán a játékok. Nincs valami trükk arra, hogy az iszonyatos recékkel kezdjek valamit? Tekken 6, Fifa 10, hiába gyönyörûen kidolgozott játékok, olyan recések hogy élvezhetetlen sokszor.
Amúgy Full HD 82-es LG TV-m van.
Nem tudom, hogy én fogtam-e ki rossz játékokat, de igazán szép és élvezhetõ játékom nincsen.
A Fifa recés, a Tekken szintén (sõt itt a 720p sincsen meg szerintem), a GTA4 meg úgy szaggat mint egy 5 éves gépen.
Tudtok javasolni olyan játékokat esetleg amik tényleg nagyon szépek, nem recések és élvezhetõek? Lehetnek régebbiek is, most van 20k-m ebbõl 2 játékot szeretnék venni.
Köszi!
Már így is bámulatos hogy milyen grafikát tudnak a játékok nekem már ez is meseszép, igaz láttam már Hd-Ready és FullHd-s tévén is.
Kezdetnek nem fogsz csalódni.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Biztosan....
De csak egy körülbelüli értéket kértem volna 😊
PS3 Slim 250 PC
Remélem, most már sokkal jobb lesz a játékélmény, hogy ennek tudatában vagy...
Mit ne mondjak elég ijesztõ game...😄
Viszont, bár nem vagyok oda ezekért a játékokért, eddig tetszik.
A játékidõ viszont úgy hallotam elég rövid, pontosabban mennyi is?
PS3 Slim 250 PC
Egyébként mindegyik játék élvezhetõ, csak a feliratokat nem fogod tudni elolvasni. A HD tévé egy "hangyányit" más kávéház, majd meg fogod látni.
Papesz
Szeretem a cicákat