89387
PlayStation3
-
Wanille #77929 Ökölszabályon kívül nem tudom milyen megoldásban reménykedsz... -
simon7108 #77928 ha 1 haverom megosztotta valakivel a ps profilját,hogy pl le tudjon tolteni valamit de volt olyan kocsog,hogy oda adta másoknak(akiknek nem lett megengedve) akkor azzal lehet mit tenni?
mert már meg volt osztva 3 emberrel a profilja.oda adta neki de az oda adta még valakinek és így el is ment az 5 megosztás...
ez ellen lehet valamit tenni,hogy vissza szerezze? -
vili 27 #77927 köszi hogy reagáltál.
az érdekesség benne hogy miután kikapcsolom a laptopot, hiába kapcsolom ki-be a routert vagy a ps3-at, utánna is hibát ír ki. nem tudom mennyi időre rá, de konkrét ma próbáltam, és ma már minden rendben volt. viszont ha a ps3 megy és közben kapcsolom a laptopot nincs gond, csak fordítva. -
#77926 Igen, bocsánat. Most nézz rá... :) -
#77925 Meg kéne nézni a hálózati beállításokat a PS3-on és a laptopon is. Előfordulhat hogy ugyanazt az IP címet akartja mindkettő használni és emiatt ütköznek a dolgok. Laptopon cmd-ben ipconfig parancs, PS3-on meg XMB-n megtalálod a hálózatot. Esetleg a router webadminján is meg lehet nézni, de azt már neked kell tudnod hol.
Mivel a téma nem fér bele két mondatba ezért nem is folytatnám, majd ha bebizonyosodik a feltevésem, akkor majd utána lehet szót ejteni az orvoslásáról. -
Csokis #77924 Szállítás meg 1900HUF! -
#77923 én tavaly vettem meg 1990ért! Az se volt pénz érte! Ezredest simán megér! -
#77922 Igaz nem egy nagy játék de.......
990ft
Meg lesz egy Official PS3 Headset akció is...... -
#77921 Ha mukodik ugyanolyan jol es fel aron van,kit erdekel! -
vili 27 #77920 segítség!
mitől lehet az hogy ha a laptop megy routerről, és közben online játszani akarok ps3on, nem indul el. ha tesztelem a netet akkor pedig a nat type vagy mi a túró failed hiba üzenetet írja.
utána hiába kapcsolom ki a laptopot, ugyanez van, nem reagál. playst. store viszont megy. másnap minden működik. zavarja egymást a laptop wifi és a ps3wifi? -
Freedy #77919 Vatera is tele van már mindenféle ebayről/kínából rendelt hamisítványokkal:( -
#77918 Durva is azért, hogy 12.500 Ft egy Dual shock 3. -
#77917 Elég sok mindent hamisítanak a sonytól... Joy, memóriakártya, hasonlók :-) -
#77916 Hamisítják a joy-t PS3-on?
Hol tartunk már? :( Ilyet még nem is hallottam. -
sanyiute #77915 ha villog midna 4 led akkor nyomj egy OS butont ami középen van -
rajmano #77914 most kipróbáltam egy másik kart és az megy a gépen....ezekszerint mégiscsak ezzel a controllerrel lehet a baj??? Miből derül ki hogy hamisítvány lenne? -
rajmano #77913 egy régebbi fw. van rajta de nem tudom pontosan milyen. A kart az üzletben vettem ,rendesen dobozában van és ugyanolyan mint a másik kar amit a géphez adtak. ettől még lehet hamisítvány? vagy a hamisított kontrollerek is ugyanúgy néznek ki mint az eredeti?...ez lehet a baj? :-( -
Freedy #77912 azon a ps3-mon, amelyiken működik milyen FW van?
Arra gyanakszok, hogy hamisított a kontrollered. Valamelyik update-tól kezdve a vezetéknélküli hamisított gamepadok nem működnek. Ha régebbi FW van a másik ps3-on, akkor lehet, hogy emiatt nem jó nálad:( -
rajmano #77911 Tudnátok segíteni? Van egy ps3 slim cech-2104b gépem 3.56 frissítés van rajt semmi hackelés", és most próbálok egy második controllert /sony sixaxis dualshock3 új!/ csatlakoztatni.Az usb kábellel elfogadja és azzal működik is az 1es és a 2es led világít rajta egyszerre,de ha kihúzom a kábelt akkor nem működik csak villog mind a 4 led. resetelni már próbáltam az se segített. Egy másik ps3on kipróbáltam a kart és ott tökéletesen megy :-(
A frissítés lehet a probléma? Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm! -
sanyiute #77910 azért 100% ra meg csináltam volna:/ -
#77909 meg áll az ész. nem tudod kimaxolni, most ez tényleg akkora probléma? :) -
Fidolorous #77908 lol ezt komolyan megmerik tenni hogy egy jatekot mar sehogy se tudsz kimaxolni trophyk teren ? -
sanyiute #77907 DE kurva jó... kösze Singlebe már csak 1 trophy kellene 38% kb. a Multija:S -
Akey #77906 Tavaly márciusban leállították a szervereket. link -
sanyiute #77905 hi all segítség kellene megvettem a Lord of the Ring Conquest játékot és nem tudok vele multiba játszani rá megyek a multiplayer opcióra és kidob disconnect-el játék könyvében itt ír valamit a routerről gondolom át kell állítani és akkor tud csatlakozni az EA szerverekhez
Routeren mit kellene állítanom hogy működjön?itt amit le ír egyik dolgot se találom -
#77904 Az agyatlant most kivételesen nem a mész és lőssz típusban értettem :-) Hanem az elborult meg hasonló pozitívnak számító dolgok... najó meg kicsit benne volt, hogy végülis az alap felállás a mész és lősz, csak most a hogyant is beletették :-) -
#77903 Köszi! -
#77902 parancsolj, story spoiler mentes kz3-move teszt
-
#77901 A Killzone 3 támogatja a Move!-ot?
Érdekes. Kíváncsi vagyok hogy lehet vele irányítani. -
#77900 A Bulett pont nem agyatlan mert a kombozásra épít. -
#77899 Na kipróbáltam a bulletstormot :-) Nem is rossz játék :-) Agyatlan de ötletes lövölde, bár csak akkor éri meg megvenni sztem ha lejebb ment az ára :-) De unalmas vasárnap délutánokon jól el lehet vele lenni :-) -
#77898 A napokban nagyon felba**ott a Skate 3. Idáig csak csinálgattam a küldiket, meg sokat krúzinoltam :) de már szinte lehetetlen dolgokat kell csinálni. Nem értem hogyan a fenébe gyorsíthatok fel hogy olyan nagy távolságokat ugorjak át mint amik a küldetésben vannak.
Nem értem a pontozást sem, egyszer megcsinálom simán 2 csúszásból az 1500-at máskor meg 8at ér. hú nagyon kiakaszt. Most is 1500at kell csinálni egy ugrásból, de nemmegy, vagy néha véletlenül összejön. De felcseszett tegnap, majdnem szétcsaptam a ps-t :S :)) -
#77897 Előbbivel nem játszottam, Condemned se rossz, de annak meg a nulla története elég sokat elvesz az egészből :( -
#77896 Szokás szerint este rakják fel.De legalább ingyéé -
#77895 Mikor lesz psnen bulletstorm demo? -
#77894 Abba meg pláne nincs, akkor inkább a Penumbra:) vagy a Condemned! -
#77893 Csak én nem látom a bulletstorm demót psn-en ? :-)
Én a Dead Space-t pc-re szerzem majd meg :P A rettegés meg kicsit azért túlzás szerintem ennél a játéknál :P Akkor már inkább Amnesia :P -
#77892 EZAZ végre megjött a Dead Space 2 Überkonzolnál rendesek voltak, hogy nem 28.án szállítottak. Ma este full sötétben, max hangerőn, legnehezebb fokozaton kezdetét veszi a rettegés :) -
Chris Lowe #77891 Mindkettőt lehet.
A böngészőt inkább csak másodlagosként kezelem. (jó, hogy van -néha egyszerübb 1-1 oldalt megnézni, vagy válaszolni egy e-mail-re, mint bekapcsolni a pc-t- de messze nem tökéletes).
-
gabeone #77890 Playstation 3-mal lehet előfizetés nélkül interneten böngészni vagy akár csak játékokkal játszani? Köszi előre a választ!