PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
kernek egy apro szivesseget. akinek megvan a Rainbow Six Vegas 2 nezze mar meg legyszi, hogy vannak meg multiplayeren? koszi.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
nekem is bejott a jatek. azota nem jatszottam egy igazi ralli jatekot. dirt 1-be kell a fek tweak, dirt 2 meg jo lenne de 3 ralli palya??? alig tettek valami rallit a jatekba. a gran turismoba tuti jo lesz a ralli, de a masikra is kivancsi leszek.

Totti5
Garantálható hogy hulladék lesz, a fejlesztõk korábbi játékait nézve.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Õk voltak, számomra nagyot dobot az élményen a kidõlt fa, felborult versenytárs, átszaladó állatok stb. Remélem nem spórolják el az ilyeneket + jó kis idõjárás változás.

LeventeV
ok fejlesztettek a wrc evolved-ot is, nem? vagy mar nagyon eltevedtem?

Igen, reméljük jól sikerül a GT5-ben a rally, bár ha tesztek és demo alapján jónak találom, biztos hogy megveszem, az Evolution által fejlesztett wrc-ket imádtam.

LeventeV
errol meg is feledkeztem. na sebaj, ha el is szurjak a gran turismoba is lesz wrc, es ha lesz palyaszerkeszto is, es ha rallis palyakat is lehet szerkeszteni... utos lesz ha majd lesz a neten parszaz rallis palya a jatekban meg egy rakas ralli auto...

Lesz külön, önálló játék, ráadásul még idén õsszel ha minden igaz. Remélem nem szúrják el.
WRC játék

LeventeV
lesz kulon wrc, vagy te a gran turismoba levore gondoltal?

zola2000
Látom még nem írta senki: PS3ra is lesz Ni No Kuni:

Nekem speciel jobban tetszik mint a final fantasy 13 (bár ps3 híján marad a másik változat).

A

Az én listámon: Gran Turismo 5, WRC, Motorstorm 3, F1 2010 és Dead Space 2 szerepel.
Szóval mindenkinek megvannak a gondjai. 😊

lehet, hogy szerencsés vagyok, de a tetõtéri szobámban, ahol szétizzadom néha magam, simán megy a cucc akár órákat is, és eddig nincs baja, nem érzem, hogy különösen meleg lenne az oldala. 80gb-s fat

Igen ám, csakhogy kb 2 hónapja van meg a ps3.

Eddig olyan játékok voltak nálam mint : Uncharted, Uncharted 2, Killzone 2, Dead Space.

Ebbõl az Uncharted 2 az enyém.

Szóval most muszáj lesz beruházni néhány játékra, aztán meg mehet a cserebere...

assassins creed brotherhood engem is érdekelne.... 😊

PS3 Slim 250 PC

balee4
Nekem most csak Mafia 2, és SW TFU 2 lesz tuti vétel, Gran Turismo 5 még esetleg lehet.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

LeventeV
assassins creed brotherhood, gran turismo 5, socom 4... engem ezek erdekelnek, es mar elkezdtem a gyujtest. ha gyorsan akarsz penzhez jutni akkor adj el a jatekaidbol, megveszed az ujat aztan ha meguntad eladod oket.

ha csak ennyi jatek szerepelne az en listamon... 😄

ongyilkossag amugy, vagy atterni mas (olcsobb) hobbira. ezen meg a kulfoldi rendeles se segit.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Az elkövetkezõ fél évben olyan játékok érkeznek majd többek között mint:

Fifa 11, Mafia 2, CoD BO, Crysis 2 stb...

Ezek közül jó lenne minnél többet beszerezni, csakhát elég drága lenne....

Ti ilyenkor mit csináltok? ha több játék is tetszene?

Külföldrõl kéne rendelni?
vagy?

PS3 Slim 250 PC

Köszi a tippeket, az Uncharted elsõ részét megvettem, holnap adják fel postán.
Egyébként ti ilyen melegben óvjátok valamivel külön a gépet, vagy csak simán játszotok mint máskor?
Nálam simán felmegy 30 fokra is a hõmérséklet és ezzel nem tudok mit csinálni sajnos. Kicsit beparáztam, youtube-n olvastam kommentek közt hogy egy srácnak 3 hónap után sárga ledes lett a cech-2004A típusú gépe, nekem is ilyen van.

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

kirol
Az enyém CECH-2004B akkor ez nem jó hír?

kirol
Kipróbáltam én is a Fight Night Round 4-et, hát nem rossz, viszont 10 perc után fájt a kezem tõle, itt a tenyeremben a csontok, vagy mittudomain mi, de fájt. 😄

A kontrollert szerintem simán tönkre lehet tenni vele. 😊

hat ez kesz 😄 hova lejjebb? 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

LeventeV
nem akartam en rosszat, de amilyen utembe nyomja mire megint fellep az oldalra mar vegigvitte a jatekot. kulonben is annyira nem spoiler, es ha az is azert irtam a spoiler tagek koze, igy o is tudja, hogy esetleg olyasmit olvashat ami kihat a jatekelmenyere es ha ezek utan el szeretne olvasni akkor elolvassa ha nem akkor nem.

ON
Call of Duty-k kozul melyiket erdemes megszerezni? World at War vagy Modern Warfare 2. multi szemontjabol erdekel. az egyszemelyes kampanyt vegigvittem mindkettobe.

DanielT
Te most komolyan spoilerbe tetted a spoilert annak címezve, aki most nyomja a játékot? Gratulálok.
LeventeV
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mar az milyen epic, hogy egy felisten lenyomja az isteneket es a titanokat. chronos mar az elsobe is benne volt, a psp-sbe pedig atlast tette helyre... ja es abba oli meg hades feleseget, ezt megemlitik a jatekban, ami nekem nagyon bejott. majd a vegen figyelj mert elhangzik egy mondat ami egy uj jatekra celoz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor Chronos körmét letépi azt rossz volt nézni betegek ezek ott San Diegoban 😊

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

LeventeV
god of war collection <#idiota>

kirol
Jaja, jó játék. Kár, hogy nincs más ilyesmi.

DanielT
Ez egy állandó állapot az egész játék során 😄
épp a gow3-at tolom még 5 óra játék után is leeseik az állam folyamatosan 😊

LeventeV
tekkennel annyira nem tunt fel a kulonbseg (szerintem eleg csunyacska lett mindket konzolra, de ettol meg nalam fav jatek), pedig azt jatszottam mindket konzolon, de viszont a midnight club LA mintha boxon szebb lenne. de ellenpeldanak ott van a final fantasy 13 ami nekem szebbnek tunik ps3-on, a videok is (valahol azt olvastam ,hogy ps3on full hd-sak a videok, boxon viszont nem).

de azert nem kell felteni a ps3-at, mert hihetetlenul jo grafikat bir, mint pl a gow 3. attol a jatektol a lelegzetem elallt... <#worship>

A recsegés nálam is elõfordul, de nem kell félni....

A Fifa 10 nél nem tudom mi a gond nálad, én a demo-t próbáltam és nem recéz....

Gta 4 et nem próbáltam még.

De tény hogy ha Ps3 akkor az Uncharted 1-2 pl. kihagyhatatlan......

PS3 Slim 250 PC

Törölt felhasználó
ezt a recsegést én is ma vettem észre, megijdetem rendesen, ki is kapcsolatm a gépet
DanielT
jatekaim.hu, 20ezerért vehetsz 3-4 jó játékot is lazán.

Ajánlatom:

3-4ezerért:

Motorstorm, Uncharted, Ratchet and Clank: Tools of Destruction, Ridge Racer 7

5-7 ezerért:

Killzone 2, Motorstorm 2, Wipeout HD Fury

Kicsit többért:

Uncharted 2, God of War 3

Most látom, hogy van 360-ad is, minden multiplatformot arra vegyél inkább.
Köszi, akkor megnyugodtam. 😊 Kicsit féltem hogy az alaplapon ropog valami, de akkor nem kell tartani ettõl.
Köszi a játékokat amiket javasoltál, utánanézek mindnek!

DanielT
Helló, a hõtágulástól recseg, nincs baja.

Azok a játékok amik több gépre kijönnek (amiket pl felsoroltál), többnyire szutykok PS3-on.

Exkluzívokat vegyél, Unchartedek, GOW3, Ratchetek, Killzone 2, stb, azok jól néznek ki és ülj a lehetõ legtávolabb a Tv-tõl 😊
Sziasztok!
Volna pár problémám.
A PS3 SLIM bekapcsolásnál elkezd recsegni/ropogni, ez mitõl van? A gyenge minõségû mûanyag?
Aztán a játékok. Nincs valami trükk arra, hogy az iszonyatos recékkel kezdjek valamit? Tekken 6, Fifa 10, hiába gyönyörûen kidolgozott játékok, olyan recések hogy élvezhetetlen sokszor.
Amúgy Full HD 82-es LG TV-m van.
Nem tudom, hogy én fogtam-e ki rossz játékokat, de igazán szép és élvezhetõ játékom nincsen.
A Fifa recés, a Tekken szintén (sõt itt a 720p sincsen meg szerintem), a GTA4 meg úgy szaggat mint egy 5 éves gépen.
Tudtok javasolni olyan játékokat esetleg amik tényleg nagyon szépek, nem recések és élvezhetõek? Lehetnek régebbiek is, most van 20k-m ebbõl 2 játékot szeretnék venni.
Köszi!

Prody
Persze tolják online is, sok ázsiai pro 😄

Bogyi007
Nekem így is jó élményt ad egy Sony trinitron SdTV-m van és eddig el tudtam olvasni a feliratokat is (pl Dead Spaceben)

Már így is bámulatos hogy milyen grafikát tudnak a játékok nekem már ez is meseszép, igaz láttam már Hd-Ready és FullHd-s tévén is.

Kezdetnek nem fogsz csalódni.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

LeventeV
online jatszak? mert ugy hallottam kevesen vettek meg es nem nagyon talalsz online jatekot.

DanielT
Ne foglalkozz vele, ne kilóra mérd a játékot.
Meglett a ps3 God of war 3-al meg még 5 játékkal, hát azt kell, hogy mondjam gow3 igen csak jó játék nem gyõzök gyönyörködni benne

kösz.
Biztosan....

De csak egy körülbelüli értéket kértem volna 😊

PS3 Slim 250 PC

DanielT
Pontosabban 7 óra 23 perc 40 másodperckor fog elindulni a stáblista. A pisiszünetet add hozzá.

Remélem, most már sokkal jobb lesz a játékélmény, hogy ennek tudatában vagy...
Most kaptam kölcsön a Dead Space-t.

Mit ne mondjak elég ijesztõ game...😄
Viszont, bár nem vagyok oda ezekért a játékokért, eddig tetszik.
A játékidõ viszont úgy hallotam elég rövid, pontosabban mennyi is?

PS3 Slim 250 PC

Prody
Nekem van egy eladó.
Legjobb 2D-s verekedõs game, GuiltyGear készítõktõl. Imádtam😄
kedvenc karakter

RGB kábellel növelhetõ a képminõség. Gondolom most a géphez adott kompozit kábelt használod.

LeventeV
a BlazBlue megvan valakinek?

A demo-kat letöltve el tudod dönteni, hogy neked mi élvezhetõ és mi nem.

Egyébként mindegyik játék élvezhetõ, csak a feliratokat nem fogod tudni elolvasni. A HD tévé egy "hangyányit" más kávéház, majd meg fogod látni.

Papesz

oo, most lettem ps3 tulaj de egy ideig csak sd tvn tudom tolni ezert kerdem hogy jegeljem addig amig legalabb egy ready tvm lesz vagy azert van ami elvezheto ?

Szeretem a cicákat

balee4
Jaja bocs ez a #75015-re ment.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord