89387
PlayStation3
-
#77969 Szia!
Nekem van Move-om egy darab... Engem eléggé le tud kötni. A Heavy Rain nagyon jó vele, a Sport Championsról nem is beszélve :-) -
#77968 Sziasztok! Move-ot tervezek, hogy veszek és a véleményetekre lennék kíváncsi persze akinek már van hogy megéri az árát? Leköti hosszútávon az embert egyedül vagy ketten játszva? általános véleményekre vagyok kíváncsi:) -
#77967 Rick_Wyeth :-) Írj, majd felveszlek elfogadom ha hazakerülök :D -
#77966 Add ki magad 14 éves lánynak ps homeban és hamar megtelik :D
Viccet félretéve mivel játszol? -
overkill666 #77965 Szasztok!
Nemrég vettem PS3-at és szivesen megtölteném a "Friend" listámat. Akinek van kedve csatalkozni, annak a felhasználónevem "Gabriel_HU", vagy felveszek mindenkit aki megadja a nevét.
Pussz!
-
#77964 Sony Centeres vagyok... :) -
zoli0415 #77963 Hello
Nem tudjátok hogy Fifa 11-ben a téli átigazolások után mikor lesz elérhető a keret frissítés frissítés ps3-mon? -
#77962 Fingomsincs -
#77961 Szerinted? :) -
#77960 A nippon ichi software of america mostanában jól nyomja ps3 jrpgket:
http://www.nisamerica.com/index.php?nav=g&cat=ps3 -
Csokis #77959 BioShock 2 most 3000HUF az 576-ban! -
mega91 #77958 Üdv. All !
Csináltam egy playstation-os wallpapert a fanoknak.
Deviantart HD-ben
Remélem tetszik! -
#77957 Na mesélj csak honnan -
#77956 IGN is 8.5ot adott es ok is a tortenetre panaszkodtak, de minden mas teren dicsertek a jatekot.
kulonosen azt, hogy a palyak nagyon jol visszaadjak a haboru hangulatat es azt, hogy a reszletes kamerakezelesnek koszonhetoen (ujratoltesnel, maszasnal es a melee tamadasoknal) eggye tudsz valni a karakterrel -
#77955 KZ3-ra Gamespot adott 8.5-öt. Szerintük minden téren jó lett a folytatás, de a sztori barátok közt szinten szar Ezt sose fogom megérteni, hogy itt van egy játék minden téren jó és mégis egy igazán nem kölcségvonzatos részt a történetet nem tudják normálisan megcsinálni. Mert ha még a grafika, vagy játékmenet hiba, de pont a történet..Tudom, hogy ez nem egy RPG, de így nem sokat ér a játék ha megalszik a tej a számba annyira unalmas a cselekménye. -
#77954 KZ3 hétfőtől.... :) -
#77953 Na jó postaköltséggel 5100ft -
#77952 4800 ft a zombis móka -
sanyiute #77951 Platinum shop(BP)
Red Dead Redemption: Undead Nightmare 7900.- Ft. már ha ez kell -
#77950 vagy jatekaim.hu-n használtban -
Akey #77949 A Red Dead Redemtion most mindenhol 9990 Ft-ba kerül. A "háromszámjegyben" és a többi konzolboltban is. Szóval bárhol megveheted. -
rozsomak87 #77948 Sziasztok!
Két problémám lenne, remélem valaki tud segíteni.
Azt vettem észre, hogy a frissítéseket követően belassul a gép. Játékok betöltése nagyon lassú lesz. (GTA4, GT5, stb.) Egyszer kipróbáltam, hogy lereseteltem a rendszert és utána megint gyors lett. Lehet összefüggés vagy én képzelem be?
A másik problémám az usb-re mentéssel van. Leírtak szerint szépen lementem a fájlokat, majd amikor az előbbiekben említett leresetelés után visszatölteném a mentéseket, azt írja ki, hogy hibás a fájl és nem tud vele mit kezdeni. Ez a probléma konkrétan GTA4 mentéseknél jött elő. Jó lenne, ha ez működne, mert GT5 lvl30-amat nem szeretném ilyen módon elpusztítani.:)
A segítséget előre is köszönöm! -
#77947 Muszály mert vidéki vagyok és Győr közel van meg oda is járok suliba...Mondj olcsóbb helyet ahonnét kiszállítással eggyütt olcsóbb mint 576-ba! -
Prof William #77946 Vajon jön majd az EU-ba? a Persona 3-4 is jött. -
Csokis #77945 Általában drága! -
kisgoce #77944 Mert mi baj van vele?? -
#77943 Ne legyél mar hülye! 576ba?? -
#77942 576? -
#77941 Akkor jövő héten első dolgom az lesz suli után h bemeek 576-ba remélem lesz raktáron!!! -
#77940 Japán store-on fenntvan egy ideje -
Prof William #77939 A Catherine nevű Altus játéknak jön demója Storera? Azok csinálták akik Persona 3-4-et szóval szívesen kipróbálnám. -
#77938 ijjjjjjjjjjjjjjj nem szoltam... :( -
#77937 Szerintetek ez valami rossz átverés? Mert ha nem azonnal lecsapok rá! :D -
#77936 Nem vagyok PS3 közelben, valaki nem tudja fent van már a Fight Night új demója? -
#77935 Megéri.Ráadásul a lemezes dlc is kapott egy leárazást. -
#77934 Megéri, vedd meg. -
Papesz #77933 A legjobbak között van, vedd meg bátran. -
#77932 Üdv!
Játékot szeretnék vásárolni és a véleményeteket szeretném kérni a Red Dead Redemption című játékról! Aki játszott vele legyen szíves megírni véleményét róla!
Esetleg ha vki tud jobbat nyugodtan ajánlhat..mind1 milyen kategóriában! -
Wild007 #77931 Sziasztok! Olyan problémám, vagy kérdésem lenne, hogy már egy ideje nyomom a Cod MW2-t multiba és most megjelent a jobb oldalon egy FPS mérő és alatta meg kijelzi h éppen ki a host! De mindig ott van, minden fajta játékmenetbe:S Zavar! Hogy került az oda? Eddig ne volt ott sosem! Ki lehet kapcsolni? tök fölösleges! Meg észrevettem, hogy egyre több az olyan host aki belenyúl a game-be és össze vissza állítgat mindent. :S Vélemény? Előre is köszi -
#77930 Nem lehetséges :)