89387
PlayStation3
  • Gideon Wieth
    Szia!

Nekem van Move-om egy darab... Engem eléggé le tud kötni. A Heavy Rain nagyon jó vele, a Sport Championsról nem is beszélve :-)
  • Victor1103
    Sziasztok! Move-ot tervezek, hogy veszek és a véleményetekre lennék kíváncsi persze akinek már van hogy megéri az árát? Leköti hosszútávon az embert egyedül vagy ketten játszva? általános véleményekre vagyok kíváncsi:)
  • Gideon Wieth
    Rick_Wyeth :-) Írj, majd felveszlek elfogadom ha hazakerülök :D
  • shaddam
    Add ki magad 14 éves lánynak ps homeban és hamar megtelik :D
    Viccet félretéve mivel játszol?
  • overkill666
    Szasztok!
    Nemrég vettem PS3-at és szivesen megtölteném a "Friend" listámat. Akinek van kedve csatalkozni, annak a felhasználónevem "Gabriel_HU", vagy felveszek mindenkit aki megadja a nevét.
    Pussz!
  • cloud.strife
    Sony Centeres vagyok... :)
  • zoli0415
    Hello
    Nem tudjátok hogy Fifa 11-ben a téli átigazolások után mikor lesz elérhető a keret frissítés frissítés ps3-mon?
  • shaddam
    Fingomsincs
  • cloud.strife
    Szerinted? :)
  • zola2000
    A nippon ichi software of america mostanában jól nyomja ps3 jrpgket:

http://www.nisamerica.com/index.php?nav=g&cat=ps3
  • Csokis
    BioShock 2 most 3000HUF az 576-ban!
  • mega91
    Üdv. All !
    Csináltam egy playstation-os wallpapert a fanoknak.
    Deviantart HD-ben
    Remélem tetszik!
  • shaddam
    Na mesélj csak honnan
  • LeventeV
    IGN is 8.5ot adott es ok is a tortenetre panaszkodtak, de minden mas teren dicsertek a jatekot.
    kulonosen azt, hogy a palyak nagyon jol visszaadjak a haboru hangulatat es azt, hogy a reszletes kamerakezelesnek koszonhetoen (ujratoltesnel, maszasnal es a melee tamadasoknal) eggye tudsz valni a karakterrel
  • Victor1103
    KZ3-ra Gamespot adott 8.5-öt. Szerintük minden téren jó lett a folytatás, de a sztori barátok közt szinten szar Ezt sose fogom megérteni, hogy itt van egy játék minden téren jó és mégis egy igazán nem kölcségvonzatos részt a történetet nem tudják normálisan megcsinálni. Mert ha még a grafika, vagy játékmenet hiba, de pont a történet..Tudom, hogy ez nem egy RPG, de így nem sokat ér a játék ha megalszik a tej a számba annyira unalmas a cselekménye.
  • cloud.strife
    KZ3 hétfőtől.... :)
  • shaddam
    Na jó postaköltséggel 5100ft
  • shaddam
    4800 ft a zombis móka
  • sanyiute
    Platinum shop(BP)
    Red Dead Redemption: Undead Nightmare 7900.- Ft. már ha ez kell
  • gazgoblin
    vagy jatekaim.hu-n használtban
  • Akey
    A Red Dead Redemtion most mindenhol 9990 Ft-ba kerül. A "háromszámjegyben" és a többi konzolboltban is. Szóval bárhol megveheted.
  • rozsomak87
    Sziasztok!
    Két problémám lenne, remélem valaki tud segíteni.
    Azt vettem észre, hogy a frissítéseket követően belassul a gép. Játékok betöltése nagyon lassú lesz. (GTA4, GT5, stb.) Egyszer kipróbáltam, hogy lereseteltem a rendszert és utána megint gyors lett. Lehet összefüggés vagy én képzelem be?
    A másik problémám az usb-re mentéssel van. Leírtak szerint szépen lementem a fájlokat, majd amikor az előbbiekben említett leresetelés után visszatölteném a mentéseket, azt írja ki, hogy hibás a fájl és nem tud vele mit kezdeni. Ez a probléma konkrétan GTA4 mentéseknél jött elő. Jó lenne, ha ez működne, mert GT5 lvl30-amat nem szeretném ilyen módon elpusztítani.:)
    A segítséget előre is köszönöm!
  • zsolt515
    Muszály mert vidéki vagyok és Győr közel van meg oda is járok suliba...Mondj olcsóbb helyet ahonnét kiszállítással eggyütt olcsóbb mint 576-ba!
  • Prof William
    Vajon jön majd az EU-ba? a Persona 3-4 is jött.
  • Csokis
    Általában drága!
  • kisgoce
    Mert mi baj van vele??
  • Tikal #77943
    Ne legyél mar hülye! 576ba??
  • shaddam
    576?
  • zsolt515
    Akkor jövő héten első dolgom az lesz suli után h bemeek 576-ba remélem lesz raktáron!!!
  • shaddam
    Japán store-on fenntvan egy ideje
  • Prof William
    A Catherine nevű Altus játéknak jön demója Storera? Azok csinálták akik Persona 3-4-et szóval szívesen kipróbálnám.
  • skymannn
    ijjjjjjjjjjjjjjj nem szoltam... :(
  • skymannn
    Szerintetek ez valami rossz átverés? Mert ha nem azonnal lecsapok rá! :D
    Nem vagyok PS3 közelben, valaki nem tudja fent van már a Fight Night új demója?
  • shaddam
    Megéri.Ráadásul a lemezes dlc is kapott egy leárazást.
  • Tikal #77934
    Megéri, vedd meg.
  • Papesz
    A legjobbak között van, vedd meg bátran.
  • zsolt515
    Üdv!
    Játékot szeretnék vásárolni és a véleményeteket szeretném kérni a Red Dead Redemption című játékról! Aki játszott vele legyen szíves megírni véleményét róla!
    Esetleg ha vki tud jobbat nyugodtan ajánlhat..mind1 milyen kategóriában!
  • Wild007
    Sziasztok! Olyan problémám, vagy kérdésem lenne, hogy már egy ideje nyomom a Cod MW2-t multiba és most megjelent a jobb oldalon egy FPS mérő és alatta meg kijelzi h éppen ki a host! De mindig ott van, minden fajta játékmenetbe:S Zavar! Hogy került az oda? Eddig ne volt ott sosem! Ki lehet kapcsolni? tök fölösleges! Meg észrevettem, hogy egyre több az olyan host aki belenyúl a game-be és össze vissza állítgat mindent. :S Vélemény? Előre is köszi
  • wordsworth
    Nem lehetséges :)