89387
PlayStation3
-
#78129 Okéé..kösz..hát értelmesebben is megcsinálhatták volna mert full úgy néz ki mintha az analógot kellene mozgtani...soha nem jöttem volna rá arról az ábráról h az kör...:D Mégegyszer is kösz..majd akk hétvégén csapatom...:D -
Csokis #78128 Ha valakit érdeke, zavvin február végéig ingyenes a szállítás EU-ba! Most rendeljetek. -
razorback #78127 Csak a fat32format programmal lehet formattálni WinXp, Vista és társainál.
Itt találod : Katt.
pl. így : fat32format d: /FS:FAT32 -
mikiking #78126 igen,de ott nincs csak NTFS és exFAT -
#78125 igen. es ott is kilehet valasztani a fajlrendszert. -
mikiking #78124 hogy érted hogy windowsbol formatolom ??? rámegyek a sajátgép,kijön ott a lemez,jobb gomb,formázás -
#78123 windowsbol formatalod? onnan kell. -
mikiking #78122 Sziasztok,vettem egy ps3 120 GB slimet... vettem hozzá egy 200 GB külső HDD-t,viszont az NTFS-be van formázva... És ha fomázási lehetőségeket nézem,akkor csak NTFS,és valami exFAT van... Viszont az nem FAT 32 . Akkor most mit tegyek ??? csak a Fat32-őt ismeri fel a ps3 -
#78121 Apple laptopon szerintem nincs HDMI csatlakozo, max displayport, ami átalakitható HDMI-vé... de az is kimenet. -
#78120 az en Toshibamon is van. de az arra van, hogy a laptop kepet kividd kivetitore vagy monitorra, esetleg hdtv-re... ergo az kimenet. pont olyan mint a ps3on is ami van. -
barcames #78119 fura az én apple laptopomon van HDMI csatlakozó... -
#78118 #78108 -
#78117 PS3 FAQ... klikk fent, benne van minden, amit kérdeztél. -
cell01 #78116 Sziasztok!
lenne pár kérdésem, ha tudtok segíteni megköszönöm:
PS3-at élvezhetően össze tudom kötni egy sima pc monitorral? Ha igen milyen kábellel és hol lehet olyat kapni? továbbá, ha jól gondolom, akkor egy sima monitoron nem lesz hangom, de ettől még működni fog, ugye? -
kisgoce #78115 Egy ideig én is azt hittem, hogy az analógot kel mozgatni de aztán kiderült hohg a kört kell minnél gyorsabban nyomogatni -
#78114 köszönöm
Még valami, az mitől lehet hogy a kuplung felirat melletti csúszka nem állítható és a sima váltót sem engedi használni, Lancia nál az első autónál nem tudtam használni.
-
Mathiasse #78113 állítsd át a controllered hogy 2.ik ként érzékelje (hosszan nyomd a ps gombot és ott elsőnél látod hogy 1, azt állítsd át 2-re.)
húzd ki a g25-t újra be és a h-shifter paneljéről tudod vezérelni a cuccost :) -
#78112 Hello, én még nem "nyomom", és G25-ösöm sincs, de talán ez a cikk segít (angolul van, illetve nem tudom, a PS3 verzióban megvannak-e ugyanezek az opciók...), nagyjából el van magyarázva, melyik csúszka mire való. -
#78111 sziasztok
TDU2 nyomja valaki G25-el? Hogy kell beállítani hogy kormánnyal tudjam használni? -
#78110 Légyszi vki segítsen Dante's Infernoban! Az első küldetésnél mikor el veszem attól a fekete nm tudom mitől a kaszát és kifárasztom és kiírja h nyomjam meg az R2-őt..megnyomom és utána a bal analógot nyomogatom fel-le de mindig kiszabadul!!! Most ott mit csináljak másképpen? -
#78109 -
#78108 Simán, csak valami széles szalaggal csináld, azzal stabilan meg tudod oldani. -
#78107 nem, mert a laptopon is a HDMI az kimenet. -
barcames #78106 laptophoz hozzá lehet kötni a ps3-at? -
#78105 ps3-at vegyel. -
Goo #78104 Sziasztok!
Playstation vásárlása előtt állok, ezért szeretném megkérdezni hogy a psp vagy a ps3 a jobb? Ps2-vel szerintem már el vagyok késve, így az már kimarad az életemből. Egyébként nekem a pc mellett még egy wii-m van. Úgy vagyok vele wii mellett szeretnék egy másik konzolt is.
A psp-vel az a bajom, hogy megjelenik psp2, így szerintem emiatt most psp-t nem érdemes venni. Monster hunter szériát nagyon szeretem, wii-nél beleszerettem a sorozatba. Monster hunter 4 lesz egyébként ps3-an vagy wii-n? Psp-t talán a monster hunter miatt vennék, de psp2 miatt ezt inkább meggondolom. Monster huntert szívesen tolnám ps3-am, így ezért is gondoltam erre a konzolra, mert gondolom a monster hunter valamelyik része csak megjelenik erre a konzolra is. Little Big planet, ratchet and clank is nagyon tetszik. A sok Mario mellett kell a vérfrissítés, olyan élmény amit a Nintendo nem tud nyújtani, ezért gondoltam a Sonyra, meg a HD miatt is. Mario játékok wii-n is nagyon szépen néznek ki, a wii olyan mint a ps2. Csak attól egy kicsivel erősebb. Van HD tévém, és emiatt úgy vagyok vele az SD grafika mellett a HD játékokat is ki kell próbálni. Szerintem sony digitális játékai nem sokkal egy picivel talán jobbak mint a wiiware játékai. Félreértés elkerülése végett a wiiware-en is sok jó játék van, de valahogy psn játékok szimpatikusabbak. Psn-nel igazából az a bajom, hogy az angol oldalakon egyes játékok ára szerintem egy kicsit irreálisan magas, de az is lehet hogy ezt beképzelem. Amerikai oldalakon elég barátságos árakkal találkoztam, csak az angol oldalakon nem. Még ez a tényező, ami számomra nagyon fontos. Egyébként köztudattal ellentétben szerintem a ps3 olcsóbb mint a wii. A Sony HD játékai szerintem olcsóbbak mint a wii SD játékai. Ps3 játékokat szerintem elég olcsón is lehet kapni, a wii játékokhoz képest, azok általában tízezer Ft. körül mozognak. Én a Ratceht and Clank-ot láttam már 4000 Ft-ért is, ilyen áron egy nintendonál egy főjátékot pl. Mariot nem lehet kapni. Számomra nem is a BD a kérdés, hanem a digitális játékok.
Gondolom xbox helyett ps3-at érdemes vásárolni. Sony termékei a nintendo termékei mellett mindig is szimpatikusak voltak, microsoft párti idáig nem igazán voltam.
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv: J -
#78103 Console Corner, Joeystation, Überkonzol, Konzolok Szervíze, Konzolstudio... Hirtelen ezek ugrottak be, ahol érdemes megnézni :-) -
#78102 Hol lehet venni olcsón Sports Champions -t?
Sehol nem látok használtat. :( -
#78101 :D Hát :P aki nem mozog eleget :P Várj amikor erősebb fokozaton fél órán át az ellent gyepálod az arénában :P -
#78100 Kíváncsi vagyok holnapra lemerül e magától. Majd kiderül.
Amúgy ma pingpongoztam a Sports Champions -al vagy 30 percet és fullra fáj a karom, izomlázam van bakker. :D -
#78099 Ezt a avatatlan barmot valahol meglátom úgy orrbavágom hogy az hihetetlen...
http://tv2.hu/mokka/video/batman-visszater#comments -
#78098 Nekem nincs navigation controllerem de szerintem nem 1,5 órát kéne bírnia :-). Am azért gondolom hogy más lehet, mert ez tps, a KZ3 pedig FPS volt :-) nekem a legnehezebb része az irányításnak az maga a forgás nézelődés volt, mert ugye itt az hogy jobbrahúzod az irányzékot nem jelentette azt hogy a kamera is fordult eddig meg ugye igen :) -
#78097 Tegnap újra feltöltöttem a navigation controllert. Addig volt töltésen, amíg abba nem hagyta a villogást. Használtam utána mondjuk 1,5 órát és most néztem, hogy a kijelző szerint a 3 pöcökből, már csak 2 van.
Míg a motion kontrollert kedden töltöttem, amikor egyébként mindkettőt és az még mindig fullon van, pedig az még világít is.
Az alap kontroller akár hónapokig is kitart nálam, mert nem sokat játszom vele egyébként. Szóval nem hinném, hogy ez normális, amit a navigation kontroller csinál.
Szerinted?
Neked meddig bírja? -
#78096 Gondolom mint a Killzone 3. Nem? -
#78095 akarom mondani nem Golddal hanem Move-val :D -
#78094 Nem tudom hogy épül fel a move stick, de a gömb valamiféle rugalmas gumis anyag, szerintem pár apró de nagy fényű izzó lehet benne valahol :-) Én is volt hogy a fotelhez odavágtam de semmi baja nem lett hálistennek:-)
A sport championst lehet eggyel is játszani, én is úgy tolom, de persze kettővel teljesen más az élmény :-)
Van még a gladiátor harc, ((itt 1 vs 1 felállásban kell elgyepálni az ellent, sztem fenomenális lett)) van íjászat, az egész jó lett, és jó nehéz is egy idő után... van még strandröplabda 2vs2 felállásban nekem ez is tetszett... és van bocha ami lényegében golyódobálós mulatság, a lényeg hogy egy kisebb golyóhoz kell minél közelebb dobni a nagyokat, persze az ellenfeled kilökhet téged :-) lényegében ennyi :-)
Igazából amire még kivi vagyok, hogy a Resident evil Gold hogy működhet Golddal, ha majd lesz money-m biztos megszerzem valahonnan :-) -
#78093 Próbáltam a Sport champions demo-t, meg a TW golfot meg minden demo-t a lemezen, hát tényleg a golt, meg a ping-pont nagyon király! Meg a többi is.
Egyedül az Eye pet nem megy, mert szerintem nem Move! kompatibilis a szőnyegem, mert a k***a életnek se tudja bekalibrálni.
De amúgy tényleg vigyázni kell. Sikerült egyszer odavágnom a csillárhoz a motion controllert ping-pong közben. :D Meg ezekhez 2 db motion controller kellene? :(
Abban a fehér gömbben nincs semmi belül ugye? Csak belül a fekete részben, ugye? Oda csak rávilágít remélem.
A Sport champions -ban mi van még? Demoban csak ping-pong, meg valami "frizbidobálós" dolog. -
#78092 Nagyon remélem hogy nem :( Nagyon nagyon pipa lennék, hogyha ez bekövetkezne, mivel részben az ingyen multi miatt vettem augban ps3at.... Ha ezekután fizetős lesz megkeresem azt a rohadt hackert és a saját gépével verem laposra a fejétt..... -
#78091 Meg lehet oldani hogy utp kábellal kötöm össze a laptopom és ps3-t és úgy használom a média servert? -
Robol360 #78090 Ide elfelejtettem betenni, úgyhogy:
Bulletstorm nyereményjáték: Katt