PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

talán azért mert lehet hogy eladta a ps2-jét hogy ps3-mat vehessen?....

PS3 250gb PSN ID: olishort1

szerintetek melyik hangcuccost érdemes megvenni a 2 közül? egy árban vannak játékra és filmezésre használnám

philips

logitech

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

én a legelsõn játszom csak 24-es nem 22-es és szebb a képe a ps3-nak azon az lg-n mint a led tv-n

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

DanielT
Valóban nem fog menni rajta.
Sziasztok!! Tervezem egy Ps3 vásárlását, viszont hallottam hogy nem hdcp-s monitorokon nem lehet mûködésre bírni, mint pl az enyém: LG e2240s( Hdmi sincs rajta). Ez valóban igy van? SD tv-n viszont nem akarnám használni, az kész pazarlás lenne😊.
NEXUS6
Kiba jó kis hûtõ, szeretnék már én is egy ilyen dzsúszadagolósat!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A második az nem jó a képaránya miatt. Úgy tudom, hogy HDMI kábel használata mellett tudod használni az analóg stereo hangkimenetet is, de ezt nem tudom biztosra mondani.

Bogyi007
Kinéztem magamnak egy ilyen cuccost

Szerintetek megérné? Van a Ps3-hoz vga átalakító csatim is és van itthon hdmi kábelem is, mondjuk utóbbi esetben a kérdés az hogyha a Ps3-at hdmi kábellel összekötném a monitor hdmi csatijával akkor ettõl függetlenül a másik kimenetét a gépnek amin a sztereó hang kimenet is van tudnám-e használni vagy csak az optikai hangkimeneten való kivezetés tudna eredményt hozni?

Vagy ez a készülék is jó lenne nekem?

Egyébként elvileg Tv-zésre is tudnám használni mivel az IPTV amim van itthon azon is van HDMI csati. Így két legyet ütnék egycsapásra.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Én pár hónapja egy 500 GB WD-t vettem, tökéletesen mûködik. Amit akkor ajánlottak nekem a WD, Seagate és Hitachi, de a Samsungok is tökéletesen mennek vele. Tehát 2,5"-os, SATA-s és 5400 rpm-es legyen, azt viszont nem tudom, hogy max. hány GB-t ismer fel, 500-ig biztos. 😊
Ja és fontos, elvileg 2 méret fordulhat elõ vastagság terén: 9,5 és 12,5 mm. A vastagabb elvileg nem fér bele a PA3-ba, bár ritka is lehet mert nem találkoztam vele.

5c0rp330n
wifi-bol legalabb n-es kell h 1080p-t is tudj rendesen streamelni. ps3 pedig ilyet nem tud sajnos, szoval mediaserver-es mokakhoz a ps-t tovabbra is mindenkeppen kabellel kell kotni, max azon segithet h a router es a filmet tarolo eszkoz koze nem kell kabel.

Sippie
ájdonnó, sose próbáltam, bár van egy MOMO-m, ha elférnék valahol a nappaliban vele, még rá is kötném a PS-re... valamit ki kell találnom novemberig <#vigyor3>

ON: milyen winyó ajánlott a PS3-ba? Márka, és rpm szerint, és bármekkora méretet felismer?
Totti5
ÕÕÕ minden támogattya ( gatja ) a H és a Pillangót is, legalábbis az NFS, GT, Kódmesterek, TDU biztosan. Ott valami beállítási probléma lehet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Köszönöm, hogy száltál, már meg is rendeltem!

Csabesz100
Ha valaki még nem vette meg a God Of War 3-at, akkor most érdemes, mert a game.co.uk-n akcióban van 20 font-ért!

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Egy kis érdekesség amit a napokban tapasztaltam.

Általában mkv-ban szoktam letölteni a filmeket és mkv2vob progival szoktam átalakítani és 4Gb-ra darabolni, hogy utána a mobilrack-re téve meg tudjam nézni a Ps-el. Kipróbáltam TVersity-vel is, de azon 5-6 másodperc után elkezdett akadozni. A divx-el nem volt gond. Eddig egy TP-Link 108M-es router-t használtam, most viszont lecseréltem egy TP-Link WR841ND típusúra. Ez már 300M-es és b/g mellett még az n-t is tudja. Gondoltam kipróbálom, hogy mit szól most a gép, ha TVersity-n keresztül akarom megnézni 720p és 1080p-s filmeket. A próbát siker koronázta, mert képzeljétek el nem szaggat sem 720p-vel, sem 1080p-vel. Tökéletesen lejátsza!!!

A PS egyébként kábellel, a noti wifi-n van a netre kötve!

Következõ teszt a PSC-n írt program, amivel nem is kell az mkv-t átalakítani. Este lesz egy kis idõm, letöltöm a progit és megírom a tapasztalatokat.

Remélem akinek hasonló problémája volt annak tudtam segíteni!

PS3 ID: Csabesz82

Az amerikai Store-on nézd meg ott rengeteg játék fent van.
Sippie
valszeg az nfs egy fos és nem támogattya. A gran turismo meg király és igen.
Európai gamehez európai store v UK, amerikaihoz cs amerikai
Akkor csak az angol store-ról szedett a jó? Kösz!
5.1 nem csak optikain jön ki a gépbõl hanem hdmi-n is.
Sõt azon tömörítetlenül.
Ennél az orion-nál viszont még a régi videoton sztereó erõsitõm is szebb hangot ad...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

LeventeV
G27??? szep... egeszseggel hasznald.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Playstation Store-ról sztem le lehet szedni. Mást nem naon tok ajánlani
manutdzoli
Sziasztok!
Ma végre megérkezett a G27<#wink> Rákötöttem azonnal PS3-ra,gran turismo 5 prologue,de nem akar az F1-es váltókkal váltani,a rendes kéziváltóval viszont mûködik.A Need for Speed Shift-el pedig egyáltalán nem mûködik a szett.Ha valaki tud megoldást találni a problémámra,leírhatná,megköszönnöm😊

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

király!
Szóval lenne egy kérdésem.
Valaki tudja, hogyan tudnám megszerezni a Monkey Island 2 special edition-t ps3-ra? Kutakodtam mindenfele, de egyszerûen nem találok olyan oldalt, ahol meg lehetne rendelni.... Ötlet?
kiváncsi vagyok, enged-e már írni...
Lehet...
De mint látod,elég régiek a hozzászólások,ill. itt nem lejátszónak használnánk,csak erõsítõnek.
Persze tiszta sor,olcsó húsnak híg a leve,de azért lehet egy próbát megérne.
Ennél olcsóbban nem találni olyan cuccot amin van optikai bemenet,és még hangot is ad ki! <#zavart1>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Jah és az account tök mindegy az a lényeg honnan van az add-on és h honnan a játék 😄
Sztem nem fog menni. Pedig jó lenne.
Hát nekem is dagi ps-em van és már naon sokszor befagyott. Volt olyan h nem tudta a hdd-rõl egy játékot beolvasni így le kellett törölnöm a game datát és újra felrakni a gamet. Néha eléggé beijeszt. 😄
DanielT
Egy tank benzin áráért 5.1-es rendszert venni... hátõõõ 😊
Bogyi007

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

jaszy
Húúú az enyém már legalább 3-4X eljátszotta ezt. Ez természetes.

Hello!

Az EU-s Bad Company 2-höz az amerikai store-ról vett kiegészítõ mûködni fog-e? És az angol accal menni fog-e? Kösz
Sziasztok.

Van egy 80 gigás dagi playstation 3-asom. másfél éve nyúzom minden nap többórán keresztûl, soha semmi baja nem volt. Ma délután játszottam a just cause 2-vel és egy küldetés közben befagyott az egész, kép megáll hang megy tovább de semmire nem reagált, vártam picit hátha magáhoztér de semmi nem történt<#szomoru1> kézzel kioffoltam majd párperc után visszakapcsoltam, picit megijedtem hogy valami baja lesz de újra elkezdtem játszani gond nélkül. Valaki tapasztalt már ilyet ? Ez a gép hibáj volt vagy a játéké? Vagy mi az okozhatta ezt ?

Én is kerestem valami ilyesmit sógorom fiának,és találtam egy jónak tûnõ
cuccost !

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

XDannyL
Hát akkor mindenkinek köszönöm a segítséget!
Honnan szedek össze ennyi lóvét... 😊

A lényeg, hogy ezen van optikai bemenet, és csak ez jó a PS3-hoz.
Másodsorban ez dekódolni is tudja a DTS-t.

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

XDannyL
http://www.pixmania.hu/hu/hu/12250117/art/logitech/z-5500-5-1-hangszorok.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui

XDannyL
razorback:
Pont most akartam megkérdezni, hogy a Logitech Z-5500 jó e, és már it is van a válasz xD
Ezt számítógéphez árulják nem?
Itt van egy link és azt írja hogy Windows és Macinthos kompatibilis. Ez menni fog PS3-al is?

ez jó lesz neked : logitech Z-5500
ezen van optikai bemenet

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

DanielT
Nem látom rajta az optikai bemenetet, szóval lehet, hogy ez a többcsatlakozós számítógépes megoldásra van kitalálva, ami nem jó neked.
XDannyL
Tehát valami ilyesmi kéne?
http://bolthely.hu/infotechkft/id/00067_MNC_37950___37955_-_5_1_csatornas_hazimozi_hangfal_szett_erositovel

XDannyL
Ha hibátlan a gép, akkor gyorsan csapj le rá!
Mind 2 játék nagyon jó, bár én az Uncharted 2-t választanám 😛

Köszi a gyors választ.
DanielT
Korrekt ajánlat.
Üdv mindenkinek!
Szerintetek 55ezer egy ps3 slimért amit God of war3-mal vagy Uncharted2-vel adnának az sok pénz érte?A gép egy éves.
DanielT
Ebben sajna nem tudok segíteni, de biztos lesz valaki.
XDannyL
Húúú a fenébe 😊
Drága mulatság...
Nem tudsz küldeni linket, hogy hol érdemes venni?

DanielT
50-60 -ért kapsz újan az alsóbb, de teljesen korrekt kategóriából. Ja, csak az erõsítõ, hangfalak nélkül.
XDannyL
DanielT:
Köszi a gyors választ 😊
Ezek szerint nem úszom meg ilyen olcsón