PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szerintetek megérné? Van a Ps3-hoz vga átalakító csatim is és van itthon hdmi kábelem is, mondjuk utóbbi esetben a kérdés az hogyha a Ps3-at hdmi kábellel összekötném a monitor hdmi csatijával akkor ettõl függetlenül a másik kimenetét a gépnek amin a sztereó hang kimenet is van tudnám-e használni vagy csak az optikai hangkimeneten való kivezetés tudna eredményt hozni?
Vagy ez a készülék is jó lenne nekem?
Egyébként elvileg Tv-zésre is tudnám használni mivel az IPTV amim van itthon azon is van HDMI csati. Így két legyet ütnék egycsapásra.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Ja és fontos, elvileg 2 méret fordulhat elõ vastagság terén: 9,5 és 12,5 mm. A vastagabb elvileg nem fér bele a PA3-ba, bár ritka is lehet mert nem találkoztam vele.
ON: milyen winyó ajánlott a PS3-ba? Márka, és rpm szerint, és bármekkora méretet felismer?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS3 ID: Csabesz82
Általában mkv-ban szoktam letölteni a filmeket és mkv2vob progival szoktam átalakítani és 4Gb-ra darabolni, hogy utána a mobilrack-re téve meg tudjam nézni a Ps-el. Kipróbáltam TVersity-vel is, de azon 5-6 másodperc után elkezdett akadozni. A divx-el nem volt gond. Eddig egy TP-Link 108M-es router-t használtam, most viszont lecseréltem egy TP-Link WR841ND típusúra. Ez már 300M-es és b/g mellett még az n-t is tudja. Gondoltam kipróbálom, hogy mit szól most a gép, ha TVersity-n keresztül akarom megnézni 720p és 1080p-s filmeket. A próbát siker koronázta, mert képzeljétek el nem szaggat sem 720p-vel, sem 1080p-vel. Tökéletesen lejátsza!!!
A PS egyébként kábellel, a noti wifi-n van a netre kötve!
Következõ teszt a PSC-n írt program, amivel nem is kell az mkv-t átalakítani. Este lesz egy kis idõm, letöltöm a progit és megírom a tapasztalatokat.
Remélem akinek hasonló problémája volt annak tudtam segíteni!
PS3 ID: Csabesz82
Sõt azon tömörítetlenül.
Ennél az orion-nál viszont még a régi videoton sztereó erõsitõm is szebb hangot ad...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ma végre megérkezett a G27<#wink>#wink> Rákötöttem azonnal PS3-ra,gran turismo 5 prologue,de nem akar az F1-es váltókkal váltani,a rendes kéziváltóval viszont mûködik.A Need for Speed Shift-el pedig egyáltalán nem mûködik a szett.Ha valaki tud megoldást találni a problémámra,leírhatná,megköszönnöm😊
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Szóval lenne egy kérdésem.
Valaki tudja, hogyan tudnám megszerezni a Monkey Island 2 special edition-t ps3-ra? Kutakodtam mindenfele, de egyszerûen nem találok olyan oldalt, ahol meg lehetne rendelni.... Ötlet?
De mint látod,elég régiek a hozzászólások,ill. itt nem lejátszónak használnánk,csak erõsítõnek.
Persze tiszta sor,olcsó húsnak híg a leve,de azért lehet egy próbát megérne.
Ennél olcsóbban nem találni olyan cuccot amin van optikai bemenet,és még hangot is ad ki! <#zavart1>#zavart1>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Az EU-s Bad Company 2-höz az amerikai store-ról vett kiegészítõ mûködni fog-e? És az angol accal menni fog-e? Kösz
Van egy 80 gigás dagi playstation 3-asom. másfél éve nyúzom minden nap többórán keresztûl, soha semmi baja nem volt. Ma délután játszottam a just cause 2-vel és egy küldetés közben befagyott az egész, kép megáll hang megy tovább de semmire nem reagált, vártam picit hátha magáhoztér de semmi nem történt<#szomoru1>#szomoru1> kézzel kioffoltam majd párperc után visszakapcsoltam, picit megijedtem hogy valami baja lesz de újra elkezdtem játszani gond nélkül. Valaki tapasztalt már ilyet ? Ez a gép hibáj volt vagy a játéké? Vagy mi az okozhatta ezt ?
cuccost !
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Másodsorban ez dekódolni is tudja a DTS-t.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Pont most akartam megkérdezni, hogy a Logitech Z-5500 jó e, és már it is van a válasz xD
Ezt számítógéphez árulják nem?
Itt van egy link és azt írja hogy Windows és Macinthos kompatibilis. Ez menni fog PS3-al is?
ezen van optikai bemenet
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
http://bolthely.hu/infotechkft/id/00067_MNC_37950___37955_-_5_1_csatornas_hazimozi_hangfal_szett_erositovel
Mind 2 játék nagyon jó, bár én az Uncharted 2-t választanám 😛
Szerintetek 55ezer egy ps3 slimért amit God of war3-mal vagy Uncharted2-vel adnának az sok pénz érte?A gép egy éves.