PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hihetetlen mikre írták anno, hogy brutális a grafika 😊
Azt hogy néhány elvakult gyüjtõnek mit ér az újság az egy dolog, van aki bogaraka gyüjt, én meg eltaposom õket.
Szóval.
Játéknak is valóban van értéke, és az is akkor és annak ér valamit aki megveszi és érdekli, csakhogy ellenben a lemezen sokkal értékesebb szellemi munka eredménye van, más tartalom, mondjuk úgy, egy játékkal játszhatsz akár idõröl idõre , míg azt az ujságot max kiolvasod egyszer, és azért mert nem adnak ki több lapot nem lesz értékesebb, nem olya mint egy hires képregény, mert ahogy elõtte valamit le kell tenni az asztalra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A játéra meg azt mondom,hogy egy ps3 iszonyat réig gamenak kb 1000Ft az ára ha populáris termékrõl van szó.
Darksector te meg enyhén tirexi gyanús vagy nekem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ja bocs fütteni igen.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én 5évnyi gamestart ajándékoztam el egyben,kivétel egy darab lapszámot.
Tudom , hogy nem kimondottan PS3 de.....
Eladóak lennének Hivatalos Magyar Playstation újságok - 1999 július - 2000 október :
Lapszámok : 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 + különszám .
A hozzá adott demó játékokat tartalmazó CD-vel .
Mind a 16 újság hiánytalan , megkímélt állapotban van . Egyben szeretném eladni .
Akit érdekel azt kérem priviben érdeklõdjön : trebihun(kukac)gémélpontcom .
blood sweat and beers
várok valami szuperolcsó starterre....
(volt már szettem, amit akartam végigtoltam vele)
Forza.
Szóval legalább ez egybe lenne:
- 1 db Playstation Camera (3.000 Ft)
- 2 db Move Motion kontroller (2x 4.000 Ft)
- 1 db Move Navigation kontroller (4.000 Ft)
egy fagyit és kamerát vennék is, de gondolom nem akarod megbontani 😊
Forza.
Szerintetek ez az árazás mennyire jó?
Eladó PS3
Forza.
Köszi, ez fog valószínûleg segíteni 😊
Az új account eszembe jutott, de most idegesít az a 10 dolcsi, ami ott lóg valahol.
Köszi
2.) erre paypallal tudsz venni ill. talán még a bankkariddal is mehet
bolti játékaid eu(?) régiósak, próbáld az uk accodra/accoddal aktiválni a kódokat
Forza.
Elkezdtem neten is nyomulni PS3-on, de azonnal gondjaim akadtak.
Pár éve mikor megvettem a masinát regisztráltam amcsi kamu címmel.
Szóval a USA store-ból próbáltam akciós cuccokat venni, de sajnos nem engedi. A szlovák bankkártyám nem fogadja el, a telefonos fizetést nem engedoi.
Próbáltam a PayPal-t, DE hibát ír ki. Próbáltam újra és megint.
Viszont a PayPal azt jelzi levonta a 10 dollárt a Sony javára, de sehol semmi.
A gond viszont hogy az e-mail címem amivel anno regisztráltam már nem él.
Hogy tudok segítséget kérni a Sonytól?
Más:
Vettem boltban két játékot. Last of US és Grid 2.
Bepötyögöm az on-line kódot és azt írja nem él. Sem a játékban, sem a Reedem Code menüpontban nem müködik. Bolti fóliás játékok, mi lehet a baj?
Minden segítséget elõre köszönök.
Én a Prince of Persia-val voltam pont így, hogy egy idõ után halálosan untam. Semmi mást nem kellett, csak menni, ugrani, harcolni, menni, ugrani harcolni (mint az általad idézett Darksiders-recept)
Tény, hogy nem volt a Dark hibátlan, az átvezetõ videók tényleg szutykok voltak, mégis beleöltem 30+ órát a játékba. Semmivel nem volt rosszabb szerintem, mint a mûfaj bármelyike, a Bayonetta sem volt jobb, meg az Ördög akár sírhat se. Lehet, hogy valakinek jobban bejön a Prince, mint a másik, de attól a tény még ténym arad, ezek a JOBB játékok kategóriájába tartoznak, olyanok, melyekre -egyéni ízlés szerint - érdemes pénzt áldozni.
Ami a csekpojnt rendszert illeti: a Skyrim (és még pár játék) már megmutatta a világnak, hogy hogyan KELL olyan játékot készíteni, amikor a játékos ott és akkor és úgy ment, ahogy akar, és onnan folytatja tovább, amikor akarja.
2014-ben ez a MINIMUM kötelezõ kellék lenne minden játékban, e nélkül nem is engednék játékot forgalomba hozni. Ez is a játékos szabadságáról szól. Legyen mellette autosave, amilyet elképzeltek a fejlesztõk, DE a játékos dönthesse el, hogy azt használja, vagy a saját mentést.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A játékok 90%-a hulladék.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ha nem lenne indie cim ps-re, attól még nem jött volna ki a Driveclub vagy akár a castlevania2.
Forza.
A sztori alapfelállás tetszik. A megvalósítás már kevésbe. Az elõre renderelt jelenetek kb szarabbul néznek ki mint a tényleges grafika. Az elsõ ami mellbe vág az a szutyok mentésrendszer. Utálom, ha meghalok valami kis hülyeség miatt, és fél órával elõbbre tesz vissza. Alapvetõen a játékmenet monoton. Ugrálsz, ölsz, ugrálsz, ölsz, és oké, ezek a részek azért viszonylag korrektek, de egy idõ után rém unalmassá válik az egész a helyszínek egyhangúsága miatt. A PSP-s God of War-okban hangulatosabb helyszínek voltak, de komolyan. Na meg az a rész, amikor a lovaddal kell a homokkukacok elõl menekülni... WTF? XD Most sem hiszem el, hogy ezt tényleg komolyan gondolták.
Én tényleg szeretem a hack n slash-eket, ugye God of War-ok a kedvenceim közé (ha nem A kedvencem) tartoznak. Devil May Cry-okat szintén szerettem. Bayonetta szintén bejött. Még a Dante's Inferno is, amit kb mindenki utált! Elismerem, voltak szemét részek benne, de hangulatban, pályatervezésben NAGYON ott volt! Nem tudom ide tartozik-e, de Prince of Persia. Kedvenc szériám, minden részét imádtam. Most ezek után a játékok után odaadnak egy Darksiders-t, én hajítom is vissza a feladónak.
idiótaság 😊
Forza.
Vagy persze bárki másé..... 😊
Forza.
Szégyen
De van még pár közönség kedvenc játék amit utálok. Lehet kövezni:
Borderlands 1-2, Castlevania, DayZ, mindegyik Final Fantasy... most hirtelen ennyi jut eszembe 😄