PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Hát akire szarás közben jön rá a szentimentalizmus, és van egy telefonja vagy tablete/e-bookja, az itt letöltheti az említett magazinokat, meg két tonna régi szirszart ^.^

Adversus solem ne loquitor

The Protector
Ugye?Van egy iszonyat régi cd gurum amit mostanában szaráshoz viszek be.A Half Life 1 vmi tesztverzióját ecsetelik aminek csak 20%-a játszható.Elsülnek a grafikától meg a labort élõ-lélegzõ szóval emlegetik😊Most terjednek el a 3d-s kártyák és sok megjelenõ játék már támogatni fogja.Olyan jó ezekrõl olvasni.😊Ami mlg fasza h ebben az idõben tényleg csak az igazi Geek-ek játszottak akik értettek is a géphez,manapság már boldog boldogtalannak van konzolja meg pc-je otthon.Létszükséglet lett.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ebbõl 2-3 nekem is megvan, és néha elõkapom õket olvasni a budin.
Hihetetlen mikre írták anno, hogy brutális a grafika 😊
arty
"eltaposom õket."

WAAAT?!

Forza.

DarkSector
De keveritek a szezont a fazonnal. 😄

Azt hogy néhány elvakult gyüjtõnek mit ér az újság az egy dolog, van aki bogaraka gyüjt, én meg eltaposom õket.
Szóval.
Játéknak is valóban van értéke, és az is akkor és annak ér valamit aki megveszi és érdekli, csakhogy ellenben a lemezen sokkal értékesebb szellemi munka eredménye van, más tartalom, mondjuk úgy, egy játékkal játszhatsz akár idõröl idõre , míg azt az ujságot max kiolvasod egyszer, és azért mert nem adnak ki több lapot nem lesz értékesebb, nem olya mint egy hires képregény, mert ahogy elõtte valamit le kell tenni az asztalra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Na jah.Szart sem ér.Bontatlan régi pc gurukat meg játékos magazinokat szoktam venni fóliásan lemzzel 200ft/db áron antikváriusnál és azok nem 5-10évesek hanem 89-es évjáratúak.
A játéra meg azt mondom,hogy egy ps3 iszonyat réig gamenak kb 1000Ft az ára ha populáris termékrõl van szó.

Darksector te meg enyhén tirexi gyanús vagy nekem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Na ja, már egy üres blu-ray lemez is többet ér, nemhogy egy lemez amin játék van 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Vanám különbség, az ujság szart sem ér. 😄
Ja bocs fütteni igen.

Kongy
Sajnos nem érzed a különbséget egy régi, már fél évtizede se aktuális újság, és egy PS3 játék között.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

davidka003
Pénzért eladni esélytelen. Régi újságok ami kb a kutyát nem érdekli. Ellenben egy PS3 játék aminek darabja, akármilyen fos is, 500-ért biztos eladható.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Akkor dobj már meg valami PS3 játékkal ami neked már nem kell! Bármit elfogadok!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

The Protector
Hát nem?

Totti5
Tehát ingyen kellene odaadni vad idegeneknek?

The Protector
Egyesek a szarukat is eladnák😊Mind1,sok sikert neki az eladáshoz.
Én 5évnyi gamestart ajándékoztam el egyben,kivétel egy darab lapszámot.

Kongy
Szerintem eltévesztetted az oldalt. Ez nem a vatera.

BMW M5
Sziasztok .
Tudom , hogy nem kimondottan PS3 de.....
Eladóak lennének Hivatalos Magyar Playstation újságok - 1999 július - 2000 október :

Lapszámok : 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 + különszám .

A hozzá adott demó játékokat tartalmazó CD-vel .
Mind a 16 újság hiánytalan , megkímélt állapotban van . Egyben szeretném eladni .
Akit érdekel azt kérem priviben érdeklõdjön : trebihun(kukac)gémélpontcom .

blood sweat and beers

arty
az a baj, h amire nekem kellene, ahoz elég a kamera + 1 fagyi 😊
várok valami szuperolcsó starterre....

(volt már szettem, amit akartam végigtoltam vele)

Forza.

kirol
A Move -ot azt nem akarom megbontani, csak végszükség esetén. 😊

Szóval legalább ez egybe lenne:
- 1 db Playstation Camera (3.000 Ft)
- 2 db Move Motion kontroller (2x 4.000 Ft)
- 1 db Move Navigation kontroller (4.000 Ft)

arty
szerintem jó áron adod

egy fagyit és kamerát vennék is, de gondolom nem akarod megbontani 😊

Forza.

kirol
Lassan szeretném eladni a gépemet és minden tartozékát. Nem nagyon használom, csak kb. 5-6 játékot játszottam vele végig, ami másra nem jelent meg.

Szerintetek ez az árazás mennyire jó?

Eladó PS3

arty
sajnos mail cim nélkül elég reménytelen 😊 persze futhatsz pár kört a 10$ után, de õszintén szólva a sony supportal kapcsolatban zéró tapasztalatom van - lehet h secpec visszakapod az US accot/pénzt, de hosszú távon mindenképp UK accot ajánlanám 😊

Forza.

"bolti játékaid eu(?) régiósak, próbáld az uk accodra/accoddal aktiválni a kódokat"

Köszi, ez fog valószínûleg segíteni 😊

Az új account eszembe jutott, de most idegesít az a 10 dolcsi, ami ott lóg valahol.

Köszi
arty
1.) régi usa acc töröl, uj UK létrehoz, olyan emaillel amit nem kukázol pár év mulva
2.) erre paypallal tudsz venni ill. talán még a bankkariddal is mehet

bolti játékaid eu(?) régiósak, próbáld az uk accodra/accoddal aktiválni a kódokat

Forza.

Sziasztok!

Elkezdtem neten is nyomulni PS3-on, de azonnal gondjaim akadtak.
Pár éve mikor megvettem a masinát regisztráltam amcsi kamu címmel.

Szóval a USA store-ból próbáltam akciós cuccokat venni, de sajnos nem engedi. A szlovák bankkártyám nem fogadja el, a telefonos fizetést nem engedoi.
Próbáltam a PayPal-t, DE hibát ír ki. Próbáltam újra és megint.
Viszont a PayPal azt jelzi levonta a 10 dollárt a Sony javára, de sehol semmi.
A gond viszont hogy az e-mail címem amivel anno regisztráltam már nem él.
Hogy tudok segítséget kérni a Sonytól?

Más:
Vettem boltban két játékot. Last of US és Grid 2.
Bepötyögöm az on-line kódot és azt írja nem él. Sem a játékban, sem a Reedem Code menüpontban nem müködik. Bolti fóliás játékok, mi lehet a baj?

Minden segítséget elõre köszönök.
Kongy
Hidd el, ha Skyrim-féle mentés lett volna a játékban máris szimpatikusabb az egész 😊

Szerintem ez csak egy vélemény, annak viszont jó.

Én a Prince of Persia-val voltam pont így, hogy egy idõ után halálosan untam. Semmi mást nem kellett, csak menni, ugrani, harcolni, menni, ugrani harcolni (mint az általad idézett Darksiders-recept)

Tény, hogy nem volt a Dark hibátlan, az átvezetõ videók tényleg szutykok voltak, mégis beleöltem 30+ órát a játékba. Semmivel nem volt rosszabb szerintem, mint a mûfaj bármelyike, a Bayonetta sem volt jobb, meg az Ördög akár sírhat se. Lehet, hogy valakinek jobban bejön a Prince, mint a másik, de attól a tény még ténym arad, ezek a JOBB játékok kategóriájába tartoznak, olyanok, melyekre -egyéni ízlés szerint - érdemes pénzt áldozni.

Ami a csekpojnt rendszert illeti: a Skyrim (és még pár játék) már megmutatta a világnak, hogy hogyan KELL olyan játékot készíteni, amikor a játékos ott és akkor és úgy ment, ahogy akar, és onnan folytatja tovább, amikor akarja.

2014-ben ez a MINIMUM kötelezõ kellék lenne minden játékban, e nélkül nem is engednék játékot forgalomba hozni. Ez is a játékos szabadságáról szól. Legyen mellette autosave, amilyet elképzeltek a fejlesztõk, DE a játékos dönthesse el, hogy azt használja, vagy a saját mentést.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Úgy-úgy. A PS Store ebben fényévekkel vezet, the a Marketplace se kutya.

A játékok 90%-a hulladék.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

arty
Ezek nem AAA helyett mennek, hanem mellett.
Ha nem lenne indie cim ps-re, attól még nem jött volna ki a Driveclub vagy akár a castlevania2.

Forza.

Kongy
Imádom a stílust! Pont ezért utáltam.. 😄 A stílus legjobbjai után kicsit szar volt vele tolni. Na, de hogy ne csak fröcsögésnek tûnjön, nézzük miért is szar szerintem a játék.

A sztori alapfelállás tetszik. A megvalósítás már kevésbe. Az elõre renderelt jelenetek kb szarabbul néznek ki mint a tényleges grafika. Az elsõ ami mellbe vág az a szutyok mentésrendszer. Utálom, ha meghalok valami kis hülyeség miatt, és fél órával elõbbre tesz vissza. Alapvetõen a játékmenet monoton. Ugrálsz, ölsz, ugrálsz, ölsz, és oké, ezek a részek azért viszonylag korrektek, de egy idõ után rém unalmassá válik az egész a helyszínek egyhangúsága miatt. A PSP-s God of War-okban hangulatosabb helyszínek voltak, de komolyan. Na meg az a rész, amikor a lovaddal kell a homokkukacok elõl menekülni... WTF? XD Most sem hiszem el, hogy ezt tényleg komolyan gondolták.

Én tényleg szeretem a hack n slash-eket, ugye God of War-ok a kedvenceim közé (ha nem A kedvencem) tartoznak. Devil May Cry-okat szintén szerettem. Bayonetta szintén bejött. Még a Dante's Inferno is, amit kb mindenki utált! Elismerem, voltak szemét részek benne, de hangulatban, pályatervezésben NAGYON ott volt! Nem tudom ide tartozik-e, de Prince of Persia. Kedvenc szériám, minden részét imádtam. Most ezek után a játékok után odaadnak egy Darksiders-t, én hajítom is vissza a feladónak.

Totti5
Elmondhatod, engem érdekel hogy tételesen, pontosan mi a bajod a Darksidersel, hisz én végigvittem imádtam, hozzá tudok szólni, tenni ( csak is az elsõ részt, a másodikat elbaszták a sandbox, lootos történet nélküliséggel ). Viszont az hogy összelopott, szar az nem vélemény, illetve ha nem érdekel az ilyen stílus, akkor minek áll neki valaki.

Kongy
Nem. Hanem azért több, mint kellene, mert ezek mennek a tripla A címek helyett.

arty
a "sokkal több is mint kellene" nem ezt fejezi ki, ennél tovább megy - más se játszhasson vele, ne is legyen a gépre, csak mert Te épp nem vagy a stílus rajongója

idiótaság 😊

Forza.

Kongy
Nem zavar de nem mondhatom el, hogy nekem nem tetszik? Csak isteníteni lehet?

Totti5
Najo de kozbe nem szarozok minden mast.

arty
Ne keress objektivitást. Ez csak egy "nekem ezek tetszenek" lista, pont olyan mint a tiéd vagy az enyém lenne 😉
Vagy persze bárki másé..... 😊

Forza.

Totti5
Uncharted miért nem 1 bites, mitõl több mint egy fps? Beyond?

Totti5
Digitális lego és még sok minden. Lego miért népszerû?

arty
téged mit zavar, hogy mások más játékokkal jól szórakoznak?

Forza.

Kongy
Na igen, meg van már így is elég árkád szutyok szerencsétlen gépen, sajnos sokkal több is mint kellene.

Ezért aztán kár volt sok 100 millió dollárért nextgen konzolt készíteni...

Kongy
Ja, de várjál, JÖN PS4-RE!!!! <#worship><#worship><#worship><#worship>

A világ szégyene, hogy 2014-ben egy nyolcbites legojáték, amivel már 1985-ben sem játszottam volna, van kikiáltva a legjobb játéknak!

Szégyen

Kongy
Ebben egyetértünk 😄 Ja, meg a Minecraft is kimaradt. Na az is egy nagy rejtély nekem, hogy mit esznek rajta. Játszottam vele én is, de képtelen voltam rákattanni.

Mind ratyadék szar.

Kongy
Hát a legfontosabbat kihagytam! Battlefield! Na azt a játékot (akár multi, akár single) 5 percig nem bírom elviselni.

Kongy
Nem is játszom ne félj 😄

De van még pár közönség kedvenc játék amit utálok. Lehet kövezni:

Borderlands 1-2, Castlevania, DayZ, mindegyik Final Fantasy... most hirtelen ennyi jut eszembe 😄

Totti5
Ha nem tetszik nem kell játszani.

Kongy
Nyilván. Megint akkora baromságot mondtál mint a ház.

Ma már minden játék valamelyik más játékból ollózott. A jót meg különben sem szégyen másolni. Ha lesarkítjuk, a Battlefield 4 és a Doom-tól lopott, ott is egy puskacsõ állt ki a képernyõ közepébõl.