PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Több száz millió netre kapcsolt PC-t banolhatnának, miért nem teszik?
Ja, mert akkor pillanatokon belül lenne több száz millió Linux felhasználó!

Az hogy kampányszerûen kibanolnak 1-2 millió gépet, amelyek 1 éven belül úgy is beadják a kulcsot és a gazdájuk úgy is újat vesz, az mennyire tûnik õszinte warez elleni harcnak!?
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Totti5
Biztos azért bannoltak ki tavaly év végén közel 1 millió warezost pár hónap alatt, mert a warez mellett van az MS.... ne legyetek már hülyék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
LÁL

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DanielT
Akkor úgy mondom, hogy te is megértsd: BA-ROM-SÁG.
pedig igaza van... ez a microsoft egyik legkevésbé sem titkolt üzletpolitikája. ahogy az applenek a másodpercre pontosan megdöglõ termékei.

DanielT
"Ergó hülyék lennének befoltozni a likakat, mert ha már hasznuk nincs, de legalább a konkurenciának legalább akkora, de inkább nagyobb kárt okoznak!!!"

"Szal röviden, azért törték fel a BOX-ot, mert azt a M$ hagyta."

Jól hangzó marhaság. Folyamatosan hardveres módosításokat végeznek és küzdenek a warez ellen ahogy tudnak. A DVD formátummal egyszerûen nem lehet mit kezdeni, LEHETETLEN megvédeni.

Csak egy példa: ha javításra küldöd a géped, cserélik benne a meghajtót is az éppen aktuális legjobban megvédettre, pedig garira nem feltört gépeket küldenek ugyebár. Mégis cserélik, vállalják a plusz költséget. Biztos jókedvükben...
NEXUS6
A PS-re másfél havonta jönnek új rendszer frissítések, a BOX-ra meg ha jól tudom sokkal ritkábban. Szal PS-en pillanatokon belül befoltozzák a likakakt.

Másrészt a M$-nek van egy jó kis stratégiája, ami a Windóz elterjedésében is sokat segített: a gyerek inkább az õ terméküket használja ingyért, mint a konkurencia termékét. Ergó hülyék lennének befoltozni a likakat, mert ha már hasznuk nincs, de legalább a konkurenciának legalább akkora, de inkább nagyobb kárt okoznak!!!
Lásd még külsõs exkluzívok tömeges felvásárlása, meg ilyenek.

Szal röviden, azért törték fel a BOX-ot, mert azt a M$ hagyta.
Amúgy 1-2 évente csinálnak látványos ban kampányokat, fõleg amikor az õ saját új csúcs játékuk jön ki, Haló X-edik folytatása, vagy ilyesmi, amivel növelik a bevételeket, eladásokat, mert a szerencsétlen warezhuszár legalább azt az egy játékot meg fogja venni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tikal
A Microsoft meg gondolom nem akar blurayt tenni a boxba, mert azzal a sonynak csengetne, inkább elszenvedik a bevétel kiesést a warez miatt?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
A lemezformátum.
Tikal
Miért nem tudták még feltörni a PS3-at, a boxot meg szinte rögtön, mi a különbség?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MS pénz amin múlik, azért van lemaradva a PSN. Sajna sokszor vesz exkluzivitást MS. Ez van.

LeventeV
de ez nem a psn hibaja, vagy?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DanielT
360-on már 1 hónapja kijött, botrány a PSN lemaradása még mindig.
Bogyi007
Earthworm Jim Hd trial és full game a Uk store-on.

Én már szedem is lefelé. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
sejtettem. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DanielT
Az.
Bogyi007
Kaptam egy ilyen üzenetet egy Cobainpage nevû valakitõl a PSN-en:

Hi there i am James Mclane and i work at sony PS3 devopments. It is comin up to the PS3's 4th birthday and for sony and all PSN users to celebrate we are offering pound 40 on the PSN store for anyone who spreads the news to all of their friends (including the person that sent you this message).
Once you do this an alert message will come up on screen and tell you a unique code that will give you this money on the store. You had better act fast because this offer is only for this week so hurry up and get sendin

Ez kamu ugye?

LeventeV
nalam giccstuning: candy paint, neon, auto belsejenek festese, komolytalan levonok, tukrok, roof scoopok, spinneres felnik.
aerodinamika: spoiler es body kit, ami azert a komolyabb versenyszeriakba megtalalhato (Le Mans szeriaba megvan, Forma sorozatokba megvan, Tourautobajnoksagokba megvan)
tuning tuning: az auto teljesitmenyet befojasolo alkatreszek: turbotol kezdve a teljes motortuningon at, felfuggesztes, gumik stb. es az egesz megfuszerezve egy kis dyno-val, hadd kinlodjak 1 orat azert az 1 masodpercert.

gt 5-be remelem lesz aerodinamika meg belso tuning. a csicsara ott az underground, vagy ha ps3-nal akarunk maradni akkor a midnight club.
gt 5 tuning alatt olyasmire gondolok mint a forza-ba van, vagy a shift-be.

en ezt vagom, de Levente valoszinu a giccstuningra gondolt. maskulonben a teljesitmeny tuningra ertelmetlen rakerdezni, hisz mindig is volt a GT-ben.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Skynet
Ha a giccstuningról van szó...
A giccstuning (körbeagyon spoiler,neon,hifi,egyéb szarok) abszolút nem szerves része sem a profi sem az amatõr autóversenyzésnek. De még egy mezei gyorsulási versenyen is a tanultabbak megnézik az ilyet de ha rajthoz áll inkább megmosolyogtató.
A giccstuning legtöbb esetben plusz súly az autóra nézve,innentõl kezdve remélem nem is kell magyarázni miért is nem része sem a profi sem az amatõr autóversenyzésnek (sem a normális gyorsulási gépeknek).

Slickadam: Azt gondoltam, polyék nem mennének el ebbe az irányba mivel a gt mindig az autóversenyzésrõl szól amibe a giccstuning abszolút nem fér bele.
igen volt. es valoszinu lesz is. de esszeru tuning lesz benne, nem pedig nitro, meg neon feny, meg csicsa szarsag...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tikal
Szerintem ti két különbözõ tuningról beszéltek 😊

Skynet
Nem a tuningról szólt? Az egyik legtöbb tuningmotyit és tuningopciót tartalmazó autósgame sorozat....Csacsatuning (optika) igaz kevesebb volt benne mint egy nídforszpídbe,de minden más értelmes teljesítménytuninggal tömve volt eddig az összes.

Ha most kiderülne hogy GT5-ben nem lesz semmi tuning meg se venném sõt már el is kezdeném a fikázást mert a GT-t alapjaiban döntenék ezzel a húzással porba...
Sir Quno Jedi
Köhh Gran Turismo 3 pont arról szólt. Vettél egy utcai mx5-öst, majd addig tuningoltad, míg az árának a sokxorosát beleölted és úgy ment, mint a fosabb pályaautók.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az.

a gran turismo sose a tuningrol szolt. lehet hogy lesz benne picike, de nem komoly. festest meg ketlem. nem azert van benne csillio jarmu, szarabbaktol a legjobbakig, hogy pistike pimpelje a verdajat, meg alabasszon neoncsoveket. erre vannak specializalodott jatekok.
neked is nagy GT multad lehet...

Bogyi007
Tudtommal a következõben nem lehet majd.

Ezt nézzétek meg. http://www.freepsnpoints.com/?i=114491
Sziasztok!

Routerhez veszek egy kábelt pontosabban ilyet NET CAT5 UTP patch kábel.
Az lenne a kérdésem hogy ez Ethernet kábel lenne?

LeventeV
a tuning szerves resze a profi autoversenyzesnek, vagy szerinted csak gyari autokkal versenyeznek? az aerodinamika es a teljesitmenytuning is fontos szerepet jatszik a mai autosportban. a festes meg lehetove teszi, hogy egy auto ugy nezzen ki ahogy azt a tulaja szeretne. nem ertem, hogy most miert kellett burkoltan leinteni egy egyszeru kerdesert.

Tikal
lehet 😊

majd a Need For Speed-ben...

LeventeV
a gran turismo 5-be lehet majd tuningolni a verdakat?

Szerintem én ajánlottam. xmedia360.hu
Az oldalon csak xbox360-ról van szó, de PS3-al is foglalkoznak. Válallnak sárgaledes hibajavítást is. Az a jó cucc meg: arctic cooling mx 2.

Tikal
Nem rég volt itt szó szervizekrõl ahol cserélnek pasztát meg ilyesmi, és megbízhatóak, mert valami jó cuccot tesznek rá, már nem tudom ki ajánlotta, meg tudnátok mondani a nevét a szervíznek, nem találom 😊

Törölt felhasználó
érdekes...
Ott helyben is meg lehet venni! 2 üzletük van szóval amelyik legközelebb esik hozzád ott meg is vásárolhatod!
Bõvebb információ az oldalon "Vásárlás menete" részlegnél.

Platinum shoppal kapcsolatban pont nincs tapasztalatom, de általában a kiszállítás megbízható és gyors.

szerintem személyesen is át lehet venni.

PS3 Slim 250 PC

Gideon Wieth
platinum shopba el lehet menni megvenni ott helyben a dolgokat v mindenképp rendelni kell??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

5c0rp330n
sorrendben ToD-QfB-CiT

Bogyi007
Egy Ratchet & Clank Tools of Desctruction jönne jól - demója bejött. Melyik volt elõbb egyébként?

balee4
Nah akkor viszont a QfB egyelõre ráér, inkább a Crack in Time-t szerzem be, 5500 sztem jó ár érte.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Banyapapa
Quest for Booty egy délután oszt csá, viszont crack in time a csúcs😊

Csak kár hogy ez a 3 van,és nincs több.

5c0rp330n
jaja, a QfB csak egy dlc szintu cucc, kb harmadolyan hosszu mint egy rendes resz. a ToD es CiT teljeserteku reszek.

balee4
Most tolom a Ratchet & Clank Tools of Desctruction-t, nagyon tetszik, beakarom szerezni a többi részt is, a Quest for Booty-t láttam is 3k-ért, megéri? Amúgy ez csak egy kieg, szóval rövid a játékidõ? Nagyjából olyannak tûnik mint a ToD, nem sok újdonság van. A Crack in Time viszont kurva sok újdonságot hoz, a videók alapján sokkal jobban tetszik.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tikal
gamestore.hu

Tikal
red dead redemption szerintem nagyon jo és multiban is élvezetes 😊

Konzolstudionál nem korrektek az árak!😊

Én ezt ajánlom: http://www.platinumshop.hu/
Itt is van új alaplapos, ráadásul HDMI kábelt is adnak hozzá! Jó nem sokkal olcsóbb, de 4000Ft is pénz! 😄

Gideon Wieth
aha értem. Én a konzolstudionál venném, ott elég korrektek az árak :-) vagy van jobb ötlet esetleg ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3