89387
PlayStation3
  • Árpitallica
    Sziasztok! Egy amatőr kérdést tennék fel: Mi a különbség ps3-as játékoknál az 1080i és 1080p-s között? A választ előre is köszönöm!
  • LeventeV
    november 1
  • Wild007
    Hali!
    Az Uncharted 3 mikor jelenik meg?
  • zzeN
    Szinte az összes boltban kapható már tegnap óta.
  • Gideon Wieth
    Valakit hátha érdekel. Már vihető tőlük :-)
  • DanielT
    Amikor huszan jönnek akkor szerintem a célzás esélytelen, szórni kell a növényeket meg Mr. Zurkon-t és dobálni a bombákat mint egy eszelős :D
  • Seth
    Persze, ugyanúgy kell benne a fegyverekkel célozni mint egy tps-ben. Mondjuk van vmi automata becélzás, de ez elég komolytalan mikor 20-an jönnek rád egyszerre
  • zzeN
    Tényleg MGS-be gombázni is kell:D
    De Ratchet-ben is?! Rég nyomtam már...
  • Seth
    Ratchetek, MGS4 az "gombás" :D
  • zzeN
    Ja hogy ja! Hát pedig nem nehéz/nem kell sok idő hozzászokni a "gombához".

Nem gombás kötelező game: GT5, LBP 1-2, Ratchetek, Heavy Rain, MGS4, Motorstormok stb.
  • Kaszi46
    mmmm, lehet fogalomzavarban szenvedek, de nekem a gomba az analog stick-et jelenti a normál ps3 kontrolleren. a move-os irányítás tetszik...:)
  • zzeN
    Nem is lehet az UC-t és a RDR-t Move-al tolni.
  • Kaszi46
    nagyon vicces...olyan játékokkal nem kívánok játszani, amikben a gombával kell célozni\lőni . pl:fps/olyan tps amiben lőni kell.

tps-nél pl a gow3/castlevania/wolverine bejövős, de uncarched, red dead d. stb., a gombás buzulás miatt nem.
  • DanielT
    És mégis mivel szeretnél célozni? A tápkábellel? :DDD
  • Kaszi46
    psn-en már nem elérhető demókat le lehet valahonnan még tölteni, és telepíteni a masinára?

Illetve tudnátok ajánlani pár olyan címet amit mindenképpen érdemes beszerezni egy új ps3 tulajnak?(minden érdekel amiben nem a gombával célozni)

köszi
  • cloud.strife
    Jajaja:

foszforlag, beégés, fényreakció, tükröződés, fogyasztás........

:D
  • LeventeV
    killzone 3.
  • bpeti72
    Nem túlzás egyáltalán, de vegyél inkább lcd-t.
  • Kövesdi A
    Hát inkább 2,5-3 éteröl , de akkor kibírom egy ideig , ha egy kicsit közelebb kell ülnöm
    Szerintetek melyik a jobb game ?
    Crysis 2 vagy killzone 3 , mind játékélmény , grafika , játék idő , stb !

Ennél a plazma Tvnél , mennyire fenyeget a beégés veszélye ?
    Bár lehet hogy egy 16m2teres szobába , túlzás lenne !
  • bpeti72
    "A „beégések” kiküszöbölésére is csak a legújabb fejlesztésű plazmatévéken sikerült megoldást találni."
  • bpeti72
    Denon AVR 1911+Wharfadle
  • bpeti72
    Milyen árban gondolod.
  • JohnnySmith
    Erősítőm Onkyo TX-SR506
    Hangfalak meg Yamaha-k...
  • amdrula
    Nekem ilyen van, árához gépest egész jó szerintem.
    Onkyo HT-S3305
  • zsolt515
    Ha ps3-hoz hangcuccot szeretnék venni akkor ti mit ajánlanátok? Ti milyet használtok?
  • mega91
    Köszi az infot ! :)
  • DanielT
    Mivel a Sony keményen megfizetteti a kiadókkal a demókat(illetve az adatforgalmat amit generálnak), ezért idővel leveszik őket.
  • mega91
    Szia az sztem lemez hibája lesz :\
    Én már 3* ra endeltem a God of War 3 mat és semmi ilyen...
    De írd meg pontosan hol vagy, hátha van más megoldás.
  • mega91
    Üdv mindenkinek!
    Kb 1 hónapja Ps3 tulaj és nemrég csináltam online acc-ot. (US)
    Le is töltöttem pár demot pl: killzone 3, bulletstorm stb...
    Az lenne a kérdésem, hogy csak én nem látom a Dante's Inferno, Dead Space 2 demot... vagy ezek tényleg nincsenek fenn?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Gideon Wieth
    Az a baj, hogy ezek egy átlagembernek nem sokat mondanak :-) Ilyenkor szerintem nagyobb segítség lenne ha rámutatnál valamire amit te jónak gondolsz a játékra és szemléltetnéd miért...

Amúgy én samsung 2333HD-n játszok, egész korrekt monitor, szép a képe és gyönyörűek rajta a játékok... :-)
  • DanielT
    Tessék szépen megnézni a technológiák paramétereit, újat már nem lehet mondani a témában. google, stb.

Címszavakban azért: válaszidő, betekintési szög, pixelpontos megvilágítás, stb.

• bpeti72
    Akkor írd le légyszi ha neked van fogalmad róla.
  • JohnnySmith
    Kb 2éve T260HD-n nyomom... elég lesz neki ha kb 1-1.5m-ről játszól :)
  • DanielT
    "De nagyon sokan azt mondják, hogy az lcd tv-k jobbak a gamelésre. "

Akiknek fogalmuk nincs miről beszélnek.
  • mikiking
    Sziasztok. God of War 3,amikor mennék le Hephaestoshoz,kifagy egyszeruen..néztem végig játszást,és egy lyukba kéne bemenni,de nekem elhomalyosodik a kép és meghalok ennyi. Valaki találkozott már vele ??
  • cloud.strife
    Dátum el van írva, term. 2011. márc 18-22-ig.
  • Wild007
    szerintem is jó a samu erre a célra. Nekem egy 106os pana plazmám van és tökéletesen meg vok vele elégedve, mind játék, mind filmnézés terén. De nagyon sokan azt mondják, hogy az lcd tv-k jobbak a gamelésre. Nekem volt egy régebbi lcd monitorom amin toltam a ps3-at, de nekem a fekete színek elmosódtak mozgás közbe! (de mondom az egy régebbi monitor volt). üdv
  • cloud.strife
    Háthajó Ákcijó! :)
  • LeventeV
    szerintem elég. de ha még nem vetted meg akkor inkább várj még egy keveset és vegyél egy hdtv-t. ha viszont már megvan a monitor akkor bátran használhatod vele.
  • Kövesdi A
    Köszi a választ , unokatestvéremnél ki is próbálom majd, hogy milyen is (ps1-ps2 van már tapasztalatom , a joyal való játszásban , ps3omnál még nincs )
    Még annyi , hogy szerint(ettek)ed
    SAMSUNG T260HD lcd monitor , egy ideig elég lesz a ps3-m nak ?

Sajnos még egyenlőre full hd tv re nincs pénzem , a monitor meg úgy mond a pc öröksége
    Meg igazából azt se tudom ,hogy full hd tvből a Lcd , vagy a plazma a jobb választás !
    Mint játékra , mind tv nézésre
    Szerintetek ?

Előre is köszönök , minden segítséget és hasznos információt