PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nehogymár az a warez hibája legyen, hogy képtelen vagy értékelni valamit, ha ingyen kapod. lol

és igen, a silány minõségû 12egytucat lövöldéket mint húzó exkluzívnak beállítani... nem lenne nagy veszteség

FlyHigh
amúgy van még itt a warreznál egy olyan oldal amit senki sem vizsgált, a játékosban értéktelenedik el a játék. Egy idõ múlva tök lélektelenné válik a játszás, folyamatosan letöltés, nem kell várni semmire, szarásig lehet tolni a különbözõ stílusokat, se kézikönyv, se fizikai kontaktus a játékkal.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
jah, érveket.<#vigyor>
"-kevesebb exkluzív? nem lesz több resistance/killzone? yay : \"

Thrash \'Till Death

gazgoblin
Gond ott lesz pl. a külsõ vinyóra pakolt sorozatoknál/filmeknél hogy a ps3 nem kezeli az .srt-t

Ha van otthon pécé inkább azon tárold õket és streameld át ps3-ra ezze a pofonegyszerû Mediaserver progi-val (ami kezel mindenféle formátumot és srt-t is)

Ha mindenféleképpen ragaszkodsz a külsõ vinyõhoz akkor 2 dolgot kell tudni:
-fat32-re formázd
-4GB-nél nagyobb fájlokat nem fogsz tudni rámásolni

Amúgy nincs sok különbség vinyók közt ha usb-vel használod, szóval bármilyet vehetsz.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

FlyHigh
A gépeladások növekedése csak egy rövidtávú dolog. Ha nem lesznek exkluzív címek, a ps3 megy a süllyesztõbe és akkor tök mindegy, hogy akár ingyen is lehet rajta játszani, mert senki sem akar majd egy drágább gépen szarabb grafikával AC2-õt nyomni, mikor ott van az olcsóbb xbox, amire ugyanúgy lehet warrezolni. Az only ps3-ra fejlesztõknek meg ha nem lesz meg a tervezett bevétel, tutira elkezdenek más platformokra is fejleszteni, innentõl szinte biztos, hogy a ps3 szívi fog(szarabb grafika, sebesség, stb).

Thrash \'Till Death

Kocka08
😮
Nem muszáj!
Uncharted 2 megjelenése óta multizom és tom hogy nem muszáj!
Nekem is mindig rákérdez hogy letõltöm-e de egyszerûen a no ra kell menni..😄

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Ombika
MUSZAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocka08
Am nem jobb a külsõ HDD?
Mert az engem nem zavar hogy el kel helyezni mert általában még jól is néznek ki, az pedig hogy demo nem mehet rá az nem ér nálam semmit mert én filmeket akarok rajta tárolni és sorozatokat.😄
Melyik külsõ HDD passzolhat hozzá a legjobban?
Samsungot vennék alapbol.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Kocka08
Azt nem muszály letõlteni.

kirol
Mert most nem fizetõs?

Én nem szoktam multizni. 1x ki akartam próbálni Uncharted 2-vel, de miután 10 percig keresett valamit neten kiírta, hogy nincs valami map-om, de letölthetem x fontért. Köszi!
Itt abba is hagytam.

LeventeV
kicserelheted a ps3ban is a hdd-ot garancia elvesztese nelkul.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Kocka08
Vágom a vinyó az külsõ HDD!
Ami USB sen csatlakozik a ps3 ra?
Vazze mé vagyok ilyen sötét ezekhez..😮

Kocka08
A vinyó az nem belsõ cuccos?.😄
Én valami USB-s dologra gondoltam..😊
Vagy hülyeséget beszélek?..😄

DanielT
Értem. Nos, jobb ha figyelembe veszed, hogy csak saját tartalom, kép, zene és videó tárolható a külsõ vinyón, se installálni, se demót letölteni, stb nem lehet rá.

Tedd bele a nagy vinyót, azzal már rendben lesz.
Kocka08
Mert kevés a 60 Gb!

DanielT
Mi a szarnak? Már elnézést.

Kocka08
Sziasztok.
az a kérdésem lenne hogy a ps3 hoz milyen és mekkora tárhelyû külsõ merevlemezt érdemes venni?
Vagy nincs ebben különösebb határ?
mert én legszivesebben 1Tb set vennék..😊

te mirõl beszélsz? érveket sorakoztattam fel amellett, hogy milyen elõnyei vannak a wareznak. az, hogy te le vagy maradva egy jó 10(00) évvel, az is egy érdekes dolog.

ha leosztom amúgy, hogy mennyibe került a sávszél, a hdd, a pc; és hogy mennyi (amúgy legális úton semmilyen módon be nem szerezhetõ) zenét, filmet, játékot és programot töltöttem le, akkor szerintem még egész forintra sem jön ki egy db.

Tehát ha a warez lehetõsége miatt megvesznek mondjuk plusz ötmillió gépet egy hónap alatt, akkor kevesebb exkluzív cím lesz, ugye?

Érdekes dolgokat tudhat meg az ember ezen a fórumon.

Papesz

FlyHigh
Majd amikor egy szar boxról portolt god of war 5 kapsz, amiatt mert a negyediket többnyire lenyúlták csak, akkor lesz nézés. PS3-at így is csak az exkluzív címek tartották versenyben az xbox mellett.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Nehogy elkezd már magyarázni, hogy a warrez jó. Egyedül a nulla mindent ingyen hülye gyerekeknek lesz ez jó, a többieknek meg marad a szopás. Nehogy már te határozd meg, hogy kell-e killzone vagy nem, vicc.

Thrash \'Till Death

NEXUS6
Jogos, de nincs olyan nagy különbség akkor sem. Nem ingyen van, hanem bizony 2-3 ezerbe akkor is belekerül, mondjuk 30 játékra elosztva.

Namost mindenki letölti majd azokat a ratyikat is, amiket, amúgy úgy sem venne meg, dobja ki az ember a pénzét, meg az idejét feleslegesen. Kúl!

Ilyen szempontból pont a cég érdeke a warez! Nagyobb bevételkiesést nem jelent, de egy jó ingyenreklám. A M$ vastagon kihasználja. És a Sony is kihasználta a PS1-2 esetén. A PS3-nál döcögõs volt a start, de lehet, hogy most már elérkezett a warez ideje itt is.
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

ingyen nincs, de eloszlik.

nem kell bd író, hisz felmásolod a merevlemezre.
külsõ vinyó van egyéb okokból
széles sávú internet is van egyéb okokból. hozzájutni meg egy 5 éves is hozzájut. erre szakosodott aránymentes torrentoldalak torrentenként 20 db 100mbites szerverrel meg nem ritkák manapság, ha az ingyenesség szempont.

ha szigorúan azért veszel pc-t, szélessávú internetet, külsõ hdd-t, fizetsz ftp-ért, akkor esetleg, de amúgy sehogy sem jön ki így..

örülök, hogy kiemelted. gondolkodjunk elõre közösen!

-fizetõs multi? elhiszem, hogy téged nem, de sok embert különösen zavar, hogy õ fizetett, a másik meg nem. ez csak jó, hogy lehet elitizálni magad, hogy te fizetsz, és õ nem tudja használni
-kevesebb exkluzív? nem lesz több resistance/killzone? yay : \
-visszaesik egy része, van ami nem, van aki a warez mellett is vesz eredetit, mert van annyira jó, pl én is. de nõ a gépek eladása. azon is van haszna, ez egy hülyeség, hogy nincs haszna csak 1 éve rajta. mert hopp most már más a gyártástechnológia. ugyanmár. ez a visszaesnek az eladások elképesztõ, hogy a játékiparban még mindig itt tart, a film/zeneiparban már nem tudják nyomni ezt, tekintve hogy rekordok dõlnek a mozikban/zene eladásokban
-de ha kicsinyes akarok lenni, akkor az hogy nem futtathatok másik os-t a ps3-mon visszavetette az egyetemi kutatásaimat, azt valahogy elfelejtették visszaadni....
-

NEXUS6
Semmi sincs ingyen!

Kell egy BD író, lemez, vagy valami nagyobb külsõ vincsi, széles sávú internet, hogy lerángasd a több 10 GB-os fájlokat.

A warez ára kb, annyira jön így ki, mint az akciós, platinumos kiadás, vagy használt gáma.

Én nem nagyon látom értelmét ennek tükrében.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

FlyHigh
Visszaesnek az eladások, kevesebb exkluzív cím lesz, fizetõssé teszik a multit. Jó ez így ahogy van. Konkrétan engem nem érdekel, hogy ki mivel cigánykodik, amíg nem rajtam csapódik le a negatív hatása. Kicsit elõre is lehetne gondolkodni.

Thrash \'Till Death

LeventeV
nem az zavar, hogy valaki ingyen jut hozza, hanem az, hogy akkor elkezdik azokat sz*patni akik eredetivel jatszanak.

ezt fejtsd már ki kérlek. miért zavart, hogy valaki ingyen jutott hozzá?

FlyHigh
Jobb is lehetne, ha a sok fakezû bugris programozó elmenne egy open gl tanfolyamra. Jó a hardver, jó az alap szoftver, csak sok az idióta "fejlesztõ".

Thrash \'Till Death

LeventeV
teljesen egyetertek.

LeventeV
szerintem rossz lenne ha feltornek a ps3at. akkor mindenki elkezdene warezolni. amiatt adtam el az xboxot.

fuu tényleg nagy lenne ha fizetõssé válna a multi esetleg...

PS3 Slim 250 PC

SpeedXHUN
Fuu nagy lenne ha feltörnék a ps3 mat sztem jobb mint az xbox(pedig xboxom van)
1 kivétel : joystick csak amiatt vettem 360 at😞

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Alien!
az a baj a zindexel, hogy mindent kiraknak fõoldalra... Szerintük már Geohot is feltörte a ps3-at, a sok f*sz haveromnak meg el kellett magyarázni, hogy az õ szempontjukból ez sz*rt se jelent perpill.

egyelõre ezt a hacket is vizsgálják, valóban túl egyszerû, hogy igaz legyen, megaztán volt már ilyen kamu nem egy, még vásárlási lehetõséggel is...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

gamestore.hu
Itt csak 4 ezer a különbség.
Egyébként a 120 as is bõven elég... de ki tudja, idõvel lehet hogy a 250 essel jobban járnál...

PS3 Slim 250 PC

Sziasztok!
PS3 vételre adom a fejem, és érdeklõdnék hogy 250GB vagy 120GB os vinyóval érdemesebb!
Mert amit eddig kivettem, az az, hogy akkor érdemesebb nagyobb vinyósat venni ha mondjuk szedek le netrõl rá dolgokat, ha viszont csak lemezrõl játszok, akkor elég a 120-as is. Ezen kívõl van még valami haszna a nagyobb vinyónak (mert van 6000 Ft a két gép között)???
Kössz elõre is!

zsolt1983
nem olvastam semmit serviszes dologrol, nem is ertem neked h. jutott eszedbe.
A multirol meg nics szo, tobbe kevesbe. Amenyiben nem tevedek a problemat az okoza h. nemlehet uopdetelni a "backup" jatekot. Ezert mig nemjon a jatekhoz update a multi fog menni. 😛

zsolt1983
Akit erdekel it mar rendelheto :
http://discoazul.de/psjailbreak-modchip-ps3.html
Nekem nincs zsee. Majd 1szer

LeventeV
sikerult rakotni, de szupererzekenyek az analogok. epp csak hozzaerek es ossze-vissza mennek.

ostobaságod szórakoztatóbb mint valaha

amúgy meg ha ez tényleg szervizes cucc, akkor ráhegeszteni az aktuális firmwaret (lemondva a multiról) nem nagy kaland

kirol
Most néztem egy 50 GB-os üres BR lemez 4000 Ft! Azta!

kirol
Ez a Heavy Rain nagyon jó másodszorra is!
Ez pl. hány GB?

FlyHigh
Egyre kíváncsibb vagyok, hogy mi sül ki ebbõl.

Thrash \'Till Death

Tikal
csak egy pár sort kellett volna visszaolvasni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rudanjoe
ez igaz?

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Alien!
Motionjoy - evvel próbálkozz.

Azt nem vágom, hogy ez az állítólagos hack megy normál gépeken vagy csak fejlesztõin?!?

végülis 170$ nem kis lé érte... Ha mûködik, az tuti, hogy vki benntrõl nyúlt infókat. Ugyís kinyírják a megoldást pár héten belül.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

LeventeV
tud nekem mondani valaki egy mukodo programot amivel a ps3 kontrolleret rakothetem es hasznalhatom pc-n?

Banyapapa
Minek iro,gondolom tele lesz a net iso-kal,mikor ps3 megjelent utána is voltak játék isok itt-ott,csak használni nem lehetett öket..
Az hogy sony frissiti a gép fw-t,akkor mennyi idö lesz mire a kütyüt frissitik.
DS-en is kijönnek ilyen olyan védelemmel,warezkarik ellen,aztán kijön a játék romja neten,eltelik 1 nap és van pecs a játékhoz.

1 jó dolog van benne, legalább mehetnek játékok HDD-röl,utálom a töltést speciel little big alatt,vagy hogy kattog a gép unchartednél.

FlyHigh
Nincs értelme szöszölni, 4000ft.ért postával veszem a karcmentes nem platinum játékokat, és nem prototypot hanem killzone 2, stb. Biztos, hogy nem fogom piszkálni a gépet, meg nem fogok blu-ray írót venni, mert gondolom ez azért csak kell hozzá.

Thrash \'Till Death

Ha valaki csak médiacenternek meg filmezésre használja a PS3-at? Annak nincs szüksége frisitésekre. Gondolom a Blu-Ray filmeket ugyanúgy fel, lehet másolni, mint a játékokat.

Atól fügetlenül nem igazán örülök neki. Annak idején mikor az X360-at feltörték, az is tönkre tette az addigi Magyarországon kialakult közösséget. Egy hét allat azt vettem észre, hogy akikkel a PGR-t meg a GRAW-ot nyomtuk rendszeresen,azoknak a 75%-a kiütötte a gépét. Az addig kialakult közösség szétment, mert mindenki hirtelen mindennel játszot. Az eredeti használt játékok nem értek egy forintot sem, mert mindenki irta a játékokat.

De hidd el nagyon sok embert fog érdekelni és nagyon sokan meg is, fogják próbálni.
Ha meg is oldják egy frisitésel bármelyik régebbi firmware-t vissza tudod tenni a gépre.
Ha igy tesszel akkor az uj játékok nem fognak elindulni a régi firmware alatt,mivel kérik majd a frissitést. Ergo csak az eddig megjelent játékokat tudod majd rajta tolni, azokat meg nagyon olcson meg lehet már venni. Ugyhogy játék szempontjábol szerintem nem éri meg a dolog.

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan