89387
PlayStation3
-
Fidolorous #78649 Playstation 3 40 GB FAT 3.55 fw eladó.
1 Joy, HDMI cable, PES 2008 Blu Ray
GTA 4 telepítve.
Ár: 38000 ft
Érdeklődni priviben vagy 20/3684538
Köszönöm a figyelmet, ha valakit zavar akkor elnézést kérek. -
#78648 köszi szépen még új vagyok ebbe a témába:D -
#78647 Hát egész egyszerüen letesztelheted, nem robban semmilyen kombinációra, de elég egyszer röviden megnyomni. De bekapcsolhatod a gépen lévö kapcsolóval is... :D -
#78646 na most nekem egy vicces kérdésem lenne:D
megjött a gép nagyon király toltam a gow3-mat,kikapcsoltam a kérdésem
a következő bekapcsolás annyi,hogy megnyomom a kontroller-en hosszan a középső kerek gombot?vagy csak egyszer nyomjam meg?? -
#78645 Ha egy avi-val van gond, akkor nyilván nem a rendszerhez nyúlnék hozzá. Olyan beállítás meg nincs, hogy "legyen hang és ne siessen".
Hibás a kódolás. -
Festéknotajcs #78644 remélem a Sony odateszi magát, ahogy hozzá méltó -
#78643 Szerintem be van az az ON gomb nyomva, csak nincs bé-dugva a hálókábel :D
Tesztelik :) -
#78642 Ha felmásolom a PS-re akkor sincs hang. -
#78641 Sziasztok! Media Player-en keresztül játszok le egy avi-t de nincs hangja. Ha a Transcode mappából futtatom akkor van hangja de siet a képhez képest. Ilyen esetben csak a konvertálás segít? Előre is köszi a válaszokat. -
Festéknotajcs #78640 mikorra várható h megnyonják az ON gombot? -
Prof William #78639 Ja így már más a helyzet. De attól még az egy hónap az egy hónap. :) -
#78638 Igen, mert csak addig használhatod, amíg megvan a plus előfizud :-) -
#78637 Ja, egészen 1 hónapig élvezheted, utána nem tudod őket elindítani. -
Prof William #78636 De ha jól rémlik a PS pluss-ban vannak egész letölthető ( ingyen ) játékok is nem? Ez elég nagy kárpótlás azt meg kell hagyni. -
#78635 Mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét, (vmely szinten), csak akkor nem, ha nincs mögötte épeszű magyarázat :-). Az nem vélemény, hogy a sony szar . (pont). Az vélemény, hogy a Sony szar, mert ... :-) A mert részt hiányolja mindenki :-) -
#78634 Arra spec. Énis kiváncsi volnék, mert ez igy böffentésszagú :D -
Old PS Fanboy #78633 Semmit, megyek is. -
#78632 Mitől olyan borzasztó rossz dolog, megmagyaráznád? -
Festéknotajcs #78631 Old Ps Fanboy! te mit akarsz itt ha ilyeneket írkálsz? grat -
#78630 Az a baj alapvetően, hogy az emberek úgy gondolják; "Áhh csak egy játékkonzol". Pedig bizony ezek is komoly online felületek, és ahogy a bankodnak sem fals mail címet adsz meg itt is ez lett volna a helyénvaló. Ugyanis ez az azonosítód , ha bármi gebasz van-mint most ugye- ezen keresztül kommunikálnak veled, illetve veszik fel veled a kapcsolatot. Egyébként ha az a PS3 van még a birtokodban amiről az accot készítetted nincs baj, mert vagy a géped kulcsa az azonosító vagy a mail cím lenne. Ha a géped is más, buktad a régit, újat kell kreálnod sajna. -
Old PS Fanboy #78629 Egy szóval sem mondtam, hogy a PS3 mindenkinek rossz, az Xbox nevet meg te vizionáltad a mondandóm mögé.
Nekem személy szerint a PS3 egy borzasztó rossz dolog, de ha te szereted nem foglak lenézni miatta.
A magánvéleményt pedig tessék tiszteletben tartani. -
#78628 Mi a faxért nem valós emailcímet adtál meg? Ezt nem is értem.....
Írsz egy levelet a Sony-nak, hogy elrontottad a regisztrációd és szeretnéd javítani, cserélni.
Megoldják. Én is elkértem a jelszavamat. Mer én meg voltam olyan marha, hogy a születési dátumomat csesztem el. :) -
Festéknotajcs #78627 na jövő héten lesz PSN hajrá Sony -
#78626 de kár volt válaszolnod...
aludj még egy kicsit -
#78625 Ha ennyi eszed van, meg is érdemled :)
De hogy válaszoljak is: sehogy. -
#78624 Ezzel a hírrel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
"A PS3 rendszerét kötelezően kell frissíteni, és a felhasználóknak kötelező lesz megváltoztatni a jelszavukat. MInden változtatást visszaigazoló email keretében lehet érvényesíteni."
Mi van akkor, ha nem egy valós e-mail címet adtam meg? Ebben az esetben, hogy tudom a visszaigazóló e-mailt érvényesíteni?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#78623 Hivatalos, a mai sajtótájékoztatón mondták :-)
,, Természetesen Kaz Hirai hatalmas nagy bocsánatkéréssel kezdte a sajtótájékoztatót.
A visszatérés nem teljes, de a következő szolgáltatások működni fognak:
Játékok online ellenőrzése és letöltött címek.
Elérés a Music Unlimited szolgáltatáshoz a Qriocity for PS3/PSP-on keresztül már létező előfizetőknek.
Hozzáférés az accounthoz és jelszóhoz - ez utóbbi változtatásának lehetősége.
Hozzáférés le nem járt kölcsönzött mozikhoz PS3, PSP és MediaGo szlgáltatásban.
PlayStationŸHome
Barátok Listája
Chat Funkció
Minden létező PSN felhasználónak kötelezően jelszót kell választani és egy kötelező update-et kell futtatnia - a sajtótájékoztatón a Sony azt s bejelentette, milyen új intézkedéseket tette a biztonság növelése érdekében - új adatcenterbe költözés, több tűzfal, automatikus szoftver-futtatás érzékelés és felügyelet stb...
Emellett a Sony kompenzációt ajánlott fel minden PSN felhasználónak az elszenvedett károkért és kellemetlenségekért. Egy "egyelőre meg nem határozott tartalom" ingyenes letöltése (ennek bejelentése hamarosan várható), 30 nap ingyenes PlayStation Network PLus szolgáltatás létező PSN felhasználóknak, 30 nap ingyenes Quriocity szolgáltatás." by Gamestar :-)
Amúgy Totti lehet h igazad van, de dolgoznak vele, azért hogy jobb legyen, neked is, nekem is, nekik is... Gondolhatod, hogy nem hiányzott nekik ez a dolog... nem azt kérem hogy istenítsd őket, de azért egy minimális tiszteletet megérdemelnek, mintahogy mindenki más is aki ilyen téren dolgozik... :-) -
#78622 igen. a reggeli konferencián mondták.
a psn-t lépésenként fogják visszaállítani, először a multiplayer részét és a home-ot majd később a store-t is.
-
bcrics #78621 ez hivatalos?
-
vili 27 #78620 Nem kell ezért bántani a Sonyt. Nincs bajom az xboxal, van mindkét konzolom. Sonynál ingyen online, és xboxon olyan game mint a god of war soha nem fog megjelenni. -
#78619 Azért a Sony rendszere a kezdetek óta nem volt penge éles és folyamatosan toldozták foltozták sprinteltek a Live után ahonnan lassacskán átvettek minden olyan dolgot ami 2005ben már tudott láncskor az xbox. Az ő hibájuk is, hiszen gyenge és kiforratlan a rendszer sok hülyeséggel + rettenetes kommunikációval. Az egy dolog hogy feltörték, de abból nem szabadna következnie annak hogy nyakig belemászik bodog boldogtalan a rendszer lelkébe és ellop mindent... -
#78618 Veled vagyok. Ezt már ki kellett mondania valakinek. Teljesen jót mondasz. + nem tudom hogy jön össze a Sony + a szar fogalma.... -
#78617 kapunk kárpótlást: 30 nap ingyenes ps+ ingyen letölthető tartalmakkal. -
#78616 És ezt most miért is ?? Mai mezőny legerősebb konzola, és szerintem nagyon jó exkluzív játékok vannak rá, nomeg ingyen multi, amit akárhogy veszünk a játékosok érdekében tartanak fent (((lehetne fizetős, és még keresnének is vele, nem is keveset lásd Xbox)))... Nem értem mi a bajod a PS3-mal... Azért szidja most mindenki mert sikerült feltörni, a Sony érthető módon védekezik, és ez mindenkinek aki nem akar játékot venni bassza a csőrét... (bocsánat a kifejezésért). az utolsó mondatod meg egyenesen nevetséges ... Letámadják a Sony-t rendszerét, ellopnak xmilió adatot... Rögtön az összes okos azzal jön, hogy kárpótlás kárpótlás, még a hülye politikusok is, ahelyett, hogy fognák magukat és segítenének megkeresni a tetteseket... (persze, akit kárt ért annak mondjanaak valamit, ez így igazságos, de az hogy semmilyen anyagi károd nincs, max jelszót kell változtatnod pár helyen azért ne legyünk már felháborodva, pláne hogy nem a Sony a hibás)) -
Old PS Fanboy #78615 Magánvélemény következik.
-
PS1
PS2
PSP
-
Ezek igazi Sony konzolok voltak és imádtam őket.
-
PS3 viszont....
Hát, hogy is mondjam?
Mi a f@sz volt ez Sony?
-
Konzol ez egyáltalán?
Borzalom az egész, megérdemelnék, hogy belepusztuljanak a PSN botrányba! -
#78614 Itteni idő szerint vasárnap hajnalban lesz hivatalos sony sajtótájékoztató. Ott elmondanak mindent. -
#78613 Konzol.eu értesülései szerint. -
#78612 csütörtökön azt mondták, hogy "tegnaphoz (szerda) egy hét" -
sanyiute #78611 kíváncsi leszek... honnan tudod??? -
#78610 Kedd-szerda körül váható