89387
PlayStation3
-
#78689 fejlemeny
erdekes, lehet h tenyleg anon volt.. -
#78688 Énmeg már nagyon akarok Uncharted-ozni meg Red Dead-ezni multiban. Főleg Red Dead-ezni, most vettem meg tegnap a cuccot! Mennyei! -
#78687 Sony Online Entertainment. A Sony MMORPG meg egyéb nem feltétlen PS3-alapú multi játékokat üzemeltető és kiadó cége. Pl DC Universe, EverQuest, SW Galaxies stb. Ez sem megy most és innen is kimehettek credit card adatok. -
#78686 Én pedig úgy készültem, hogy ma este BL után lehet FIFA-zni neten :( -
hiperindián #78685 Valami friss hír mikor lessz online a PSN? -
#78684 SOE? -
#78683 Tudod, mérd le. -
#78682 Az nyilván nekem sem egyezik :) -
#78681 Ha jól emlékszem az volt a bánata, hogy nem egyezett (értelemszerűen) a PSN regnél megadott címem (mert az ott ugye angol) meg a kártyán szereplő valós (magyar). -
#78680 El kellene fogadnia, tudtommal az AmEx az egyetlen kártya amit elfogad itthonról, szóval próbálkozz. -
#78679 Mármint most nem teszed, mert nem megy a PSN. Viszont érdekes, hogy nekem mi a fenéért nem fogadta el. Ennek most azért nem kicsit örülök, de eddig k.rvára kényelmetlen volt a hülye kaparós kártyákat venni.
Ha helyre áll a PSN teszek még egy próbát. -
#78678 Így van, OTP-s és angol ,valamint amerikai accal is vásároltam, teszem most is. Épp a GOW collectiont vettem meg 1 hete angol PSN-ről. -
#78677 OTP-sel és angol címmel? Nekem nem fogadta el a kártyát. -
#78676 Túlontúl optimista vagy.... -
#78675 ha lemerül a kontroller tudom tölteni simán a pc-m USB portjában is?és mennyi ideig kell tölteni,hogy fel töltödjön??? -
#78674 Az érdekes mert én AmEx-el vásárolok rajta évek óta. -
Festéknotajcs #78673 semmi XD... viszont a héten már lesz Network srácok végre. gondolom a Sony odateszi magát az új biztonsági megoldásaival. nem lesz csíter jó lesz -
hiperindián #78672 Akkor festéknotajcs mieza PSN: ON? .... -
#78671 PlayStation®Network Offline -
hiperindián #78670 Tényleg megy a PSN?:D -
Festéknotajcs #78669 Playstation Network: ON -
#78668 Vagy SOE-re gondolsz? Akkor a válasz: eléggé. Szerintem keresd fel a számlavezető bankot és kérj új kártyát, új számmal stb. Kb 10 millió ember adata került ki, ezek pedig kiterjednek a hitelkártyákra is. -
#78667 Be tudtál magyar bankkártyával regisztrálni? Mert elvileg Magyarországról a PS Store nem elérhető, mindenki angol (pl) címmel használja, az viszont nem fogad el magyar hitelkártyát. Az én AmExemet simán visszadobta pl, hogy nem megfelelő a szám (nem én csesztem el, PayPalnak ugyanez okés volt). Ennek mondjuk most már örülök, de akkor azért baszta a csőrömet rendesen. -
#78666 Ez igen... -
High end PC #78665 Na most nem nagyon követtem ezt a Sony-féle galibát, csak egy gyors kérdés: mennyire aggódjak az itthoni banki adataim miatt? Vagy erről senki nem tud semmi biztosat?
Thx. -
#78664 hihi :D -
#78663 Nem lesz teljes képernyőn, mert a 4:3 képarány nem támogatott. -
#78662 nem tudom,hogy a tv-m mit bírhat a 720-as már teljes képernyőt jelent?vagy 1080 a teljes?? -
#78661 http://manuals.playstation.net/document/hu/ps3/current/settings/videooutput.html -
#78660 Egy kérdés a PS3 menü-je teljes képernyőn van,de viszont a játék,csak szélesvásznúba 16:9-be jön ,mit és hol kell állítani,hogy a játék is teljes képernyőn legyen? -
Fidolorous #78659 amúgy Heavy Rain hogy tetszett nektek ? szerintem eléggé meghatározó élmény volt a konzol birtoklása alatt, főleg hogy így utólag most újra néztem pár jelenetet. -
#78658 akkor jól emlékeztem. -
#78657 ITT szerintem pont erről írnak. Nekem is a bal analóggal és az R1-el van problémám! -
#78656 Nem mondod?! Kezdek bizakodó lenni! Rákeresek, hátha írják valahol! -
#78655 Megnézem más játéknál, hátha nem a gép vagy a joy a hibás. -
#78654 mintha olvastam volna egy tesztet a gow3-ról ahol ezt játékhibának írják le, de már nem emlékszem pontosan. -
#78653 ((esetleg próbálj ki más játékot is :) Demót hasonlót :-) Lehet az is még a baj :-) -
#78652 Teljesen fel van töltve, úgyhogy ez nem lehet! :-( Holnap kipróbálom másik joy-jal, ha azzal is ilyen, akkor lehet a gépnek lesz valami baja! :-( -
#78651 Nem lehet, hogy merül a Joy véletlen (( mondjuk észrevennéd mert üvöltene a jobb felső sarokban a cucc))... ha nem megy okésan a Joy kérd meg a boltot, ahol vetted, hogy cserélje ki... Mond el a hibát, valszeg megnézik, h náluk is jelentkezik-e aztán eldől mi lesz :-) -
#78650 Mitől lehet az, hogy mikor játszok olyan, mint ha nem érzékelné a gép rendesen a joy-t?! Épp a God of War 3-al játszok, és mikor a ládákat nyitnám ki mindig megszakad a nyitás, olyan mintha elengedném az R1-et. Közben nem, folyamatosan nyomom! Most meg már mászkálás közben is ezt csinálja, darabos Kratos mozgása.
Először azt hittem, hogy a joy-jal lesz baj (kb. 3 hete vettem, úgyhogy kétlem), de kipróbáltam úgy, hogy összedugom a gépet a kontrollerrel. Úgy hibátlanul működik!
Lehet olyan, hogy a gépben lévő bluetooth-nak van valami baja? Hallott már valaki ilyenről?