89387
PlayStation3
  • 5c0rp330n
    fejlemeny
    erdekes, lehet h tenyleg anon volt..
  • ViniSoundz
    Énmeg már nagyon akarok Uncharted-ozni meg Red Dead-ezni multiban. Főleg Red Dead-ezni, most vettem meg tegnap a cuccot! Mennyei!
  • lwb
    Sony Online Entertainment. A Sony MMORPG meg egyéb nem feltétlen PS3-alapú multi játékokat üzemeltető és kiadó cége. Pl DC Universe, EverQuest, SW Galaxies stb. Ez sem megy most és innen is kimehettek credit card adatok.
  • Christian88
    Én pedig úgy készültem, hogy ma este BL után lehet FIFA-zni neten :(
  • hiperindián
    Valami friss hír mikor lessz online a PSN?
  • Tikal #78684
    SOE?
  • bpeti72
    Tudod, mérd le.
  • deep
    Az nyilván nekem sem egyezik :)
  • lwb
    Ha jól emlékszem az volt a bánata, hogy nem egyezett (értelemszerűen) a PSN regnél megadott címem (mert az ott ugye angol) meg a kártyán szereplő valós (magyar).
  • deep
    El kellene fogadnia, tudtommal az AmEx az egyetlen kártya amit elfogad itthonról, szóval próbálkozz.
  • lwb
    Mármint most nem teszed, mert nem megy a PSN. Viszont érdekes, hogy nekem mi a fenéért nem fogadta el. Ennek most azért nem kicsit örülök, de eddig k.rvára kényelmetlen volt a hülye kaparós kártyákat venni.

Ha helyre áll a PSN teszek még egy próbát.
  • deep
    Így van, OTP-s és angol ,valamint amerikai accal is vásároltam, teszem most is. Épp a GOW collectiont vettem meg 1 hete angol PSN-ről.
  • lwb
    OTP-sel és angol címmel? Nekem nem fogadta el a kártyát.
  • nyaSGem
    Túlontúl optimista vagy....
  • Ironmask
    ha lemerül a kontroller tudom tölteni simán a pc-m USB portjában is?és mennyi ideig kell tölteni,hogy fel töltödjön???
  • deep
    Az érdekes mert én AmEx-el vásárolok rajta évek óta.
  • Festéknotajcs
    semmi XD... viszont a héten már lesz Network srácok végre. gondolom a Sony odateszi magát az új biztonsági megoldásaival. nem lesz csíter jó lesz
  • hiperindián
    Akkor festéknotajcs mieza PSN: ON? ....
  • TDC Geronimo
    PlayStation®Network Offline
  • hiperindián
    Tényleg megy a PSN?:D
  • Festéknotajcs
    Playstation Network: ON
  • lwb
    Vagy SOE-re gondolsz? Akkor a válasz: eléggé. Szerintem keresd fel a számlavezető bankot és kérj új kártyát, új számmal stb. Kb 10 millió ember adata került ki, ezek pedig kiterjednek a hitelkártyákra is.
  • lwb
    Be tudtál magyar bankkártyával regisztrálni? Mert elvileg Magyarországról a PS Store nem elérhető, mindenki angol (pl) címmel használja, az viszont nem fogad el magyar hitelkártyát. Az én AmExemet simán visszadobta pl, hogy nem megfelelő a szám (nem én csesztem el, PayPalnak ugyanez okés volt). Ennek mondjuk most már örülök, de akkor azért baszta a csőrömet rendesen.
  • baggins
    Ez igen...
  • High end PC #78665
    Na most nem nagyon követtem ezt a Sony-féle galibát, csak egy gyors kérdés: mennyire aggódjak az itthoni banki adataim miatt? Vagy erről senki nem tud semmi biztosat?
    Thx.
  • pointer4
    hihi :D
  • DanielT
    Nem lesz teljes képernyőn, mert a 4:3 képarány nem támogatott.
  • Ironmask
    nem tudom,hogy a tv-m mit bírhat a 720-as már teljes képernyőt jelent?vagy 1080 a teljes??
  • warass
    http://manuals.playstation.net/document/hu/ps3/current/settings/videooutput.html
  • Ironmask
    Egy kérdés a PS3 menü-je teljes képernyőn van,de viszont a játék,csak szélesvásznúba 16:9-be jön ,mit és hol kell állítani,hogy a játék is teljes képernyőn legyen?
  • Fidolorous
    amúgy Heavy Rain hogy tetszett nektek ? szerintem eléggé meghatározó élmény volt a konzol birtoklása alatt, főleg hogy így utólag most újra néztem pár jelenetet.
  • LeventeV
    akkor jól emlékeztem.
  • Csabesz100
    ITT szerintem pont erről írnak. Nekem is a bal analóggal és az R1-el van problémám!
  • Csabesz100
    Nem mondod?! Kezdek bizakodó lenni! Rákeresek, hátha írják valahol!
  • Csabesz100
    Megnézem más játéknál, hátha nem a gép vagy a joy a hibás.
  • LeventeV
    mintha olvastam volna egy tesztet a gow3-ról ahol ezt játékhibának írják le, de már nem emlékszem pontosan.
  • Gideon Wieth
    ((esetleg próbálj ki más játékot is :) Demót hasonlót :-) Lehet az is még a baj :-)
  • Csabesz100
    Teljesen fel van töltve, úgyhogy ez nem lehet! :-( Holnap kipróbálom másik joy-jal, ha azzal is ilyen, akkor lehet a gépnek lesz valami baja! :-(
  • Gideon Wieth
    Nem lehet, hogy merül a Joy véletlen (( mondjuk észrevennéd mert üvöltene a jobb felső sarokban a cucc))... ha nem megy okésan a Joy kérd meg a boltot, ahol vetted, hogy cserélje ki... Mond el a hibát, valszeg megnézik, h náluk is jelentkezik-e aztán eldől mi lesz :-)
  • Csabesz100
    Mitől lehet az, hogy mikor játszok olyan, mint ha nem érzékelné a gép rendesen a joy-t?! Épp a God of War 3-al játszok, és mikor a ládákat nyitnám ki mindig megszakad a nyitás, olyan mintha elengedném az R1-et. Közben nem, folyamatosan nyomom! Most meg már mászkálás közben is ezt csinálja, darabos Kratos mozgása.

Először azt hittem, hogy a joy-jal lesz baj (kb. 3 hete vettem, úgyhogy kétlem), de kipróbáltam úgy, hogy összedugom a gépet a kontrollerrel. Úgy hibátlanul működik!

Lehet olyan, hogy a gépben lévő bluetooth-nak van valami baja? Hallott már valaki ilyenről?