89387
PlayStation3
-
#78729 Ja, napokban olvastam, hogy a tv-ket is abba hagyják, átadják valami kóreai cégnek a gyártás/tervezést is. -
Prof William #78728 Gépenként lehet majd 2-t vagy felhasználóként 2 programot? Mert az én gépemen 2 felhasználó ( EU és USA store miatt ) van. -
Prof William #78727 Azok között is vannak jó játékok. Remélem nem direkt legrosszabbakat szedik össze. -
sanyiute #78726 kíváncsi vagyok a játékokra. -
bcrics #78725 Hát Igen,majd kiderül...
A legutóbbi fejlemények
http://playstationcommunity.hu/note/5396
-
Wild007 #78724 Majd ilyen "arcad" játékok lesznek azok szerintem. Most komoly játékot ha a sony oda adna minden felhasználónak csak úgy.....sokba fájna az neki..... így is elég lesz nekik a hackerek utánni válság:/ -
Papesz #78723 A PSN az PSN játékot fog adni. -
Prof William #78722 Nem rossz nem rossz és ezek remélhetőleg örökbe lesznek... Bár nagyon remélem hogy normális játékok lesznek nem pedig a Fifa 2008-2011 -meg 2 autós játék mert az nem nagyon kötne le. -
Festéknotajcs #78721 szerintem erre senki nem tudja a választ. -
hiperindián #78720 Akkor hétvégére semmiképpen se várható? -
Festéknotajcs #78719 az király, talán jövőre lesz. mondjuk ez várható volt ilyen kijelentések után hogy, "ezen a héten" elindul a rendszer. a játékosok felé az információközlés Sony sajnos egy NAGY 1es! -
#78718 As you may know, we’ve begun the process of restoring the service through internal testing of the new system. We’re still working to confirm the security of the network infrastructure, as well as working with a variety of outside entities to confirm with them of the security of the system. Verifying the system security is vital for the process of restoration. Additional comprehensive system checks and testing are still required, and we must complete that process before bringing the systems online.
As you’ve heard us say, our utmost priorities are the security of the network and ensuring your data is safe. We won’t restore the services until we can test the system’s strength in these respects.
When we held the press conference in Japan last week, based on what we knew, we expected to have the services online within a week. We were unaware of the extent of the attack on Sony Online Entertainment servers, and we are taking this opportunity to conduct further testing of the incredibly complex system. We know many of you are wanting to play games online, chat with your friends and enjoy all of the services PlayStation Network and Qriocity services have to offer, and trust me when I say we’re doing everything we can to make it happen. We will update you with more information as soon as we have it. We apologize for the delay and inconvenience of this network outage.
magyarul fingjuk sincs, hogy mikor lesz. -
#78717 ok, megjavult :) -
#78716 Most a PS3 media server sem müködik nálam.. van ennek valami köze a sony bajához? -
Festéknotajcs #78715 mi a retek van már Sony? ez már szégyen... -
bcrics #78714 "We will be offering PSN users the opportunity to select two PS3 games from a list of five, as well as offering PSP users the opportunity to choose two games from a list of four."
Hoopika puppika -
#78713 Ha izraeli vagy cigány cég lenne a Sony, pont az ellenkezőét írnák. -
#78712 -
#78711 Az index tech rovatánál már csak a politikai hírei szánalmasabbak. -
#78710 Majd letöltik netről a büntit -
#78709 "Move szánalmasan elhasalt a Kinecttel szemben"
Kinectból elment 10m Múvból elment 6-7m, tényleg hasalt:) ezért sem kell zsindexet olvasni, olyan mint a gémszar... -
#78708 "a toronymagas piacvezető Playstation 1 és 2 után a harmadik generációs gépet csúnyán megverte a Nintendo Wii, a nyakára nőtt az Xbox360, a mozgásérzékelős próbálkozás Move szánalmasan elhasalt a Kinecttel szemben, és most a játékosok személyes adataival együtt a bizalmukat is elveszítették."
:)
egyébként remélem elkapják a hekkereket, és jol meghekkelik őket... majd a börtönben.. -
nutiform #78707 http://index.hu/tech/2011/05/06/kinyirhatjak_a_hekkerek_a_sonyt/ -
sanyiute #78706 én is csak még feltelepítettem az Uncharted 1-et meg már végig pörgettem és már elcseréltem:)
legalább ugyan annyit várok a kettőtől is -
Festéknotajcs #78705 ??? -
#78704 Qriocity amúgy micsoda? :-) -
#78703 Bírom az ilyen kultúrált tartalommal rendelkező hozzászólásokat :-) -
#78702 Mi történt? Az utolsó három órában nem jött tőled "jajajajmikorleszmárpéesen" hozzászólás... -
Festéknotajcs #78701 http://www.konzolcenter.hu/ps3/1058-psn-leallas-az-utolso-simitasok.html
és tényleg. mostmár nemártana beizzítani a cuccot -
Festéknotajcs #78700 mivan ezzel a szájbavert Networkel? gondolom tesztelik...röhej -
vili 27 #78699 és milyen ? én most toltam végig az első részét. tetszett. -
#78698 én is be akarom szerezni biztos jó,de előtte még az első részét vagy együtt a kettőt. -
sanyiute #78697 És meg van Uncharted 2:D -
Festéknotajcs #78696 Nem értem én a Sonyt h ennyi idő után sem tudnak pontos izzítási dátumot mondani... HIHETETLEN -
#78695 Nem hiszem, de le kell tölteni az ingyenes kiegészítőt. -
mikiking #78694 Sziasztok. Fifa 11-el,hogy tudok ULTIMATE TEAM módban játszani ?? mindenképpen kell hozzá nternet kapcsolat ??? -
#78693 Köszi! Ettől tartottam! -
#78692 Igen. -
#78691 Zavvi-ról rendeltem 3 játékot. A rendelés véglegesítése után kiírta, hogy 10 fontot visszakapok. Ki is töltöttem amit kellett, de az irányítószámot nem akarja elfogadni! Lehetséges, hogy csak angoloknak van ez? -
#78690 Igen nekem is a Red Dead meg az Uncharted hiányzik már nagyon :( Hétvégére ha visszajön minden tolhatnánk :-)