89387
PlayStation3
  • pointer4
    Ja, napokban olvastam, hogy a tv-ket is abba hagyják, átadják valami kóreai cégnek a gyártás/tervezést is.
  • Prof William
    Gépenként lehet majd 2-t vagy felhasználóként 2 programot? Mert az én gépemen 2 felhasználó ( EU és USA store miatt ) van.
  • Prof William
    Azok között is vannak jó játékok. Remélem nem direkt legrosszabbakat szedik össze.
  • sanyiute
    kíváncsi vagyok a játékokra.
  • bcrics
    Hát Igen,majd kiderül...

A legutóbbi fejlemények
    http://playstationcommunity.hu/note/5396
  • Wild007
    Majd ilyen "arcad" játékok lesznek azok szerintem. Most komoly játékot ha a sony oda adna minden felhasználónak csak úgy.....sokba fájna az neki..... így is elég lesz nekik a hackerek utánni válság:/
  • Papesz
    A PSN az PSN játékot fog adni.
  • Prof William
    Nem rossz nem rossz és ezek remélhetőleg örökbe lesznek... Bár nagyon remélem hogy normális játékok lesznek nem pedig a Fifa 2008-2011 -meg 2 autós játék mert az nem nagyon kötne le.
  • Festéknotajcs
    szerintem erre senki nem tudja a választ.
  • hiperindián
    Akkor hétvégére semmiképpen se várható?
  • Festéknotajcs
    az király, talán jövőre lesz. mondjuk ez várható volt ilyen kijelentések után hogy, "ezen a héten" elindul a rendszer. a játékosok felé az információközlés Sony sajnos egy NAGY 1es!
  • TDC Geronimo
    As you may know, we’ve begun the process of restoring the service through internal testing of the new system. We’re still working to confirm the security of the network infrastructure, as well as working with a variety of outside entities to confirm with them of the security of the system. Verifying the system security is vital for the process of restoration. Additional comprehensive system checks and testing are still required, and we must complete that process before bringing the systems online.

As you’ve heard us say, our utmost priorities are the security of the network and ensuring your data is safe. We won’t restore the services until we can test the system’s strength in these respects.

When we held the press conference in Japan last week, based on what we knew, we expected to have the services online within a week. We were unaware of the extent of the attack on Sony Online Entertainment servers, and we are taking this opportunity to conduct further testing of the incredibly complex system. We know many of you are wanting to play games online, chat with your friends and enjoy all of the services PlayStation Network and Qriocity services have to offer, and trust me when I say we’re doing everything we can to make it happen. We will update you with more information as soon as we have it. We apologize for the delay and inconvenience of this network outage.

magyarul fingjuk sincs, hogy mikor lesz.
  • Tikal #78717
    ok, megjavult :)
  • Tikal #78716
    Most a PS3 media server sem müködik nálam.. van ennek valami köze a sony bajához?
  • Festéknotajcs
    mi a retek van már Sony? ez már szégyen...
  • bcrics
    "We will be offering PSN users the opportunity to select two PS3 games from a list of five, as well as offering PSP users the opportunity to choose two games from a list of four."

Hoopika puppika
  • bpeti72
    Ha izraeli vagy cigány cég lenne a Sony, pont az ellenkezőét írnák.
  • bpeti72
  • shaddam
    Az index tech rovatánál már csak a politikai hírei szánalmasabbak.
  • Christian88
    Majd letöltik netről a büntit
  • Totti5
    "Move szánalmasan elhasalt a Kinecttel szemben"

Kinectból elment 10m Múvból elment 6-7m, tényleg hasalt:) ezért sem kell zsindexet olvasni, olyan mint a gémszar...
  • Tikal #78708
    "a toronymagas piacvezető Playstation 1 és 2 után a harmadik generációs gépet csúnyán megverte a Nintendo Wii, a nyakára nőtt az Xbox360, a mozgásérzékelős próbálkozás Move szánalmasan elhasalt a Kinecttel szemben, és most a játékosok személyes adataival együtt a bizalmukat is elveszítették."
    :)

egyébként remélem elkapják a hekkereket, és jol meghekkelik őket... majd a börtönben..
  • nutiform
    http://index.hu/tech/2011/05/06/kinyirhatjak_a_hekkerek_a_sonyt/
  • sanyiute
    én is csak még feltelepítettem az Uncharted 1-et meg már végig pörgettem és már elcseréltem:)
    legalább ugyan annyit várok a kettőtől is
  • Festéknotajcs
    ???
  • Gideon Wieth
    Qriocity amúgy micsoda? :-)
  • Gideon Wieth
    Bírom az ilyen kultúrált tartalommal rendelkező hozzászólásokat :-)
  • baggins
    Mi történt? Az utolsó három órában nem jött tőled "jajajajmikorleszmárpéesen" hozzászólás...
  • Festéknotajcs
    http://www.konzolcenter.hu/ps3/1058-psn-leallas-az-utolso-simitasok.html
    és tényleg. mostmár nemártana beizzítani a cuccot
  • Festéknotajcs
    mivan ezzel a szájbavert Networkel? gondolom tesztelik...röhej
  • vili 27
    és milyen ? én most toltam végig az első részét. tetszett.
  • Ironmask
    én is be akarom szerezni biztos jó,de előtte még az első részét vagy együtt a kettőt.
  • sanyiute
    És meg van Uncharted 2:D
  • Festéknotajcs
    Nem értem én a Sonyt h ennyi idő után sem tudnak pontos izzítási dátumot mondani... HIHETETLEN
  • Totti5
    Nem hiszem, de le kell tölteni az ingyenes kiegészítőt.
  • mikiking
    Sziasztok. Fifa 11-el,hogy tudok ULTIMATE TEAM módban játszani ?? mindenképpen kell hozzá nternet kapcsolat ???
  • Csabesz100
    Köszi! Ettől tartottam!
  • DanielT
    Igen.
  • Csabesz100
    Zavvi-ról rendeltem 3 játékot. A rendelés véglegesítése után kiírta, hogy 10 fontot visszakapok. Ki is töltöttem amit kellett, de az irányítószámot nem akarja elfogadni! Lehetséges, hogy csak angoloknak van ez?
  • Gideon Wieth
    Igen nekem is a Red Dead meg az Uncharted hiányzik már nagyon :( Hétvégére ha visszajön minden tolhatnánk :-)