PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN accountot manapsag hogy erdemes beregisztralni? EU, US, JP, mindharom?
vannak EU es US jatekaim is - mindegy hogy melyiket melyikbol inditom (dlc szempontjabol pl?)
elore is koszonom a segitseget - (faq-t olvastam de nem egy mai darab úgyhogy ha van friss tipp szivesen veszem 😊
udv
Na már most itt a hétvége nem tudom szervizbe vinni igy megprobálkoznék saját magam megcsinálni youtube alapján.
Szerintetek sikerülhet?
Nem azt mondom h nagyon szar,mert CRT tvkhez képest mérföldekkel jobb,de lcd-hez képest meg mérföldekkel rosszabb😊.
Én is direkt 1920-as monitort vettem ps3-hoz,hdmi kimenetes stb rákötöttem és hát az az igazság h nem igazán jön be,ezért maradtam a 50-es plazmánál ami csak hd ready..nem mintha számítana bármit is 5méterrõl.
Nem tudom milyen messzirõl szeretnéd nézni,de ha a 2-2.5méter megvan akkor talán érdemesebb egy nagyobb fajta hd ready-t nézned.
G.
Thrash \'Till Death
Legyen szíves aki nagy God of War-os (3) legyen szíves írjon nekem priviben mert elakadtam titan mode-ban és jól jönne egy kis segítség.
Elõre is köszönöm!😊
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
acer 24 es led-es.
acerrõl jókat írtak abban az árkategóriában, samsungot abszolút nem ismerem.
sorry az offért csak ps3 tulajok véleményére vagyok kiváncsi.
!Forza Ferrari!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Thx
Steam: greyfox
This service is not avaiable in your country-region.
ezt kapom.
Steam: greyfox
PSN : Kufi-
Feltöltõkártyát tudsz venni, livekodok.com
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
egy kérdésem lenne, hogy ps store-on hogy tudok fizetõs tartalmat letölteni? már próbáltam hozzáadni pénzt a fundhoz, vagy mihez, megadtam bankkártyaszámomat, stb., de amikor próbálnék hozzáadni mondjuk 10 fontot, azt írja, nem sikerült, pedig van annyi pénz a kártyámon. ez miért lehet?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Thrash \'Till Death
Mindenképpen jobban jársz, ha veszel egy vadi újat. Hetvenezer környékén van.
Papesz
Nevezetesen azt, hogy nem fogom tudni aznap helikopterbõl gyakni az ellenséget a BadCompany2-ben 😊
Eladó ps3-at keresek ha lehet slimet!
Ha valaki szeretne megválni a gépétõl légyszi szóljatok árral eggyütt!!!!
Budapestiek elõnyben!!!!
elõre is köszi!!!!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Legközelebb meg gyûjthetnénk Izaura felszabadítására.
http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network/PlayStation-Network-Maintenance-28-10-10/td-p/11741706
Good afternoon,
On Thursday 28th October PlayStation®Network will be undergoing maintenance. This maintenance will occur from around 15:30 (BST) and is expected to finish at around 00:30 (BST) on Friday 29th October.
During this time you will not be able to access services such as the PlayStation®Store, Account Management or Registration.
We apologize for any inconvenience that this may cause.
PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04