PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello

PSN accountot manapsag hogy erdemes beregisztralni? EU, US, JP, mindharom?
vannak EU es US jatekaim is - mindegy hogy melyiket melyikbol inditom (dlc szempontjabol pl?)

elore is koszonom a segitseget - (faq-t olvastam de nem egy mai darab úgyhogy ha van friss tipp szivesen veszem 😊

udv

cloud.strife
24" Benq-t nézz, az odab@szós....

www.digimomentsvideography.com

MKpowaa
YLOD-os lett a ps3-m 3 évig birta a drága 😞

Na már most itt a hétvége nem tudom szervizbe vinni igy megprobálkoznék saját magam megcsinálni youtube alapján.

Szerintetek sikerülhet?

5c0rp330n
ps3-hoz akar venni monitort, szo szerint ezt mondta, te pedig arrol beszelsz hogy ps3-on kivul mikre lehet hasznalni. nem hiszem hogy lenne ezen mit magyarazni.

oneal1
az hogy milyen soft van rajta mit befolyásol?

!Forza Ferrari!

az eredeti kérdés a ps3-ra ÉS a monitorra vonatkozott, azt hiszem nem mellékes egy monitornak az egyéb funkcióit is sorra venni, ha már rákérdez konkrétan

koder
Igen,elég szarul néz ki rajta lcd-hez képest.
Nem azt mondom h nagyon szar,mert CRT tvkhez képest mérföldekkel jobb,de lcd-hez képest meg mérföldekkel rosszabb😊.
Én is direkt 1920-as monitort vettem ps3-hoz,hdmi kimenetes stb rákötöttem és hát az az igazság h nem igazán jön be,ezért maradtam a 50-es plazmánál ami csak hd ready..nem mintha számítana bármit is 5méterrõl.
Nem tudom milyen messzirõl szeretnéd nézni,de ha a 2-2.5méter megvan akkor talán érdemesebb egy nagyobb fajta hd ready-t nézned.

Érdekes. Tegnap este 19:30-tól 23:30-ig online multiztam, pedig arról volt szó, hogy nem fog mûködni...😊

G.

Pl nekem samsung 7es szériás 32es led lcd-m van,lenyügözõ a képe nagyon szépek és élénkek a samsung led-nek a színei.Ha valakinek van egy 30-50el többje tvre ne sajnáljon led-et venni egyik barátomnak van egy samsung lcd-je nem lehet összehasonlítani az enyémmel sötét a képe,nem olyanok a színek.(van egy hely ahol foglalkoznak csomagsérült samsung cucokkal pl ott egy 5ös szériás 37es led 150)aki érdel szívesen segítek.😊
FlyHigh
Nekem a tv a monitor is egybe, tök fasza, nincs a felbontásával sem baj 1920X1080-ban minden tökéletesen éles és könnyen olvasható. Biztos, hogy már nem vennék monitort magamnak otthonra, 94cm tökéletes és végre minden szarommal elférek rajta.

Thrash \'Till Death

oneal1
Led-es LCD tv-t szeretnék hozzá ami egyben monitor is.
ez gondolom jó

!Forza Ferrari!

5c0rp330n
pc-hez (altalanos hasznalatra) monitor kell, kb minden masra (ps3, jatek, film) tv. az eredeti kerdes ps3-ra vonatkozott.

megnézem mikor használsz egy tv-t a pc-hez monitornak. tudom hogy lehet, de úgy tényleg. mindennap. az elején bántam h nem tv, de ma már úgy hozzászoktam a nagy monitorhoz, hogy horpad a fejem ha vissza kell ülnöm egy kisebbhez. azonkívül, hogy nem fér el a szobámban a tv kényelmesen

5c0rp330n
ezek kozul az egyetlen valos erv az olcsosag, dehat minden jo dologert fizetni kell, es sosem volt ujdonsag.

Sziasztok!

Legyen szíves aki nagy God of War-os (3) legyen szíves írjon nekem priviben mert elakadtam titan mode-ban és jól jönne egy kis segítség.

Elõre is köszönöm!😊
félre ne érts, ha van pénzed mindenképp tv-t vegyél, tényleg más élményt kapsz, csak nem kell leírni kapásból a monitort

én véletlenül pont monitorral használom, és habár valóban jobb tv-vel, így is tökéletesen élvezhetõ. egyrészt egy-két játék van ami valóban szép ebben a generációban, ami ki is hozza, másrészt töredékébe kerül egy monitor egy tv-nek, harmadrészt kicsit könnyebb másra is használni, mint videojátékok bambulására, negyedrészt ha olyan helyen akarod használni, ahol egy tv hülyén nézne ki (mondjuk egy íróasztal az ágy mellett), akkor szintén lehet hogy jobb választás

deep
PS3-et felejtsd el monitorral. Nem arra tervezték és kész. Illetve max hdmi csatlakozós, 1920x1080-as natív felbontásút vegyél, ha mindenképp monitort akarsz, de tévével mindenképp jobban jársz.
oneal1
kicsit pontosabban?a szarul néz ki rajta érdekel😄

!Forza Ferrari!

koder
Nem vennék ps3-hoz monitort mert szarul néz ki rajta a gém,hiába h "fúhádé"

shaddam
A 27-es helyett inkább már egy kisebb tévé ha helyszûkében vagy.Szerintem

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

oneal1
samsung 27es, viszont nem ledes.
acer 24 es led-es.

acerrõl jókat írtak abban az árkategóriában, samsungot abszolút nem ismerem.

sorry az offért csak ps3 tulajok véleményére vagyok kiváncsi.

!Forza Ferrari!

oneal1
melyik monitort vennétek ps3 hoz?

samsung
vagy acer

!Forza Ferrari!

shaddam
Ha valaki még nem látta volna

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

greyfox
remek, ez az én formám. Jó rákészültem, hogy ma este megnézek egy két demót 😊
Thx

Steam: greyfox

Seth

PSN ID.: Beegabor

greyfox
psn leállás van?
This service is not avaiable in your country-region.
ezt kapom.

Steam: greyfox

AmericanExpress kártyával is lehet vásárolni

PSN : Kufi-

DanielT
Itthon nincs hivatalos PSN, a Sony szarik a büdös balkáni pénzünkre, szóval nem tudsz kártyával vásárolni.

Feltöltõkártyát tudsz venni, livekodok.com
Gideon Wieth
Magyarországon nem támogatott a PSN és ha jól tudom mostmár a kártyáinkat se veszi be :-) Az egyetlen megoldás, ha veszel feltöltõ kártyát a boltokban :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

én azért nem vennék, mert a jailbreak csak a sony által látható nyomokat hagy, és ha már a legális utat választod, akkor pusztakézzel tépném szét azt aki nem szólt, hogy azonnal bannolnak ha felmegyek a használt gépével.

sziasztok!
egy kérdésem lenne, hogy ps store-on hogy tudok fizetõs tartalmat letölteni? már próbáltam hozzáadni pénzt a fundhoz, vagy mihez, megadtam bankkártyaszámomat, stb., de amikor próbálnék hozzáadni mondjuk 10 fontot, azt írja, nem sikerült, pedig van annyi pénz a kártyámon. ez miért lehet?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

FlyHigh
Én vettem egy 2 éves szinte karcmentes 80gb-os gépet postával 45e-be. +1000 forintért egy jobbfajta tubus hûtõpasztát, 1 óra alatt szét és összedobtam(hülyék is meg tudják csinálni, ultrára elbaszhatatlan), nem melegszik, nem hangos, nem fagy. Annyi az esélye annak, hogy sárga ledes legyen mint egy új gépnek, ennyi. Béna emberekbõl élnek a szervizek.

Thrash \'Till Death

Azért nem vennék használtan gépet, mert a tulajok jó része azért adja el, hogy vehessen egy másikat. Ennek az az oka, hogy a 2-3 éves gépekben kiszárad a processzort borító hûtõpaszta, így a gép javításra szorul. Természetesen lehet szervizeltetni, de egyáltalán nem olcsó, hiszen garancián túli gépekrõl beszélünk.

Mindenképpen jobban jársz, ha veszel egy vadi újat. Hetvenezer környékén van.

Papesz

az apple egy kicsit megszedte magát, több mozgótõkéje van, mint a sony vagy az ea egész értéke, és steve jobs kijelentette, hogy beszeretne törni egy-két területre, és pár wallstreeti elemzõ erre tippel. ami nem lenne meglepõ húzás, tekintve hogy az apple az összes termékét/technológiáját lopta, vagy megvette kilóra és elhallgattatta õket, vagy szimplán felvásárolta. bár azért ez nem olyan egyszerû mûvelet, hogy több pénzem van, megveszem, és holnaptól alma a logója, de valami nagy van készülõben. pletyka, semmi több. ráadásul ha épésszel megnézed, az apple hiába van felértékelve mint cég, igazából összehasonlíthatlanul apróbb vállalat mint egy sony, csak épp nagyon menõ az iphone meg a mac, de mint a történelem is bebizonyította már pont az applenél is, ez a dicsõség múlandó. viszont ha megvenné a sonyt, steve ballmer sztem pusztakézzel menne neki az épületnek

milyen kedvesek, hogy talán az egyik legfontosabb dolgot nem közlik egyértelmûen.
Nevezetesen azt, hogy nem fogom tudni aznap helikopterbõl gyakni az ellenséget a BadCompany2-ben 😊

Sziasztok!!!!
Eladó ps3-at keresek ha lehet slimet!
Ha valaki szeretne megválni a gépétõl légyszi szóljatok árral eggyütt!!!!
Budapestiek elõnyben!!!!
elõre is köszi!!!!
Természetesen nem mennek!

Gideon Wieth
Ez a star wars force unleashed 2 milyen pofátlanul rövid lett?? Ez újabban a divat?? Medal of Honor is ugyanezt játszotta. Pedig SW:FU 1 milyen hosszú volt, a második részhez meg egy délután sem kell... Nevetséges...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

ilyenkor az online jálékok sem mennek? Mert ezt nem látom említve, de PSN nélkül azt gondolnám, hogy nem mennek.

shaddam
Jajajj akkor rakják fel az apple logót most már minden világos. 😄
Legközelebb meg gyûjthetnénk Izaura felszabadítására.

Csütörtökön az európai PSN karbantartása lesz!

http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network/PlayStation-Network-Maintenance-28-10-10/td-p/11741706

Good afternoon,

On Thursday 28th October PlayStation®Network will be undergoing maintenance. This maintenance will occur from around 15:30 (BST) and is expected to finish at around 00:30 (BST) on Friday 29th October.

During this time you will not be able to access services such as the PlayStation®Store, Account Management or Registration.

We apologize for any inconvenience that this may cause.

el tudod képzelni, hogy ha ennek lenne valóságalapja, akkor nem ezzel kezdõdne a híradó a CNN-en óránként?

shaddam
Ez a hülyeség futótûzként terjed...

Csupi05
Sziasztok. Mi ez a sony- apple dolog, mert nem találok róla semmit. Ti mit tudok??

PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04

oneal1
😄😄

!Forza Ferrari!

Csak nehogy aztán visszanyaljon a fagyi és a jövõben feketében tündököljenek a Sony iPhone-ok és iPad-ok. <#idiota>
egyébként mindjárt megveszi az apple a sonyt, akkor meg gyárilag támogatott jailbreak jön kb : D

még mindig az. aki akarta használni a törést, az nem updatelte. véletlenül updatelni meg elég nagy balfaszság volt, mivel mindenhova ki volt plakátolva, hogy feltörték.

oneal1
na igen, és mennyit szabad adni mondjuk egy 120Gb os darabért?

!Forza Ferrari!