89387
PlayStation3
  • Prof William
    Leszedtem a Sorereról a Catherine demóját. Fura mer hiába tulajdonképpen egy logikai játék de hangulata meg története kellően betegnek tűnik. Csak remélem hogy lesz benne japán hangsáv is. A Grafika, (mármint az anime átvezető videók) minősége meg ugyanaz mint a Persona 3-ban.

Nem is tudtam hogy kijön az EU-ban de sztem tuti megveszem.
  • LeventeV
    angol accountra angol kártya kell (font legyen rajta az a lényeg), és mikor megveszed a dlc-t vigyázz, hogy a játék zone 2-es legyen (ha európából van akkor jó lesz).
  • TDC Geronimo
    Több, mint egy hete elérhető már mindenki számára. Első hét volt csak PSN+ -os.
  • 5c0rp330n
    ezt barki nyomhatja vagy csak valami kivaltsagosok?
  • bcrics
    Ha vkit érdekel little Big Planet első része, akkor Írjon, van feleslegben Újszerű állapotban eladó.!!
  • TDC Geronimo
    Valaki tolja az Uncharted 3 betat? Szeretném tolni a coop adventuret meg a többi módot is értelmes emberekkel, mert elég nehéz találni normális coop partnert. Ha valaki tolja vegyen fel. PSN id : Quigglezz

Mondjuk 2 napig tart már csak sajna
  • Kane85
    Ok! Köszönöm. Angol accuntom van, (elsőre sikerült egy magyart is csinálni :-) és az Új
    Mortal miatt kellenének a dolgok. Ott fontban vannak megadva az árak, de az is hallottam, hogyha letöltesz egy dolgot vagy Dlc-t, akkor az igaz, hogy jó a többi accunthoz is?!
  • LeventeV
    veszel egy network card-ot. kibontod, hátul lekaparod és lesz egy 12 karakterből álló kódod. azt beírod a Store-on a Redeem codes opciónál és hozzáadja az összeget a "pénztárcádhoz". azután ha vásárolsz akkor onnan vonja le az összeget.
    vigyázz, hogy olyan kártyát vegyé amelyik passzol ahhoz a store-hoz amire regisztráltál, illetve a vásárolt terméknél ha az dlc akkor vigyázz, hogy passzoljon a játékhoz.
  • Kane85
    Sziasztok!

Ha veszek egy Network Cardot és ha veszek valamit a Storról, akkor a fizetésnél a kártyáról levonja a zsetont, vagy elötte fel kell tölteni valahová az összeget?
  • vixo
    értem a célzást,de nem pont ez a főszempont :)
  • Fidolorous
    3.40-es fwel egy jó darabig nem dugnám netre, és akkor van pár single cím amit megúszhatsz olcsón :D
  • Jimanszky
    Eladó 60GB-os PS3.Megkímélt, keveset használt, 2 eredeti gamepaddal, világító tartóval.A gép nyitott, jól szellőzött helyen volt vertikálisan használva.Doboza még megvan, ár megegyezés szerint!!
  • Papesz
    Egyszóval Melegen ajánlott a 320Gb, kevés lesz a 160Gb.!!!

Túl sokat nem pörgettem a gépet, eddig talán az uncharted 1-2 vittem végig rajta, a többi csak belenyáladzás volt

• vixo
    Igen,Fat32-re van formázva,tehát akkor mégis csak elég lesz a 160GB változat :)
  • Laceee
    Ha FAT32-re van formázva, vagy van rajta FAT32 partició.
  • vixo
    Köszi szépen a választ!

Jó is,h felhoztad ezt a több tárhely témát,én azért gondoltam a 160GB változatot,mert van egy 1Terabyte-os külső vinyóm,azt elvileg tudja kezelni usb-ről a slim,nem?
  • bcrics
    nekem 2010. decemberében vásárolt ps3 Slim 320gb gépem van,de sztem kell a 320gb:)nem érdemes spórolni azon a pár ezer forinton de jól jön a dupla tárhely,és nem amiatt mert felmásolná az egész lemezt a játék, de automatikasan felpatcheli őket, lévén Szűz gépre legutőbb a Little big planetre vmi 2 gbot másolt, csak a Patchet pl,..
    ugye sorra próbálom én is a Címeket Slimre, és elég sok helyet foglal a művelet,
    Egyszóval Melegen ajánlott a 320Gb, kevés lesz a 160Gb.!!!

Túl sokat nem pörgettem a gépet, eddig talán az uncharted 1-2 vittem végig rajta, a többi csak belenyáladzás volt,..
    De semmi hangja nincs nálam, a pc-n hangosabb a venti mint itt,
    Semmi probléma nem merült fel hál' istennek, kopp-kopp-kopp,
    Blue-Ray filmek közül eddig az Avatart próbáltam, A hd hangsávokat szépen lejátszotta,(TrueHd/DtsMaster- Audio), Pioneer Vsx 820-al meghajtva, szóval ez a rész is hibátlan, Igaz csak monitoron tolom, De minden rendben van a képpel is.

• vixo
    Sziasztok!

Most szeretnék váltani box-ról ps-re és lenne pár kérdésem felétek :)
    A kiszemeltem egy új 2010-10-01 megjelenésű PS3 Slim 160GB 3.40fw-vel
    Érdekelne,h mennyire megbízható a slim gépek hűtése mostanában? mindig azt hallottam,h sokkal megbízhatóbb,mint a boxoké(bár nekem 3év alatt 1x sem lett 3ledes a régi fat jasper alaplapos gépem,igaz próbáltam vigyázni rá,így pl. csak játékokat futtattam rajta,filmeket nem néztem rajta és soha nem pörgettem halálra) most viszont ps3-nál szeretném kihasználni a bluray által nyújtott előnyöket és játék mellett filmeket is szeretnék rajta nézni szép számmal. Ha jól tudom,az új box slimeknél van vmi védelem,h ha túlmelegedne a gép,akkor automatikusan kikapcsol,a ps-nél van vmi hasonló vagy ennél szükségtelen az ilyen óvintézkedések? :)
    más:
    a ps multija a box multival ellentétben ingyenes,ugye?
    esetleg,ha vkinek hasonló gépe van,mint az én választottam,az megírhatná nekem a pozitív illetve negatív(ha van olyan) tapasztalatait a géppel kapcsolatban!
    előre is köszönöm a válaszokat! :)
  • Papesz
    Máshonnan nem is tudsz demo-t letölteni.
  • csab2
    Én igen.
  • LeventeV
    egyes demokat idővel törölnek.
  • fook
    Ps store-ból szeditek? nekem kevésnek tűnik a demo mennyiség :S
  • Akey
    Az Uncharted 3 multiplayer bétát érdemes kipróbálni.
  • Papesz
    Minden demo ingyenes, van alattuk értékelés is. A 4.0 felettieket érdemes kipróbálni.
  • Bandi 18
    Köszönöm szépen.
  • DanielT
    Igen, működne, amin HDMI van azon megy.

Igen, a hangot ki tudod vinni RCA kábelen is.
  • Bandi 18
    Hello

Ilyen monitorom van: Samsung S23A350H

Üdv
    András
  • fook
    Sziasztok!! szereztem egy ps3at. Tudtok esetleg ajánlani demókat /játékokat amik ingyenesek store-on és érdemes leszedni őket ?
  • Herkulles
    A monitor márka megkönnyítené.
  • Bandi 18
    Sziasztok

Azt szeretném kérdezni hoyg van otthon egy LCD monitorom most vettem, van rajta HDMI csatlakozás. Ezen keresztül használni tudnám a PS3-at ? Valamint nincs hangszóró a monitorba építve. Ha AV-n keresztül rárakok egy hangfalat aminek van audio bemenete akkor működhet ez a megoldás?

Köszi
  • Papesz
    Rendben, gyorsan.

Valóban.
  • dzsedi
    Zavviról rendeltem már párszor és minden megjött rendben. Tényleg nem számoltak fel postaköltséget.
  • zola2000
    Majd az nyugtat meg, ha vegre bejelentik az europoi megjelenest, vagyis eleg lenne az amerikait, mivel mind a ps3, mind a ds regiofuggetlen. Mondjuk szerintem biztos jonni fog, vegulis a ghimbli studio nepszeru nyugaton is, a level5ot meg sokan az uj square-enixnek kialtottak ki.
  • dudeeg
    Sziasztok!

A TheHut-os (Zawwi) rendelésekkel milyen tapasztalatotok van?
    Amazonról szoktam rendelni ezt azt (nem csak játékot), de itt azért a nulla posta ktg miatt jobban ki lehet jönni. Rendben/gyorsan megjönnek a cuccok? Valóban nincs extra költség?

Köszi!
  • n000rbi
    Ha ez megnyugtat én is várom mind a PS3, mind a DS verzióját a játéknak ;) (csak ne kapjon angol szinkront:P)
  • zola2000
    jó, a valkyriával azért több találat volt (csak nem a megjelenés előtt : )
  • zola2000
    A mulkor gondolkoztam, hogy érdemes lesz e ps3mat venni, ha kijön a Ni No Kuni angolul (és persze a valkyria chronicles, meg a tales of graces és xillia is kéne), de beírtam a keresőbe hogy ni no kuni. és a 79332 hozzászólásból két hozzászólást dobott ki, mindkettőt én írtam be, ez azért durva! én meg annak a megjelenésével egyidőben tervezek ps3mat venni : )

az ilyen hozzáállás miatt ha ki is jön angolul a ni no kuni, sem lesz érdemes magyar boltokban keresni a játékot...
  • Jimanszky
    Valaki használ külső vinyót PS-hez?
  • Gideon Wieth
    Nekem is szokott problémám lenni az UC3 bétával :-) Újraindulásos itt is :-) De akkor megnyugodtam h másnak is :)
  • dave9004
    hali. nemsokára lesz otthon netem, aztán végre kipróbálhatok pár multit. Kérdezném, hogy mostanában mit tolnak az emberek multiban?