89387
PlayStation3
  • LeventeV
    nekem is ilyenem van. meg vagyok vele elégedve.
  • DanielT
    Ha mást(gyengébbet) meg merészelsz venni, ne kerülj a szemem elé! ;)
  • Prof William
    Oké. :) amúgy pont most néztem ezt is. + erre az oldalra is most regisztráltam. :)

Ha sikerül a mostani 80K-hoz még 30-at szerezni akkor ez lesz a befutó.
  • DanielT
    Megveszed, örülsz.

Nagyobb, fullhd, stb. Indulj a bótba'!
  • DanielT
    Paramétereit illetően ez egy 4-5 éves színvonalú készülék.

Keress tovább.
  • Prof William
    Ja és 50-60 Hz már jó? Ez is olyan Tv. Kb mennyibe kerül egy 100Hz-s?
  • Prof William
    http://www.edigital.hu/LCD_televizio/Samsung_LE32D450_LCD_Televizio-p155648.html

Most ezzel szemezek. Valakinek van tapasztalata vele?
  • Roccio
    sziasztok INNEN rendeltem psn kártyát kedden és még nem hozták ki. Aki rendelt erről az oldalról annak mennyi idő mire kihozták? Köszönöm.
  • aresz96
    Regisztrálni nem a Sign up-nél lehet?????
  • n000rbi
    Csinálsz egy másik fiókot a Ps3-on...de amúgy FAQ ;)
  • misztic
    Hi!

Most vettem ps3-at és regeltem rajta egy magyar accot csak azzal ugyebár nem lehet a Store-t használni. Hogy tudnék egy amcsi vagy angol accot csinálni? Mert a ps már csak a bejelentkezést engedi.
  • kgy89
    Sajna már nem, a US-en meghosszabbították.
  • Fidolorous
    ja sorry közbe eszembe jutott hogy a másik gép nem funkcionál, így ez a megoldás nem éppen megfelelő.. én max annyit próbálnék tenni az ügy érdekében hogy valamelyik korrektebb konzol boltot felhívnám hogy tudnának e valamit segíteni, csak óvatosan mert aztán lehet hogy nagyon kedvesen mondanak egy horribilis összeget..
  • csabush
    Sziasztok!

Egy gyors kérdés: él még a welcome back program? Haverom UK storeon nem találja, nekem még US-en volt pár hete.
  • Fidolorous
    akkor a Google
  • koccadam
    Hát, sajnos nem így lett :)
  • csab2
    Így van, sajnos még nem létező email címet is elfogad.
  • dudeeg
    Bocs, ha hülyeséget mondok, de olyan mintha nem regisztrálni, hanem belépni szeretnél.
    Biztos jót nézel? Mert amúgy az ID/email cím mindegy1 milyen, csak még ne legyen felhasználva.
  • aresz96
    Regisztrálni akarok a ps3-mamon,el is jutok odáig ,hogy a emailt,jelszót kéri.És nem fogad el semmit mindeig azt irja ki ,hogy a jelszó vagy az email incorrekt?!
    Az mindegy ,hogy milyen az email cím??? Most arra gondolok,hogy gmail,yahoo,msn,cím legyen???
  • dudeeg
    Jah, egyetértek. Ha tényleg nem tudsz messzebb ülni kb 2 méternél, és nem is tervezed, akkor elég az a 32 col.
    Bár az is igaz, hogy pl GT5-öt mindig úgy játszottam, hogy kb 1.5 méter közel ültem a 105 centis TV-hez. Az úgy volt az igazi...
  • DanielT
    Szűk két méterre nem gáz a 32 col, ha soha nem fogod máshol használni, másik lakásba vinni, stb. Ideális esetben 10 évre is veheted azt a tévét, bárhol szolgálhat még.

A recék miatt kis távolságra a túl nagy se jó, ez biztos.
  • Fidolorous
    ha minden igaz, a két gépet 1 enthernet kábellel összekötöd, és akkor ELVILEG minden adatot átlehet húzni az új slim gépre.. de türelem majd daniel t biztos segít, ő úgyis tud mindent.
  • Prof William
    De ha nem tudom messzebbről nézni hogy ok legyen a kép-távolság arány mint szűk két méter (fizikailag nem tudok meszeb űlni ha a régi Tv helyére rakom) akkor van valami értelme?

Ha a pénztárcám engedni lehet hogy nagyobbat veszek de jelenleg még úgy tűnik hogy csak ennyit enged.
  • Papesz
    Sokadszorra mondjuk: ha a pénztárcád engedi NE vegyél 32 colosat. Két hét múlva kicsinek fogod találni.

HDMI kábelből tökmindegy milyet veszel, 1500 forintnál többet ne adj érte.
  • koccadam
    Valaki légyszives aki otthon van ebben a témában válaszoljon nekem erre az üzimre:

"Srácok, lenne egy olyan kérdésem, hogy:

Sárga ledes lett a PS3-am / :( / és megkérdeztem a javíttatást, azt mondták 15-20 ezer ft, és nem is garantált,hogy sokáig menni fog, ezért úgy döntöttem, beruházok egy új SLIM-be. Meg is vettem meg minden, viszont így fölöslegessé vált a régi ( 60GB-os Fat). El szeretném adni,de a store-os bejelentkezésem automatikusra van állítva, és a jelszó meg minden tárolva van benne. Ha kiveszem a vinyót, és leformázom, akkor minden adatot töröl (ami store-os), nem csak a játékmentést stb?! Vagy ezt a ps3 tárolja valahol?! Mert ez így elég gáz, mert nem akarom úgy eladni, hogy benne vannak az adataim, viszont így meg elesek attól a pénztől, amit még a konzol ér! Valaki tudna tanácsot adni ebben az ügyben, mit tegyek, járt-e már valaki így? :)

Előre is köszönöm. "
  • Prof William
    Mindegy hogy milyen HDMI kábelt veszünk? Persze nem a "Kínai piacon öccázé" -verzióra gondoltam hanem a sima boltikra.
  • Seth
    Igen működik. Az a cucc akkor már ott lesz a gépen, másik accountból is elérhető
  • Prof William
    Hmm akkor ezek szerint nekem tökéletes lesz a 82 centis LCD mivel kb szűk 2 méterre ülök majd. Ahogy nézem az árúkeresőn már komolyabbak is elég kellemes árban vannak. Majd körbenézek a Media Marktban a hétvégén.
  • dudeeg
    De akkor most én kérdeznék:

Ha megveszek egy játékot PSN-en és felrakom az otthoni PS3-ra, akkor ezek után meg tudom azt csinálni, hogy átmegyek haverhoz, csinálok nála egy PS3 (nem PSN!) accountot, bejelentkezek nála az én PSN accountommal, ismét letöltöm ott a játékot, majd játszok vele? Működik ez így?
    Ha igen, úgy is működik, hogy az ő gépén a letöltés/telepítés után átjelentkezek az ő PS3 accountjára?
    (nem online játékról van amúgy szó, ha ez számít bármit is)

Köszi!
  • dudeeg
    Persze, lehet.
    A lenti ábrák elsősorban arról szólnak, hogy adott felbontásnál mi az a képméret/üléstávolság ahol még a szem képes érzékelni a sorok közti különbséget, azaz nem folynak össze a részletek.
    Szóval ha valaki egy 1080p-s képet egy 30 colos TV-n nézi 3 méterről, akkor nem fogja tudni megkülönböztetni az 1080p-t (fullHD) a 720p-től, és ilyen körülmények közé tényleg értelmetlen a fullHD TV (igazából önmagában -ahogy lent is írták- a 30 colos fullHD TV már értelmetlen :) ).

Szóval az ábra alapján ez jön ki egy 32 colos (82cm) tévére (remélem megy az angol):
    For 480p (720×480) resolution, you must sit:
    2.7 meter or closer for full benefit
    For 720p (1280×720) resolution, you must sit:
    1.8 meter or closer for full benefit
    For 1080p (1920×1080) resolution, you must sit:
    1.2 meter or closer for full benefit

Szóval ülhetsz távolabb is, de a szem "felbontása" miatt minél távolabb ülsz, annál inkább összemosódnak a részletek.

Remélem ez így érthető volt.
  • Prof William
    Szóvalolyan szűk két méterről azt lehet nézni a 82 centis tévét?
  • Papesz
    Nem lehet trófeát törölni. Magát a mentést töröld ki és kezd elölről az egész játékot.
  • aresz96
    Valaki válaszolna az előző kérdésemre???Csak nemrég vettem egy 320 Gb-os ps3-mat igy én ebben nagyon kezdő vagyok.
  • koccadam
    Srácok, lenne egy olyan kérdésem, hogy:

Sárga ledes lett a PS3-am / :( / és megkérdeztem a javíttatást, azt mondták 15-20 ezer ft, és nem is garantált,hogy sokáig menni fog, ezért úgy döntöttem, beruházok egy új SLIM-be. Meg is vettem meg minden, viszont így fölöslegessé vált a régi ( 60GB-os Fat). El szeretném adni,de a store-os bejelentkezésem automatikusra van állítva, és a jelszó meg minden tárolva van benne. Ha kiveszem a vinyót, és leformázom, akkor minden adatot töröl (ami store-os), nem csak a játékmentést stb?! Vagy ezt a ps3 tárolja valahol?! Mert ez így elég gáz, mert nem akarom úgy eladni, hogy benne vannak az adataim, viszont így meg elesek attól a pénztől, amit még a konzol ér! Valaki tudna tanácsot adni ebben az ügyben, mit tegyek, járt-e már valaki így? :)

Előre is köszönöm.
  • dudeeg
    Itt egy mégjobb, ami az ajánlott TV-nézési távolságot mutatja

recommended viewing distance

10 láb az kb 3 méter
  • dudeeg
    Hát, 82 cm 3 méterről még 720p-ben is nagyon kevés.
    3 méteren még az 50" (127cm) is kevés az 180p-hez. PS3-hoz (720p) már okés. Bár így is van, hogy néhány feliratot nehéz elolvasni (pl BadCompany2), pedig jó a szemem.
    A szemed meg attól nem megy tönkre, hogy nem 80, hanem mondjuk 120 centis tv-t nézel a kellő távolságból. Sokkal inkább fáraszthatja a szemet az, ha nem látja elég jól a részleteket, vagy esetleg ha tök sötétben megvakít a felcsavart tv.

Amúgy itt egy nagyon jó összefoglaló ábra erről:
    viewing distance

De persze erről nem éri meg vitát nyitni, mindenki azt és úgy néz, amit akar. Nekem is sokkal kisebb CRTm volt egy csomó ideig.
  • aresz96
    A ps3 trófeákat kilehet törölni???
    Mert használtam pár kódot a játékhoz és letiltotta .Ezeket ,hogy lehet feloldani???
  • Papesz
    Nem csesződik el.
  • Papesz
    nagybátyámnak 102cm-es van és 3m-ről nézi és szemorvohoz járt sokáig

És mi az összefüggés? Ugye nem gondolod, hogy megvakította a tévé?
  • Akey
    De szerencsére a Bioshock Infinite igen.