PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Link másolgatás nélkül: KATT
Ha már a TV-knél tart a téma megkérdezem...
Kb. 2m távolságból jó egy 94cm-es TV?
Ezt néztem ki: http://www.edigital.hu/LCD_televizio/Samsung_LE37C530F1WXXH_LCD_televizio-p53911.html
Mi errõl a véleményetek? Én nem vagyok nagy szaki TV témában, így nem tudom megéri e megvenni ezt a típust, ilyen áron.
De akkor feltennék egy neutrális kérdést a témában:
mi a nagy különbség egy LCD TV és egy LCD monitor technológiájában?
Nagyjából a panelméret és a pixelméret a különbség, nem? Tehát nem is az a kérdés, hogy TV vagy monitor hanem, hogy mekkora a megjelenítõ és milyen messze ülünk tõle.
Én amúgy tv-n használom a PS3-at, és nem csak a játékok miatt, hanem néhány blu-ray film miatt is, ami azért talán tényleg nagyobb tv-t kíván.
Az a társaságtól függ.
A többire nem reagálok, a fenti megállapításból következtetheted miért.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Attól hogy valaki monitort vett, mert arra futotta, tudhatja, hogy milyen TV-n játszani... Én is tudom, még is monitorom van, egyrészt mert nem kell 42' batár nagy állat a két 3x3as szobámba, másrészt pedig, mert nem szeretek nagy kijelzõn játszani. Filmet nézni igen... És mielõtt leszólsz. Játszottam már mozivásznon is, játszottam nagy, HD Tv-n is, és bár nem volt rossz, ugyanazt a képivilágot kaptam vissza mint monitoron, nem lett szebb mérföldkövekkel a grafika, és semmivel sem szórakoztam rosszabbul vagy jobban mint monitoron.. Ezzel a félrevezetõs kommentet is a helyére lehet tenni... Senki nincs félrevezetve... Ha nincs eleresztve az illetõ, ugyanolyan jól elfog tudni játsznai, egy kisebb olcsóbb HD monitoron mintha a drágább nagytesó TV-t venné...
Hozzáteszem évekóta teljesen szubjektív dolgokba kötsz bele, teljesen feleslegesen. Mond el a véleményed, azért van a fórum, ez senkit soha nem zavar, mindenki meghallgatja a másikat. Te mit csinálsz??? Ha valaki nem ért egyet veled, vagy mást mond, az már értelmetlen hülyegyerek, aki másokat félrevezet, baromságokat beszél, s jaj, te vagy az egyetlen aki itt küzd azért h minden a helyén legyen... Rá kéne jönni, hogyha a fél társaság ellened van akkor annak valami oka is lehet. Nem gondolod ??? Vagy küldjek egy szocpszihó könyvet, hátha abból megérted?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Közben esetleg szervezhettek valami lövöldözõs multit, és gyilkoljátok egymást halomra 😊
Szerinted kinek kell a választását jobban igazolnia saját magának? Aki megtehette, hogy nagy kijelzõs tv-t vegyen, vagy akinek csak a monitorra volt lehetõsége?
Te ökör.
van otthon hd-tv azon szoktam nyomni
koliban rendes 55 centis fostv, de itt is szép
szobatáram vesz monitort, aztán gondolkozni kezdtem, hogy lehet szebb lenne egy sima 55 centis vibráló tv-nél _)
Ugyanakkor maga a készülék vásárlás tekinteében, tehát párhuzamban az itteni monitor VS tv témával, már szó sincs ilyesmirõl.
Steam: greyfox
amúgy nekem sincs több százezrem 40-es TV-re, úgy hogy marad a monitor méghozzá a samsung XL2370HD 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Személyfüggõ, ki hogyan játszik. Én jobban szeretek monitoron, mint tv-n. Ez van... Fogadd el... Nekem nincs több százezrem 42es TV-kre, játszottam rajtuk, sõt mozivásznon is játszottam, és képzeld, a monitor jobban tetszik... MIk vannak? Tehát hülye is vagyok meg hazudok is....
Kicsit be vagy szûkülve öreg... De bizonyára akkor PC-ket is Tv-re kell kötni... mert monitoron nem jó játszani...
Nem ugyanolyan jó monitoron játszani. Aki mást mond, az vagy hülye, vagy hazudik.
Papesz
Papesz
Papesz
De azzal nem vitatkozom, hogy valószínûleg, egy nagyobb átmérõjû TV-n jobb játszani, csak nekem arra kis szobámban nem nyílik lehetõségem 😊
Fullhd monitornál legalább a képarány nem lesz torz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ha keveset szánsz rá, akkor inkább vegyél használt HD ready tv-t mert monitoron csalódni fogsz, fõleg, ha Pc távolságból tervezed nézni.
Most gondolkozok rajta, hogy megvegyem-e a GT5-öt, hiszen nálam van a Move, lehet, hogy inkább valami mozgás lesz helyette 😛 Remélem azért az a játék sem lesz csalódás.
The Only One!
"ha megkérdezhetem milyen árben megy most egy Box ?
hallottam most errõl az új Kinect boxról?
ezen futnak ugyanazok a gamet mint a simán?
ha ez megjelenik akk olcsóbban lesznek a sima boxot?
Érdemes e majd még sima boxot venni , ha ez megjelenik?
olcsóbban lesznek majd a sima boxot? "
<#taps>#taps>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."