PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja annyit felejtettem ki, hogy a ps3-t használnám rajta, filmeket néznék, valamint a laptopot is rákötném, tehát monitorként is üzemelne folyamatosan.
Link másolgatás nélkül: KATT

Sziasztok!
Ha már a TV-knél tart a téma megkérdezem...
Kb. 2m távolságból jó egy 94cm-es TV?
Ezt néztem ki: http://www.edigital.hu/LCD_televizio/Samsung_LE37C530F1WXXH_LCD_televizio-p53911.html
Mi errõl a véleményetek? Én nem vagyok nagy szaki TV témában, így nem tudom megéri e megvenni ezt a típust, ilyen áron.

könnyebb volt mint hittem. ennyi

nemtom' 😊 de jobban esik nem "veszekedést" olvasni 😊

De akkor feltennék egy neutrális kérdést a témában:
mi a nagy különbség egy LCD TV és egy LCD monitor technológiájában?
Nagyjából a panelméret és a pixelméret a különbség, nem? Tehát nem is az a kérdés, hogy TV vagy monitor hanem, hogy mekkora a megjelenítõ és milyen messze ülünk tõle.
Én amúgy tv-n használom a PS3-at, és nem csak a játékok miatt, hanem néhány blu-ray film miatt is, ami azért talán tényleg nagyobb tv-t kíván.

5c0rp330n
ps3-ra (es filmre) sokkal jobb a tv mint a monitor, ez nem vitakerdes. az osszes tobbi offtopic.

DanielT
"Rá kéne jönni, hogyha a fél társaság ellened van akkor annak valami oka is lehet."

Az a társaságtól függ.

A többire nem reagálok, a fenti megállapításból következtetheted miért.
Gideon Wieth
Melyik játékról akarsz beszélni ? 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Ez a kérdés szerintem hatalmas baromság....

Attól hogy valaki monitort vett, mert arra futotta, tudhatja, hogy milyen TV-n játszani... Én is tudom, még is monitorom van, egyrészt mert nem kell 42' batár nagy állat a két 3x3as szobámba, másrészt pedig, mert nem szeretek nagy kijelzõn játszani. Filmet nézni igen... És mielõtt leszólsz. Játszottam már mozivásznon is, játszottam nagy, HD Tv-n is, és bár nem volt rossz, ugyanazt a képivilágot kaptam vissza mint monitoron, nem lett szebb mérföldkövekkel a grafika, és semmivel sem szórakoztam rosszabbul vagy jobban mint monitoron.. Ezzel a félrevezetõs kommentet is a helyére lehet tenni... Senki nincs félrevezetve... Ha nincs eleresztve az illetõ, ugyanolyan jól elfog tudni játsznai, egy kisebb olcsóbb HD monitoron mintha a drágább nagytesó TV-t venné...

Hozzáteszem évekóta teljesen szubjektív dolgokba kötsz bele, teljesen feleslegesen. Mond el a véleményed, azért van a fórum, ez senkit soha nem zavar, mindenki meghallgatja a másikat. Te mit csinálsz??? Ha valaki nem ért egyet veled, vagy mást mond, az már értelmetlen hülyegyerek, aki másokat félrevezet, baromságokat beszél, s jaj, te vagy az egyetlen aki itt küzd azért h minden a helyén legyen... Rá kéne jönni, hogyha a fél társaság ellened van akkor annak valami oka is lehet. Nem gondolod ??? Vagy küldjek egy szocpszihó könyvet, hátha abból megérted?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

és ez, hogy kínodban már nem tudtál mihez nyúlni, mint egy az egyben visszavágni azzal amit neked szegeztek, hát, erre még nem találtam magyarázatot, tekintve hogy 10 éve fosod itt a hülyeséget magadból, azt hittem legalább valamit tanultál. de nem. köznyelven sötét mint a segglyukam egy borongós reggelennek hívják, de majd ennek is utánanézek ha gondolod.

szerinted kinek kell jobban védnie a termékét? aki megvett egy terméket, amivel tökéletesen tisztában van, hogy mennyivel jobb/rosszabb (nem annyira, sõt), mint a 4x annyiba kerülõ társai, vagy az, aki szintén tisztában van vele, hogy a termék amit megvett 4x annyiért bizony-bizony nem annyival jobb, és az érvek amiket ellene felhoznak igazak? szted a pénz volt az ok, ami miatt nincs nagy fullhdtv-m? : ) újabb komplexus (ha visszakapom a pszichó könyvem, kikeresem neked ha gondolod), egyszerûen a preferenciasorrendemben máshol szerepel, mint ahogy nem fogok nyafogni sem, hogy jaj játékfejlesztõk, mikor átlépem a félkarú csövest szerinted melyikünknek kell bizonygatnia saját magának? szerinted melyikünk az, aki minden terméket amit megvásárol naponta 3x kell még saját magának is bizonyítania, hogy jól tette? a tv, az iphone (és nem tudom még hol spammelsz, nincs idõm egésznap függni a fórumon) mizériád csodálatos, nem is értem miért kell egy 3 éves terméket még mindig bizonyítanod magadnak, igen, jól tetted hogy megvetted. kitûnõ iskolapéldáját mutatod a (nagyrászt) komplexusokból fakadó magatartásbeli defekteknek, öröm nézni.

ja, és szólhatok ha lesz ilyen. Abba én is szívesen beszállok 😉

no, beszéljünk inkább játékokról, nem?
Közben esetleg szervezhettek valami lövöldözõs multit, és gyilkoljátok egymást halomra 😊

DanielT
Te szerencsétlen barom. Csak, hogy stílusos legyek a válaszban.

Szerinted kinek kell a választását jobban igazolnia saját magának? Aki megtehette, hogy nagy kijelzõs tv-t vegyen, vagy akinek csak a monitorra volt lehetõsége?

Te ökör.
te idióta, hát pont erre céloztam, hogy miért feszült itt mindenki a tv-jével, ne legyél már ennyire hülye...

dave9004
😊 micsoda vita
van otthon hd-tv azon szoktam nyomni
koliban rendes 55 centis fostv, de itt is szép
szobatáram vesz monitort, aztán gondolkozni kezdtem, hogy lehet szebb lenne egy sima 55 centis vibráló tv-nél _)
DanielT
Azzal a témával kapcsolatban, amire gondolsz (játék irányítás), esetleg egyet is értenék, ha azt mondtam volna, hogy jobb mint a gombos, de mivel csak azt mondtam, hogy teljesen használható, ha jól csinálják meg, így nem érzem annyira jogosnak. 😊

Ugyanakkor maga a készülék vásárlás tekinteében, tehát párhuzamban az itteni monitor VS tv témával, már szó sincs ilyesmirõl.
greyfox
Azért ezt párszor a te orrod alá is oda lehetett volna dörgölni az iphone vásárlás után 😄D

Steam: greyfox

DanielT
A monitoros barátaimnak ajánlom EZT a cikket olvasgatásra és ismételten megkérem õket, hogy ne vezessék félre az újdonsült tulajokat.
konkrétan akkor se vennék tv-t jelenlegi helyzetemben ha több százezrem lenne, mert felesleges ide. persze értem én aki veszi, tényleg jó(bb) rajta.

kösze!

Krisztiam
jól beszélsz 😊
amúgy nekem sincs több százezrem 40-es TV-re, úgy hogy marad a monitor méghozzá a samsung XL2370HD 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

engem is zavar, hogy a tv-t ami a nappaliban van nem látom elég jól, hogy kivegyek minden apró részletet, nem minden játékra kényelmes. persze vana mire meg pont az a jó hogy tespedsz a kanapén.

segítek még egy picit. filmet egyáltalán nem kijelzõre tervezték, hanem moziban. ha van bõr a képeden egy Truffaut filmet megnézni tv-n, vagy monitoron, akkor egy picit sántít, hogy leszólod a monitort, mert nem arra tervezték. értem én, hogy véded a terméket amire kibasztál x ezer Ft-ot, de vannak határok

Gideon Wieth
Leírom lassan, utoljára:
Személyfüggõ, ki hogyan játszik. Én jobban szeretek monitoron, mint tv-n. Ez van... Fogadd el... Nekem nincs több százezrem 42es TV-kre, játszottam rajtuk, sõt mozivásznon is játszottam, és képzeld, a monitor jobban tetszik... MIk vannak? Tehát hülye is vagyok meg hazudok is....

Kicsit be vagy szûkülve öreg... De bizonyára akkor PC-ket is Tv-re kell kötni... mert monitoron nem jó játszani...

Leírom lassan, utoljára:
Nem ugyanolyan jó monitoron játszani. Aki mást mond, az vagy hülye, vagy hazudik.

Papesz

Gideon Wieth
Én tökéletesen értem... Az hogy TV-re találták ki lehet, de attól ugyanolyan jó monitoron játszani mint TV-n tekintve h lassan nem egy monitornak van közel olyan jó képe mint egy TV-nek :-) A játékélményen egyáltalán nem ront, max azoknak akik nem játszanak, hanem hibákra vadásznak... Ismerünk ilyet ? 😛 Nem keveset....

Nem nagyon értem mit akarsz mondani.

Papesz

greyfox
Egyetértek. Konzolozáshoz tv kell, egyszerûen így teljes az élmény.

Steam: greyfox

Hopp, viszont nem pesti! Elnézést! <#worship>

Tessék! A kép ne tévesszen meg, ez a PS3-as verzió (Model: PS3)!

hi all srácok már végig néztem csomó boltot Platinumshop,576 stb. de nem találtam a Blizt the League 2(PS3)-õt valaki tudna segíteni honnan szerezhetném be? lehetõleg Budapesti boltból!

a porschet meg épp most elkészült útra, a jazzfelvételt bakelitre, a dubstepet drogra, a kontrollert kis kézre, sorolhatnám, ha nem úgy használod mind félmegoldás? hm? hm? nem

A konzolt tévéhez találták ki. Lehetõleg nagyhoz. Minden alternatív megoldás csupán félmegoldás.

Papesz

hagyd, kereszteshadjáratot folytat a monitor ellen, igazából nekem mindegy, õ tereli tévútra az embereket, nem én járok rosszul, ha elhiszik.

Gideon Wieth
Ezt én azért ilyen bátran nem jelenteném ki. 2233HD samsung monitorom van, PC távolságból játszom, és így is nagyon szép a kép, a grafika minden, nagyon ritka, hogy szemetszúróan ott legyen bármi probléma. Ha csak fullHD monitort tud megengedni magának, bõven jó :-)

De azzal nem vitatkozom, hogy valószínûleg, egy nagyobb átmérõjû TV-n jobb játszani, csak nekem arra kis szobámban nem nyílik lehetõségem 😊

DanielT
Nem, mivel a Ps3 játékok felbontásának általában köze nincs a fullhd-hoz. Messzebb kell ülni, hogy élvezhetõ legyen, de akkor meg kicsi lesz a kép. A képalkotás módja, a kép hatása is más egy monitornál, amit arra terveztek, hogy fél méteren belülrõl nézed, mint egy Tv-nél.

Fullhd monitornál legalább a képarány nem lesz torz.
Krisztiam
és ha full hd monitorom van? úgy sem jó?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

DanielT
Alattam elhangzott a pontos megoldás.

Ha keveset szánsz rá, akkor inkább vegyél használt HD ready tv-t mert monitoron csalódni fogsz, fõleg, ha Pc távolságból tervezed nézni.
Rá tudod csatlakoztatni. HDMI-DVI kábel kell hozzá. Hangot meg a gyárilag hozzáadott kábelen keresztül tudod kivezetni.

LeventeV
mit tudtok errol a tv-rol? LG 32LD420

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

dave9004
és erre lehet ps3-t csatlakoztatni?
ha igen, akkor milyen kábel kell hozzá?
monitor
én már csak azon röhögnék ha kijönne végre Gran Turismo 5 USA JB PS3-HR és társai, képesek voltak bazeg addig tologatni ezt a játékot, hogy közben feltörték a ps3 rendszerét, az én garanciám közben lejárt, egy komplett gazdasági válság lement csak addig amíg a sárgák tologatták a megjelenést.

TothLaci
Játsszál akkor az eredeti Need For Speed: Hot Pursuittal, telepítõt korszerûsítettem, grafikáját olyanra állítottam be, mint 3Dfx-es kártyán, és a hangulata is páratlan 😄

Most gondolkozok rajta, hogy megvegyem-e a GT5-öt, hiszen nálam van a Move, lehet, hogy inkább valami mozgás lesz helyette 😛 Remélem azért az a játék sem lesz csalódás.
tomi890125
tisztelet a kivételnek!

The Only One!

Nem mindenki szereti a szimulátor/fél-szimulátor játékokat, ahogy én sem, így a GT5 sem érdekel.

Gideon Wieth
ott a pont 😄 Am nekem még a GT5-tel is várni kell 😄 Elõbb Assassin's Creed Brotherhood 😄

tomi890125
a tizenévesek közül valaki biztosan, de értelmes ember a nyakán a gt5 megjelenéssel miért költene valamiféle nfs-re? 😄

The Only One!

Valaki megveszi innen a Need for Speed: Hot Pursuit-ot? <#confused>

Gideon Wieth
Jólvanna 😄 Hát vannak tudatlan emberek 😄

n000rbi
Ezt muszáj, a "másik oldalról" egy hozzászólás:

"ha megkérdezhetem milyen árben megy most egy Box ?
hallottam most errõl az új Kinect boxról?
ezen futnak ugyanazok a gamet mint a simán?
ha ez megjelenik akk olcsóbban lesznek a sima boxot?
Érdemes e majd még sima boxot venni , ha ez megjelenik?
olcsóbban lesznek majd a sima boxot? "

<#taps>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."