89387
PlayStation3
  • Prof William
    Megjött TV szóval örömboldogság viszont amikor laptoppal összekötöm ( elsőre sikerült nem is volt baj ) akkor bármilyen animot/filmet játszok le recsegés hallatszik. De csak akkor ha hang is van. Ha zenét játszok le ezt nem tapasztalom. Mi lehet baj szerintetek? A hanggal semi baj azt már megnéztem. Minden esetben ok kivéve akkor. Nem is igazán recseg hanem valami pattogás hallatszik.
  • bcrics
    Off,

Üdülési csekkért Is adok Ps3 játékokat!

Játékok
  • n000rbi
    "mindig augusztusban szokott fent lenni."

...és tényleg van játék, amiről ezt el lehet mondani :D
  • barcames
    FIFA 12 mikor jön ki a demója?
    mindig augusztusban szokott fent lenni.
  • LeonSKennedy
    ez egy remek összefoglaló volt ,köszi az infókat.
  • LeonSKennedy
    köszi a válaszokat.

igen,ezek valóban jó kis címek,meg is nehezítik a döntést.PS3 mellett még mindenképp ott szól a Heavy Rain és a Metal Gear 4 is. ;) az Alan Wake-ről meg szintén rengeteg pozitív kritika született,amiről írtál.

PS3-on már játszottam kipróbálásképp az Uncharted-el és a GOW 3-al,hihetetlen jó gammák,nem hittem a szememnek annyira lenyűgözött az utóbbi játék vizuálisan (nagyon nagy kedvencem volt a GOW 1-2 PS-őn).

a Lost Odyssey nem tudom milyen,biztosan jó,mert sok jót olvastam már róla..nekem az X-el inkább az a bajom,hogy a legtöbb hosszabb játék - tehát a JRPG-k mindenképp - 3 vagy 4 DVD-n vannak,ami azért gáz,mert PS1-en ez még oké volt de így 2011-ben...na meg a RE5 Gold-ot is megvenném,de hát DLC-ként kell letölteni a plusszokat,mikor PS3-on rajta van egyetlen korongon és nem kell semmivel "bohóckodnom" ?

azért ezek visszás dolgok benne számomra,ami nem az X mellett szól,max inkább csak az "olcsósága". :)

• ViniSoundz
    Jaja, én már PS4 prototípussal tolom, régebben az imósön endzsint is én teszteltem.
  • vortel
    Épp ezaz. Nálunk a FIFA nagy partijáték, ha összejövünk 2-3 óráig csak az megy, és jól jön az ha mikor 6an vagyunk, tudunk 3v3at játszani, és nem csak 4 játszik, kettő meg nézi. Aki teheti próbálja ki a 3v3at, hatalmas a hangulata.
  • vortel
    például?
  • Jimanszky
    38k-ba a tied postával együtt a PS3-am.Kihasználatlanság miatt adom el, PSP jobban kell, mert sokat mozgok.Ennyi a történet.
  • Akey
    Elkezdett érdekelni a dolog és meglepetésemre az összes FIFA, NHL, NBA meg WWE játék támogatja a 6-7 playert, bár soha a büdös életben nem lesz annyi kontroller egy helyen, hogy kipróbáljuk. Eddig volt érdekes.
  • Moby
    Elég lehangoló, hogy lassan kifut ez a generáció, de még mindig csak az őrületes baromságokat nyomjátok. Még az is, aki ezek szerint "szereti" mindkettőt.
  • shaddam
    Én valahogy örülök ha csak akkor futok össze magyarral ha ismerős.Bár nem is igen nézem ki hova valósi, ugye a mute meg alap
  • Fidolorous
    bár szerintem egy kezemen megtudnám számolni hogy hány játék támogatja a 7 kontrollert
  • ViniSoundz
    Így van, nagyon jól össze van foglalva. Nekem a legjobban a live közösség hiányzik, a PSN az olyan más. Sokat szoktam multizni Red Dead-el, Uncharted-el, GTA-val.
    December óta van meg a PS3 de azóta egyszer sem futottam össze magyar játékossal.
  • Bil Ur Sag
    Szuper összefoglalás!
  • vortel
    Mivel én mindkét konzolt szeretem, én is próbálok neked segíteni a döntésben, méghozzá felsorolok neked pár érvet és ellenérvet, melyek SAJÁT tapasztalataim:

kezdjük a box-szal:

Pro:
    - fantasztikus klasszikus kontroller (a konzoltörténelem eddigi legjobb játékvezérlője szvsz)
    - KINECT mozgásérzékelő (hatalmas party játékok vannak hozzá: kinect sports, dance central, stb)
    - felmásolható játékok (nem használódik az olvasófej és a lemez)
    - MO-n többen használják, könnyebb netes közösségekben játszani mint PS-en.
    - multiplatform játékok szebbek

kontra:
    - fizetős a neten játszani
    - wifi adapter 20 k körül van újonnan
    - csak 4 kontroller csatlakoztatható
    - gyengébb a hardware-e mint a PS3-é
    - háttértárat csak eredeti hozzá tervezett MS-ot lehet kapni
    - gyengébb az exklúzív kínálata

PS3:

Pro:
    - Blu-ray lejátszó
    - ingyenes online játék
    - jobb exklúzív játékok, szebbek mint a box játékok
    - erősebb hardware
    - kiterjedtebb a PS3 játékok adás-vétele, mint a box játékoké
    - könnyen növelhető a háttértár
    - egyszerre 7 kontroller is csatlakoztatható

kontra:
    - gyengébb a klasszikus kontrollere
    - nem másolhatóak fel a játékok
    - kisebb a magyar PSN tábor, mint a live tábor
    - multiplatform címek kevésbé szépek

Remélem kicsit tudtam segíteni
  • shaddam
    Ellenben a konzol hater kultúránk világelső.Majd a következő generáció itt is jól felszítja az indulatokat :P
  • Bil Ur Sag
    Azt kell igazán eldöntened hogy milyen játékok vonzanak igazán téged. Mind a kettő konzolnak megvannak a húzócímei, és természetesen megvan az erősségük és gyengéjük. Mind a kettőre fantasztikus címek érkeznek. PS3-on pl. Killzone, Little Big Planet, Uncharted, Gran Turismo amíg 360-on Gears Of War, Halo, Alan Wake, Forza Motorsport stb... Nyolc olyan játékot soroltam most fel neked, melyekért szerintem már megérné megvenni mind a két konzolt kapásból. Mivel én Xbox360 tulaj vagyok, de ismerősöm révén időnként betekintést nyerek a rivális konzol fantasztikus felhozatalaiba is. Mivel szereted a JRPG-t, és mint 360 tulaj csak azt tudom neked mondani, hogy van két olyan cím a konzolon 'Lost Odyssey, Blue Dragon' melyek fantasztikus minőségben képviselik a fent nevezett stílust. A Lost Odyssey szerintem az egyik legjobb JRPG. De ízlések és pofonok. Nyilván PS3-on is megvannak a JRPG húzócímek, viszont abban már nem tudok neked sajnos segíteni. Személyes véleményem szerint nehéz a két konzol között választani. Vannak érvek amik az egyik, amíg mások a másik mellett szólnak. Talán ezzel a két JRPG címmel tudtam egy kicsit segíteni neked.
  • MikX
    Limbohoz jó a fekete-fehér is :D
  • bertino
    de rossz lehet neked :(
  • vortel
    Én tegnap azon gondolkoztam, hogy kicsit azért elkeser1tő, hogy mennyire nincs MO-n konzolkultúra Nincsenek hirdetések, reklámok a TV-ben. Egyik csatornán se adják le a közelgő játékok trailer-eit... Ez nyilván azért van mert PC úgyis kell egy háztartásba, és ha már van, letöltik a játékot és játszanak azon.(ez így nyilván sokkal olcsóbb) Nyugaton ez teljesen máshogy van. Ott is játszanak PC-n, de sokkal inkább konzolon. Az én lakásomban van egy asztali PC a dolgozóban és egy laptop, amit leginkább a nappaliban tartok, de az nyilván vándorol mindig. A nappaliban ami fix az egy x360 (flashelt), és két PS3 (az egyik tört, másikat használom neten játszani) van 20 db eredeti PS3 játékom és 9 db eredeti x360 játékom. a konzolok azért vannak törve, mert engem nagyon kevés játék köt le pár óránál tovább, azokat megveszem, többit kijátszom pár óra alatt. Emiatt az vesse rám az első követ, akinek több eredeti játéka van... PS3on én is az Uncharted-okat és a GOW 3-at, na meg a Killzone szériát élem a legjobban. Ezeket természetesen meg is vettem ;) Ja és amugy oylan is van, hogy ott a polcon a fóliás játék PS3-ra csak sajnálom kibontani, ezért, hogy ne kopjon a PS-em olvasó feje és a lemez, végig toltam X360on a warezt :D
  • Ironmask
    Nekem van mind kettő:D X360-am elmúlt 2 éves jövő májusba lesz 3,ha megéli a kicsike:)
    A PS3-mamat meg idén május végén vettem 160 gigás Slim,és én is teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
    Személyes kedvendcem PS3-on mindeképp God Of War III meg Uncharted 2,ezek miatt simán megéri venni,meg amúgy is megéri.
  • Prof William
    "A Paystation kizárólag a God of War miatt jó... xD + jók a többi játékok is."

Ezen felröhögtem. :)
  • Ironmask
    Hogyan tudom megtisztítani a PS3 lemezolvasójánál azt a lyukat,ahol betesszük a lemezt?Tiszta por,ezt jól meg magyaráztam:D:)
  • shaddam
    Hát akkor eldőlt.Mész színeket keresni a geowba?
  • Shottogun
    A Paystation kizárólag a God of War miatt jó... xD Meg ingyenes a multija, + jók a többi játékok is. Ha nem lenne egy új 65k+ biztosan azt vennék. De így csak a használtak jöhetnek szóba. Meglátjuk milyen szerencsém lesz legközelebb.
  • bcrics
    Én Decemberben vettem a gépem, 320Gb Slim, és nagyon meg vagyok vele elégedve, Sajnálnám ha mégis X-et vettem volna, de sztem karácsonyra egész baráti áron hozzá lehet majd jutni a Kinectes Packhoz.
    Sztem inkább ez a mérvadó mostanság a 2 konzol között, elég Mókás kis kütyü.

Nekem Exkluzívak közül az X-en max a Forza az ami miatt gondolkodóba esnék , a Többi címtől sztem vannak jobbak psre, dehát ízlések és pofonok, halo-gears sosem vonzott.
    De nem leszek szomorú tényleg ha karácsonyra beszerzek egy Xdobozt is, de az csak a Kinect miatt lesz.,

Psen ott az ingyenes multi, a blue-ray, Stb.
    Plussz szeptemberben jön az Ico-Shadow of the Colossus konvertált változata,

>>>>és még egy cím ami nagyon várós lesz erre a konzolra

Last Guardian
    Az vmi Állat lesz

• DanielT
    Na, jön a következő!

Színeset! Azon belül is a zöldet javaslom!
  • Fidolorous
    Milyen Tv-t érdemes venni PS3hoz ?
  • DanielT
    SZARRÁ vesézett témában kérdezel, amiről minimális utánaolvasás után megtudhatsz mindent, amit csak kell. Unalmas, ne csodálkozz, ha nem ugrik azonnal örömmel a nép, hogy kilencezredszer is megvitassa a kérdést.
  • MikX
    Figyelj... nekem320-as slim van 1 éve, van, hogy 12 órát is ment egy nap (nem egyedül, felváltva, haverokkal, stb) semmi baja... Régi Fat-nek sem volt baja semmi nálam.
    Ilyen téren nem lehet különbséget tenni, x360-ra is ugyanennyi az esély, hogy meghibásodjon.
    Egyedül azt kell mérelgelned, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani. Ha exkluzívokkal, akkor adott a platform, de én inkább ps-t mondanám, tekintve, hogy x-re elég hitvány a felhozatal, de ha multiplatform inkább, akkor abban túlnyomórészt 360 a preferált platform, ergo azon jobban fut. Ok, vannak ellenpédák is, de inkább ez az általános.
  • LeonSKennedy
    nem,de gondoltam talán olyan fórumozó is van,akinek mindkettő van és meg tud nyugtatni,hogy ne menjen el a kedvem a beruházástól,mivel egyáltalán nem vagyok képben az újgenerációs konzolokról.utoljára PS2-őt vettem.illetve PSP-t de az handheld ugyebár.

elsőkörben egyébként is a PS3-at céloznám meg,mivel szeretnék venni egy asztali BD playert és így letudnám azt is.Microsoft konzolom soha nem volt,de én JRPG megszállott vagyok és így került a látómezőmbe,gondoltam van itt is olyan multiplatformos emberke ,aki tudna írni elfogulatlanul (az pedig csak az akinek többféle konzolja is van nyilván,nem köpködi a másikat,mert az most fenemód divatos lett,a másik topikban dettó ugyanezt kaptam volna,ha oda írok,csak ott azért ha le merem írni hogy Playstation,mert azzal fene nagy bűnt követek el,külön PS3/X360 kérdések topikot meg nem találtam,olyan sűrűn nem járok itt).

a magam részéről én soha nem voltam fanboy,én mindíg videojátékos voltam.soha nem fújoltam a konkurenciát,szvsz ez csak egy átlátszó ürügy a kötekedésre,minden konzolra vannak jó gamek.még a sokat szídott Wii-re is.PSX-től,Draeamcasten,GC-n át a PS2-ig minden konzolt végigjártam és mindegyikkel elégedett voltam.

pusztán arra voltam kíváncsi válasszam-e a pénztárcakímélőbb - ám hardverileg gyengébb - megoldást vagy ruházzak-e be egy PS3 slimre(amiről szintén rémhírekkel tele a net,s nem tudom mit higgyek el).

egyáltalán van különbség a Slim PS-ek között a vinyó nagyságán kívül ?
  • Papesz
    MINDEN elromlik. A PS3 is, az X360 is.

De most halál komolyan: egy PS3 topicban tényleg azt várod, hogy majd valaki X360-at fog ajánlani?
  • LeonSKennedy
    ha valakit támadni kell akkor érdekes milyen jól össze tudtok kovácsolódni.valószínűleg biztos XBOX párti vagyok egy PSP,PS2 birtokában.még a telefonom is Sony.igaz a kérdésemre nem kaptam választ,ami nem a 2 konzol közötti különbségeket célozta,hanem hogy meghibásodhatnak-e,mennyi esély van rá.

mindenesetre ebből is tanultam.úgy látom ide is csak kötekedni járnak az emberek levezetni a napi stresszt.

köszönöm a válaszokat.bocsánat,hogy zavartam.
  • Yoda001
  • MikX
    Igen, az usb-vel sajna nem lehet versenyre kelni. Meg a bluray hiánya sm gáz, söt, faszább, hogy egy csomó játék 2 lemezen van, vagy összevissza van tömörítve.
  • Jimanszky
    Enyém 1. napos és semmi baja
  • shaddam
    5USB miatt szerintem a box az egyetlen lehetőség.Idén is annyi első osztályú játék jön rá hogy ihaj.
  • DanielT
    Na, akkor most nyomás a 360 topik, tedd fel ott ezt a kérdést, biztos értelmesebb válaszokat kapsz.

Aztán kérdezd meg egy Wii topikban, hogy vegyél -e Wii-t, majd egy Opel topikban, hogy Renault-ot vagy Opel-t ajánlanak inkább.