PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloud.strife
A leáldozottba nézegess be....... 😊

De akkor ide is:

"A" jogsi full arany nyereménye:

Ha valakit érdekel, lesz GT5-öm holnap szabad mennyiség. Ha kell, igaz méregdrága, de egy plusz hétvége elõny... 😄 priviben.

www.digimomentsvideography.com

ha elolvastad volna a kérdést normálisan,talán lesett volna hogy nemkérdeztem semmit a tv méretérõl. Mivel az érdekelt volna hogy PS3 tulajoknak mi a tapasztalata az 50hz / 100Hz tv-k között ezért aztán nemértem mirõl beszélsz utolsó hozzászólásodban. <#falbav> Gondoltam itt van olyan akinek 50 Hz-es a TV-je és olyan akinek 100Hz-es, míg TV topikban nemhiszem hogy mindenki PS3 tulajnak mondhatja magát. Na mindegy....
Téma részemrõl lezárva

a gt5 hírek kimondottan érdekelnek. mekkora tévéd lesz, az nem annyira

level 18 playstation gamer.

Szerintem meg az a legfontosabb kérdés, hogy mekkora.

Papesz

no, ne rágj be. Csak tényleg mostanában nagyon sok TV-s hozzászólás volt, ami engem nem különösebben zavar, mert átugrom õket, de azért azt lásd be, hogy tényleg van jobb fórumok, ahol talán több embertõl is kimerítõbb választ kapnál a kérdésedre.
Szerintem az egyetlen fontos kérdés az lehet PS3 és TV kapcsán, hogy mely TV-knek kicsi a lag-je a képfeldolgozás miatt. Azonban általában ezt nem szokták dokumentálni.
Az enyémre (bravia) sokan azt mondták, hogy nagy a lagje, de kb szerintem hasraütésre mondhatták ezt, mert én még 2 év alatt nem vettem észre 😊

Gideon Wieth
Akkor beszélgessünk a PS3 microáramköreirõl... Ki mit tud róluk ???

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Mondjuk ennyi erõvel elhajthatnád azokat is akik GT 5-rõl beszélnek vagy Black Ops-ról mondván ott van a játéknak külön topicja menj oda.

Thx!

DanielT
<#eljen><#nevetes1>
igazigaz, már én is unom. ps3-mal kapcsolatos dolgokat szeretnék olvasni. ez esetben melyik topokba menjek?

elmesélem, hogyan vettem lcd tévét a ps3-hoz. elõször is bementem egy boltba, ahol tévéket árulnak. mivel 20 éve játszom és félig megvakultam már, ezért a legolcsóbb, legnagyobb képernyõs, legegyszerûbb modellt vettem meg. ha beszarik, veszek újat.

kicsit kezdünk átmenni TVs topikba, pedig szerintem abból van 10x ennyi, valószínû több szakértõvel

jah, amúgy szeretnék venni egy hangfalat meg egy erõsítõt, amin jól szól a PS3. Mit ajánlanátok? Najó, bocsi

Sziasztok!

Tegnap vettem Ps3-at. 160Gb.
TV vásárlás elött állok,de ezzel várok 1-2 hetet amig a karácsonyi leárazás megkezdõdik.
32 inches LG-t (32LD450) és Samsung-ot ( LE32C530)nézegettem. Boltban nekem a Samsung képe jobban tetszett ( igazából Sky reklám ment rajta szval semmi különös..) Munkatársamnak LG-je van ps 3-hoz és megvan vele elégedve,és ahogy olvasom a fórumokat LG-t többen ajánlják.
Engem az 50 Hz-es dolog érdekelne.. Mennyivel jobb a 100hz-es tv-k képe megéri azt a plusszt rákölteni?

cloud.strife
Rally-ba nem találok egyenlõre ilyet. 😞

bertino

palyaszerkeszto.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LeventeV
ok. kosz, hogy megnezed.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

cloud.strife
Made in Austria....... 😞

cloud.strife
1-2 órát kérek, sajna más dolgom is van...... 😞

LeventeV
es mi a helyzet a rallival?

Jah,én az összes játékomról,szép óvatosan leszedtem.Miért pont oda biggyesztik? <#nemtudom>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

cloud.strife
Tokon volt. De hajszárító + ügyes kéz és nyom nélkül eltûnik.

Csabesz100
Hoppá, ez 2x ment el! :-)

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
A tokon.

az a rohadtnagy matrica a celón van vagy a tokon?

annyiért nem is kellett volna😛
akkor megvárom a 24-et, úgyis még van egy befejezni való játékom.

LeventeV
valaszolj majd erre a kerdesemre: point-to-point ralli (A pontbol kell eljutni B pontba minnel gyorsabban) van a jatekba?

spatz
nov.24 a hivatalos megjelenés napja.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

cloud.strife
Semennyiért, mert el is fogyott.

és mikor lehet megvenni? mi az ára?

Tikal
és hogyan akarod megosztani? airport vagy kábel? system preferences sharing ben megtalálod...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!

Tud nekem valaki abban segíteni, hogy van egy mobil internetem és azt MAC-en szeretném megosztani? Win-en sikerült, a ps3 minden gond nélkül használja, de MAC-en az istennek sem sikerül megoldanom! Ha valaki tudná a megoldást, nagyon megköszönném!
NEXUS6
Csak az a gáz, hogy Nissan Skyline-ból van vagy 30 változat. Így könnyen kijön azért az 1000+. A valóság meg, hogy gyak pár száz kocsiról van szó, de ugye azért az sem rossz!
😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

bertino

bertino
itt kint angliaban 2000 font.

Gideon Wieth
Amúgy milyen árban mozog most egy jobb minõségû 3D-s TV ? :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

LeventeV
nem fontos nalam a full hd, de amugy is a 3 tv kozul ugyanaz az oldal az lg-nek adta a legtobb pontot. egyeduli hibaja az lg-nek a fekete szin, amin lehet segiteni keveset szinkalibralassal, le is van irva mit hogy allits, viszont kiemeltek a vilagosabb szinek kivalosagat. a samsungnal a motion atrifacting gyengesege eleg zavaro lehet. a sonynal meg pont forditott a helyzet mint az lg-nel. jo a fekete szin, de a vilagos mar nem annyira.

Õk még rádobják a postktg-et is. Vidékrõl így szinte mindegy honnan rendelünk, mert sok helyen 13 és ingyen házhoz viszik.
Van itt egy jópofa kis ábra a felbontás/képátló/ideális ülési távolság arányáról:
abra1

egy másik arról, hogy adott felbontás adott képátló mellett milyen ülési távolság mellett kezd fontos lenni:
felbontas-tavolsag

# For 720p (1280×720) resolution, you must sit:
1.8 meter or closer for full benefit
# For 1080p (1920×1080) resolution, you must sit:
1.2 meter or closer for full benefit

nem nagyon akarok beleszólni, de 32 colnál a fullHD szinte semmit sem jelent. Ez szerintem ne legyen döntõ ok. Ha más szempontok miatt is ezt választanád akkor ok, de csak a fullHD ekkora méretben semmit nem jelent. 42-nél mondjuk már inkább számít, de sokak szerint 50 körül kezdõdik igazán a fullHD lényege.

Krisztiam
akkor várom a véleményt 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Multiformatnál láttam a legolcsóbban 11990,-

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Valakinek nincs egy jó tippje GT 5 elrendelésre? Eddig csak 13-ért láttam mindenhol.

Köfi! <#puszi>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

cloud.strife
Nekem holnaptól lesz GT5-öm (elvileg... 😊

cloud.strife
bolthely.hu/digicenter

Csabesz100
Nem kell szoftvert frissíteni rajta, mert alapból tudja, csak a szervíz menüben ki van kapcsolva.

LeventeV
nekem meg nincs miert megcsinalni, mert a pc-t es a ps3-at is rakotom.

FlyHigh
Van pár típus amelyik nem bírja a nagy ugrást a szoftver verziószámban és aztán se kép se hang, szigorúan csak saját felelõsségre. Ott szokott kezdõdni a baj amikor az okosított alap szoftvert frissítik a legújabbra, ez kikerülhetetlen lépés és sajna nem mindegyik típus bírja, ja és ha így megy tönkre a tv akkor természetesen gariba nem javítják. Én megcsináltam a sajátomon, de elõtte 2X is megnéztem, hogy ott van-e a listában is több helyen biztosan.

Thrash \'Till Death

LeventeV
ok, ez valoszinu csak karacsony elott lesz, mert a koleszba nem hozok hdtv-t 😛.

Csabesz100
Akkor az LG-t vedd! Jól jársz vele! Ha megvan, írj priviben és elmondom, hogy tudod megcsinálni, hogy USB-rõl ne csak jpg-t és mp3-at játszon, hanem mkv-t és avi-t is!

LeventeV
erdelyi vagyok, ugyhogy az itteni uzletek lelimitalnak. en is az Lg-re gondoltam, az fullhd, es negativumkent csak a fekete szint emlitettek, de a tobbi szin megjeleniteset nagyon dicserik (altalaban az Lgnel ez a helyzet). a samsungnal eleg gyenge a motion artifacting, mig a sony az ugy mindenben atlag.
a sony es az lg 100ezer, a samsung picivel olcsobb, 95ezer.
az oldalon ahol a tesztet neztem az Lg kapta a legnagyobb pontszamot, es fullhd is. kosz a segitseget. amugy tenyleg 100-110 ezernel nem adnek tobbet egy tv-re.

Csabesz100
Vagy, ha tudsz rászánni egy kicsit többet, akkor nagyon akciósan Samsung 32C5000-et 130e Ft-ért. Ez is rendes, gyári 3 év garival, számlával. Ez már LED, Full HD, brutál jó képpel! Ennyiért sehol nincs!

Lehet jobb, ha írsz privátban és ott megbeszéljük!

Csabesz100
Melyiket mennyiért adják? Amúgy a 32C530-as most akciós az Euronics-okban. Ott nézd meg! Hova való vagy? Ha nem kapsz sehol 32C530-at, én tudok neked adni 110e Ft-ért. Rendes gyári 3 év garanciával!

A 3 közül egyébként az LG, mivel az Full HD-s, a többi meg csak HD Ready. Még olyat érdemes megnézned, hogy LG 32LD465.

1. LG
2. Sony
3. Samsung

De Samsungból ne ezt a típust, hanem akkor inkább a 32C450-et.