89387
PlayStation3
-
LeonSKennedy #79609 mivel két külön topik van így a kettő közül döntenem kellett és ezt választottam.de úgy látom rosszul.
köszönöm a "kultúrált" választ,amivel egyben saját magadat és a jelenlegi fórumozás színvonalát is minősítetted.
ezért nem jártam/járok már ide jó régen.úgy látom semmi nem változott. -
#79608 Én az 5 USB kérdésre hegyezném ki az egész döntést...
Aztán elgondolkoznék, hogy egy PS3 topikban feltegyek -e egy ilyen kérdést.
A legvégén pedig elhúznék venni egy PS3-at, a felesleges rinyálás helyett, elvégre ÖT ÉVE megjelent ez a fos, ne tegyünk már fel olyan kérdéseket ami kb 2008-ban volt utoljára releváns.
Na, má' megint paraszt vagyok :(
-
LeonSKennedy #79607 Sziasztok SG fórumozók !
Konzolvásárláson gondolkodom...
Szeretnék némi - lehetőség szerint elfogulatlan - segítséget kérni,így gondoltam beírok ide,igaz PS3 és X360 között vacilálok,nem igazán tudok dönteni,melyik konzollal járnék jobban.
A problémám az,hogy rengeteg rosszat olvasok a meghibásodások kapcsán,mind Sony,mind PS3 fronton.Úgy tudom a Microsoft még mindgí nem oldotta meg a túlmelegedést a Slim generécióban sem(mintha a JASPER alaplapos gépeket jobban dícsérnék),de ahogy olvasom a PS3 slimek is ugyanúgy halnak meg,FAT gépeket újonnan meg már nem nagyon kapok,kifutottak.
Főként JRPG és horror játékok érdekelnének,az érintett címek (STAR OCEAN,FF XIII,RE5 GOLD,RESONANCE OF FATE,ETERNAL SONATA stb ) mindkét gépre megjelentek,persze az adott gépeken is vannak remeke exkluzívok (ALAN WAKE -X360,MGS4-PS3),amik kicsit megnehezítik a döntést.
Az ár némileg döntő tényező,s ahogy elnézem a PS3-ak még most is közelebb vannak a 65-70-hez,míg az X360 Slimek jóval olcsóbbak (persze a BD olvasó hiánya igencsak fájó pont utóbbinál,bár a 250GB-os vinyó és az optikai kimenet ,vmint az 5 USB port sztem kihasználható).Persze a BD olvasó nem akkora létszükséglet lévén van 2 is a gépemben. :)
Érdemes,s ha valóban érdemes melyik gépbe fektessek be ? Mekkora vinyóval,illetve milyen szériájú gépbe érdemes befeccölni ? Mennyire kell "rettegjek" a gyors elhalálozástól ? (van egy régi GC-m és egy PS2-m amik a mai napig hiba nélkül szuperálnak,pedig már vagy 6-7 évesek,teljesen hackmentesek és hiba nem volt soha velük)
Köszi szépen a válaszokat !
u.i.
PC fejlesztésen is gondolkodtam,de nagyon gyér már a PC-s játékfelhozatal - a Dragon Age:Origins-n kívül sok értelmes RPG-t nem nagyon találok rá,mert a többi RPG nagyobbrészt online - így ezt most eléggé feleslegesnek érzem. -
TechnoIlove #79606 Hello mindenki! Olyan kérdésem lenne hogy: a ps3-om olaszba van regisztrálva mivel ott éltem.
Na most. Szeretnék letölteni fizetös dlc-ket. A probléma h nem engedi master card-rol (deviza kártya) feltölteni a pénzt h kitudjam fizetni.A kérdés h ez lehet kártyafüggö ? A másik h az accountomat szeretném változtatni ám kérné a jelszót amire NEM emlélszem :S . Azt esetleg vhogy meglehet változtatni?
Elöre is köszi-
Hi -
#79605 ezt meg pont tegnap néztem, szerintem lesd meg, hátha megcsinálják normálisan -
#79604 nekem első 60gb-os van, és még mindig semmi baja. igaz 4-5 hónapig volt hogy használva sem volt, dehát nem tudom... én is óvom, de te pont megszívtad. nem mind megy 1 hónap után kukába :) -
Shottogun #79603 Akkor úgy tűnik nem döntöttem jól... nem gondoltam volna Ylod-os lesz, tudtam a problémáról, de azt nem hogy a "Fat sokkal érzékenyebb a problémára" mint az újabb. Ráadásul arra is rájöttem hogy a PS2-őt is csak "jó" módszerekkel tudom játszani xD -
Prof William #79602 Ez igaz viszont a 60 gigás ps3-ak híresk voltak arról hogy nagyon gyorsan tönkrementek. A slimekben a legtöbb hiba már ki van küszöbölve szóval azok (remélem) szép hosszú átlagos élettartalommal rendelkeznek. -
Shottogun #79601 Az a gond hogy napi több mint 3 óra játék volt benne, volt hogy 6-7 is. Mivel használtan vettem, érthető hogy megadta magát, viszont én minimum fél év-1 év idővel számoltam, nem 1 hónappal... Az ember végülis nem azért veszi ezeket a vackokat hogy 1-2 hónap után feladják nem..? -
Prof William #79600 Az enyém (slim) eddig másfél éves és semmi baja. Mondjuk a széltől is óvom + napi 1-2 ritkán 3 órát megy. Sajna nincs sok időm most. -
Shottogun #79599 Idegesítő a 60 GB-os kiadás.... 1 hónap játék után Ylod lol.... Slim-nél mennyi esély van rá? -
Jimanszky #79598 60GB-os PS3 eladó(4 USB bemenet, kártyaolvasó), 2 vezetéknélküli SIXAXIS vezérlő(eredeti Sony), világító konzoltartó, tápkábel, AV kábel, Ethernet-kábel, USB-kábel, magyar leírás, gépen egy Little Big Planet teljes játék.A gépet csak alkalmanként használtam.Ár: fix 35ezer Ft!!!! -
dudeeg #79597 off: lehet valahogy normálisan keresni ebben a fórumban?
Több hónappal ezelőtti hozzászólásom környékén kellene megtaláljak valamit... -
#79596 Sziasztok :-)
Tesómmékkal épp a RE5öt toljuk, viszont én Chrissel tudok vásárolni, ő viszont Sheva-val valamiért nem tud, inaktív a menüpont... A játék coop rouge-on folyik :-) Valaki valami ötlet miért van ez ? :-) -
Prof William #79595 Attól függ. Ha van HDMI kábeled és azzal rá tudod kötni a babfőzeléket a virslikre és letöltöd a legújabb frissítéseket akkor a babfőzelékből egy erős közepest ki lehet hozni.
A milánóit viszont Hideo Kojima csinálta ő meg mint tudjuk nem ad ki rossz cuccokat. Meg az persze fut FullHD-ben is.
Nehéz a választás. -
#79594 Hát szerinted miért írtam?:) Penge Borisz:) -
#79593 valakinek végre leesett hogy csak hülyültem :D -
#79592 Már van PC-re is? -
Papesz #79591 Melyik a jobb kaja? A babfőzelék, vagy a milánói makaróni? -
dudeeg #79590 mintha 8font lenne plusszrol es kb 10 siman -
#79589 3-4 óra alatt végig lehet tolni gyűjtögetéssel, töltsd le pc-re azt nyomd végig, annyi pénzt nem ér. -
#79588 Már meglehet venni?
Mennyibe kerül? -
#79587 Hátsó tapipad,érintős kijelző -
#79586 dettó -
Prof William #79585 Attól függ hogy a FPS-t vagy a labdarúgást szered e jobban. engem pl le nem lehetne ültetni semmilyen focis játék mellé se szóval én killzone 3-at ajánlanám. -
#79584 L2-R2-L3-R3-at hogy oldjak meg? :) -
#79583 Jó helyen kell venni. Mint pl játékot sem 576-ban, meg hasonló lehúzóhelyen. Nomeg leginkább az 50 fontost éri meg megvenni. -
#79582 Red Dead Redemption -
#79581 melyik a jobb játék? fifa 11 vagy killzone 3? -
Ulthane #79580 Sziasztok! Ez azért döfi lesz, erre kíváncsi leszek. PS3 kontroller (is) lesz a PS Vita -
dudeeg #79579 Én már egyszer vettem egy DLC-t (BadCompany2-höz a "VIP-packet, mert használtan vettem a játékot). Könnyen ment, elég kényelmes.
Csak a feltöltőkártya megszerzése macerásabb kicsit, mert persze itthon hivatalos boltban a 20 fontos kártyát kb 30 fontért adják...aztán csodálkoznak, hogy miért feketén/szürkén vásárolnak az emberek. 'nyádért... :)
-
#79578 engem is érdekel a játék, gondoltam rá hogy megveszem, csak még nem vásároltam psnen :) -
zolee555 #79577 Hali!
Engem a Little big planet 1 ill. talán a Maffia2 érdekelne. -
#79576 A just cause 2 és a WET érdekelne. Mennyibe adnád? -
dudeeg #79575 Sziasztok!
A Limbo című játék felkeltette valamelyikőtök érdeklődését? Netán meg is vette már valaki?
Nekem a demó nagyon tetszett. Elég borult.
Üdv,
G. -
bcrics #79574 Elnézést a Spoilerért, azt hittem csak egy sorba fogja rakni., hát nem így lett.
Árakról privátban, mi érdekelne?
-
#79573 árak? -
bcrics #79572 Eladó Pár ps3 Játék.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!JÁTÉKOK:
Front Mission Evolved
Maffia 2 /Díszdoboz
Virtua Fighter 5
Narnia Prince Caspian /SteelBook
KillZone 2
Assasin Creed 2
Guitar Hero 3.
Borderlands (díszdobozos verzió)
Call of duty : modern Warfare 2 - Hardened edition.
Viking: Battle of Asgard
Dark Void
Far Cry 2 - Collectors Edition
Uncharted - Drakes Fortune
Uncharted - Among thieves
Resistance - Fall of men
Resistance 2
Genji - Day of the Blade
formula One championship edition
Little big Planet
MotorStorm - Pacific Rift
Aliens Vs. Predator
Heavenly Sword
Dragon Ball Z - BurstLimit
Fight night round 3
God of War 3
Mortal Kombat Vs. Dc Comics
Need For speed - Pro Street
Just Cause 2 - Limited Edition
Mirrors Edge
inFamous
007 - Blood Stone
Lost Planet 2
Haze
StormRise
Cloudy with a Chance of Meatballs
WET
The Beatles the Rock Band
Avatar the game +Exclusive Content
Mx Vs. Atv Untamed
Resident Evil 5
Condemned 2
Fallout - New Vegas -
Prof William #79571 Ismerősöm 2óra 50 perc alatt ért ennek a 12 ezer forintba kerülő játékeposznak a végére. Szerencsére csak kölcsönbe kapta de akkor is pofátlanság a dolog. -
#79570 "a HP7 második része MOVE támogatással rendelkezik... Ez igaz ?"
Biztos igaz, de nehogy megvedd csak azért,mert 3 óra max a végigjátszás , úgy ,hogy ha szépen nyugisan haladsz !!!! :D