PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor ide is:
"A" jogsi full arany nyereménye:
Ha valakit érdekel, lesz GT5-öm holnap szabad mennyiség. Ha kell, igaz méregdrága, de egy plusz hétvége elõny... 😄 priviben.
www.digimomentsvideography.com
Téma részemrõl lezárva
level 18 playstation gamer.
Papesz
Szerintem az egyetlen fontos kérdés az lehet PS3 és TV kapcsán, hogy mely TV-knek kicsi a lag-je a képfeldolgozás miatt. Azonban általában ezt nem szokták dokumentálni.
Az enyémre (bravia) sokan azt mondták, hogy nagy a lagje, de kb szerintem hasraütésre mondhatták ezt, mert én még 2 év alatt nem vettem észre 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Thx!
elmesélem, hogyan vettem lcd tévét a ps3-hoz. elõször is bementem egy boltba, ahol tévéket árulnak. mivel 20 éve játszom és félig megvakultam már, ezért a legolcsóbb, legnagyobb képernyõs, legegyszerûbb modellt vettem meg. ha beszarik, veszek újat.
jah, amúgy szeretnék venni egy hangfalat meg egy erõsítõt, amin jól szól a PS3. Mit ajánlanátok? Najó, bocsi
Tegnap vettem Ps3-at. 160Gb.
TV vásárlás elött állok,de ezzel várok 1-2 hetet amig a karácsonyi leárazás megkezdõdik.
32 inches LG-t (32LD450) és Samsung-ot ( LE32C530)nézegettem. Boltban nekem a Samsung képe jobban tetszett ( igazából Sky reklám ment rajta szval semmi különös..) Munkatársamnak LG-je van ps 3-hoz és megvan vele elégedve,és ahogy olvasom a fórumokat LG-t többen ajánlják.
Engem az 50 Hz-es dolog érdekelne.. Mennyivel jobb a 100hz-es tv-k képe megéri azt a plusszt rákölteni?
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
akkor megvárom a 24-et, úgyis még van egy befejezni való játékom.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy van egy mobil internetem és azt MAC-en szeretném megosztani? Win-en sikerült, a ps3 minden gond nélkül használja, de MAC-en az istennek sem sikerül megoldanom! Ha valaki tudná a megoldást, nagyon megköszönném!
😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
abra1
egy másik arról, hogy adott felbontás adott képátló mellett milyen ülési távolság mellett kezd fontos lenni:
felbontas-tavolsag
# For 720p (1280×720) resolution, you must sit:
1.8 meter or closer for full benefit
# For 1080p (1920×1080) resolution, you must sit:
1.2 meter or closer for full benefit
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Köfi! <#puszi>#puszi>
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
PS3 ID: Csabesz82
Thrash \'Till Death
a sony es az lg 100ezer, a samsung picivel olcsobb, 95ezer.
az oldalon ahol a tesztet neztem az Lg kapta a legnagyobb pontszamot, es fullhd is. kosz a segitseget. amugy tenyleg 100-110 ezernel nem adnek tobbet egy tv-re.
Lehet jobb, ha írsz privátban és ott megbeszéljük!
A 3 közül egyébként az LG, mivel az Full HD-s, a többi meg csak HD Ready. Még olyat érdemes megnézned, hogy LG 32LD465.
1. LG
2. Sony
3. Samsung
De Samsungból ne ezt a típust, hanem akkor inkább a 32C450-et.