89387
PlayStation3
-
#80090 + Rondább és szaggat. -
#80089 Hát én utoljára PS2-n játszottam mostwantedet PS en- gépen játszottam a többit. :D -
#80088 szerintem egy az egybe Hot Pursuit csak történettel és szarabb irányítással. -
#80087 Mit gondoltok az NFS: The Run-rol? Frostbite 2 es motorral? (Battlefield 3) Én már játszottam a demóval, szerintem elég jó. Jobb mint az eddigiek, még ha snasszabb is mint mondjuk a shift. -
Papesz #80086 Hogyé? -
#80085 esetleg ha kell valakinel tökéletes állapotú driver sf special edition kiskönyvvel mindennel, akkor szóljon, jó lenne belőle megvenni Uc3-at :)
se a dlc se a pass kód nincs felhasználva, még lekaparva sem -
#80084 Na hát, bf3 limited edition, ez is meg van.. már csak PS3 ra kell várni :Ð -
dudeeg #80083 Sziasztok!
Úgy látom ez friss hír (bocs, ha esetleg korábban téma lett volna).
game sharing
Üdv,
G. -
#80082 Negatív- Csalás is lenne, mintha gépen játszanál :D + az célzás rásegítés, hova gondolsz?! Amúgy vannak ilyen kontrollerek egérrel 10-20 ezerért
Amúgy én is akartam egy ilyet, de rájöttem hogy hülyeség, 1 hónap alatt olyan Pró lesz benne az ember mint senki más. -
#80081 sziasztok Eger+bill-el lehet játszani ezeket a játékokat? Cod, Resistance,Killzone, hasonlok. -
#80080 Nem azzal van a gond, jobban szeretem a megfogható árút. :D -
vegytek #80079 az miért gond? otp bankfiók szinte mindenhol van. utalni meg még egyszerűbb.
ha csak a bizalmatlanság az oka, akkor olvasd át a topikját, tele van elégedett vásárlókkal. -
#80078 szintén tőle vettem, megbízható teljesen :) -
#80077 Valahogy az áfa-t ki lehet ám ügyeskedni..... :) -
#80076 Csak az a baj hogy csak átutalással lehet fizetni, vagy befizetéssel. :/ -
bcrics #80075 Igen, támogatom a hozzászólást, megbízható-segítőkész emberke.
Nagyon ajánlott hogy tőle vásárolj. -
#80074 Kiváló az ára is, olcsóbb mint a Font valódi értéke. :D -
vegytek #80073 Én nála vettem. -
#80072 Valaki, aki szokott venni Playstation Store ről bármit is, hol szokta venni a feltöltő kódokat az accountjához? Nekem spec; Brit accountom van. -
Akey #80071 Nem tévedtél nagyot. Custom Firmware-nek szokták nevezni a megbabrált FW-ket. Rövidítve CFW. -
#80070 FW firmware kell hozzá hogy menjen a játék, mert ha nem tudsz frissíteni akkor kb nem is fog futni :D -
KondorKhan #80069 jójó, mindegy, kezdők hibája, nem vagyok otthon a PS3ban, azt hittem, hogy a hack a rövidítése is FW, mert torrent oldalakon mindig azt írják, hogy pl. FW 3.72 kell hozzá, azt hittem, hogyez olyasmi, mint az Xbox360 esetében az XGD3-as védelem, de mindegy... -
polux #80068 FW = firmware ( ez gondoskodik a hardware belső vezérléséről ). Minden PS3-ban van. Nélküle nem működik. -
KondorKhan #80067 Az FW az a törés/hack/flash nem? Fenn tartom a lehetőségét annak, hogy rosszul tudom :D
A lényeg, hogy nekem nem kell, hogy menjenek rajta másolt cuccok, csak eredeti... -
Freedy #80066 Amin nincsen FW??? Annak mi értelme lenne? -
KondorKhan #80065 Valaki Miskolc környékéről nem szeretne eladni egy PS3 slimet, lehetőleg olyat amin nincsen FW? -
#80064 Na valahogy sikerült beállítanom..sokkal jobban megyek így már...
Amúgy szombaton van kiszállítás mert 2011.11.02-án konzolokszervize megigérte hogy kiszállítja az RDR-t és erre az egy héttel ezelőtt megrendelt SBK-t szállította ki RDR meg sehol...:S
Most ilyenkor mivan, mert már nem értem h mit csinálnak...(sztem ők sem) -
#80063 MIKOR kapom már vissza a PS3-amat >_< :DDD -
#80062 MM-ban nem tudjátok mennyibe kerül a sima Uncharted 3? -
#80061 Érezz rá, a GT5 ben is fake amit az mutat. :D(amúgy nem tudom, így tudok segíteni.) -
#80060 SBK X-ben Carrier modban hogy tudom bekapcsolna h mutassa a rendes íveket meg h mikor kell fékezni? (egy zöld vonal amire gondolok, pl: GT5-ben van ilyen) -
#80059 Nálunk 34 990-ért vihető most az Explorer. -
#80058 Tényleg ? Na majd megnézem otthon :) Bár igazából nekem még a ps1-em is megvan és még működik :) -
#80057 Az összes játékhoz ajándék posztert tudunk biztosítani ( amennyit nem szégyelltek elvinni, annyi van mint a nyüh) nagyobb megrendelés esetén, pedig pólók xbox face-k stb. :-)
És megérkezett az explorerem :) Kicsit kisebb a táska mint amire vártam nem tudom hogy a drága sony bácsi a 19 ps3 játékot hogy tuszkolja bele de majd otthon kipróbálom ((szerintem nincs is ennyi ps3 játék még :D )
Egyébként a tartalom meg hát... Rajongóknak valószínűleg kisebb könnycseppek fognak megjelenni a szemük sarkában :-) -
Freedy #80056 PS1 játékokat mindegyik gép viszi. PS2 játékokat viszont csak az első száriák viszik. -
ppista #80055 Nem semmi árak vannak. Adtok valamit ajándékba is a cuccokhoz, mert akkor már elviselhetőbb. -
#80054 Nem feltétlen, sőt ha jól tudom a PS1 csak bizonyos elsőgenerációs gépeken ment talán a 0 v 80 gb-s faton. De hamar kilőtték ezt az opciót :) Csak olyan ps1-es gamek mennek amiket a PSN-ről szedsz le szerintem :) -
#80053 Egyébiránt www.pcu.hu oldalon fent van, tőlük lehetett volna már ma is hozni. (onnan tudom, hogy ott dolgozom, ezért kapom meg már ma. ) :-) -
#80052 Na kevesebb mint 1 óra és a kezembe foghatom az explorer editionomat, sajnos megcsúszott de lényeg hogy jön :-) -
#80051 Mi holnap kapunk pár U3 Exporer-t.
2db szabad maradt.