89387
PlayStation3
  • DanielT
    + Rondább és szaggat.
  • Vadnokedli
    Hát én utoljára PS2-n játszottam mostwantedet PS en- gépen játszottam a többit. :D
  • LeventeV
    szerintem egy az egybe Hot Pursuit csak történettel és szarabb irányítással.
  • Vadnokedli
    Mit gondoltok az NFS: The Run-rol? Frostbite 2 es motorral? (Battlefield 3) Én már játszottam a demóval, szerintem elég jó. Jobb mint az eddigiek, még ha snasszabb is mint mondjuk a shift.
  • Papesz
    Hogyé?
  • Yoda001
    esetleg ha kell valakinel tökéletes állapotú driver sf special edition kiskönyvvel mindennel, akkor szóljon, jó lenne belőle megvenni Uc3-at :)
    se a dlc se a pass kód nincs felhasználva, még lekaparva sem
  • Vadnokedli
    Na hát, bf3 limited edition, ez is meg van.. már csak PS3 ra kell várni :Ð
  • dudeeg
    Sziasztok!

Úgy látom ez friss hír (bocs, ha esetleg korábban téma lett volna).

game sharing

Üdv,
    G.
  • Vadnokedli
    Negatív- Csalás is lenne, mintha gépen játszanál :D + az célzás rásegítés, hova gondolsz?! Amúgy vannak ilyen kontrollerek egérrel 10-20 ezerért

Amúgy én is akartam egy ilyet, de rájöttem hogy hülyeség, 1 hónap alatt olyan Pró lesz benne az ember mint senki más.
  • bpeti72
    sziasztok Eger+bill-el lehet játszani ezeket a játékokat? Cod, Resistance,Killzone, hasonlok.
  • Vadnokedli
    Nem azzal van a gond, jobban szeretem a megfogható árút. :D
  • vegytek
    az miért gond? otp bankfiók szinte mindenhol van. utalni meg még egyszerűbb.
    ha csak a bizalmatlanság az oka, akkor olvasd át a topikját, tele van elégedett vásárlókkal.
  • Yoda001
    szintén tőle vettem, megbízható teljesen :)
  • cloud.strife
    Valahogy az áfa-t ki lehet ám ügyeskedni..... :)
  • Vadnokedli
    Csak az a baj hogy csak átutalással lehet fizetni, vagy befizetéssel. :/
  • bcrics
    Igen, támogatom a hozzászólást, megbízható-segítőkész emberke.
    Nagyon ajánlott hogy tőle vásárolj.
  • Vadnokedli
    Kiváló az ára is, olcsóbb mint a Font valódi értéke. :D
  • vegytek
    Én nála vettem.
  • Vadnokedli
    Valaki, aki szokott venni Playstation Store ről bármit is, hol szokta venni a feltöltő kódokat az accountjához? Nekem spec; Brit accountom van.
  • Akey
    Nem tévedtél nagyot. Custom Firmware-nek szokták nevezni a megbabrált FW-ket. Rövidítve CFW.
  • Vadnokedli
    FW firmware kell hozzá hogy menjen a játék, mert ha nem tudsz frissíteni akkor kb nem is fog futni :D
  • KondorKhan
    jójó, mindegy, kezdők hibája, nem vagyok otthon a PS3ban, azt hittem, hogy a hack a rövidítése is FW, mert torrent oldalakon mindig azt írják, hogy pl. FW 3.72 kell hozzá, azt hittem, hogyez olyasmi, mint az Xbox360 esetében az XGD3-as védelem, de mindegy...
  • polux
    FW = firmware ( ez gondoskodik a hardware belső vezérléséről ). Minden PS3-ban van. Nélküle nem működik.
  • KondorKhan
    Az FW az a törés/hack/flash nem? Fenn tartom a lehetőségét annak, hogy rosszul tudom :D

A lényeg, hogy nekem nem kell, hogy menjenek rajta másolt cuccok, csak eredeti...
  • Freedy
    Amin nincsen FW??? Annak mi értelme lenne?
  • KondorKhan
    Valaki Miskolc környékéről nem szeretne eladni egy PS3 slimet, lehetőleg olyat amin nincsen FW?
  • zsolt515
    Na valahogy sikerült beállítanom..sokkal jobban megyek így már...
    Amúgy szombaton van kiszállítás mert 2011.11.02-án konzolokszervize megigérte hogy kiszállítja az RDR-t és erre az egy héttel ezelőtt megrendelt SBK-t szállította ki RDR meg sehol...:S
    Most ilyenkor mivan, mert már nem értem h mit csinálnak...(sztem ők sem)
  • Vadnokedli
    MIKOR kapom már vissza a PS3-amat >_< :DDD
  • kirol
    MM-ban nem tudjátok mennyibe kerül a sima Uncharted 3?
  • Vadnokedli
    Érezz rá, a GT5 ben is fake amit az mutat. :D(amúgy nem tudom, így tudok segíteni.)
  • zsolt515
    SBK X-ben Carrier modban hogy tudom bekapcsolna h mutassa a rendes íveket meg h mikor kell fékezni? (egy zöld vonal amire gondolok, pl: GT5-ben van ilyen)
  • cloud.strife
    Nálunk 34 990-ért vihető most az Explorer.
  • Gideon Wieth
    Tényleg ? Na majd megnézem otthon :) Bár igazából nekem még a ps1-em is megvan és még működik :)
  • Gideon Wieth
    Az összes játékhoz ajándék posztert tudunk biztosítani ( amennyit nem szégyelltek elvinni, annyi van mint a nyüh) nagyobb megrendelés esetén, pedig pólók xbox face-k stb. :-)

És megérkezett az explorerem :) Kicsit kisebb a táska mint amire vártam nem tudom hogy a drága sony bácsi a 19 ps3 játékot hogy tuszkolja bele de majd otthon kipróbálom ((szerintem nincs is ennyi ps3 játék még :D )

Egyébként a tartalom meg hát... Rajongóknak valószínűleg kisebb könnycseppek fognak megjelenni a szemük sarkában :-)
  • Freedy
    PS1 játékokat mindegyik gép viszi. PS2 játékokat viszont csak az első száriák viszik.
  • ppista
    Nem semmi árak vannak. Adtok valamit ajándékba is a cuccokhoz, mert akkor már elviselhetőbb.
  • Gideon Wieth
    Nem feltétlen, sőt ha jól tudom a PS1 csak bizonyos elsőgenerációs gépeken ment talán a 0 v 80 gb-s faton. De hamar kilőtték ezt az opciót :) Csak olyan ps1-es gamek mennek amiket a PSN-ről szedsz le szerintem :)
  • Gideon Wieth
    Egyébiránt www.pcu.hu oldalon fent van, tőlük lehetett volna már ma is hozni. (onnan tudom, hogy ott dolgozom, ezért kapom meg már ma. ) :-)
  • Gideon Wieth
    Na kevesebb mint 1 óra és a kezembe foghatom az explorer editionomat, sajnos megcsúszott de lényeg hogy jön :-)
  • cloud.strife
    Mi holnap kapunk pár U3 Exporer-t.

2db szabad maradt.