89387
PlayStation3
-
#81691 uc3hoz meg van kódom, ha valakit érdekel (ezresért) -
#81690 kz2 még nem volt kódos -
#81689 nem jócskán,hanem kurvára ár alatt van.Akinek nincs konzolja,és tervezi a vételét és nem csap le erre az szellemi fogyatékos.
Jómagam felnyomtam fb-re jópár ismerősömnek akiket érdekelhet. -
Skyline #81688 Bf3-nál, UC3-nál (és talán KZ2-nél, erről nem tudom kódos volt-e).
De még így is jócskán ár alatt megy,de ez nem az én ügyem. -
masoma #81687 azért vedd figyelembe, hogy pár játéknál a multi kilőve mert valószínű, hogy fel lett használva -
Skyline #81686 Nekem 8 én csak közvetítek, viszi aki viszi.:) -
Neoncsoves #81685 rendben, még megfontolom, bár egyelőre még kérdéses lesz-e nekem ps3 -
Skyline #81684 gari nincs,megbízhatóságom a prohardveren megtalálható. Ha jól tudom kb 2 éves a gép, anyagi gondok miatt eladó akár alkuval. -
Neoncsoves #81683 ennyi játékkal meg ilyen tartozékokkal ez ajándék! mikori gyártású a PS3? garancia van esetleg? -
Skyline #81682 Kihasználatlanság miatt eladó Playstation 3 Slim 250 GB konzol, minden tartozékával (kábelek, Dual Shock 3 gamepad) dobozában, szép állapotban.
+ játékok:
- Uncharted 1
- Uncharted 2
- Uncharted 3
- Gran Turismo 5 Prologue
- Gran Turismo 5
- Killzone 2
- Battlefield 3
- Dead Nation (gépen)
- inFamous (gépen)
+Kiegészítő:
- HDMI kábel
- FragFx EGÉR (FPS és TPS játékokhoz kiváló)
- Playstation Eye Camera
iá.:65000 Ft
(Nem az enyém én csak közvetítek, a gép tökéletesen működik, az ár minimálisan alkuképes, átvétel Budapesten vagy Gödön.) -
#81681 Hát sírok rajtatok. A paranoiás kommenten meghaltam. Aztán jött a falhozvágós, betöltős dolog. Úristenmáár :D -
#81680 Hozzá vágtam a falhoz a PS3 am, és 5 ször gyorsabban tölt már be mindent. -
lowdog #81679 igen, ezt tanacsoljak a fejlesztoi forumban -
#81678 -
Fidolorous #81677 kösz a tippet, majd otthon kipróbálom. -
#81676 ismerősöm mióta leejtette kb 2 méterről a ps3át azt mondja azóta mintha gyorsabb lenne. -
#81675 Ha ennyeri aparázol akkor bevonzod a bajokat.Tudod...a vonzás törvénye:) -
Fidolorous #81674 én amondó vagyok hogy amíg a 2006os első szériás pal gépem műkszik, addig te nem parázz a slim géppel. nálam egyedül a böngésző fagyogat, google-n nem is lehet keresni mert kiírja hogy "nincs elég memória" de ezt leszámítva nagyon-nagyon pöpec, jó vétel volt :) -
#81673 HDTV jobb mint a monitor. Legalábbis az én esetemben. A HDTV-m újabb mint a monitor és ez látszik. Amúgy ezt nem lehet általánosítani. Mert nyilván egy 2012es csúcs monitoron jobb a kép mint egy első kiadású HD Ready tv-n :P -
#81672 Tudom :D -
Fidolorous #81671 Paranoia enyhe jeleit lehet észrevenni, e kommenten. -
#81670 Na srácok kéne még egy kis help.... Ghostreconoztam neten... és épp beléptem volna és megfagyott az egész játék... ezt eddig soha nem csinálta, csak a bf3 nál fagyott kipróbáltam utána ezt és semmi fagyás nem volt szinte egész nap játszottunk... mostanában szarakodik a net mindig szét kapcsol... lehetett amiatt mert hirtelen megszakadt a kapcsolat és ezért fagyott meg? vagy vihetem szervízbe? :D -
#81669 Minek a javára? -
#81668 Én most rákényszerültem, hogy egy Samsung T220-as monitoron játszak. Látható a különbség az LCD TV és a monitor között is. Kicsit szokni kellett. -
#81667 Igazat adok a 2 alattam írónak.
Rákötni-rá lehet a tv-re Scart csatival(1500Ft kb és ez már eredeti).A nagy szempont az olvashatósággal van sajnos.Nekem egy nagyképernyős katódos tv-m van és bezony sokszor van gondom az olvashatósággal és 4:3 a képarány azaz ezek esetében széthúzza a képet.Ha 16/9-re állítom akkor meg egy ekkora bazinagy tv-n nagyon pici a kép.
Ha nem vagy grafbuzi és csak játszani szeretnél akkor ajánlom neked a dolgot.XBOX esetében is ugyan ez van.Az meg h játszol egy szép nagy tv-n vagy egy 22colos moncsin és melyik jön be neked az a te dolgod.Nekem a monitor szimpibb bár tv-n játszok.Mellesleg ezek a már igénylik egy lcd,plazma kombót de anélkül sem fogsz belehalni.
Ilyenekben keresi az ember inkább a hibáját:nem tudod leolvasni az ellenfél nevét multiba, meg hasonlók. -
#81666 rá tudnád, de bizonyos játékokban a felirat igencsak közelítené az olvashatatlant :) -
#81665 Attól függ milyen tv, de sztm rá lehet de felejtsd el. Össze hasonlíthatatlanul szarabb egy sima tv-n mint egy még alap LCD vagy Plazmán. -
#81664 Ha vennék PS 3 gépet (Sony PlayStation 3 Super Slim 500 Gb) akkor hagyományos TV-re egyáltalán rá tudnám kötni vagy felejtős? Köszi! -
#81663 Próbáld sima wiindows media player 10.-el.Én azzal szoktam csinálni. -
#81662 Elméletileg semmi baja sem kéne, hogy legyen attól,de ezeknél a mai tervezett elavulásos vackoknál sosem lehet tudni.
Amire még figyelj az a szellőzés.Legyen nyitottabb helyen,vagy ott ahol tud szellőzni. -
#81661 Mármint a mediaszerver előző verzióját? -
#81660 Én azt szoktam csinálni, hogy miután befejezem a játszást, nem kapcsolom ki egyből a gépet, hanem hagyom még 10 percet, hadd hüljön kicsit a gép. -
#81659 Amúgy köszönöm:) -
#81658 Azt szoktuk csinálni, hogy amikor befejezzük a játékot ugye kikapcsoljuk a gépet.. elkezd villogni oké piros és utána kihúzzuk a konnektorból ezt nem kéne? a lemezt benne szoktuk hagyni -
#81657 Barátom.Nem nagyon kéne ám kihúzogatni a feszültség alól.A BF3 pedig alapból fagyogat,nem a géped hibája.Az, hogy megy az még nem gáz.Ne hagyd neki h félig és ferdén nyomja a be a lemezt,ekkor jön az h elkezdi egyhelyben forgatva behúzni a lemezt,vagyis húzná de nem megy.Lemezt ne hagyjon benne játék után,főleg akkor ne ha az autó folyamatos olvasás be van kapcsolva.Settings-ben kapcsold ki.A lemezt vegye ki,ne hagyja félig kicsúsztatva benne mert a lemez nyitva hagyja a reteszt előtte és beszáll a por.Cigizni ne engedd a környékén mert a füst és a nikotin megtelepszik az olvasófejen.
Én ezeket tudnám tanácsolni. -
#81656 A bf3 nál fagyogatott :D de másik játéknál nem csinálja :D -
#81655 az, hogy sokat tolja, szerintem nem gáz :)
pusztulási jelek: pl fagyogat a gép -
#81654 Sziasztok, kérlek segítsen valaki aki ért valamennyire a ps3 hoz? nagyon félek hogy elromlik mielőtt jönne az ac3 ráadásul itt van egyik rokonom okt végéig aki minden nap tolja a játékot rajta... ma meg elkezdte leállítani a gépet még pisogott erre kihúzza mielőtt piros lesz úgy felcseszte az agyamat..... mik azok a jelek amitől félnem kéne? vagy ne aggódjak ennyire nem megy olyan könnyen tönkre a gép? slimem van 120 gigás.... -
lowdog #81653 probald meg az elozo verziot -
#81652 Heavy Rain-t mindenképp!