89387
PlayStation3
  • arty
    uc3hoz meg van kódom, ha valakit érdekel (ezresért)
  • arty
    kz2 még nem volt kódos
  • The Protector
    nem jócskán,hanem kurvára ár alatt van.Akinek nincs konzolja,és tervezi a vételét és nem csap le erre az szellemi fogyatékos.
    Jómagam felnyomtam fb-re jópár ismerősömnek akiket érdekelhet.
  • Skyline
    Bf3-nál, UC3-nál (és talán KZ2-nél, erről nem tudom kódos volt-e).
    De még így is jócskán ár alatt megy,de ez nem az én ügyem.
  • masoma
    azért vedd figyelembe, hogy pár játéknál a multi kilőve mert valószínű, hogy fel lett használva
  • Skyline
    Nekem 8 én csak közvetítek, viszi aki viszi.:)
  • Neoncsoves
    rendben, még megfontolom, bár egyelőre még kérdéses lesz-e nekem ps3
  • Skyline
    gari nincs,megbízhatóságom a prohardveren megtalálható. Ha jól tudom kb 2 éves a gép, anyagi gondok miatt eladó akár alkuval.
  • Neoncsoves
    ennyi játékkal meg ilyen tartozékokkal ez ajándék! mikori gyártású a PS3? garancia van esetleg?
  • Skyline
    Kihasználatlanság miatt eladó Playstation 3 Slim 250 GB konzol, minden tartozékával (kábelek, Dual Shock 3 gamepad) dobozában, szép állapotban.
    + játékok:
    - Uncharted 1
    - Uncharted 2
    - Uncharted 3
    - Gran Turismo 5 Prologue
    - Gran Turismo 5
    - Killzone 2
    - Battlefield 3
    - Dead Nation (gépen)
    - inFamous (gépen)

+Kiegészítő:
    - HDMI kábel
    - FragFx EGÉR (FPS és TPS játékokhoz kiváló)
    - Playstation Eye Camera

iá.:65000 Ft

(Nem az enyém én csak közvetítek, a gép tökéletesen működik, az ár minimálisan alkuképes, átvétel Budapesten vagy Gödön.)
  • ViniSoundz
    Hát sírok rajtatok. A paranoiás kommenten meghaltam. Aztán jött a falhozvágós, betöltős dolog. Úristenmáár :D
  • Vadnokedli
    Hozzá vágtam a falhoz a PS3 am, és 5 ször gyorsabban tölt már be mindent.
  • lowdog
    igen, ezt tanacsoljak a fejlesztoi forumban
  • Vadnokedli
  • Fidolorous
    kösz a tippet, majd otthon kipróbálom.
  • Vadnokedli
    ismerősöm mióta leejtette kb 2 méterről a ps3át azt mondja azóta mintha gyorsabb lenne.
  • The Protector
    Ha ennyeri aparázol akkor bevonzod a bajokat.Tudod...a vonzás törvénye:)
  • Fidolorous
    én amondó vagyok hogy amíg a 2006os első szériás pal gépem műkszik, addig te nem parázz a slim géppel. nálam egyedül a böngésző fagyogat, google-n nem is lehet keresni mert kiírja hogy "nincs elég memória" de ezt leszámítva nagyon-nagyon pöpec, jó vétel volt :)
  • LeventeV
    HDTV jobb mint a monitor. Legalábbis az én esetemben. A HDTV-m újabb mint a monitor és ez látszik. Amúgy ezt nem lehet általánosítani. Mert nyilván egy 2012es csúcs monitoron jobb a kép mint egy első kiadású HD Ready tv-n :P
  • Ozzyehh
    Tudom :D
  • Fidolorous
    Paranoia enyhe jeleit lehet észrevenni, e kommenten.
  • Ozzyehh
    Na srácok kéne még egy kis help.... Ghostreconoztam neten... és épp beléptem volna és megfagyott az egész játék... ezt eddig soha nem csinálta, csak a bf3 nál fagyott kipróbáltam utána ezt és semmi fagyás nem volt szinte egész nap játszottunk... mostanában szarakodik a net mindig szét kapcsol... lehetett amiatt mert hirtelen megszakadt a kapcsolat és ezért fagyott meg? vagy vihetem szervízbe? :D
  • The Protector
    Minek a javára?
  • LeventeV
    Én most rákényszerültem, hogy egy Samsung T220-as monitoron játszak. Látható a különbség az LCD TV és a monitor között is. Kicsit szokni kellett.
  • The Protector
    Igazat adok a 2 alattam írónak.
    Rákötni-rá lehet a tv-re Scart csatival(1500Ft kb és ez már eredeti).A nagy szempont az olvashatósággal van sajnos.Nekem egy nagyképernyős katódos tv-m van és bezony sokszor van gondom az olvashatósággal és 4:3 a képarány azaz ezek esetében széthúzza a képet.Ha 16/9-re állítom akkor meg egy ekkora bazinagy tv-n nagyon pici a kép.
    Ha nem vagy grafbuzi és csak játszani szeretnél akkor ajánlom neked a dolgot.XBOX esetében is ugyan ez van.Az meg h játszol egy szép nagy tv-n vagy egy 22colos moncsin és melyik jön be neked az a te dolgod.Nekem a monitor szimpibb bár tv-n játszok.Mellesleg ezek a már igénylik egy lcd,plazma kombót de anélkül sem fogsz belehalni.

Ilyenekben keresi az ember inkább a hibáját:nem tudod leolvasni az ellenfél nevét multiba, meg hasonlók.
  • arty
    rá tudnád, de bizonyos játékokban a felirat igencsak közelítené az olvashatatlant :)
  • bpeti72
    Attól függ milyen tv, de sztm rá lehet de felejtsd el. Össze hasonlíthatatlanul szarabb egy sima tv-n mint egy még alap LCD vagy Plazmán.
  • Empty
    Ha vennék PS 3 gépet (Sony PlayStation 3 Super Slim 500 Gb) akkor hagyományos TV-re egyáltalán rá tudnám kötni vagy felejtős? Köszi!
  • The Protector
    Próbáld sima wiindows media player 10.-el.Én azzal szoktam csinálni.
  • The Protector
    Elméletileg semmi baja sem kéne, hogy legyen attól,de ezeknél a mai tervezett elavulásos vackoknál sosem lehet tudni.
    Amire még figyelj az a szellőzés.Legyen nyitottabb helyen,vagy ott ahol tud szellőzni.
    Mármint a mediaszerver előző verzióját?
  • LeventeV
    Én azt szoktam csinálni, hogy miután befejezem a játszást, nem kapcsolom ki egyből a gépet, hanem hagyom még 10 percet, hadd hüljön kicsit a gép.
  • Ozzyehh
    Amúgy köszönöm:)
  • Ozzyehh
    Azt szoktuk csinálni, hogy amikor befejezzük a játékot ugye kikapcsoljuk a gépet.. elkezd villogni oké piros és utána kihúzzuk a konnektorból ezt nem kéne? a lemezt benne szoktuk hagyni
  • The Protector
    Barátom.Nem nagyon kéne ám kihúzogatni a feszültség alól.A BF3 pedig alapból fagyogat,nem a géped hibája.Az, hogy megy az még nem gáz.Ne hagyd neki h félig és ferdén nyomja a be a lemezt,ekkor jön az h elkezdi egyhelyben forgatva behúzni a lemezt,vagyis húzná de nem megy.Lemezt ne hagyjon benne játék után,főleg akkor ne ha az autó folyamatos olvasás be van kapcsolva.Settings-ben kapcsold ki.A lemezt vegye ki,ne hagyja félig kicsúsztatva benne mert a lemez nyitva hagyja a reteszt előtte és beszáll a por.Cigizni ne engedd a környékén mert a füst és a nikotin megtelepszik az olvasófejen.
    Én ezeket tudnám tanácsolni.
  • Ozzyehh
    A bf3 nál fagyogatott :D de másik játéknál nem csinálja :D
  • arty
    az, hogy sokat tolja, szerintem nem gáz :)

pusztulási jelek: pl fagyogat a gép
  • Ozzyehh
    Sziasztok, kérlek segítsen valaki aki ért valamennyire a ps3 hoz? nagyon félek hogy elromlik mielőtt jönne az ac3 ráadásul itt van egyik rokonom okt végéig aki minden nap tolja a játékot rajta... ma meg elkezdte leállítani a gépet még pisogott erre kihúzza mielőtt piros lesz úgy felcseszte az agyamat..... mik azok a jelek amitől félnem kéne? vagy ne aggódjak ennyire nem megy olyan könnyen tönkre a gép? slimem van 120 gigás....
  • lowdog
    probald meg az elozo verziot
    Heavy Rain-t mindenképp!