PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
És az 576 meg a cd galaxis mint a 2 nagykutya(akik mindig mindent egy áron adnak), esetleg a többi "tisztes bolt" nem mártják be õket minden létezõ hatóságnál?Biztos kiürítik a raktárat meg a számlák is hamisak, az ellenõröket is lefizetik...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Azért mert nem tudsz versenyezni az áraikkal, felesleges õket fújolnod. Ez inkább szánalmas benyomást kelt, nem pedig a becsületes eladóét.

Papesz

cloud.strife
Ráadásul minimum 5%-al kisebbek kint az áfatartalmak.

www.digimomentsvideography.com

asysoft
Azért ha valami a hivatalos árnál Magyarországon olcsóbb (ráadásul ennyivel, 250EUR->~68e HUF), akkor az aligha adódik abból, hogy a többiekkel ellentétben "normális" árrést alkalmaz😊

/*WTF?!*/

cloud.strife
Az. Ne haragudj, nem akarok személyeskedni, de akkora segghülye vagy a témában hogy az már fáj. Vagy csak gyerek vagy még??? 😊

Lenti linken meg azt írja: Ezen terméknél a bankkártyás fizetés nem lehetséges.
Ahha. Nehogy nyoma legyen....

shaddam
Fújj te felbújtó feketézõ!Nem szégyelled magad hogy nem támogatod a politikusok fizetésést?
<#csodalk>
Azt várom hogy valaki megmagyarázza ha valami az 576-ban 14-15 rugó akkor ha 12-ért veszem az már feketézés?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Prince of Máté
cloud.strife
Szerinted? Nemáfás, nemadós.

Amúgy meg aug 31-ig a mondott árakból lejön 10% most nálunk is.

shaddam
Akkor a platinumban lopott van?Inkább az eladó nem húzza le az embert...

#79752 😉

zzeN
Platinumban a 160gb-s 59k.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MikX
Akkor itthon sokat nem változott, én cirka egy éve cseréltem le a gépem, akkor 79 volt a 320-as.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

cloud.strife
Egyébként mától hivatalosan, áfa-san, adósan:
160 GB 67 990 Ft
320 GB játék nélkül 74 990 Ft
320 GB játékkal (Move, stb) 84 990 Ft

cloud.strife
Bármelyiket, mert az ilyesmi cégek pár száz milliárdos forgalom utáni adó- és áfa befizetésébõl lesz nektek gázártámogatásra, meg svájcifrank segítségre, egészségügyre meg úgy minden másra pénze az állambácsinak.
Isten bizony drukkolok az államcsõdnek, aztán majd lehet pislogni. Sztem pont annak lenne a legnagyobb szája aki...... ááá hagyjuk.

asysoft
Konzol boltok között melyik számít megbízhatónak (értsd: hivatalos Sony/MS garanciát adnak, nem valami sajátot), de ugyanakkor nem is szállnak el az árakkal? Egy ideje gondolkozom egy konzol beszerzésén (leginkább PS3), amely most az árcsökkenés hatására újra felmerült.
OFF: Comic Sans, most komolyan?<#idiota>

/*WTF?!*/

Új a PS3ad, vagy használtan vetted?

Amúgy a videón épp bejelentkezni akar valaki. Te meg úgy emlékszem a regisztrációnál akadtál el.
Ha egyszer leírnád halál pontosan, lépésrõl lépésre, menü pontról menü pontra, hogy mit csinálsz talán tudnánk segíteni.

Amúgy mi az ip email cím? (ne válaszolj...)

G.

Nekem az lenne a próblémám,hogy a sign up-nál az ip email cim után ,és a jelszó után ezt irja ki INCORRECT!!!
Mint ebben a videóban:
http://www.youtube.com/watch?v=4ALfKb_ygmE

A 160GB-s mer' hát az egy ezressel olcsóbb! Magyar ember a sz*t is megveszi ha egy kicsit olcsóbb.
Törölt felhasználó
Paltinumshopot néztem még csak, de elég érdekes a dolog :

160 Gb - 58.900
320 Gb - 59.900

Vajon melyik éri meg jobban <#mf1><#banplz>
Ebay😊

kiválóan megfogalmaztad 😊

Amúgy én sem gondolom, hogy PS3-on lenne olyasmi, hogy beállítási hiba miatt akadozik valami. Ez nem PC, ahol mindig b*szakodni kellett, hogy mekkora felbontást bír el a grafkártya, hányszoros antialising és mittomén' milyen shade effektek mellett...szerencsére.

Amerikában.

Európában euróval fizetnek, az meg 270 forint.

Papesz

DanielT
Jó lesz az 68 ezernek is és akkor még csak a Euró árat váltottam direktben.

A szürkeimport ár lehet ez alatt persze valamivel
TDC Geronimo
Jövõ héten

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem tudjátok vajon Space Marine demó majd lesz vajon a Storen valamikor?
TDC Geronimo
Nálunk az lesz 60

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mai sony Sajtótájékoztatón hivatalosan bejelentették hogy a ps3 160gb slim ára, mostani árfolyamon számítva kb.:

46.563ft.

ez azért durva.

MikX
Beállitási hiba? Konkrétan a fényerõ, vagy a hangerõ beállitásra gondolsz? 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ott eleve megáll kép hogy átérezhesd az ütés erejét. Nem akadás.
amikor a szerencsétlen áldozatot épp derékbe törik és te csontvázként láthatod õket.. na ezt fogalmazza meg valaki jobban

Szeretem a cicákat

beakad a játék? nem adja ki a lemezt, vagymi? mi az, hogy bekad? És mi az az "xrayknél"?

vortel
Mert sony... 😄D

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Sziasztok ! Nem rég óta vagyok PS3 tulaj 1 játékom van összvissz és az a Mortak Kombat 9. És lenne egy olyan kérdésem, hogy miért akad be a játék néha xrayknél még pár effektnél ? Valami beállítási hiba ?
zaki
Értem, köszi.

Egyes játékok esetében van erre lehetõség de ezzel csak azt éred el hogy kevesebbet használja a lemezt. Magához játékhoz továbbra is kelleni fog a lemez. De ahogy eddig láttam nem túl sok játék ajánlja fel ezt a lehetõséget.
DanielT
Nem.

Ha a fejlesztõk úgy akarták, akkor felrak valamennyit a játék, de nem tudsz beleszólni az esetek 98.5%-ban.
zaki
üdv

sry, kezdõ ps3-as vagyok (xbox360-om már lassan 3 éve van). szóval lehet-e installálni játékokat a hdd-re, ahogy pl xbox360-on is lehet?

Nem akarok belepofázni, de minek egy ilyen házimozi amikor ott van a PS3 DVD/BD lejátszónak? Én is ilyesmin gondolkodom, de inkább egy külön AV erõsítõ + 5+1 hangrendszer kombóban.
sure
De például a linkelt terméknél, alul a "hasonló termékek"-re kattintva, elsõként dob be egy Samsungot, ami "hasonló", van rajta optikai digitális bemenet (tehát tudnád 5.1-ben hajtani a PS3-mal), és még olcsóbb is ötezerrel.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Amire mindenképpen figyelj oda, hogy legyen rajta HDMI vagy optikai digitális ("Toslink") BEmenet, mert a PS3-ason az analóg hangkimenet csak sztereó (2.0, ha úgy tetszik). Amit linkeltél, azon - a leírás alapján - csak analóg BEmenet van, tehát nem tudnád 5.1-ben hallgatni a PS3-at vele.

Isten nem bottal, hanem VMware.

zsolt515
Hasonlóra gondoltam mint ez: http://www.edigital.hu/Hazimozi_rendszer/LG_HT503PH_hazimozi_rendszer_-p36486.html

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Azt írod 200k fölött van a jó minõségû 5.1-es. Esetleg van valami, amit konkrétan ismesz?
Nem akarok egyelõre belevágni az upgrade-be, mert a mostani sztereómmal viszonylag elégedett vagyok (hasonló összegett áldoztam rá annó), de azért tapogatózok, hogy hátha egyszer...

Köszi,
G.

Yoda001
régi fat ps3 tartót van tippetek hogy hol lehetne kapni, vagy egyáltalán? már csak slimhez találok... még az a régi, kéken világítós lenne jó, na olyat meg pláne nem találtam, nemhogy simát...

http://9gag.com/gag/5135249

LeventeV
tegnap este leszedtem a Splinter Cell Chaos Theory-t. megpróbáltam telepíteni, de 94 százaléknál megállt, kétszer is. ma letöröltem az egészet, letöltöttem újra de telepítés közben megállt ugyancsak 94 százalékon. HDD-on van hely bõven, szóval fogalmam sincs mi lehet a baja. esetleg valami tipp?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DanielT
Fantasztikus ajánlat egy olyan valakinek, akinek a leghalványabb gõze nincs a témáról 😄 Biztos belevág egy ilyen rendszer kiépítésébe! 😄DD
vortel
Ne vegyél szerm 5.1et! Azért, mert 5.1-bõl ami jó minõségû, az 200k fölött van jóval. Viszont a következõ összeállításból megvan a holmi a felébõl:

vegyél egy 5.1 audio dekódert:

http://www.dr-lex.be/hardware/hdar_review.html (20 000 Ft)

vegyél hozzá két régebbi 10-15 éves technics vagy JVS erõsítõt (2x 10 000 Ft), hozzájuk 100-120 W körüli hangfalpárt, ezzel megvan a két front és a két surround hangfalad (kb 30-40 000 Ft). vegyél egy 100 W aktív hangfalat (15-20 000 Ft) és egy 100 w aktív mélyládát( kb 30 000 Ft) Összességében a holmit 120 000 - 130 000 Ft-ból kihozod, és nagyon szépen szól akár zenehallgatásnál akár filmnézésnél, akár a játékoknál. Az aktív hangfalból és az aktív mélyládából érdemes újat venni, a többit beszerezheted használtan is.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

MikX
Vegyél olyat, amin van HDMI, ha ennél konkrétabbat nem irsz, akkor döntsd el te. Vagy lehet a hangot optikain is kivinni, vagy akár rca-n is...

zsolt515
Olyan nagyon drágát nem szeretnék...eddig akikkel beszéltem errrõl azt mondták h 5.1 lenne a legjobb és ha lehet akk samsung...azt meg nem tudom h az 5.1 milyen árban mozog...

DanielT
Minél drágábbat.

Ha esetleg konkretizálod a kérdést, illetve az igényeidet, akkor értelmesebb válaszra is számíthatsz.
zsolt515
Üdv!
Ha a ps-hez házimozit szeretnék venni akkor milyet kell vennem? Légyszi segítsetek mert nem vagyok jártas az ilyen házimozis témákban...