PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Papesz
/*WTF?!*/
Lenti linken meg azt írja: Ezen terméknél a bankkártyás fizetés nem lehetséges.
Ahha. Nehogy nyoma legyen....
www.digimomentsvideography.com
<#csodalk>#csodalk>
Azt várom hogy valaki megmagyarázza ha valami az 576-ban 14-15 rugó akkor ha 12-ért veszem az már feketézés?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Amúgy meg aug 31-ig a mondott árakból lejön 10% most nálunk is.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
160 GB 67 990 Ft
320 GB játék nélkül 74 990 Ft
320 GB játékkal (Move, stb) 84 990 Ft
Isten bizony drukkolok az államcsõdnek, aztán majd lehet pislogni. Sztem pont annak lenne a legnagyobb szája aki...... ááá hagyjuk.
OFF: Comic Sans, most komolyan?<#idiota>#idiota>
/*WTF?!*/
Amúgy a videón épp bejelentkezni akar valaki. Te meg úgy emlékszem a regisztrációnál akadtál el.
Ha egyszer leírnád halál pontosan, lépésrõl lépésre, menü pontról menü pontra, hogy mit csinálsz talán tudnánk segíteni.
Amúgy mi az ip email cím? (ne válaszolj...)
G.
Mint ebben a videóban:
http://www.youtube.com/watch?v=4ALfKb_ygmE
160 Gb - 58.900
320 Gb - 59.900
Vajon melyik éri meg jobban <#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
Amúgy én sem gondolom, hogy PS3-on lenne olyasmi, hogy beállítási hiba miatt akadozik valami. Ez nem PC, ahol mindig b*szakodni kellett, hogy mekkora felbontást bír el a grafkártya, hányszoros antialising és mittomén' milyen shade effektek mellett...szerencsére.
Európában euróval fizetnek, az meg 270 forint.
Papesz
A szürkeimport ár lehet ez alatt persze valamivel
46.563ft.
ez azért durva.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Szeretem a cicákat
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Ha a fejlesztõk úgy akarták, akkor felrak valamennyit a játék, de nem tudsz beleszólni az esetek 98.5%-ban.
sry, kezdõ ps3-as vagyok (xbox360-om már lassan 3 éve van). szóval lehet-e installálni játékokat a hdd-re, ahogy pl xbox360-on is lehet?
Isten nem bottal, hanem VMware.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Nem akarok egyelõre belevágni az upgrade-be, mert a mostani sztereómmal viszonylag elégedett vagyok (hasonló összegett áldoztam rá annó), de azért tapogatózok, hogy hátha egyszer...
Köszi,
G.
http://9gag.com/gag/5135249
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
vegyél egy 5.1 audio dekódert:
http://www.dr-lex.be/hardware/hdar_review.html (20 000 Ft)
vegyél hozzá két régebbi 10-15 éves technics vagy JVS erõsítõt (2x 10 000 Ft), hozzájuk 100-120 W körüli hangfalpárt, ezzel megvan a két front és a két surround hangfalad (kb 30-40 000 Ft). vegyél egy 100 W aktív hangfalat (15-20 000 Ft) és egy 100 w aktív mélyládát( kb 30 000 Ft) Összességében a holmit 120 000 - 130 000 Ft-ból kihozod, és nagyon szépen szól akár zenehallgatásnál akár filmnézésnél, akár a játékoknál. Az aktív hangfalból és az aktív mélyládából érdemes újat venni, a többit beszerezheted használtan is.
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Ha esetleg konkretizálod a kérdést, illetve az igényeidet, akkor értelmesebb válaszra is számíthatsz.