89387
PlayStation3
-
TomStorm #88707 De persze mind a 6-ot:)egy elég lesz.Most már vissza fogom magam Last.gen-re vásárlással csak gondoltam 1-1 klasszikust még behúzok.
Majd el kell jönnie a generáció váltásnak.Olyan karácsony környékére tervezem vagy kicsit elöbb de sok játék van még vissza. -
#88706 Hát ha az 1-2 nem tetszett a bigger/better 3. se fog attól tartok... -
#88705 Emulátoron ? :D Én is próbáltam anno, de az egy gyötrelem, tök mindegy melyik játékot játszod rajta. 1-2 amúgy is egy-egy fokkal rosszabb, mint a 3. -
#88704 annyi hájpot kap a gow3, hogy egyszer eskü veszek egy példányt!
pedig ps2 emun anno az 1-2 _NAGYON_ nem akart bejönni :/ -
#88703 Az Ascension, a 3. résznek csak árnyéka, szóval Arty-nak +1.
PoP ügyben a Warrior Within a legütősebb... darkos, kellően jó kihívást nyújt és a zenék atomjók benne.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.07. 09:39:48 -
#88702 -
#88701 :DDD Hát ja kb. Nem tudok olyan bossfightot mondani benne, amitől nem ráz ki a hideg. Komolyan mondom. Minden tökéletes mindig benne. A zene, a hangulat, a képi világ, a szinkron (Hádész hangtorzítása, te úristen)... szóval minden! Nem tudok egy kedvenc részt kiemelni, úgy kollektíve az egész a kedvencem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.06. 22:15:43 -
#88700 "Ninja Gaiden ázsiaiaknak készült. :) Tuti van olyan gyerek odaát, aki kitolta már a legnehezebb fokozaton, és megszerezte az összes acsit."
Csak előttem el ne szólja magát szegény. :D
"TomStorm: God of War 3-at vedd mindenképp, ha GoW, a többi jöhet szépen utána, de a 3 szerintem az értelmező kéziszótárban is az EPIC szó alatt keresendő :)"
Nem.
A God of War 3 az Epic szó után van, az uEpic bejegyzés alatt. Mert amikor az Epic szót kitalálták, még nem láétezett a God of War és ezért kéntelen voltak kitalálni egy magasabb fokozatot.
(uEpic , értsd úgy hogy az Epic Epic-je) :D -
#88699 Ninja Gaiden ázsiaiaknak készült. :) Tuti van olyan gyerek odaát, aki kitolta már a legnehezebb fokozaton, és megszerezte az összes acsit.
TomStorm: God of War 3-at vedd mindenképp, ha GoW, a többi jöhet szépen utána, de a 3 szerintem az értelmező kéziszótárban is az EPIC szó alatt keresendő :) -
#88698 Nekem asszem olyat adoot csak simán, hogy easy....talán de ilyen hipereasy meg dogeasy , ilyeneket nem. -
#88697 alapból lehet normálon kezdeni, de az ng black (talán a péeses sigma is?) és az ng2 is felajánlja a ninja dog hipereasy fokozatot, ha egymás után sokszor halsz ... :) (ha jól rémlik) -
#88696 Alap fokozattal. :D
Nem emlékszem hogy lehetett volna váltani. :D
Amúgy a NG3-al kapcsolatban csak annyit hogy a DEMO-ban leszoptam a faszt, és amikor a romoknál azt a 2-3 hullámot kell kiütni, na én ott fejeztem be, pedig mondom ha kellően nehézkes lesz, de nem idegölő, akkor azt a részt végigviszem , de nem. -
#88695 GoW.
Nem választani, mind a 6-ot vedd meg.
Ha szigorúan az ucsó 2 részt nézem, valóban a 3. szimpibb.
Ellenben az Ascension sem rossz, csak furcsa kicsit a 3. után, talán kicsit érződik hogy mintha valami kényszer rész lett volna hogy na a gen végén gyors a grafikus motorral még 1 részt kiadunk mielőtt jön a váltás.
De viszont nekem baromira bejöttek az apróbb változtatások, főleg harcrendszert illetően.
Viszont ha csak 1 részt akarsz megvenni akkor a 3.-at. -
#88694 ninja dog fokozaton nyomtad le? :D (pontosabban nem nyomtad le) -
TomStorm #88693 Oké akkor az lesz.Utána meg jöhet Ghost of Sparta és Ascension.Köszi -
#88692 Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy FULL homlokegyenest 2 külön stílus a 2 játék.
Melyik a legjobb?
POP:
egy iszonyat isten játék, méltán elismert.
Ninja Gaiden:
szép kaszabolós játék, ami kibaszott nehéz. ÉS ENNYI.
Az egyetlen egy dolog amit jó tudni, ha nem vagy ULTRA-BRUTÁL H&S mester és keményebb srác vagy mint én aki szinte egytől egyig lezúztam az ilyen játékokat, pl a DMC részeket minden fokozaton és mennyiségben, és CSUKLÓBOL tolod a Dark Souls-t orrbaszájba, és van idegszálad ami edzett kökemény kibaszott durva acélból van, akkor a Ninja Gaiden 2-őt vedd meg.
Szubjektív:
Ha valaki azt mondja , végigjátszotta a Ninja Gaiden 2-őt, akkor szemenköpöm, nem hiszem el, max ha eljön egy konzollal és egy játékkal és előttem végigviszi.
Ha valaki azt mondja , hogy önnálóan trükk-csalás nélkül végigvitte az összes acsivmenttel együtt, azt 3x homlokon köpöm, felnyársalom és kitűzöm a Namco tetves kibaszott épületének a legmagasabb pontjára.
EZ LEHETETLEN.
KIZÁRT HOGY AKÁR A FEJLESZTŐK KÖZÜL IS BÁRKI EZT VÉGHEZ VIGYE.
kb 2-3 BOSS-t megöltem, utána egyszerűen odáig jutottam el, én nyugodt higgadt lelkiállapotú ember aki H&S játékokon nőtt fel és hegedülte szét az idegszálait , hogy beraktam egy tetves csalást a mentésbe, és BRUTÁL hozzú a képernyőn kilogó élettel, és mágjával eljutottam odáig, hogy ELFOGYOTT , és még 1x meg kellett pach-elnem a mentést hogy végigvigyem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt a játékot, nem földi halandóknak találták ki.
Ha ezt valaki önerőből letudta netán, bár erősen nehéz elhinnem annak most itt mindenki előtt gratulálok és térdre rogyok esküszöm, inkább 15 Dark Souls Hard fokozaton mentés és élettöltők nélkül.
Ezzel szemben:
POP összes része, PONT megfelelő nehézségű tökéletes story-val ellátott, nem csúcs grafikás, de kellően szép platform játék.
Na ezekután kérem vállasszon!
(Segítség: Ninja Gaiden, pénzkidobás, szigorúan ingyen vagy havertól kölcsönkérve) -
#88691 NE a legujabb gow-ot vedd, hanem a harmadikat!
mindenki szerint az a csúcs rész (metacriticen is jelentősen jobban áll) -
TomStorm #88690 Most,hogy így nézem ezt a trilogy pakkot szerintem az első résszel játszottam meg lehet Warrior Within-el is de nem emlékszem pontosan.
A Forgotten Sands-al biztos nem még akkor azt veszem.
Ninja Gaiden helyett meg veszek God Of War-t inkább a legújabbat -
#88689 Prince of Persia? :D Hát a Sands of TIme, Warrior Within, Two Thrones egyformán király. Two Thrones a kedvencem. Ajánlom beszerzésre a Trilogy pakkot :) PS3-on egész jól néznek ki felújított grafikával. A 2008-as, alcím nélküli is baromi jó. Forgotten Sands kicsit gyengébb, de vállalható amúgy.
Ninja Gaiden-ből csak 2-vel játszottam, nekem túl hardcore játék, már az első boss szarrá szopatott. A 3 elvileg sokkal könnyebb, meg gyengébb is.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.06. 20:41:44 -
TomStorm #88688 Melyik a legjobb Ninja Gaiden és Prince of Persia rész?Úgy tartalmilag,sztori,karakterek,hangulat asszem mindent felsoroltam:)
Ja és nem bánnám ha történetben nem kapcsolódna nagyon valamely másik részéhez.Ha egy kicsit kapcsolódik az no problem
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.06. 20:30:25 -
TomStorm #88687 Ha US store-bol vásárolnék akkor a Magyar acc.-al EU szerveren tudnám használni?Vagy ilyenkor az acc nem számít és amit US veszek az Amerikai szerveren lehetne csak online használni? -
TomStorm #88686 Húha,4900ft ha 5db-ot veszek,most kérdeztem amúgy 5400.Valami játékot/játékokat még kell nézzek mellé de mit?:)
3-at minimum kell vennem mert 2 nem elég D3-hoz tehát mindenképpen 5db-ot kell vennem -
TomStorm #88685 PS+ az van,nem kell.Igaz másik account-on mint amire venném.
Ezt most a main acc-ra kell vegyem mert viszem tovább majd PS4-re D3-at HA persze PS4 mellett döntök:)
Na köszi az infot!! -
#88684 Igen, megjelenik az összeg a pénztárcádban, de ezt PS Plus-ra is fel tudod használni, mert Store-ból is lehet venni előfizut :) -
TomStorm #88683 Ja ennyi,hogy Redeem codes menüpontnál beírom a kódokat és az összeg megjelenik majd Store-ban?De én azt hittem csak egy ilyen kártyát lehet felhasználni mint PS+:)4800ft-ért tudok darabját lol
Diablo3 RoS-t akarom megvenni meg még valamit -
#88682 Ha ügyes vagy, akkor tudsz olcsóbban venni feltöltőkártyát, és a kártyán lévő összeg jelenik meg a virtuális pénztárcádban. Veszel mondjuk 6000 Ft-os feltöltőkártyát 5000 Ft-ért, akkor nyertél 1000 Ft-ot. -
TomStorm #88681 Ez hogy működik pontosan,hogy feltöltöm az acc.-ot pénzel?Tudok olcsóbban ilyen Network kártyákat.Be kell írni valahova a kódokat és mutatja majd az összeget? -
#88680 upsz, félreolvastalak - azt hittem pénz kellene az accountra, de látom már h psn+
én régebben tőle vettem
viszont ha multizni is szeretnél, megfondolandó h mégis inkább UK accot kreálj ... (eu játék -> eu szerverek -> eu emberek -> jobb ping) -
#88679 Azaz 90 naposat. -
#88678 Tudnál megbízható oldalt, ahol találok 30 naposat USA-ra? Bocsi a sok láma kérdésért :D -
#88677 most nem tudom mik az árak, de általában a feltöltőkártya még olcsóbbra jön ki :)
(uk accal megy a paypal, talán usaval is menne, de ezt majd más megerősíti)
-
#88676 Oks....akkor USA lesz. Köszi mindenkinek. Amúgy ha USA-ra regelek egy fals nevet, más néven lévő bankkártyával meg tudom venni a ps plust? -
#88675 uk vagy usa (ez utóbbi általában a legolcsóbb)
magyar is jó, de sokszor oda sokminden nem kerül ki ... -
#88674 Szerintem jó a magyar is, de az amerikain nagyobb a választék. Amúgy a beállításokban meg tudod formázni a merevlemezt, és akkor letörlődik róla a cfw is. -
#88673 koszi...megprobalom.
Amugy olvastam hogyha akarok pspluszt akkor angol vagy amerikai regisztracio erdemes? Vagy jo a magyar is? -
Evoluti0N #88672 Lehet, hogy most hülyeséget mondok, de tudtommal ha frissíted a rendszert, akkor "hackeltelenődik". Az online játszás meg csak annyi, hogy regisztrálsz PSN-re, meg bedugod a kábelt, vagy bekapcsolod a wifit. :D -
#88671 Sziasztok.
Hozzám jutott, egy PS3, ami hackelt, vagy nem tudom, hogy írják.
Nah mos tén ezt szeretném eltüntetni. Szeretnék rá eredeti játékokat tenni.
Gondolom egy formázás megoldaná a dolgot, de nem értek hozzá.
Valamint szeretnék Online is játszani, annak mi a menete?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
TomStorm #88670 Thx -
Evoluti0N #88669 Beírtam gugliba. Ezt a videót dobta ki.
-
TomStorm #88668 DS3 használható PC/Notebook-al?
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.01. 09:31:05