89387
PlayStation3
  • Neoncsoves
    csinálj otp junior kártyát, aztán legyenek pénzes rokonaid akik havonta küldenek pénzt
  • The Protector
    én is otp-s vagyok.ajánlj nekem vmi jó portfóliót
  • Vadnokedli
    ott dolgozok(ha bemegyek) tényleg szarul fizetik a dolgozókat.
  • arty
    otp
  • Neoncsoves
    édesapámnál meg az otpnél
  • The Protector
    mondd te kinél bankolsz?:)
  • Neoncsoves
    vettem egy Philips tv-t 170ért... áh gyerekek, nagyon szép a képe, a játékban is kurvajó... megéri rá spórolni, ég és föld a különbség

amúgy akinek ilyen tv-je van az állítsa át hangolásnál az országot MO-ról Norvégra (ha digis vagy) és lássatok csodát kb 150csatornátok lesz... :D
  • The Protector
    Egy régebbinek van fent demo-ja.Az újnak sztem nem is lesz.
  • bubu13
    Sziasztok!

Fifa street demo miért nincs fent a store-on? Van UK és US felhasználóm is de egyiken sincs fent. Van módja, hogy valahol megtaláljam?
  • arty
    nincs exakt válasz, a fektetve talán(!!!) jobb az optikai meghajtónak

talán, mert az elképzelés onnan indul, h anno voltak cdromok, amik az élére állítottságtól "rosszul" koptak, elhaltak - hogy ez is olyan-e?!
  • bertino
    ertem, thx, ezek meg remlenek is, majd szetnezek mire meglesz a gep, mennyiert beszerezhetoek.

es mi a jobb a gepnek, ha allitva van vagy ha fekve ?
  • arty
    tdu/horizon mellett nincs harmadik ilyen játék :)

ps3 exklu autózós a motorstorm széria, a 2-3. részt ajánlani is tudom!
  • bertino
    sziasztok,

szeretnem megkerdezni, hogy ps3-ra van-e barmifajta olyan jatek, ami X360on jelenleg megjelent Forza Horizon (TDU2 az van asszem erre a konzolra) vagy hasonlo ?

illetve, hogy a gepnek mi a jobb:
    ha fekve van hasznalva, vagy pedig allitva ?

koszi.
  • arty
    azért ha tudod, mindenképp nézd meg valahol, működés közben ! látatlanban nagyon necces ilyesmit vásárolni !
  • JGTC
    még nincs, csináljak? Azzal működni fog?
  • Neoncsoves
    értem. köszi szépen, akkor jövőhéten megrendelem szerintem
  • arty
    UK accod nincs?
  • JGTC
    Volna egy problémám PS3 téren, talán tudtok segíteni!
    Sem magyar sem, usa reggel nem tudom hitelesíteni az online pass kódjaimat. Viszont a játékokat újonnan fóliásan vásároltam, tipp esetleg?
  • arty
    nekem a b550en meg... leszarom :D
  • Vadnokedli
    nekem D5500 n 29 ms az input lag :'(
  • arty
    talán 16ms
    ghosting plazmán van, lcdn utánhúzás amire gondolom, hogy gondolsz :)

azért azt furcsállom, hogy 100hz-re vágysz, miközben az efféle képjavítók aztán tényleg elkurják válaszidőt - mert ugye nem arról van szó, hogy 100hz-en lehetne őket hajtani, csak arról, hogy felkonvertálják az 50-60hze-s jeled: ennek lcd esetén 0 jelentősége van, hacsak nem szereted, ha a filmek úgy "folynak" ki mint egy homevideo/barátokközt
  • arty
    0 jelentősége van a 100hz-nek.
  • Vadnokedli
    Magyar terméktámogatást felhívom ezzel a kérdéssel vajon érteni fogják mit mondok?
  • LeventeV
    Elméletileg nem. Nem lesz meg az a fájl ami feloldja a trialt.
  • Neoncsoves
    a TV része biztos jó, de ahogy így gondolkodom az inputlag érdekelne meg hogy van-e ghosting
  • Vadnokedli
    Van egy kérdésem; Ha én már tulajdonosa vagyok egy BF3 Prémiumnak, de fizikális formában azaz Blu-ray en van meg, de PS+ os 1 órás Trialt letöltöm mellé, akkor teljes értékű BF3 am lesz amit tudok lemez nélkül is használni?
  • Neoncsoves
    edigital oldalán 50hz frissítést ír, de arukereson meg 100hz-t. most melyik a valós?:)
  • Neoncsoves
    hmm, ez jónak néz ki. utána olvasok, köszi:)
  • arty
    Samsung UE32EH5300 ? kollegám 46"-ban ilyet vett, azt mondta jó... kb 100 körül van.
  • Neoncsoves
    itt a városban nincs MM. köszi a választ, de esetleg tipust tudsz mondani? inputlag miatt nem mindegy.
  • Chris Lowe
    Figyi most akciózza a média markt a - valszeg tök gagyi - Orion LCD - t 80 ezerért viszont 3D-s usb-re tud felvenni asszem fullhd ledes. Ps3 - on így tudsz 3D - s progikat is pörgetni. Mivel Plusszos vagy kapásból ott a Motorstorm, de több játék is támogatja. Szerintem ár /érték arányban ez most baráti.
  • Neoncsoves
    na meguntam a szenvedést... ki milyen LED TVt ajanl? alacsony input lag fontos? fullhdt tudjon, meg 82cm koruli legyen. meg ha lehet 100kba férjen bele... :D elore is koszi!
  • arty
    gondolom túl kontrasztosra kódolja a képet a kábeled :( a megoldás, hogy ha a játékban van ilyen csuszka, azt lehúzod :)
  • The Protector
    Csak a nagyon fényes játékok lesznek picit zavaróbbak.De ha van film effekt a monitorodban az korrigálni fogja!!Én is bekapcsoltam a movie effektet és így nagyon jó a kép.
  • Neoncsoves
    megnéztem a Crysis 2-t (ha már aktiváltam a plust) késő este, és annál meg nincs ilyen túlzott fényesség. egyébként közben egészen megszoktam az NHL-t, csak furcsa volt a képvilága elsőre.
  • The Protector
  • bpeti72
    Hát igen a PS3 csak HDMI-s cuccal működik tökéletesen. Ha kábel vagy bármi ilyesmi kell, ebay-en keresgéljetek ott van minden és nagyon jó áron.
  • arty
    és a többi játék milyen? néztél demokat?
  • The Protector
    Szia.googleztem egy sort.mint kiderült ez a jelenség mindenkinél van ezekkel a kábelekkel!Washed out screen problémának hívják.Ha így googlizod akkor rálelsz.Megoldás erre nincsen csak nagyon bonyolult.A lényeg h a kábeleket kéne megbontani és kicserélni belül drótot.........bla bla...ha nem értesz hozzá akkor semmire sem mész vele.Én sem értek ezekhez a dolgokhoz.A legszebb megoldást egy HDFury nevű cucc csinálja ami tökélees képet tud adni!!!!!Ennek a boxnak nincs hibája,minden jó rajta de 75 fontba kerül ami 26ezer ft körül mozog szóval nem éri meg mert ennyiért lassan hdmi-s monitort veszel.Ha a display portos megoldással nem jutsz sehova akkor nincs más megoldás csak egy új tv.
    Ha mindent számításba veszünk akkor csak a pattern-es megoldás működik de az is csak akkor ha mindennek kalibrálja a színét és nem csak az adott filmnek.

A g
  • Neoncsoves
    Nem működött, ugyanis a displayport volt az input , hdmi-n meg ment az output...