89387
PlayStation3
-
Neoncsoves #81931 csinálj otp junior kártyát, aztán legyenek pénzes rokonaid akik havonta küldenek pénzt -
#81930 én is otp-s vagyok.ajánlj nekem vmi jó portfóliót -
#81929 ott dolgozok(ha bemegyek) tényleg szarul fizetik a dolgozókat. -
#81928 otp -
Neoncsoves #81927 édesapámnál meg az otpnél -
#81926 mondd te kinél bankolsz?:) -
Neoncsoves #81925 vettem egy Philips tv-t 170ért... áh gyerekek, nagyon szép a képe, a játékban is kurvajó... megéri rá spórolni, ég és föld a különbség
amúgy akinek ilyen tv-je van az állítsa át hangolásnál az országot MO-ról Norvégra (ha digis vagy) és lássatok csodát kb 150csatornátok lesz... :D -
#81924 Egy régebbinek van fent demo-ja.Az újnak sztem nem is lesz. -
#81923 Sziasztok!
Fifa street demo miért nincs fent a store-on? Van UK és US felhasználóm is de egyiken sincs fent. Van módja, hogy valahol megtaláljam? -
#81922 nincs exakt válasz, a fektetve talán(!!!) jobb az optikai meghajtónak
talán, mert az elképzelés onnan indul, h anno voltak cdromok, amik az élére állítottságtól "rosszul" koptak, elhaltak - hogy ez is olyan-e?! -
#81921 ertem, thx, ezek meg remlenek is, majd szetnezek mire meglesz a gep, mennyiert beszerezhetoek.
es mi a jobb a gepnek, ha allitva van vagy ha fekve ? -
#81920 tdu/horizon mellett nincs harmadik ilyen játék :)
ps3 exklu autózós a motorstorm széria, a 2-3. részt ajánlani is tudom! -
#81919 sziasztok,
szeretnem megkerdezni, hogy ps3-ra van-e barmifajta olyan jatek, ami X360on jelenleg megjelent Forza Horizon (TDU2 az van asszem erre a konzolra) vagy hasonlo ?
illetve, hogy a gepnek mi a jobb:
ha fekve van hasznalva, vagy pedig allitva ?
koszi. -
#81918 azért ha tudod, mindenképp nézd meg valahol, működés közben ! látatlanban nagyon necces ilyesmit vásárolni ! -
#81917 még nincs, csináljak? Azzal működni fog? -
Neoncsoves #81916 értem. köszi szépen, akkor jövőhéten megrendelem szerintem -
#81915 UK accod nincs? -
#81914 Volna egy problémám PS3 téren, talán tudtok segíteni!
Sem magyar sem, usa reggel nem tudom hitelesíteni az online pass kódjaimat. Viszont a játékokat újonnan fóliásan vásároltam, tipp esetleg? -
#81913 nekem a b550en meg... leszarom :D -
#81912 nekem D5500 n 29 ms az input lag :'( -
#81911 talán 16ms
ghosting plazmán van, lcdn utánhúzás amire gondolom, hogy gondolsz :)
azért azt furcsállom, hogy 100hz-re vágysz, miközben az efféle képjavítók aztán tényleg elkurják válaszidőt - mert ugye nem arról van szó, hogy 100hz-en lehetne őket hajtani, csak arról, hogy felkonvertálják az 50-60hze-s jeled: ennek lcd esetén 0 jelentősége van, hacsak nem szereted, ha a filmek úgy "folynak" ki mint egy homevideo/barátokközt -
#81910 0 jelentősége van a 100hz-nek. -
#81909 Magyar terméktámogatást felhívom ezzel a kérdéssel vajon érteni fogják mit mondok? -
#81908 Elméletileg nem. Nem lesz meg az a fájl ami feloldja a trialt. -
Neoncsoves #81907 a TV része biztos jó, de ahogy így gondolkodom az inputlag érdekelne meg hogy van-e ghosting -
#81906 Van egy kérdésem; Ha én már tulajdonosa vagyok egy BF3 Prémiumnak, de fizikális formában azaz Blu-ray en van meg, de PS+ os 1 órás Trialt letöltöm mellé, akkor teljes értékű BF3 am lesz amit tudok lemez nélkül is használni? -
Neoncsoves #81905 edigital oldalán 50hz frissítést ír, de arukereson meg 100hz-t. most melyik a valós?:) -
Neoncsoves #81904 hmm, ez jónak néz ki. utána olvasok, köszi:) -
#81903 Samsung UE32EH5300 ? kollegám 46"-ban ilyet vett, azt mondta jó... kb 100 körül van. -
Neoncsoves #81902 itt a városban nincs MM. köszi a választ, de esetleg tipust tudsz mondani? inputlag miatt nem mindegy. -
Chris Lowe #81901 Figyi most akciózza a média markt a - valszeg tök gagyi - Orion LCD - t 80 ezerért viszont 3D-s usb-re tud felvenni asszem fullhd ledes. Ps3 - on így tudsz 3D - s progikat is pörgetni. Mivel Plusszos vagy kapásból ott a Motorstorm, de több játék is támogatja. Szerintem ár /érték arányban ez most baráti. -
Neoncsoves #81900 na meguntam a szenvedést... ki milyen LED TVt ajanl? alacsony input lag fontos? fullhdt tudjon, meg 82cm koruli legyen. meg ha lehet 100kba férjen bele... :D elore is koszi! -
#81899 gondolom túl kontrasztosra kódolja a képet a kábeled :( a megoldás, hogy ha a játékban van ilyen csuszka, azt lehúzod :) -
#81898 Csak a nagyon fényes játékok lesznek picit zavaróbbak.De ha van film effekt a monitorodban az korrigálni fogja!!Én is bekapcsoltam a movie effektet és így nagyon jó a kép. -
Neoncsoves #81897 megnéztem a Crysis 2-t (ha már aktiváltam a plust) késő este, és annál meg nincs ilyen túlzott fényesség. egyébként közben egészen megszoktam az NHL-t, csak furcsa volt a képvilága elsőre. -
#81896 -
#81895 Hát igen a PS3 csak HDMI-s cuccal működik tökéletesen. Ha kábel vagy bármi ilyesmi kell, ebay-en keresgéljetek ott van minden és nagyon jó áron. -
#81894 és a többi játék milyen? néztél demokat? -
#81893 Szia.googleztem egy sort.mint kiderült ez a jelenség mindenkinél van ezekkel a kábelekkel!Washed out screen problémának hívják.Ha így googlizod akkor rálelsz.Megoldás erre nincsen csak nagyon bonyolult.A lényeg h a kábeleket kéne megbontani és kicserélni belül drótot.........bla bla...ha nem értesz hozzá akkor semmire sem mész vele.Én sem értek ezekhez a dolgokhoz.A legszebb megoldást egy HDFury nevű cucc csinálja ami tökélees képet tud adni!!!!!Ennek a boxnak nincs hibája,minden jó rajta de 75 fontba kerül ami 26ezer ft körül mozog szóval nem éri meg mert ennyiért lassan hdmi-s monitort veszel.Ha a display portos megoldással nem jutsz sehova akkor nincs más megoldás csak egy új tv.
Ha mindent számításba veszünk akkor csak a pattern-es megoldás működik de az is csak akkor ha mindennek kalibrálja a színét és nem csak az adott filmnek.
A g -
Neoncsoves #81892 Nem működött, ugyanis a displayport volt az input , hdmi-n meg ment az output...