89387
PlayStation3
-
#81971 Töltsd le az ingyenes Trialt, aztán a 6 kbyte-os fájlt és kész. -
#81970 Magyar Store-on találkozott már bárki a Crysis2-vel?
Illetve a CubeXX HD másnak is csak kizárólag 6KB-os részt töltött le? -
#81969 Itt sztem nem nagyon.Neten olvasgass,meg lehet találni a leírásokat.De nehéz és drága lesz. -
Neoncsoves #81968 ha meglesz, feltétlenül írok :) -
#81967 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki tudna nekem segíteni CFW ben ? -
#81966 Hello! Én szívesen GT5-nék. :)) fook7 a nevem. -
#81965 Mellesleg hamár más is megerősített abban amit mondtam akkor 200% biztos lehetsz abban h találsz multiban ellenfeleket,barátokat. -
#81964 én sem:) -
#81963 minden oké a GT5-tel, nagyon sok szerver és játékos van a mai napig
és igen, így van, hogy kihalt netes játékot még én sem láttam, még az 4 és fél éves GTA IV-ben is találok mindig rendesen elég embert :) -
#81962 Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarról az "Academy verzió"-ról beszéltek. :) -
#81961 Szia.
Gt5-el nem tudok segíteni.Egy academy verziót ismertem,de az ingyenes volt és arra volt jó nevezhetsz vele bajnokságokon,Kb 3 hónapig ment aztán off.
PS3-on gyakorlatilag mindennel játszanak.Soha nem volt mély olyan gondom h ne találtam volna szervert vagy játékost,pedig régi szarokkal is toltam.
Hogy mik népszerűek,azok amik mindenhol.COD,BF,NFS stb......a nagy nevek mind.De olyantól nem kell félni h veszel vmit és nem talál játékost,ennek csak a sávszélességed szab határt. -
Neoncsoves #81960 písz!
GT5-tel mennyien játszanak online? Az Academy verzió ha jól jött le nekem akkor az összes eddigi DLC-t tartalmazza, ha nem tévedek.
Illetve még mik azok az online játékok amik ps3-on népszerűek (CoD és FIFA sorozaton kívül) -
#81959 Nem is azért írtam, csak mutattam, hogy tisztában vannak vele, hogy becsúszhat egy-egy elírás :)
Egyébként szétnéztem még az LCD monitor stb kategórián belül a honlapon, a fekete slim is 31ezer (viszont minden más pl. superslim is "normális" áron vannak) -
#81958 Szerintem jobb ha nem küld üzenetet, mert észreveszik hogy kicsit ócsó. -
peetfire #81957 Nabazz!Ezt nem is figyeltem
Kösz -
Viszont nem mondhatod, hogy felkészületlenek:
"Hibát találtál a leírásban? Segíts kijavítani! Küldj egy üzenetet!" :D -
#81955 Sony Playstation 3 konzol (fehér) jellemzői:
Értékelés: 4.39 a lehetséges 5-ből (31 szavazat)
Kategória: LCD monitor, projektor » monitor-tv
Katalógus szám: 12961
Gyártói cikkszám: PS719215837
Gyártó: SONY
Jótállás: 12 hónap Szakszerviz Részletek
LCD monitor? -
peetfire #81954 Lehet inkább nem konkrétan az árára kérdezek rá (nehogy feltűnjön nekik ha elírás van az árjegyzékben),hanem hogy a 31 369 Ft-os PS3 160,250,vagy 320 GB-os? -
#81953 Elvileg van elállási jogod.
Egyébként pont a múlt héten láttam ilyen esetet, egy Sony Xperia P-t hirdettek kb. 8ezerért. Egy srác meg is rendelte és természetesen jött a duma, hogy nemolyanócsó' az :P -
#81952 Inkább hívd fel őket és kérdezd meg. Megspórolsz magadnak egy csomó cirkuszt meg idegeskedést. -
peetfire #81951 Jó ötlet :) Megrendelem,és ha nem ennyibe kerül,akkor elállok a vásárlástól,mivel én a feltüntetett áron szerettem volna megvásárolni.Gondolom akkor nem kötelező átvennem. -
#81950 Nem lehet jól kivenni h előrendelhető-e vagy megvehető simán is de ha előrendelhető akkor simán kipengettethetik veled a 70ezret is érte!Mondjuk nem vagy köteles átvenni.Ha megvehető azonnal akkor kötelező így adniuk de ezt is kimagyarázzák majd.
De próba cseresznye. -
#81949 Rendeld meg és megtudod :) (úgyis kimagyarázzák, hogy Katika elgépelte, nem is annyi, hanem 71ezer, mert fehér :P)
Szvsz ennyiért újonnan, legálisan sehol nem kapsz -pláne fehér- slimet. -
peetfire #81948 Sziasztok!
Szerintetek ez elírás,vagy itt tényleg ennyi egy új FEHÉR PS3 ? -
#81947 Tudom és komplikált is azért a dolog.De tesóimmal azt tervezzük h a pénzünket összetesszük és úgy jobban kamatozik. -
#81946 nem kell megvárni a lekötést, max bukod a kamatot - nade ezt a kamatot másik banknál 1 hónap alatt behozod! ne légy a pénzed/magad ellensége :) -
#81945 Nem mérvadó az... legalábbis nem mindíg. Nekem a Splinter Cell-nél kellett 1 óra mire 1%-ra ugrott, aztán a maradék 99et fél óra alatt befejezte. :P -
Neoncsoves #81944 ez az installációs idő beszarás :DDDDDDDDDD 1 perc alatt 1% -.- -
#81943 Nekem is bajom van a nettel. Kábelen keresztül tölt 1-1,5 megával, a gépen töltök 2,5-el. -
Neoncsoves #81942 kicsit szomorkás a hangulatom, mert gondoltam milyen fasza lesz hogy rárakom a 85 megás netemet azt minden lejön 10MB/seccel, aztán jött a csúnya valóság hogy nem. egyedül a crysis 2 jött le 20-25 perc alatt, de aztán ugyanennyi ideig telepítette is... :DDDDDD -
#81941 Amíg wifin voltam nekem is ilyen lassú volt kb, de amióta kábelen van nekem max sávszélességgel megy +/-5mbit 15 giga 2 óra alatt van lent max -
#81940 Igen.Az előző albiban 25mb/seces netünk volt,itt meg 50.Ott is és itt is ugyan annyival szedett!
Egyszer hazavittem vidékre a ps-t ahol 5MB/seces netem van ami maxon 670kb/ seccel szed és alig volt különbség,azaz tényleg nem szed olyan gyorsan legyen akármilyen neted.Volt h wifin ment volt h utp kábelen és semmi különbség.A multinál érezhető csak a különbség,otthon MK-ban alig tudtam csatlakozni,ha meg igen akkor laggolt.De ezt betudhatjuk a játéknak mert ezzel az 5ös nettel toltam anno pc-n mindent multiban és annyi bajom azért nem volt,meg többnyire magyar szerókon nyomtam. -
#81939 Hm, akkor én ezt azért nem vettem észre, mert mindig 1Mb körüli max letöltési sebességem volt? :D -
#81938 Igen.50mb/seces netem van de kb olyan 1MB/sec a letöltési sebességem.A maxon pedig 7mb/sec el tölthetne le de nem tud,nem képes nem akar. -
#81937 Nekem sose volt vele gondom, kb. kihasználta a rendelkezésre álló sávszélességet. Kábelen van, vagy wifi? -
Neoncsoves #81936 ps3 store mindig ilyen k*rva lassú letöltésben??? -
#81935 Tudom h ez van sajnos.Bankot kéne váltanom de még egy darabig nem tudom megszüntetni a lekötés miatt.Anno anyámmal közösen tettünk be pénz,ilyen lakás mittudoménbe befektetve,évekig abban volt,közben jött a válság és -300ezerrel vettük ki.Azért az úgy durva.Persze közben reál értéke is csökkent a pénznek. -
#81934 és nem zavar, hogy gyakorlatilag ezzel elégetsz egy csomó pénzt? :)
junior számlán a lekötött betét évi 1.25% kamatot ad: 17500ft
pl axa kamathozo betétben (8.23%): 115500ft-od jönne ...
-
#81933 Ra ragasztottad a kartyadra?:OO -
#81932 Otp juniorom van.1.7Milla van rajta de ebből 1.4 lekötve, a többi fizikálisan is rajta van.