89387
PlayStation3
  • LeventeV
    Töltsd le az ingyenes Trialt, aztán a 6 kbyte-os fájlt és kész.
  • OptimusPrime
    Magyar Store-on találkozott már bárki a Crysis2-vel?
    Illetve a CubeXX HD másnak is csak kizárólag 6KB-os részt töltött le?
  • The Protector
    Itt sztem nem nagyon.Neten olvasgass,meg lehet találni a leírásokat.De nehéz és drága lesz.
  • Neoncsoves
    ha meglesz, feltétlenül írok :)
  • fook
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki tudna nekem segíteni CFW ben ?
  • fook
    Hello! Én szívesen GT5-nék. :)) fook7 a nevem.
  • The Protector
    Mellesleg hamár más is megerősített abban amit mondtam akkor 200% biztos lehetsz abban h találsz multiban ellenfeleket,barátokat.
  • The Protector
    én sem:)
  • Yoda001
    minden oké a GT5-tel, nagyon sok szerver és játékos van a mai napig

és igen, így van, hogy kihalt netes játékot még én sem láttam, még az 4 és fél éves GTA IV-ben is találok mindig rendesen elég embert :)
  • n000rbi
    Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarról az "Academy verzió"-ról beszéltek. :)
  • The Protector
    Szia.

Gt5-el nem tudok segíteni.Egy academy verziót ismertem,de az ingyenes volt és arra volt jó nevezhetsz vele bajnokságokon,Kb 3 hónapig ment aztán off.
    PS3-on gyakorlatilag mindennel játszanak.Soha nem volt mély olyan gondom h ne találtam volna szervert vagy játékost,pedig régi szarokkal is toltam.
    Hogy mik népszerűek,azok amik mindenhol.COD,BF,NFS stb......a nagy nevek mind.De olyantól nem kell félni h veszel vmit és nem talál játékost,ennek csak a sávszélességed szab határt.
  • Neoncsoves
    písz!

GT5-tel mennyien játszanak online? Az Academy verzió ha jól jött le nekem akkor az összes eddigi DLC-t tartalmazza, ha nem tévedek.

Illetve még mik azok az online játékok amik ps3-on népszerűek (CoD és FIFA sorozaton kívül)
  • n000rbi
    Nem is azért írtam, csak mutattam, hogy tisztában vannak vele, hogy becsúszhat egy-egy elírás :)

Egyébként szétnéztem még az LCD monitor stb kategórián belül a honlapon, a fekete slim is 31ezer (viszont minden más pl. superslim is "normális" áron vannak)
  • Vadnokedli
    Szerintem jobb ha nem küld üzenetet, mert észreveszik hogy kicsit ócsó.
  • peetfire
    Nabazz!Ezt nem is figyeltem
    Kösz
  • n000rbi

Viszont nem mondhatod, hogy felkészületlenek:

"Hibát találtál a leírásban? Segíts kijavítani! Küldj egy üzenetet!" :D
  • Vadnokedli
    Sony Playstation 3 konzol (fehér) jellemzői:

Értékelés: 4.39 a lehetséges 5-ből (31 szavazat)
    Kategória: LCD monitor, projektor » monitor-tv
    Katalógus szám: 12961
    Gyártói cikkszám: PS719215837
    Gyártó: SONY
    Jótállás: 12 hónap Szakszerviz Részletek

LCD monitor?
  • peetfire
    Lehet inkább nem konkrétan az árára kérdezek rá (nehogy feltűnjön nekik ha elírás van az árjegyzékben),hanem hogy a 31 369 Ft-os PS3 160,250,vagy 320 GB-os?
  • n000rbi
    Elvileg van elállási jogod.

Egyébként pont a múlt héten láttam ilyen esetet, egy Sony Xperia P-t hirdettek kb. 8ezerért. Egy srác meg is rendelte és természetesen jött a duma, hogy nemolyanócsó' az :P
  • LeventeV
    Inkább hívd fel őket és kérdezd meg. Megspórolsz magadnak egy csomó cirkuszt meg idegeskedést.
  • peetfire
    Jó ötlet :) Megrendelem,és ha nem ennyibe kerül,akkor elállok a vásárlástól,mivel én a feltüntetett áron szerettem volna megvásárolni.Gondolom akkor nem kötelező átvennem.
  • The Protector
    Nem lehet jól kivenni h előrendelhető-e vagy megvehető simán is de ha előrendelhető akkor simán kipengettethetik veled a 70ezret is érte!Mondjuk nem vagy köteles átvenni.Ha megvehető azonnal akkor kötelező így adniuk de ezt is kimagyarázzák majd.
    De próba cseresznye.
  • n000rbi
    Rendeld meg és megtudod :) (úgyis kimagyarázzák, hogy Katika elgépelte, nem is annyi, hanem 71ezer, mert fehér :P)
    Szvsz ennyiért újonnan, legálisan sehol nem kapsz -pláne fehér- slimet.
  • peetfire
    Sziasztok!
    Szerintetek ez elírás,vagy itt tényleg ennyi egy új FEHÉR PS3 ?
  • The Protector
    Tudom és komplikált is azért a dolog.De tesóimmal azt tervezzük h a pénzünket összetesszük és úgy jobban kamatozik.
  • arty
    nem kell megvárni a lekötést, max bukod a kamatot - nade ezt a kamatot másik banknál 1 hónap alatt behozod! ne légy a pénzed/magad ellensége :)
  • LeventeV
    Nem mérvadó az... legalábbis nem mindíg. Nekem a Splinter Cell-nél kellett 1 óra mire 1%-ra ugrott, aztán a maradék 99et fél óra alatt befejezte. :P
  • Neoncsoves
    ez az installációs idő beszarás :DDDDDDDDDD 1 perc alatt 1% -.-
  • LeventeV
    Nekem is bajom van a nettel. Kábelen keresztül tölt 1-1,5 megával, a gépen töltök 2,5-el.
  • Neoncsoves
    kicsit szomorkás a hangulatom, mert gondoltam milyen fasza lesz hogy rárakom a 85 megás netemet azt minden lejön 10MB/seccel, aztán jött a csúnya valóság hogy nem. egyedül a crysis 2 jött le 20-25 perc alatt, de aztán ugyanennyi ideig telepítette is... :DDDDDD
  • Vadnokedli
    Amíg wifin voltam nekem is ilyen lassú volt kb, de amióta kábelen van nekem max sávszélességgel megy +/-5mbit 15 giga 2 óra alatt van lent max
  • The Protector
    Igen.Az előző albiban 25mb/seces netünk volt,itt meg 50.Ott is és itt is ugyan annyival szedett!
    Egyszer hazavittem vidékre a ps-t ahol 5MB/seces netem van ami maxon 670kb/ seccel szed és alig volt különbség,azaz tényleg nem szed olyan gyorsan legyen akármilyen neted.Volt h wifin ment volt h utp kábelen és semmi különbség.A multinál érezhető csak a különbség,otthon MK-ban alig tudtam csatlakozni,ha meg igen akkor laggolt.De ezt betudhatjuk a játéknak mert ezzel az 5ös nettel toltam anno pc-n mindent multiban és annyi bajom azért nem volt,meg többnyire magyar szerókon nyomtam.
  • n000rbi
    Hm, akkor én ezt azért nem vettem észre, mert mindig 1Mb körüli max letöltési sebességem volt? :D
  • The Protector
    Igen.50mb/seces netem van de kb olyan 1MB/sec a letöltési sebességem.A maxon pedig 7mb/sec el tölthetne le de nem tud,nem képes nem akar.
  • n000rbi
    Nekem sose volt vele gondom, kb. kihasználta a rendelkezésre álló sávszélességet. Kábelen van, vagy wifi?
  • Neoncsoves
    ps3 store mindig ilyen k*rva lassú letöltésben???
  • The Protector
    Tudom h ez van sajnos.Bankot kéne váltanom de még egy darabig nem tudom megszüntetni a lekötés miatt.Anno anyámmal közösen tettünk be pénz,ilyen lakás mittudoménbe befektetve,évekig abban volt,közben jött a válság és -300ezerrel vettük ki.Azért az úgy durva.Persze közben reál értéke is csökkent a pénznek.
  • arty
    és nem zavar, hogy gyakorlatilag ezzel elégetsz egy csomó pénzt? :)

junior számlán a lekötött betét évi 1.25% kamatot ad: 17500ft
    pl axa kamathozo betétben (8.23%): 115500ft-od jönne ...

• Vadnokedli
    Ra ragasztottad a kartyadra?:OO
  • The Protector
    Otp juniorom van.1.7Milla van rajta de ebből 1.4 lekötve, a többi fizikálisan is rajta van.