89387
PlayStation3
  • DarkSector
    Hát nekem mind a 6 GoW fontos...:D Uncharted nem nagyon izgatna. :D
  • Kongy
    Akkor én se, de így meg kell tartani sajna, amíg nincs Uncharted/God of War remaster...
  • DarkSector
    Basszus most nézem télleg itt a PS4 topik külön van...:D
    thx hogy szoltál. :D
  • DarkSector
    Jó persze ha valakit jól ismerek, pl Arty is küldött már PS3 játékot, nem kért érte semmit, nem fogadta el.
    De csak moondom nekem ennyiért is megérné, ha valaki mondjuk amúgy nem menne bele, megértem egyrészt, drága játékok.

Mondjuk mi úgy csináltuk hogy mondtam tokot hagyja, ne sérüljön, csak a lemezt küldettem el vele!

Ja meg asszem The Protector is megvendégelt már, elnézést ha valakinek kihagytam a nevét.
    Én is küldök ismerősöknek ha az én palettámról tudnak választani, igaz egyenlőre nextgen játékom nincs, de ha később lesz én tudok másnak adni.

Természetesen nem idegennek, hanem törzs tagoknak akikben bizom, akiket ismerek régóta.
  • TomStorm
    PS4 topikba próbáld meg de 2-3 ezerért minimum 3 hétre kérd már ne egy hétre vagy visszaadod elöbb ha kijátszottad.
  • DarkSector
    Juuj azóta gndolkozom sajna mióta kijött a nextgen.

Igen a GoW Ascension és vége, a vicc viszont az hogy így nem kényszerülök eladni a régi platformokat. :)
    Ha vinné a PS4 a PS3 lemezeket nem is tartanám meg a PS3-at.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.10. 18:12:35
  • DarkSector
    THX
    Warframe az nagyon jó ismerem steam-ről...kezdetekben is nyomtam mikor még nem volt steamwork. :D

Most ezt a dobozos játékot azért kérdem, mert ha ismerősök megengedik kölcsönkérnék 1-2 címet, amíg nekem nem lesz, persze nem ingyen kérem, monjuk ha valakitől kapnék egy dobozt 2-3 ezret adnék mondjuk ha egy hétig játszhatnék vele....ha valaki felajánlana nekem ilyen lehetőséget, megköszönném.... :)
  • davidka003
    Nem sokat gondolkoztál rajta.

Bár ha minden címet végigtoltál ami érdekelt PS3-on, xbox 360-on akkor megértem.
  • TomStorm
    Az szép,Grat:-)
    Van rá F2P játék is PS4-re tudod mint PS3-on azokat majd töltsd le még nem lesznek jó játékaid.Warframe állítólag jó és ingyen van

Demo lehet nem sok van de szerintem PS+ Trial lehetőség több
  • DarkSector
    Igen! :D

pár nap és hozzák!
  • TomStorm
    Meg is van a PS4-ed?
  • DarkSector
    Srácok, kinek van esetleg eredeti ps4 dobozos játéka, és mik azok?

Valamint a PSN-en mekkora a demo-k felhozatala PS4-re? Jól látom hogy csak 3 demo lenne mindössze?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.10. 13:36:16
  • DarkSector
    Van itt olyan akinek vannak dobozos ps4 játékok? és ha igen akkor mik azok?
  • DarkSector
    Fuck Yeah!

Megvan , a sors asszem döntött melyik konzolt veszem meg először!
    Ezt!
  • arty
    hamisitványban oké, de 3rd party kontrollerben nincs
    márpedig én utóbbiakban jobban bízok :)
  • masoma
    de én olyan fake controllert vettem amiben volt sixaxis...
    hát ja :D
  • Kongy
    ... ami egy Heavy Rain-nél nagyon gáz ...
  • arty
    sixaxis sztem semmiben nincs ...
  • masoma
    nincs!!! egyszer vettem egyet, bontatlanul volt 6000 forint. kb 4 óráig bírta az aksija, késett a jel, az analóg rugója szar volt. mindenképpen eredetit vegyél, ha megteheted.
    akkor kicsit pontosítom amúgy a kérdésemet: van olyan nem eredeti gamepad, ami minőségileg megállja a helyét + sixaxis és rezgőfunkció is van benne? Ha jól sejtem, akkor a két feature-ből valamelyiket általában nem szokták belerakni, mert nincs rá licensz.
    használt gamepadot kizárt dolog, hogy vegyek
  • The Protector
    Sajnos baromi drága a ps3 eredeti gamepad.Ha használtan veszed az első szempont a bal analóg legyen.Nézd meg,hogy ragad-e.HA beragad akkor ne vedd meg.
    akkor marad a 10k-s opció, az nem vészes. A 16-17 már igen, amennyiért egy pár helyen láttam :D
  • Kongy
    Hardveraprón már 6000-ért kapsz olyat, ami nincs leharcolva, igaz nem új, de megteszi. Amúgy 10k körül mozognak ja.
  • TomStorm
    11e.ft általában garanciával,boltból.Aztán körülnézhetsz van hirdetve 7e.ft-ért is de arra nincs gari és az se biztos,hogy eredeti lesz
    Szerintetek mennyiért lehet eredeti DS3-as kontrollert legolcsóbban venni manapság? Természetesen újat. 10 alatt kizárt?
  • DarkSector
    hát ahogy nézem nehéz ajánlani, vedd a legolcsóbbat mindegyik silány. :D
  • The Protector
    Tudtok nekem hamkó/utángyártott gamepadot ajánlani ps3-hoz.Tesómnak lesz,2gamepadnak lenne fenntartva.Milyet érdemes venni?Nem hajlandó sokat fizetni érte.
    Innen nézegettünk de én egyiket sem ismerem.Fontos lenne a segítség.Előre is köszi.
  • Kongy
    Rivals pedig nem lett rossz, érdemes vele egy próbát tenni! Én végigvittem, és élveztem, mind a versenyzős, mind a rendőrös részét. Jó volt, pedig nem szeretem az autós játékokat :) Forza Horizon-t is csak azért vettem meg, mert 2000 ft volt Live-on, és mennyire megérte!
  • DarkSector
    J neked nekem lehet 2 évig nem lesz váltás. :D
  • El Gigante
    Én mióta szerváltam egy kormányt azóta rá sem bírok nézni árkád cuccokra, konzolra csak a GT6-van meg mint autós játék! Nekem nagyon tetszik, olyan mint egy lexikon, és elég szimulátoros is lett egyedül a hangok rombolják az élményt!
  • The Protector
    Azzal szemezgettem,nagyon jónak tűnik,pláne ha azt nézzük,hogy számomra nincsen túl sok autós game ami bejönne.Az utolsó NFS a Run volt ami bejött.Az új MW egy kalap szar,a Rivals meg nem is érdekel már.A GT5 megvan,de lelketlen az a játék,számomra nem kielégítő.
    A forza Horizon viszont megfogott rendesen.Lövöldözős játékok sincsenek amik érdekelnének az újak közül.A destiny kifejezetten tetszett,ezen felül még VITA-n játszogatok.Vitan lenyomtam legutóbb a Border2-őt és a GOW-1-2-őt.Száz szónak is egy a vége,előbb lesz sztem sima boxom mint next-gen-em.Next-gen konzolként meg csakis ps4-ben gondolkodok.A microsoft jelen pillanatban nem találja önmagát.Nekik még idő kell,de ami jobban kellene még ezen felül az pár ex cím illetve az,hogy összeszedje magát mert a ps4 jelentősen elhúzott.
  • The Protector
    Átmentek COD-ba.
  • TomStorm
    :D
  • TomStorm
    ÁÁá én imádom ezeket az új hajós AC-ket:)
  • Kongy
    Jaj. Már az AC szó hallatán rosszul vagyok, és idén 2 is jön. Szvsz Brotherhood-nál meg kellett volna állni. Legalább 2 évre. AC2 sikere után kapott vérszemet a Ubi, azóta jön évente új AC. A második rész valóban király volt, de azt az azután jövők sajnos meg se közelítik...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.07. 12:23:52
  • TomStorm
    Ja hát én se rohannék érte még.Kevés a játék kínálat mind2 konzolra DE az a kevés viszont jó.
    Mondjuk ez a váltás téma is jobban bele gondolva nem is váltás hiszen minden további nélkül meg lehet tartani a régi konzolokat.Ráadásul jön AC Rogue is amit ki nem hagynék
  • Kongy
    Forza Horizon *____* Rég játszottam ilyen jó autós játékkal, pedig nem szeretem a műfajt, de ez tökéletes! Be lehet lőni baromi jól az irányítást, 100% vezetési élmény. NFS-ek a nyomába se érnek.
  • The Protector
    Én addok nem váltok gent míg a box legjobb ex címeit le nem nyomom.A GOW széria meg néhany HAlo nekem nagyon bejövős,más meg nagyon nincs a túloldalon sajnos ami érdekelne.Ezért is vettem ps-t mert sok,változatos és jók az ex címei.