PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
még1 konzol, juhé.

NEM. KELL.

Forza.

Erre is találták ki a Playstation TV-t, elvileg ősszel már nálunk is kapható lesz.
Kongy
Pár játéknál van cross buy funkció, így ha megveszed Vitára, akkor PS3-on is tolhatod, pl God of War collection, Jak & Daxter, Flower, ilyenek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
ilyen nem lehetséges ezt te is tudod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szóval arra gondolsz, hogy PS3-on futtatsz Vita játékot? Megveszed PSN-en, letöltöd és játszod rajta? Azt nem lehet. Így is alig fogy a Vita, még csak az hiányozna nekik, hogy PS3-on is fussanak a rajta levő játékok.
Renjike
Nem erre gondoltam hanem hogy megveszem PSN aztán letöltöm . Mintha PSP játékot játszanék PSvitán. 1-2 játékért nem akarok PSvitát venni

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Aha a HD portolás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
Van rá mód hogy én PSVita játékot futtassak a konzolon? 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nincs PSN ma?
Azt de durva Dragon's Dogma-ban a saját Pawn-ok mennyit fejlődtek😮
Nem játszottam vagy fél éve vele és online hagytam úgy látszik Pawn-okat,hogy használja addig más lol
Még régen a Superslim-nél ilyen soha nem fordult elő.Pedig ugyanaz a router minden.Sima slim és ennél a FAT-nál van ez a gond
De hogy ez miért van nekem az update error,fogalmam sincs.Valami 20-30X kell újraindítanom a játékot,hogy meginduljanak a patch-ek,egyszer úgy gondolja akkor felteszi és bizony erőszeretettel ki is lépked online módban néhány játék alatt.
Vagy a netem/router szar vagy a PSN
Eladtam.Csak az áramot zabálta.17" notim bőven jó nethez,filmezésre(rákötve tv-re persze) meg amire kell.Játékra PS3+X360 ami itt van.
Aztán úgyis lesz majd PS4 vagy X1 akkor meg még inkább felesleges lenne a PC
Totti5
Tekken, Street Fighter, Virtua Fighter, Doa. Ezeknek a legújabb része. Ha már harcrendszer akkor ezek közül a Mortal és az Injustice a gyengébb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.23. 15:55:46

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
ezeket ps3on felejtsd el... (hiszen van pécéd is, ha jól tudom)

Forza.

Sziasztok!

Mennyi most a reális ára egy 40 vagy 80gb-os fat ps3-nak? Lehet, hozzá tudnék jutni jó áron egy olyanhoz, ami évek óta csak szekrényben áll, újrapasztazás után meg továbbadnám esetleg. Simán lehet, hogy még 3.55 vagy azelőtti szoftver van rajta, bár ez már az új tulajon múlna, hogy ezt kihasználja-e vagy nem...
davidka003
Az egy fos. Iszonyú gagyi szar a harcrendszer a mortal-hoz képest.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Az valami 7-8 ezer.Most MK van akcióban már a kosárban is csak reggel óta gondolkozok mi legyen mellé.Vagy RDR GOTY vagy Bioshock Infi+MP3?
RDR 3K meg a másik 2 játék is együtt 3K.Nehéz dönteni😊
arty
nemtom soul calibur 5 még ócsó-e, asszem 4 font körül mérték multhéten

Forza.

DarkSector
😄 én x360 és ps3-ra is meg akarom venni ha olcsó lesz.

Kongy
Jólvan 😄 Le kéne már porolni a PS3-at, mert csak PS4/X360 megy 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
jo most nem tudnám annyiért venni per pillanat de az még elmenne, de inkább 1000-2000 max ha lesz akcióban...
Utána játszhatunk...nagyon erős ellenfél leszek. 😄

Kongy
Én 1 éve vettem Store-on valami akcióban 3000 Ft volt 😊 Maximálisan megérte.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.23. 00:50:02

DarkSector
Szívesen játszanék ellenetek, de egyelőre csak steam-en van meg....

Kongy
Nekem Baraka, Sub Zero, Noob a kedvencem.. 😄

DarkSector
Pontosan ez a 2 legjobb emberem, 3 geci kari létezik, akiket utálok:

Milena+Nobb+Jade, haverom mikor velük van

The Protector
Talán Tier 4-es Scorpion.Kabal az mk legjobb karaktere,brutális frame-el megáldva.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok , aki szokott multizni vitán vagy ps3-on és van kedve az vegye fel , előre is köszönöm ,. psn név : sgfoolgs
Kongy
Mortal meg Injustice jelenleg a legjobb szerintem.

DarkSector
Nm MK kibaszott jó.
Scorpio a legerősebb szerintem.
Mondju sajna nekem csak steam-en van meg ott tudnánk nyomatni.

Meg is néztem,2600Ft PS+ az semmi simán megveszem annyiért.Néztem még Dead or Alive 5 de az 14e.ft hát annyiért nem.
Kösz a tippet!
DarkSector
Egyértelműen Mortal Kombat!

Elég tartalmas és sok játékom van jelenleg ám mégis hiányzik valami.Ez pedig egy verekedős játék.
Tudnátok ajánlani ilyen stílusu játékot?Multiplayer is játszható legyen.
DarkSector
PSN.

Tinman
Mióta törve van a gép, egy centet nem nyerhetnek ezzel ez 100%.

Sőt, a warezmatyik jártak megint jól, mert azok lazán futtatják HDD-ről a cuccot, mi meg szopunk a lemezekkel... bmegsony. -.-

320GB-os HDD van gyárilag a gépembe, lassan 4 éves, összesen van rajta 2GB adat, pedig a polcomon cirka 40 db. PS3-as játék sorakozik. Parasztok. Azok.

Nehogy valaki félreértse, nekem nem tört a PS3, be is baxna.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.21. 13:10:05

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Az a vicc szerintem, hogy csak egy frissítést kéne kiadniuk, hogy a játékokat telepíteni lehessen.
Nem hiszem el, hogy ezzel nyernek, hogy nem lehet telepíteni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Holt tölt le a PS3 több GB-ot? Max a PSN plus esetén, de azt meg mind minek letölteni?
A lemezes játékok meg nyekegnek heteken át a meghajtóba. Atomgáz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Azért, mert egy 250 Gb letöltéshez 500Gb hely kell. 😄
Egy idióta találta ezt ki PS3-on, meg frissités, meg adattörléskor 1-1.5 órákat képes zakatolni a gép.

Tinman
Igen, azért kapott átlag 8.5/10 feletti értékeléseket.

Kongy
Mondjuk az a játék alapjába véve egy vicc, meg az is, hogy képesek volták egy ilyen szarral kiszúrni az ember szemét 2013-ban

Tinman
Minek bele 500 GB? Amíg 2014-ben még mindig ott tartunk, hogy nyekteti az optikai meghajtót játék alatt, addig rakják fel maguknak a HDD-t. Ennyire amatőrök nem lehetnek!

Most toltam le éppen PS3-on platinára a Dark Souls 2-öt. A legszarabb verzió. Rengetegszer volt az, hogy nem szólt az NPC-k szinkronja, mert nem töltötte be még optikáról, de pop-up is volt rendesen és hiába ingyenes a multi, a Steam-es és a fizetős Live-os multi probléma és zökkenőmentes volt, ez meg néha mocsok mód belaggolt. A felbontásról (720p) és a mentések betöltéséről már nem is beszélve. Vicc.

Hát ez sokkal szebb mint bármelyik PS3 model vagy PS4.Kár,hogy csak Mono audio..
DarkSector
😄DDDDD

lecserélem a mostatnit...nem játszom már vele de lecserélem. 😄

Kongy
<#hehe>

arty
😄

meg i sjöttek az első képek az új, japán modellről:

Forza.

arty
Vagy nem - nekem pl heteken át nem szinkelt fel, csak amikor rámentem a menüben, pár percig néztem a csikot és végül tádááám, megtörtént, aminek a háttérben, kussban kellett volna - s végre a raptr is látta az acsikat ( -> online-ba kerültek).

psn -> szánalom^3
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.08.20. 13:14:47

Forza.

DarkSector
Kézzel tekerős lemez? 😄

Kongy
Hidd el, képesek rá 😄

DarkSector
SS-től gagyibb? 😊

Kongy
Még gagyibb lesz az olvasó kialakítása.