89387
PlayStation3
  • Szabi84
    szerintem szép, csak a csúszka kopogós nagyon
  • Vadnokedli
    Nekem igazából egy Piros PS3 ra lenne szükségem. de azt se találok sehol.
  • fornettisuti
    Én pont a PS2 slim hasonlóságú külseje miatt szeretem jobban a SS-emet.
    Csak a piacos/búcsús csúszkás fedlap kicsit gagyisztikus lett.
    De jobban díjazom a beszippantós megoldás helyett a felültöltőset.
  • arty
    Élőben borzalom gagyi, piaci-müanyag-hamisítvány érzés az egész :(

Normálisabb anyag + szögletesebb kialakítással lehet cseréltem volna a slimem...
  • Neoncsoves
    Esti 3 óra Sports Champions 2 boxolás után most úgy érzem, hogy picit kivan a vállam, mint valami jobb válledzés után :D ez kurvajó ez a move :)
  • LeventeV
    Élőben jobban néz ki mint képeken, de én sem tudok megbékélni a Blu ray megoldással.
    Nagyon hasonlít a kialakítása a konzolnak a PS2 Slimhez.
  • davidka003
    Nekem bejön. Kis pici.
    Bár a blu-ray töltés nem szimpatikus.
  • n000rbi
    Igen, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan kizárólag SS-t fognak mindenütt árusítani. (ahogy annak idején a dagi eltűnt a Slim megjelenésekor)
    Nyilván az az érdekük, hogy az újabb fogyjon, de én személy szerint nem örülök neki, nem tetszik az SS.
  • LeventeV
    Igazad van. Karácsony előtt néztem, akkor még volt és olcsóbb is volt mint az SS. Gondolom mostmár elfogyott ami még raktáron volt.
  • n000rbi
    Találomra megnéztem három webshopot: csak SS van.

576-nál találtam Slim-et, de horror áron természetesen.
  • LeventeV
    Sima Slim-et? Mindenhol lehet kapni még.
  • Vadnokedli
    Lehet még kapni valahol egyel régebbi slim et? /nem SSt ugye.
  • Totti5
    Mind a kettő ugyan olyan gyenge, ugyan abban... régi? RDRnél már előre kellett volna lépni, úgy mint 360on ahol tű éles a kép és a részletesség. MP3 nem sandbox, de lehet hogy a GTA5 már ugyan olyan jó lesz mint 360on, éppen ezért mivel csak lehet, előbb megvárnám a teszteket róla és utána vennék gépet játékot... 1-2 napon már nem múlik és a jobb verzióval tudom játszani, ha már egy játék miatt gépet vesz valaki...
  • Neoncsoves
    livekodok.com -ot ajánlom! fél óra alatt megvolt a 25GBP-s felöltő kártya amiből beruháztam 2 move-s játékra (Sports Champion 1-2) :)
  • arty
    nem. vegyél prepaid 25/35 fontos kártyát, még olcsóbban is jössz ki!

pl livekodok.hu
  • BorzTej
    Sziasztok!

Teljesen laikus vagyok a playtsation storehoz. Éppen ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy, hogyan lehet vásárolni rajta. Megadom a kártyám adatait viszont az accountom United Kingdom. Át lehet írni valahogy, a régió adatait, hogy a magyar kártyával is tudjak vásárolni?
  • n000rbi
    Itt természetesen csak azokra gondoltam, akik japán régiójú ps3-mal rendelkeznek, mert régiózáras a drága...bocs mindenki, csak most értesültem erről.
  • n000rbi
    Japó store-ból Metal Gear Rising demó tölthető, akit érint.
  • LeventeV
    Egyszer megveszed és onnantól akármikor és akárhányszor letöltheted és játszhatod.
  • Szabi84
    és ez a store olyan mint a steam, tehát megveszem, és akármikor belépek játszhatók a megvásárolt programokkal?
  • n000rbi
    Gyérebb kínálat ps1-ps2 játékokból (gyak. nulla) és többnyire drágább az angol store-tól.
  • Szabi84
    mi a hátránya a magyar regisztrációnak?
  • TDC Geronimo
    Igen de azok már elég régiek nemde? MP3 a legújabb tőlük az meg ugye nem.
  • Totti5
    GTA4, RDR PS3 verzió rossz lett.
  • cataflam02
    Azért gondoltam a PS3-ra mert ott ingyenes a multi.. plusz az exclusive gamek is jobbak szerintem.
    Én ilyen 120-130k huffra gondoltam TV+Konzol
    A játékok stb nincs benne
    Ebből szeretnék venni. Mint mondtam jó a használt is. Igazából ezért is jöttem ide tanácsért.. olyanokhoz akiknek van konzolja.
    40-50ből elvileg kijön a PS3 használt 250gb
    80-90 meg valami jó TV-re
  • Hoz_Hun
    Elküldtem. Jó szorakozást. :)
  • TDC Geronimo
    Nem vennék erre már mérget. Max Payne 3 is Rockstar game, az is Rage motor és a PS3as verzió ugyan olyan lett, mint a boxos. Az új GTA-t is ps3on demoztak a sajtónak.
  • TDC Geronimo
    Nekem küldheted privibe megköszönném :)

Ha jól tudom ez a single player demo.
  • Totti5
    GTA5 miatt PS3 vétel? ennél rosszabb kombót össze sem állíthettál volna. Ha GTA5 érdekel akkor x360at vegyél, s ha van LCD monitorod akkor arra nyugodtan rá lehet kötni VGA kábellel, ha pedig TV kell akkor először árkategóriát találd ki, aztán lehet nézni...
  • davidka003
    102 cm-es TV szerintem már alap ha venni akarsz. Mellé egy új PS3 meg olyan 60 ezer körül van. Szóval szerintem egy 170-180k-ba biztos belekerülne.
    Vannak játékok amik jobban Xbox-on. Bayonetta botrányosan rossz PS3-on de a Fifa részek is jobbak boxon.
  • Hoz_Hun
    Kaptam egy bluray filmet es adtak hozzá egy PS3 kódot. Én nem vagyok PS3-as, nincs is, ha kell valakinek dobjon egy pm-et, adom a kódot. A kód a God of War Ascension játszható demójához van.
  • cataflam02
    Csoki all!

PS3 + valami jó kis TV mennyiből jön ki ? :)
    Muszáj vennem egy konzol a GTA 5 miatt.. nem akarok +1 évet várni a PC-s verzióig.
    Akár használt is megteszi.
    Plusz egy olyan kérdésem lenne, hogy igaz a PS3-on szaggatnak a multiplatform játékok ?
  • Szabi84
    Az lehet mert előzőleg a monitoromon volt, ami fullhd, megnézem köszi!
  • LeventeV
    Lehet, hogy a Display Settingsbe 1080p van beállítva a PS3-on és azért nem jeleníti meg?
    A játékot mikor elindítod akkor automatikusan átvált 720p-re.
  • Szabi84
    :D

Van egy HD ready Sony Bravia (6 éves) tévénk, erre dugtam rá most a ps3-at hdmi kábellel, de nem jön be a ps3 menü, ha viszont beteszek egy játékot akkor azt egyből elindítja és a menü csak akkor jön elő ha megnyomom a controlleren a ps3 gombot. Ha pedig ezután a menüben a quit game-et választom kilép, de vele együtt a menü is eltűnik? Mi a fene lehet? Csak szeretnék ezen keresztül képeket nézegetni, meg egy-két videót lejátszani.
  • arty
    mázlista :) bár kitörölhetném az emléküket is... hogy újrakezdhessem!! :D
  • The Protector
    Nekem az íróasztalom mellett van egy kis 3részes fiókon.Nem kell annyira félni a szellőzéstől ne aggódj.Régebben pedig egy polcba volt betéve a tv alá.
  • chris jericho
    Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy Ti hol tároljátok, mennyire szellőzős helyen?
  • sanyiute
    akkor jó lesz hidd el :D! 1ről érdemes kezdeni a sztorit
  • Szabi84
    nem, csak megnéztem, sorba megyek