89387
PlayStation3
-
#18573 tegnap megint fagyott a warhawk, azon gondolkoztam gépnek van-e baja, de előző este vagy 1.5 órát motorstormoztam az meg azért meghajtja a cuccot... -
#18572 este mester, UK 17-19 óra között ahogy eddig láttam, USA store lehet még ma éjfél előtt 23-24 óra fele illetőleg volt már itteni idő szerint hajnal 3-4 fele is -
Foxhound1980 #18571 Este szokott lenni Store update vagy már délelött is várható a cuccos? -
Noitulover #18570 Ez nem más mint "újabb" M$ propaganda nem képes más modszerekkel operálni csak ilyen kéz alattiakkal , forumokra is fizetnek embereket hogy félre informálják a birkákat. Hasonló mód csak más médián is ugyan ez megy cnn ,(ms)nbc biztos van még .
Szánalmas hogy így képes csak fenntartani magát de hát biztos letudja mint üzletpolitika XD
na doboz huszárok ? XD -
#18569 Oké nem jött le ,hogy wikipédia . Aki írta ha jol olvastam honalot emlitett , igy érthető. -
#18568 A wikire most ebben a pillanatben is felmehetsz és beírhatod, hogy seggfej Xy meg amit akarsz!;) -
Papesz #18567 Betört valaki a Microsofthoz? -
#18566 az nem furcsa ,hogy aki be tud törni az MShez és modositja a honlapot , az nem tudja eltüntetni a nyomát , és a Sony írodából csinálná , nem egy wifi pontrol ahol ingyenes és lenyomozhatatlan . -
Papesz #18565 Hát hogyne. Azért editált sok mást is emellett. -
#18564 Ahogy mondod.. és thx.. -
Noitulover #18563 Bizonyára az egyik jóindulatú takarító tette XD
-
#18562 gratula, hát igen, tisztább szárazabb érzés a gyors net :) ó igen és az idő pénz :) -
#18561 a Lair egy echte sárkány szimulátor (kis túlzással, bár ami a repülési modellt illeti komolynak tűnik), s csak gondoljunk bele, mennyien játszanak egy szimulátorral és mennyien egy megyeklövök játékkal?! -
#18560 Bezzeg nagyképernyöre a Forza2 2 éves prerend videoját a Boxnál kiteszik! -
#18559 Hmm, nem tudjátok hogy szinte minden publikus helyen, az ocsmányszar Ridge Racert teszik be demónak ? Szegény leendő vásárlók rögtön állukat keresve rohannak, üvöltve hogy "mivan, új desinget kapott a PS2 ?" (of kórsz x360-on még egyetlen egy olyan játékot nem láttam amire azt mondta volna "nahát vazze igen, EZ nextgen" ezért azért örülök hogy volt szerencsém pár órát játszani a tescóban a Motostormal, külömben eléggé vágnám a pofákat XD) -
#18558 Ihh de ráérnek:
"Történt ugyanis, hogy - ahogyan az a lentebb mellékelt képen is látható - valaki módosította a Halo 3-al kapcsolatos tudnivalókat tartalmazó oldalt.
Igaz, csupán egyetlen mondattal lett megtoldva az infóhalmaz, az azonban így szólt: "(A Halo 3) nem fog jobban kinézni, mint a Halo 2."
A módosításhoz kapcsolódó IP címet ezt követően lenyomozták, amely nem máshova vezetett, mint a Sony Computer Entertainment Europe liverpool-i stúdiójába. Egy ott dolgozó tehát úgy tűnik, hogy egy unalmasabb pillanatában tréfálkodott egy kicsit - ejnye-bejnye, tessék inkább a következő PlayStation 3-as WipEout játékra koncentrálni ott az angol divíziónál..." -
#18557 Üdvözlet az uraknak! Mától 10/1 es upc netem van, kipróbáltam, gyorsabban bejelentkezik a ps3 is :) Pedig az ADSL is 4 megás volt.
Jah és lenne egy eladó Dlink 380T-s fél éves garanciás ADSL2+ modemem, akit érdekel keressen meg privátban.. Köszi.. -
#18556 Nem, szerencsére!;) -
#18555 Én akkor vagyok kiakadva, amikor valaki nekiáll fikázni az irányítást, úgymond tesztelőként pl hogy nincs szűkített forduló. Aztán persze itt is írja valaki az olvasói hsz-ekben, hogy bocsi a hátsó gombok közül az oldalnak megfelelőt be kell nyomni!
Istenem ez annyira fájdalmas, ami a Lair körül megy, kb olyan mintha nekem adnának tesztelésre valami Márió szjupör advencsör 3-at, hát tőlem olyan 2-est kapna, hogy csak úgy füstölne!
De mivel tudom, hogy ez a műfaj nem kenyerem, a kezembe nem veszek ilyen dolgokat, és nem is írók be Márió rajongói oldalakra, hogy dedós banda, hihihi, ezt hájpoltátok, hát most megkaptátok! Ők meg megmondanák, hogy igen végre!!! -
Foxhound1980 #18554 Te nem PR szakember vagy Nex? -
Foxhound1980 #18553 Sztem egyszerüen xar lett :D -
#18552 Én azt mondom, hogy ha rendszeresen inkább egyedül használod, akkor érdemes a monitorban gondolkodni, de ha egy nagyobb szobában, általában többen is nézitek, akkor inkább egy nagyobb tv. -
Noitulover #18551 Engem nem érdekel hogy mit irogatnak össze annyira nem lehet szar az irányítás , ha mégis majd tudják patchelni szóval mit veszthetek? Az meg hogy egyesek milyen játékot csináltak volna kit érdekel, legyen itt a két kis kezembe és majd akkor véleményt alkotok de szerintem tetszeni fog -
Nagy01 #18550 De az nem hd full.:S Habár vki írta nekem privátban hogy nincs is különbség egy bizonyos távolság fölött úgyhogy még az is lehet hogy 107cm-es hd ready tv-t veszek.:D -
Nagy01 #18549 Én is olvastam ezt a tesztet,és ekkor még nekem se tetszett.DE aztán találtam egy német oldalt 93%-ot adott a Samsungra ,,ár-érték arány ,gyönyörű szín'' ez volt a véleményük.Jah meg azt is odaírták hogy ,,természetesen ne várjunk a dell 2407wfp színeire... de más kérdés hogy kinek ér meg ez plusz 300eurót'' Szal ebből következtettem hogy akkor jó lesz a Samsung is mivel főleg játékra használom,meg persze netezésre..De akkor lehet hogy inkább egy használt Dell-t veszek ha kapok olyat:D. -
#18548 Hát én nem tom, hogy most dícsérni akarják, vagy szídni. Igen ez egy sárkányos Rogue Squad, de mindíg is erről volt szó! Nem?
Meg hogy 20 percig kűzd, asztán elbaxja a pályát és újra kell kezdeni. Hát nem azért mondom, de az Ace Combatban ennél rosszabb is van!;))) És az egy jó sorozat.
Az lehet a gond, hogy sárkány, meg középkor az egy népszerű téma, mindenkinek bejön. A röpködős gámék meg nem. Mondhatni túl jó hátteret választottak, az is rákattan, akinek ez az egész egyáltalán nem bejövős, aztán meg megy a sírás.
Kellett volna bele némi kétlábonmenvegyakás, meg mászkálós részek, meg un. "logikai fejtörők" akkor szélesíteni lehetett volna a rajongótábort. A repülési modell is valszeg túl bonyis, kellett volna irányitás (D-pad is jó) egy gyorsítás egy fék, 2 fajta tüzelés, némi kombózással, poweruppal, aztán annyi.
Vagy csak eccerűen a reklám kampányban nyiltan felvállani, hogy ez egy sárkányszimu, nem pedig pukimonos ujjperc bádibilding. . -
Noitulover #18547 *ujra indítás után megjavult
pl warhawk 40-60 érzékenységgel játszhatő de sokszor korrigálni kelle mivel van egy kis késés mire történik valami (negyed-fél másodperc)
szóval power up okat simán össze szedem meg repkedek ahid alá felés de szinte biztos hogy multiban senkit se szednék le ilyen irányításaal , komolyabb gyakorlás nélkül , ami elöny viszont hogy pl felszabadul egy analog kar amivel warhawkban sixaaxis irányításnál a célkereszet külön mozgatható , -
Noitulover #18546 nem tudom de mintha elbaszták volna a warhawkban a motion sensort legalábbis localban nem müködik . gondoltam felkészülök a lair-re XD de nem jött össze. Másnál müködik vagy a fw 1.92 miatt van? -
#18545 Az 1.92-es firmware milyen újdonságokkal szolgál?
Kár hogy még DIVX-et nem lehet lejátszani!! -
#18544 HI!
Király!
A héten valószínű megrendelem a ps-t,és talán még pénteken megjön,de legkésőbb hétfőn!!!!!!!! -
SlickAdam #18543 Amugy meg semmi hir Über-ektöl a Lair-rel kapcsolatban??????
En is elörendeltem oszt semmi...:( -
Papesz #18542 Csak az utolsó két mondatot olvastam el, benne van minden. -
Noitulover #18541 hát vagy tényleg ennyire szar az irányítás vagy csak a fakezű emberek irogatnak amig a tobbi kussban játszik XD -
Foxhound1980 #18540 PS3 Fanboy Lair Review -
Noitulover #18539 végülis csak egy honapot kellett rá várni XD -
Foxhound1980 #18538 -
#18537 -
#18536 Érdemes elolvasni ezt a tesztet.
A Samsunggal az a gond, hogy az árán kívül igazán semmi nem szól mellette. A szitu az, hogy gyak 2-3 panellel csinálnak ilyen monitorokat, ezek közül a Samsung TN-es paneljével talán csak a 245B készül.
Az előző monitorom is egy TN-es tipusú panellel készült 19"-os Fujitsu volt, csak sajna a PS-t nem lehetett rákötni. Az ilyen panelek kiba gyorsak, minimális utánhúzás, szinte mint egy CRT. Cserébe viszont baromi ronda képet produkálnak. Ha van egy nagyobb színátmenetes felület akkor eszméletlen csúnya sávosodást látsz (pl kék ég meg ilyenek tele van csíkokkal). A színek is gyak fakóbbak, a kontraszt arányuk is látványosan rosszabb.
Ráadásul a 245B esszerint a teszt szerint még csak nem is gyors igazán, kb mint a többi monitor, amiknek a más rendszerű LCD panelük összehasonlíthatatlanul jobb képet produkál.
Amúgy egy pár hónapja egy Dell 2407-est vettem, a színei nagyon szépek, a sebessége először kicsit zavart. Pl a régi monitoron a fehér oldalakra írt fekete szöveget görgetés közben is lehetett olvasni, ennél viszont nem tudok olyan lassan görgetni, hogy ne mosódjanak össze a betűk, és ne érjek előbb az ablak aljára. De kb ez az összes htárány. Videózás, játék közben, pláne hogy amúgy is mindenhol motion blurrt alkalmaznak igazából nem észrevehető a viszonlag lassabb reakció idő. A szinek csodálatosak, ilyen szépeket LCD-ben még nem láttam.
Amikor vettem akkor a Samsung 245-is 140 körül volt szal olyan jelentős árkülönbséget nem jelentett. Talán láttam is valahol működés közben, de ha nem ezt akkor valami másik nagyobb TN-es Samsungot, és sajnos ugyan az volt az élmény mint a régi Fujitsumnál.
Szal ha tényleg HD felbontású és szép képet adó monitort akarsz akkor a 245B-t én nem ajánlom. -
#18535 ennyiért 82centis tévét kapsz :/ -
Nagy01 #18534 2hónap múlva veszek szentem egy full hd monitort vagyis 1920-as felbontásút tudtok vmilyet ajánlani? Én egy Samsung Syncmaster 245B-t néztem ki magamnak tetszik az alacsony ára:D Vaagy Dell 24wfp nemtom a pontos nevét de az meg 160 körül van.