89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    USA Store direkt link
    Jelen pillanatban ez sem megy.
  • Foxhound1980
    Pff Érdekes.
  • Foxhound1980
    Ami most van az tisztán szerver hiba.
  • Jimanszky
    én semmi hibát nem észlelek,pedig voltam már fent sokszor USA Store-on..meg egyből bejelentkezik.
  • Nexxuss
    akkor megnyugodtam :P Én olyan szempontból a technika ördöge vagyok, hogy kifogom ahibás bugos példányokat mindig :-)
    Bravia is zarakodott, azonnal cserélték :D Az ipodomból is a 3. lett a jó :D egy héttel később az ipod után ugyanott vettem egy laptopot abból meg a második :D:D:D OSzt gondoltam kell egy másik PS3 :D
    Egyedül a jó öreg DS-em volt tökéletes :D:D:D
  • Foxhound1980
    Hát amenyire instabil ma a rendszer majd inkább fissitek pendriveról a köv update-nél.. Jelen pillantban USA Store teljes halál, már a sign in-nél elbukunk, EU-s meg vagy megy vagy nem. Valamit nagyon kavarnak...
  • Nexxuss
    restore meg csak úgy megy ha ledrál a gépről mindent mi? Hát remélem 1.9o3 gyorsan jön. És PSN nélkül is elérhető:P
  • Foxhound1980
    A legfrissebb bugol, épp azt tárgyaljuk.
  • Noitulover
    lol az lesz nap ha majd a lestrapált szét szervizelt gépért adnak majd egy újjat , úgyan ekkor vágják fel az ereiket majd warezosos is mert ugrott a gari , és befagy a pokol XD

de ott az igazság : "Annak van esze aki vár ezzel az egész nextgen mizériával..."
  • Nexxuss
    még annyi akit tudja nézzen már rá a network státuszra. Mit ír? Mármint DNS serverre. Ugyanazt mint ami a router címe? mert most jelenleg nálam ugyanaz. Autamatán van a beállítás teljesen.
  • Nexxuss
    tegnapelőt frissítettem:P Hát remélem nem lesz para, főleg hogy a Stranglehold ma várható valamikor:P
  • THE DAHAKA3
    Frissítsd a firmwaret, és jó lesz.
  • partizan182
    Az ingyen az inkább 140 ezer Ft, de igazad van.
    Sony a szoftvert, Ms a hardwert gányolta össze.
    További költsége egyiknek sincs, egyszer biztos lesz jól működő, funkciókban gazdag ps Firmware, és majd a 20. revízió után a Box is stabil lesz (az instabilt halál után ingyenesen cserélik gariban).

Annak van esze aki vár ezzel az egész nextgen mizériával...
  • NEXUS6
    Én már láttam ilyet, majd elmúlik.
  • NEXUS6
    Ha esetleg te ezt írnád, akkor a sok PS3 fanboy meg azt válaszolná, hogy inkább bétatesztel szoftvert gyak ingyért, mint hardvert saját költségen.
  • Nexxuss
    gyerekek nem tudok fellépni a PS storera! Pontosabban nem signol be az accommal, de a net viszont megy róla! találkozott már valaki ilyennel? azt írja hogy DNS error:P de akkor meg miért megy a net?
  • HAF Rigel
    Mielött jönne valaki hogy a Bioshock és a GRAW2 nem egy müfaj , akkor leírom tudom. Stalker és a Bio kb hasonló.

• Noitulover
    görbetükör ... hát ez van warhawk betában nem vágom mit csináltak a seggre verőzésen kívül XD de ha minden igaz hamarosan kijavítják a hibákat esetleg még változtatnak is pár dolgon pl eza jelen ranking ugy ahogy van szar ,pár ezer ember kap rankot amig a többi nézi (érdekes hogy még mindig 120dik vagyok XD , 4 napja nem is játszottam)
    Álitásuk szerint semmi köze ezeknek a 1.92 höz , Lair-t azt lekell nyelni de ha tényleg nagy gázva akkor másnem majd patchelik mert ps3nál mindenkinek van hdd-je XD

Más: mi a jószándékért nem képesek uberből legalább egy karvaj emailt küldeni pl bocs x-y csak kutya ütők vagyunk akik nem képesek teljesíteni a rendeléseket vagy legalább hogy elsüllyedt a hajó amin a lair-ed hozták volna , vagy annyira "szar" a játék hogy szégyen lenne bárkinak is eladni , éppen böszen égetjük a készletet a mágján XD akármit ...
    Nem fogom napmint nap hivogatni öket hogy majd hívnak ...
  • NEXUS6
    A Joeystationnál hétvégére ígérték. Bárcsak, bárcsak...!!!
  • NEXUS6
    Én is hasonlóan a realisztikusabb stilusú játékokat szeretem;)))
    A Bioshocktól a hideg futkoz a hátamon.
  • baggins
    LAIRt akarooook!
    Valaki megcsörrenthetné az ÜK-t, nekem már ég a pofám minden nap zaklatni őket.
  • HAF Rigel
    Egy kicsit elöbb írtam nem tetszik a 60 évek feeling. Sőt kicsit rühellem is. Szép a grafika 8800gtx és egy Vistával felszerelkezve és dx10 efektek bekapcsolása után mondom ezt. Voltak ötletes dolgok amik tetszettek benne , de a zene nem , nem szeretem azt a gicses látványvilágot , na ez nem jött be. PL a S.T.A.L.K.E.R.T jobban csiptem hangulat szerint , AK-47 , M4 ek dragunov mind mind jobban tetszik , Ézért jön be pl a GRAW2 úgy hogy egyetlen elötte lévő résszel nem játszottam, Viszont nagyon rendben vannak a fegyverek a környezet. Jobban bele tudom élni magam.
    Az egész példát azért hoztam fel , hogy nem mindenkinek való minden játék , még adott stiluson belül sem.
  • Foxhound1980
    Remélem délután felküldik a demókat.
  • partizan182
    Csak azért írtam mert Noitulover kolléga boxhuszár véleményt kért :)
    Mondjuk nem ezzel kapcsolatban, de gondoltam, ha már a billentyűzetet koptatom, írjak valamit a jelenlegi témához is...

Ha minden kis hibán lovagolni akarnék, akkor 2 napja azon veszekednénk, hogy a f@szér' kell egy évvel a megjelenés után is bétateszternek nézni a kedves júzert (1.92 és az ő mennyei hálózatkezelése), röhögnék azon, hogy még a 100 dolcsis árcsökkentés után is kikapott eladásban júliban a konkurenciától, illetve kiselőadásokat tartanék a részvényeladási árfröccs általam feltételezett okairól.

De nem akarok minden kis hibán lovagolni.
  • Foxhound1980
    Jah...Azért panaszkonak az emberek..:D
  • Ewergo
    Ez érdekes: szép és jó játéknak tartod a Bioshockot de neked nem jön be vagyis nem tetszik. Tehát vagy nem szép vagy nem jo a játékmenet. Vagyis neked, .....
    Gondolom amit leirsz az a saját vélaményed, és nem az amit más szeretne hallani...?!
    Nem kell ennyire szerénykedni nyugodtan megmondhatod a véleményed hiszen ezért érdekes mindenki, hogy különbözöek vagyunk.
  • NEXUS6
    Sőt azt írták. hogy az európai PS-ekre semmilyen hatással nincs!
  • Foxhound1980
    Természetesen fennt van a 1.92. Abszolut nem támogatja egyelőre.
  • BJB
    1.92-ben írták hogy javították a kompatibilitást. Ha még nincs fent próbáld meg!
  • SlickAdam
    Meg mindig nem jött meg senkinek a Lair???
  • HAF Rigel
    Bioshockot csak azért hoztam fel Példának , mert egy jó és szép játék.
    Viszont nekem nem jött be. pedig minden játék tesztelő odákat zeng róla.
    Külömbözöek vagyunk , más más tetszik.

Baggins társammal abban egyetértek ,hogy még mindig normálisabb vagy mint az ellentábor nagyon nagy része.

Csak valahogy mindig olyan érzésem van veled kapcsolatban , hogy ha egy kicsi hiba , vagy botlás vagy valami negativ dolog van ,te bisztos 4-5 flaméban beszélsz róla.
  • Foxhound1980
    Megjött a Manhunt-om de b@xik lejátszani a PS3 Szerintem sikerült kifignom az egyetlen stuffot ami nem indul, eddig minden ment amit próbáltam. Na mindegy, várunk az update-re.
  • Foxhound1980
    LOL Korrekt
  • baggins
    Személy szerint nem vettem észre, hogy Partizan annyira kötekedős lenne, inkább vele lehet a lehető legnormálisabban elbeszélgetni az X-es táborból (gondoljatok narumonra, aki szinte csak piszkálódni jár ide). Ez a Lair téma pedig felesleges szócséplés, majd meglátjuk, milyen a játék, ha benn pörög a gépünkbe. Peace, emberek!
  • partizan182
    Szó sem volt a Bioshock-ról (hogy jön ez ide?), és egy szóval sem mondtam hogy szar lenne a Lair. Ezt írtam: "nem lett jó a játék".
    Ha zavaró lenne, akkor elnézést, nem tudtam, hogy ilyet nem szabad ide leírni (najó, tudtam, de a kisördög mindig ott lakozik), majd a moderátor kiszedi mint szarszemét flémkeltést.

Egy hónapja az volt a baj, hogy a hülye console-war-ról megy a vita nem a játékokról beszélünk.
    Most az a baj, hogy a játékokról.

Nehezen tudom követni (bár isten lássa lelkem, igyekszem).

Graw 2 pedig valóban marha jó, pedig sosem szerettem az ilyen taktikai sútereket, de ez nagyon megfogott.
  • HAF Rigel
    Az a baj veled kapcsolatban , ha találsz valami kis kötöszködni valót, máris itt teremsz mint a jó dzsin és elkezdesz flamelni , erre jön Nexus 6 és ő is. Ami nem is lenne baj, hisz a forum erről szól. De ez szerintem már beteges szinten üzitek a dolgot.

Szar a Lair ? nem tudom nem játszottam vele.Nem is nyilatkoznék az ügyében mig nem szerzek vele kapcsolatban tapasztalatot.
    Pl Bioshock Pcn, megvettem nagyon szép grafikája van , nem fog meg mint a GRAW2 ps3 ra. Én pl nem szerettem a 60 évek beli stilust , nekem gicses az egész igy nem tudom beleélni magam rendesen, játszogatok vele de kb ennyi , ha választanom kell hogy GRAW2 vagy Bioshock , már nyulok is a Ps gomb felé. Pedig Bio egy jó játék , de nekem nem jön be.
  • Noitulover
    igen az érdekes valamiért inkább nem használtak "mágikus" radart meg célvezető tűzveréslést a sárknyokon ami minden célpontra rá ragad XD

sőt a lagos irányítást még featurenek is beállíthatták volna pl egy makacs zabolátlan sárkánnyalról lévén szó , nem egy kompter vezérelt csillaghajóról XD

szerencsétlen factor 5 ot rendesen beskatujázták , látom is :

Star Lairs

episode 2:

return of the analog stick

"with radar and shit"

(remélem ez igy jó lesz XD)
  • partizan182
    Győzködjön másokat a halál, nekem ugyan mindegy ki mivel játszik.
    Egyszerűen érdekesnek találom, hogy egy alapvetően negatív megítélésű játékot látatlanban mindenki ennyire véd.

Egyébként nekem a Ps3fanboy teszt volt zárszó, ha nekik sem tetszett, akkor itt komoly gondok lehetnek. Mondom úgy persze hogy nem játszottam vele, de nem vagyok annyira öntelt, hogy azt mondjam: mindenki más véleménye le van szarva, majd én megmondom a tutit. Egyébként a technikai hibák nagy része peccsel kijavítható, szerintem rá is fekszenek majd a Factor 5-nál.

10/10-es rajongói értékelésekhez pedig: Uwe boll filmjeire is szórtak páran (najó, nem túl sokan) ilyen értékeléseket....
  • Foxhound1980
    Okés majd privibe dobd már át a számod vagy iwiwre. Amelik telómban volt azt ellopták pár hónapja. Lehet kell a Fight Night, majd meglátom még, 360-on szénnéjátszottam mondjuk. De nem feltétlenül kell cserébe bármi is, lényeg, hogy kipróbáld azt ennyi. 12h-d kb lesz benne ha kiakarod pörgetni. Igy nem kell mindent megvenni, meg egyszerübb próbálni vétel elött.
  • Noitulover
    hát a GT lair review eléggé lehangolt ... azt nem gondoltam volna hogy enniyre bugos lehet , a fps esések még hagyán de aza camera bug meg a befagyott animációk , ilyeneknek konzol játékon nem kellene hogy túl sűrűn előfordulnia (minden gameben van valami glitch de csak ha olyat művel a játékos ami nem magától értetődő)