89387
PlayStation3
-
#18693 no, ps2-es game, project zero 3, ajtóknál tehát a használható nyílásoknál van textúra hiba, zöld vagy átlátszó, amúgy tökéletesen megy, mentés, hangulat meg minden zsír -
#18692 Ja, csak vidékre akkor hétfőn ér majd ide. F*CK... -
Foxhound1980 #18691 Amúgy nálam teljesen helyreállt a Store. -
Foxhound1980 #18690 Holnapra talán ideér. 4.-én jelent meg az usákoknál, azt be is kell még hozni... -
Noitulover #18689 Ma se szoltak ubertól lair úgyben ez már felháborító -
#18688 Ne csodálkzz majd ha nemtudod ki kivel van, ugyanis ez a rész összehozza és lezárja az 1-2 résszel ^^ -
#18687 Ez tényleg dúrva! Neked be kellett menni dolgozni?;))) -
#18686 ja. este meg lila. vágom. :D -
Papesz #18685 Valamint ellopták a pénztárcámat a munkahelyemen. -
Since #18684 Az EA6.át mondott a next-genes verziókra, tudtommal ma van 6ika. Bár sonynál nemtudni :-)
Légyszíves írjatok be egy uk címet mert az elvilegben előbb frissül mint az us. köszi.
Még egy kérdésem lenne. Letölthető a storeol az új tekken játék. Ez ugyanúgy accountfüggő mint a warhawk vagy másik accról is tudom használni? Köszi -
hardwired.hu
"A Sony, mintha a fogát húznák, nem akarja csökkenteni Európában a PS3 árát, inkább egy remek árukapcsolással kívánja behízelegni magát a vásárlók szívébe. Az SCEE által megerősített infók alapján Franciaországban a Heavenly Sword szeptember 19-ei megjelenésével egyidőben piacra dobnak egy 60 GB-os PS3 csomagot, amihez a kaszabolós játék mellett az F1 Championship autóversenyzős csodát is mellékelik.
Jó a franciáknak, de mi lesz velünk? Az SCEE ugyanis szabad kezet adott a terjesztőknek, így minden egyes Európai régióban más és más játékokat csomagolhatnak a PS3 Starter Pack nevezetű csomaghoz. Nagyon reméljük, hogy itt, Magyarországon a Heavenly Swordot és nem valami Pokémon játékot adnak bónusz gyanánt. Az ár sajnos marad változatlanul 599 euró."
-
Jimanszky #18682 FIFA 08 demót is ígértek? -
Since #18681 Mikor szokott frissülni az us és az uk store? Szeretném a fifa demot :-) -
SlickAdam #18680 4 hsz-al lejjebb mar beirtam:P -
#18679 a mai szerzemény, köszi olcsi2 a korrekt üzletért
-
#18678 HIVATALOS MAGYAR PLAYSTATION OLDAL
és mintha frissült volna
edit: jóvanakkó 4 hozzászólással lejjebb is van :P -
Since #18677 Nemtudod megváltoztatni, a napszaktól függően sötétedik a háttér :-) Majd nézd meg este 9kor :-) -
#18676 Ti okos gyerekek vagytok. MOnnyátok már el nekem hogy tudom megváltoztatni a buzi rózsaszín bejelentkező hátteret:P mármint a legelső képernyőn. mondjuk legjobbna annak örülnék ha nem kéne képet berakni cska a színét tudnám lecserélni. Amúgy mármegy. -
SlickAdam #18675 Innentöl mar a Store se lehet messze...:D -
SlickAdam #18674 http://hu.eu.playstation.com/
ide tessek emberek:D -
Noitulover #18673 egyébként nálam is megy store tol kezdve warhawk stb , igazán jöhetne valaki warhawkozni -
Noitulover #18672 még jó hogy vannak sorozatok XD -
Jimanszky #18671 Stranglehold-ra!!!Nagyon állat kis gém lehet!! -
Nagy01 #18670 Oh nállam se jó a store.Egyébként most mire is várunk?XD -
Jimanszky #18669 Küldtem egy PM-et. -
Foxhound1980 #18668 Akkor marad részemröl a holnap reggel. :) -
Foxhound1980 #18667 Erre még emelek, hogy a frissen szerzett Manhuntom nem megy :D -
Foxhound1980 #18666 Szép... -
#18665 Vazzeg, milyen szép ez a mai nap. Demok sehol, Warhawk nem működik, Store dettó, az év játékáról (gy.k. Lair :) hallgatnak a kereskedők, zuhog az eső és be kell fizetnem a kocsi havi részletét. Imádok élni... -
Jimanszky #18664 még egy ínyenc;)))Kaptam csapattársamtóldvd-t amin van 3 meccs HD minőségben!!Nagyon tuti!!!De!!!Ma lesz Colt-Saints amerikai idő szerint 20:30kor,elvileg Soapcast-tel lehet nézni vagy TVUPlayer-rel. -
#18663 Hol nézel amcsifocit?
Énis akarok:D -
#18662 Hát ha a stranglehold demo tényleg fenn lesz, akkor csak éjfél után jutunk fel a store-ra!;) -
Jimanszky #18661 Köszi!!Szurkolok,hogy megjavuljon nálatok a rendszer!!!Addig nézek egy kis amcsifocit;))) -
Foxhound1980 #18660 Jobbulást! Addig jó amig nincs fennt a demó, ha felkerül utána megörülök ha nem fog menni a Store..:D -
Jimanszky #18659 Nézem akkor folyamatosan és tájékoztatlak titeket,hogy mi a helyzet!!Sajna ma nem mentem melózni,mert szarul vagyok,de ez nektek jó,ha jól sejtem:))) -
#18658 de a lényeg hogy nincs még fenn Stranglehold :-) Így nem fáj amiatt a fejünk hogy van de nem tudjuk letölteni :D -
Foxhound1980 #18657 Hm, furcsa. G365-ön, 576-on is panaszkodnak. Na mindegy, estére javuljon meg mert kaszálni akarok -
Jimanszky #18656 Persze,hogy itt élek:D -
Foxhound1980 #18655 Ne baxx!! :D MO-n élsz? -
Jimanszky #18654 Nekem ez is megy