89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Jah neeeem, csak fura. Joystation lassú sajnos. Ott még mindig nincs GRAW2 pl.
  • Sund
    miért valami meglepetésre vársz tőlük? úgyis 16.999 lesz vagy vmi ilyesmi. :) konzoljatek.extra.hu rulez.
  • Foxhound1980
    3 nap múlva megjelenés és az 576-nál még mindig nincs ára...
  • Foxhound1980
    2 délután. :) Mindegy, h'n s az többször újrajátszható.
  • EmThor
    Gamespot HS review 8.0!!
    8óra a játékidő, "1 délután alatt ki lehet tolni"... kis ellentmondás de no problemo
  • Nexxuss
    öööö nem. Xpressen pont nincs. De bármelyik hípermarketes túrkálóban megtalálható. 990ft áron a Killerrel és a Full Contacttal egyetemben. Magyarul Fegyverek Istene néven fut. Beszerzése ennyiért mindnekinek előre ajánlott.
    A film meg elvileg csak PS3ról lehet lejátszani a collectors esetében, valószínű hogy a játékból lehet csak elindítani.
    A kép elvileg sokkal jobb lesz mint DVD-n, mivel most 15 éves a film és ez egy szülinapi ajándék (ezért jelent meg most a játék is!!!). Jön majd Blu-Rayen is külön.
  • Foxhound1980
    USA-ban 12., EU 14 a HS.
  • Foxhound1980
    Hónapok óta ez az aláirásom :)
  • EmThor
    lol delaystation most olvasom.
    japánban kijött egy könyv, miért bukott meg a ps3 címmel, valakinek meg kell élni valamiből :)

amúgy HS szerintem nem jött ki ma odaát, már írtak róla a fórumon... EU az 14. biztosan.

ja meg m$ oldalán van valami visszámláló: brutally fun.

TGS nincs messze, rumble kontrollert várom!
  • Foxhound1980
    Nagyon hozza a játék is ezt a képivilágot, jó lesz a stuff!
  • DarkSector
    Köszönöm, de én ingyé gondoltam....
    És nem tudom, hogy magyar címe van-e és ha van, hogy akkor mi az!!
  • EmThor
    hát ha angolul vagy angol felirattal is jó, marad a gyűjtői, ezen kívül talán x-press.hu

ps fórumon nézem a Heavenly Sword hozzászólásokat ki vette már meg, de még nem sokat találtam
  • DarkSector
    Jah megvan ez szinkronba valahol...mert nagyon kéne!?
  • EmThor
    utóbbi 1 évben néztem meg a filmet, az utolsó fél óra szünet nélküli lövöldözés, nagyon durva :)

meg amúgy is a HK-i (zsarus) akciófilmek, ehhez nagyon értenek!
  • DarkSector
    Figyu én rajongója vagyok az ilyen filmeknek.....
    EZ ISZONYATDURVA!!

Jah és ha már itt tartunk, akkor megjegyezném, hogy ultra-kemény a grafja.....
    Mi ez Unreal5 ???????!!!!!!!!
  • EmThor
    no, még egy kis Stranglehold

:D

aki nem tudta még eldönteni, hogy a gyűjtőt vegye-e meg, annak itt egy ízelíő a játék blu-ray-en megtalálható Hard Boiled c. múviból, mely a játék alapjául szolgál. 1992-es szint, így tessék nézni. John Woo, Chow-Yun Fat, 1080p-ig lesz a múvi a lemezen, de ha csak dvd minőséget hoz már jó.

na tessék megnézni ezt a jelenetet és hajakat lerakni
  • DarkSector
    Igen embertől független felmegy mindenkiben az adrenalin ilyenkor, és a játék illetve a játékkészítők összes rokona az eszünkbe jut!!!!!!!!
    Legjobban az anyucikájuk az a jó édes....
  • NEXUS6
    Áááááá!
    Motorstormoztam egyet, szépen araszolgatok előre, naponta nagynehezen megcsinálok egy-egy pályát.

Ez valami agyhalál, ilyen gecik szerencse, hogy nincsenek online az elenfelek, mint 4. szinten az AI!

Egyszerűen a 3. körben az utolsó olyan kanyarban ahol el lehet a tömeg mellett menni, el kell húzni, ami csak a nitróba belefér, aztán berobbanni a célba!;)
    Csak ugye ez 20-ból egyszer jön össze.
  • partizan182
    Benne van a pakliban :)
    Egyébként futár hozza-viszi gariban, úgyh annyira nem para.
    De ha ez ekkora szempont akkor egyértelmű ps3, bár inkább ps2-t javasolnám. Pokoli olcsó, egy tonna fantasztikus játék van rá, ps3-mat meg ráérsz venni az árcsökkentés/rezgő kontroller/megfelelő játékellátottság után (jövő nyár/ősz).
  • kebab90
    valaki eggyüttérzik velem köszönöm
    amugy azér döntök sztem ps mellett mert ugye a bxo on ott az a rémséges 3 led ami egy a halállal és életem legnagyobb csalodása lenne (ez lezs az első konzolom) ha megvenném és rögtön elszállna
  • kebab90
    milyen kijegészitők járnak cuccoshoz alapbol?a vezérlőn kivül?
  • partizan182
    Hihetetlen téveszmék vannak mindkét oldalon, nem irigyellek kebab :)
    Ne higgy el semmit senkinek, nézd meg a 2 gép exklúzívjait és ami jobban tetszik azt vedd meg. Multi címek (nídforszpíd és társai) meg pont ugyanolyanok mindkettőn (különbség hogy kontroller X-en rezeg, Ps-en meg rángatni lehet).
  • kebab90
    amigy ha belegondolok azért biztam eleinte a boxba mert aszittem hogy billi kis geci ekkora pénzügyi háttérrel nem tud szart alkotni de tévedtem
  • kebab90
    ja értem én forumokban olvastam
    biztos box osok irták:D:D:D
    amugy mondom én csak ettökl parázom meg ha körbe nézek akkor kb van 5-6 játék ami most tuti megvennék rá és akkor meg kihuzom valahogy jövöig:D
    csak valami occso bót kéne:Dja ésnem a konzoljatek.extra
  • Papesz
    Én nem tudom honnan tájékozódsz, de rendesen meg lettél vezetve.

Először is a PS3 nem most fut, hanem 1-2 éven belül fog. Játék meg nem akkor nem lesz rá, hanem most nincs. A nagy címek 2008-ban és 2009-ben jönnek majd. Az meg, hogy beszüntetik a gyártását, az egyik legnagyobb baromság, amit valaha hallottam.
  • kebab90
    ja irni akartam hogy ezen kivül:D
    bocs elfelejtettem:D
  • kebab90
    ez igaz hogy azt ondtam csak ugy emondták eddig és ha végig gondolom igaz is hogy nagyon sok box baxodik el viszont még mindi gnem tom mit gondoljak arrol amiket halani szoktma hogy a psnek nincs jövöje mert mindenki elpártol a sony-tol meg hogy most még fut de 1-2 éven belül besz opják és vége meg hasonlo fincsi hirek amik jol lehangolják az mebert és tudod az meber nem tudja mi igaz ebböl azt nagyot néz ah monfju kjövöre megszünteti a sony ps3 gyártását és mondjuk játék se lesz rá több azt itt maradok game nélkül a 160 ezres géppel:D
    az lenne csak a fincsi
    ugyhogy akki ezt cáfolni(remélem ezt) vagy megerösiteni tudja gyorsan mondja
  • qper
    pl. itt nézz körbe
  • kebab90
    gondoltam van rajta vinyo azt összekötöm a éppel és átpakolom a filmeket:D vagy nrem?
  • kebab90
    nézegetm az oldalakat és meglepödve tapasztalom hogy végre egy hel ymert eddig xbox oldalakon járkálok és nem minden második hir a hibákrol szol:D
    amugy hol érdemes játékot venni?
  • Papesz
    Egyelőre csak a játékok nem. Ő meg azt írta, hogy csak a játékok érdeklik.
  • NEXUS6
    Miért akarod összekapcsolni?
  • NEXUS6
    Azért jól nézzetek körül, hogy hol viszonylag olcsó, meg játékot sem a hivatalos boltokban érdemes venni!
  • aabelus
    hat remelem is... szerintem a WII is fasza,de PS3 vagy Xbox... nem kerdes! PS3!!!!!! ez nem romlik el,kurva eros,nem kell kulon hd dvd olvasot venni KULON,es a PS network is ingyenes,valamint a sixaxis is fasza, nem melegedik mint az allat(szaunaban is teszteltek),nem zug.. szoval sok minden szol a ps3 mellett
  • Papesz
    Katt
  • kebab90
    na de akkor pcvel lehet összekapcsolni uyge?
  • kebab90
    most beszéltem apámmla csütörtökön megyek venni
    nagyon necces döntés de valszeg ps lesz :D
  • aabelus
    ps3hungary.hu itt van par info
  • kebab90
    tud valaki valam ijo magyar nyelvű ps3 as oldalt amin vannak jo kis infok meg hirek meg hasonlok?
  • kebab90
    amugy ez a könnyu programozhatoság mit jelent ps en?