89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Haverom tolja, mondta isten. Majd meglesem.
  • Foxhound1980
    Na az a cucc nagyon érdekel!
  • Attila8805
    Nem szemétkedésből de valki látta már közületek vhol a cod4 bétát?
    Aki teheti nézze meg havernál vagy rokonnál vagy vhol eszméletlen jó.
  • Foxhound1980
    Az érdekes. Ha bennt van az ISO mappában látnod kellene. Annyira én sem vágom. Nálam csak abból volt gond ha XMB-ben a Home gomb megnyomása után az USB device-nem a memó stick volt hanem vmelik flash mappa. Az UMD emu-t állitsd M33-ra, órajelek XMB defalult, CPU 333. De, hogy miért nem jelenuk meg a memory sticga/ games-ben a MHF3 arról gözöm sincs. Ilyen hibával még nem találkoztam.
  • Foxhound1980
    Remélem, hogy csak timed ex 360-on...
  • zottyantas
    Na ez nem igaz. Ez rosszul esik nagyon, amit olvasok, mert azt írták itt többen is, hogy ingyenes lesz a Prologue, de fura módon ezt még senki sem sérelmezte.
  • baggins
    Foxhound, szar van a palacsintában, nagyon kéne a segítséged! Feltettem a PSP-re ezt az új FW-t és a régi ISO játékaimat sem indítja most el. WTF??? Tudom, nem ide való, de úgy látom te értesz hozzá. Benn csücsül az ISO mappában a MH Freedom 2 és a PSP-n sehol nem jelenik meg. HEEEEEEEEELP!!!!
  • EmThor
    martinék az 576-on megkapták az Eye of Judgement-et + kamerát O_O
  • EmThor
    japán store-on van egy 992 megás heavenly sword demo (gondolom ua. minta a 996 megás usa volt)

van 2 hs video + egy GT Prolouge video, ez utóbbit töltse le aki tudja, csak az első harmada újdonság, de annak megnézése közben az ember érzelmi hullámzása a magához nyúlástól a besírásig terjed :D
  • baggins
    Hmmm, Eternal Sonata...nagy álmom. :)
  • Sund
    lesz dobozos Prolouge? :) király
  • EmThor
    - 12 ropi lesz a GT Prolouge
    - 10 ropi lesz PSN-ről
    - okt 4.: rachet demo
    - beautiful katamari + etarnal sonata ps3 pletyka
    - warhawk fejlesztőiből már csak 6an maradtak állítólag :S

holnaptól meg :D
  • brodix
    PS4?
    tök jó.
    én azt hittem,hogy még vagy 4 év múlva lesz.
  • partizan182
    Ps4-en Ninja Gaiden 2 Sigma...
  • baggins
    Én nem annak hívnám.
    Ha lenne tízmillióm, feltettem volna arra, hogy neked nem fog tetszeni.
  • narumon
    Hát nekem a játék nem jött be, még az is lehet hogy öcséd szerint fasz vagyok, bár én ezt inkább izléseknek és pofonoknak hívnám. Abban viszont egyetértünk, hogy a zenéje az nagyon jó, remélem lesz belőle valami release.
  • Elveon
    Egyelőre úgy néz ki csak X360-as verzió lesz de később kitudja...
  • dante3
    Ninja Gaiden 2 képekPS3-ra nem fo jönni?
  • Foxhound1980
    Az min +2 pont lenne.
  • SlickAdam
    Reggel olvastam el Baggins hsz.-át, meg most így utólag. Èrdekes, hogy a reflektoros rész mindkettönket elbüvölt!
  • SlickAdam
    Már tegnap este is akartam írni a Lair-rel kapcsolatban, de elég álmos voltam. Nagyjából én is ugyanazt mondhatom el a játékról, mint Baggins, jobban belemerülve a játék kimondottan tetszik. A helyenkénti gyenge grafikát elfeledi az ember, amikor olyan látvány tárul elé, mint például az óriás vizikígyós résznél. Pazar! A zene nagyon jóra sikerült, megadja az igazi hangulatot (pl.: az említett reflektoros résznél magával ragadott az egész, szinte a feladatra se tudtam koncentrálni, annyira elbüvölt az összhatás). Az irányítást már tegnap is írtam, hogy nekem semmi bajom vele, úgyhogy én 7-8 pontot adnék a játéknak, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, mert nagyon alul-értékelt játékról van szó. Az senkit ne tántorítson el, hogy ha esetleg nem jön be neki a sárkány téma, el kell mondjam nekem se, ennek ellenére bejövös. Kb 2 végigvitelt tervezek, utána cserealapnak megy a game!
  • aabelus
    na a heten veszem meg a ps3-at... milyen jatekot vegyek hozza,amit lehet 2en jatszani es fasza?
  • NEXUS6
    Bocs, jogos!

Kevertem a dolgokat.
    Csak arról is elég régen jött utoljára info.
  • baggins
    Nem, az egy másik cím, most Project Offset néven fut, úgy nézz utána. Na az egy igazi nagy durr lesz!
  • Nexxuss
    magyar cím? hogyhogy nem fogadta el?:P Elfogadja mindnekinek, csak nincs store. De a reg. megy.
  • NEXUS6
    Ez valószínűleg a Sony nyomása volt, egyszerűen annyira szeretnék már bebizonyítani, hogy milyen jó a 6axis.
    A játékos viszont nem szereti, ha ennyire meg akarják neki mondani, hogy mit szeressen.

Amikor augusztusról átrakták szeptemberre én is reménykedtem, hogy mégiscsak belerakták az analog irányítást.

Az is kár, hogy egy viszonylag lineáris lődözős játék lett belőle, pedig volt olyan demo is, ha jól emléxem amikor fps szerűen rohangászott valaki egy várban.
  • baggins
    Igen. Számomra az igazán értékes következtetés: a legtöbb tesztelő annyit játszott a játékkal, mint én az első véleményemkor. Mindenesetre a hibákkal együtt én sem adnék 7-8 pontnál többet rá, legfőképpen azért, mert ez egy igazán jó kis stuff lehetett volna. Esküszöm, ha belerakják az analóg karos irányítást, jóval pozitívabb visszhangja lett volna a játéknak.
  • NEXUS6
    Úgy tűnik a Lair is olyan, mint minden igazán jó dolog az életben: először ellentmondásos érzéseket kelt, mielött igazán megtanulná értékelni az ember;)))
  • baggins
    Thx!
  • baggins
    Nem, nem próbáltam, viszont vannak új benyomások, írni is akartam.
    Az első szemrevételezés és hibák után tegnap éjjel elég sokat játszottam a játékkal. Sajnos amiket leírtam, valós problémák, de mégis: maga a Lair egy egész jó és nagyon hangulatos játék. Ezt szerintem majd Slick Adam is alátámasztja majd, ha kicsit jobban belemerül az ember, észreveszi.
    Két emberke járt nálam megnézni a játékot, egyik öcsém (kölyök kora óta játszik játékokkal, akárcsak én, C16-on kezdtük, aztán a nagy sztár, az Amiga, majd a többi gép, tehát nem a hasára csap, ha véleményt mond), a másik a legjobb barátom (vezető programozó a cégünknél).
    Öcsém imádja a játékot. Szerinte a piacon jelenleg ez a LEGSZEBB játék, ami létezik. A végén 10 centire ült a TV-től, úgy bámulta a felhőkarcoló méretű vízikígyót. Egy dolog zavarta: hogy néha beakad a játék, na ez az, amit csak az ő sasszeme tud észrevenni, én pl. abszolút nem vettem észre. A csatajeleneteknél szinte ujjongott, szerinte a hangulat simán üti a 10 pontot. Az irányítást nem próbálta, az volt a véleménye, hogy nem lehet rossz, legalább egy kis újítás is van benne.
    Frici barátom szintén Lair-rajongó lett. Számára ez a világ jelenti a csodát, sárkányok, lovagok, stb. Ő ki is próbálta a játékot, és most figyeljetek: azt mondja, hogy az irányítás így tökéletes! Ezzel vitába szállnék, de ő aktívan jár lovagolni, és azt mondja, hogy olyan érzés, mintha a kantárat húzná a sárkányon, hogy mozgassa. Konkrétan kijelentette, hogy aki 4-5 pontra értékelte a játékot, az egy fasz, és ő 8 vagy 9 pontot adna rá.
    Természetesen ők sem a gyakorló küldetést vagy az első, bemutatkozó pályákatr próbálták, hanem becuppantak az akció sűrűjébe. Nálam is talán ez volt a kezdeti gond: az első szintek tényleg elég sivárak és unalmasak.
    Volt egy pálya, ami kifejezetten lenyűgözött: hatalmas fénypászmák között kell az éjszakai égen vitorlázni, és közben annyira eltalált zene szól, hogy a játékra alig tudtam figyelni.
    Nem tudom, merjem-e azt mondani, hogy vegyétek meg a Lairt, de legszívesebben azt mondanám. Három dolog tuti mindenkit megfog majd: 1. grafika (nagy általánosságban, kisebb-nagyobb hibáktól eltekintve) 2. ZENE!!! 3. hangulat
    De azt hiszem, ezeket a legszőröszívűbb tesztelő sem fikázta le.
  • qper
    Örömmel láttam, hogy a nagy Sony végre csinált a Playstation-nek egy magar oldalt is. Nem tudjátok, hogy ez esetleg a közteljövőben magyar Store-t von maga után? Esetleg hajlandóan a drágák elfogadni már a magyar címet is a regisztrációnál? :)

• Foxhound1980
    Vérszegény.
  • Foxhound1980
    Persze. KATT
  • baggins
    Van valami linket ehhez a FW-hez? Pl. leírás?
  • Elveon
    Sega Rally Revo képek! (4 új autó)
  • NEXUS6
    Valami új benyomás?
    Esetleg sima USB kontrollerrel próbáltad a gámét?
    Az a hír járja azzal lehet a 6axist helyettesíteni.
  • Foxhound1980
    Lehetséges! Nyomd fel a 3.52 M33- 4-et. Hibátlan!
  • baggins
    3.40 OE. Ez lehet a baj?
  • Foxhound1980
    Legfrissebb FW van a PSP-n? Costum FW vagy gyári?
  • baggins
    Nem tudjátok, hogy kell a Lairt PSP-n remote play-el nyomni? Mert nekem lefagy az egész cucc, ha simán elindítom a PSP-n a játékot.