89387
PlayStation3
  • Nexxuss
    4? :-P
  • Foxhound1980
    20.-án érkezik a LocoRoco! 4 dolcsi!
  • SlickAdam
    Hát emberek, ez a Lair nagyon durva cumó. A kezdeti rossz benyomás után 180 fokot vett az érzelmi töltetem!:D A derekam is belefájdult, úgy kell rázni néha a Sixaxis-t. A harcok meg olyan nagyszabásúak, hogy már majdnem megütik a Király visszatér-ben látott végsö összecsapást! Érdemes kipróbálni!!!
  • Foxhound1980
    Tűkön ülve várom a stuffot
  • NEXUS6
    Kell hozzá egy HDCP kompatibilis DVI bemenetes monitor, meg egy HDMI-DVI kábel.
  • Sund
    Tököm kivan ezzel az állandó késéssel. Az a kevés játék ami jön, az se készül el. Delaystation....
  • berkojani
    Help!!!!!!!
    Van egy olyan kérdésem hogy öszze lehetne-e kötni a ps3-at lcd monitorral?
    Ha igen akkor hogyan???????
    Légyszi segítsetek!!!
  • Elveon
    Egyik kedvenc játékom volt a Manhunt! Remélem a második rész is hasonló izgalmakat ígér!
  • baggins
    I love this game!!!!
  • Jinchuu
    Ej, Manhunt 2 úgy látszik need lesz. Az első részt szénné játszottuk anno, nagyon bejött a gyilkolászás. :)
  • Foxhound1980
    Nem tartozik szervesen ide de muszáj benyomnom, sorry ha valakit zavar.
    Ez kész...
  • Foxhound1980
    Holnap Fifa demo
  • Winz
    Csúsznak a gamék!
    Medal of Honor:Airborn (okt.26)
    Assasin's Creed (Nov.28)

Remélem a Fifa08 okt.elején kijön.
  • Jinchuu
    Én hétvégén próbálom ki az új hdtv-m társaságában!! Alig várom már a pénteket amikor végre hazamehetek szegedre. :))
  • Csacsi
    Sziasztok. Manapság hol kapok legolcósbban PS3-at. BNem használtat, hanem újat.
  • Nexxuss
    persze, mert tök hülye vagy :D:D:D:D
  • SlickAdam
    csak 2-3 napot kell visszaolvasnod:P
  • cloud.strife
    Ja 1,5 hétig szabin voltam, ki és hogyan jáccik a Lair-el??? Bocs, lehet hülye kérdés de lemaradtam kicsit... :)
  • cloud.strife
    Szvsz nem sok (nekem) a GT4 Prologue-t is megvettem annó 11 rongyért... simán megérte az is!!! :)
  • partizan182
    Szerintem 2 oka van:
    -alig adtak el 100 ezret a ps3-mas darkness-ből.
    -darkness multija elég gyenge, egyszer kipróbálja az ember és utána hagyja a fenébe
  • Kratos86
    A Darkness-ben mért nem működik az online játék?? Kiválasztok tetszés szerint egy pályát meg beállítom a szokásos dolgokat és rajtam kívül nincs senki a játékban,de sehol máshol sem!! Nem értem!! Resistance-nál viszont minden jol működik!! Aki tud valamit erről az szóljon!!
    Gran Turismo 5 FOREVER!!!!!
  • Foxhound1980
    EISA dijas lett a PS3
  • Elveon
    Colin McRae Dirt trailer!
  • Foxhound1980
    Csókolom! Ha nem igy lenne, nem feltétlen lenne a játszahtóság kiemelkedő. Szinte az összes autós stuffot pörgettem. Nincs annál idegesitőbb mikor a fal, korlát, palánk, másik autó, úgymond "megfog". Hatványozott verziója mikor a palánk még be is forgat, nekikoccansz és ráfordit az engine. Hát az qrva jó, mit mondjak! :D Az persze megint más dolog, hogy ez a "feature" mennyire van skáláza. Az esetek 90%-ban ahol ez a dolog szerinted a szimulátorságot segiti elő, szarul van szvsz. Na egyébként épp az emlitett Wipeout egyik része volt iylen fos. Gyakorlatilag teljes lelassúlást eredményezett egy kocc. De nem vitatkozom, legyen igazad, xar a kocc kezelés azt ennyi :D.
  • partizan182
    "Az, hogy lepattantál az objektekröl a játszhatóságot segitette elő"

Csókolom, szimulátorról beszélünk, nem wipeoutról meg nídforszpídről. Ott igazad lenne, itt nem. Ahhoz képest, hogy a játék többi része milyen tökéletesre van csiszolva, az ütközések lekezelése kb a kilencvenes évek közepét idézi.
  • Foxhound1980
    Eddig sem volt baj az ütközés modellel. Az, hogy lepattantál az objektekröl a játszhatóságot segitette elő, lévén nuku törésmodell volt. Látványilag meg köszönőviszonyban sem lesz vele egy stuff sem, ez már most látszik. Polyphony profizmusához most nagyon gondolkodnom kell, hogy mely cég hasonlitható...Autós gamma téren talán csak a Bizzare-t tudom emliteni, bár ők más style-ben utaznak.
  • partizan182
    Hajrá.
    Legyen rendes ütközésmodell és igazad lesz, törés szvsz Forza szinten felesleges (Dirt szinten persze már más a helyzet).
  • Foxhound1980
    Drágának drága de hozza is a minőséget. GT5 után a többi racing fejesztő le is húzhatja a rolót, Forzástúl, Dirtöstűl, Speedestül és még sorolhatnám. A Király Visszatér!
  • Foxhound1980
    Jön az 1.93. Network bugfix.
  • partizan182
    45 orjó szerintem vérlázítóan drága egy félig kész játék demójáért, de biztos megéri valakinek. Netes pókert sosem értettem, pont a póker lényege veszik el.

Viszont a pixeljunk racers mókának tűnik, azt mondják kötelező hozzá a HDTV, mert egyébként nem látni az autókat.
  • EmThor
    pénteken jön a pókeres game meg a pixeljunk racers is. a pókeres nem is néz ki rossznak 2 ropiért :D
  • EmThor
    annyit tisztáznék, hogy eredetileg is fizetős volt a GT:P, ebben nincs semmi meglepő. az hogy volt a gamespot féle pletyka, hogy talán ingyé lesz sosem lett megerősítve, amúgy is elég légbőlkapott ötlet volt.

más kérdés, hogy teljes árat* (*: csillag azért, mert habár a 45€ itthon nem teljes árat jelent, odakint ez 60$) kérnek egy feltuningolt "demo" változatért... (tehát plusz autó meg pálya). persze ennél jóval több újdonság lesz, nekem az első GT-m, szal tuti vétel :)

ára közben fixálva lett, hivatalosan is 45€, "még idén"
  • zsalesz
    Sziasztok!
    Valaki árulja már el hogyan tudok 4 gigánál nagyobb fájlt felrakni a vinyóra?!

Üdv.
  • baggins
    Minden ok. Egyszerűen nem értem.
  • Foxhound1980
    Mappaszerkezet rendben van, minden a helyén?
  • Foxhound1980
    Pff, passzolom. Iyenről még nem is hallottam. 2. PSP-met gyűröm de ilyen gondom nem volt még. Nézz fel arra a linkre amit küldtem a FW-hez,rengeteg topik van, többek közt help is. Irj be.
  • Foxhound1980
    Faxa! Nm köszöngetni, alap ;)
  • NEXUS6
    Megvan a blútúsz füles;)

Megyek nindzsulni, meglessük 1080p-ben!;)))
    Köszi mégegyszer!
  • Attila8805
    Hát jól teszed.
    tényleg isten.
    eddig laggal egyszer találkoztam naon pörgős.
  • baggins
    Így sem jó. Pffff. Az a poén, hogy semmi ISO játék nem jelenik meg, nem csak a MHF.