89387
PlayStation3
  • zsalesz
    Nem tudom te mit képzelsz magadról, de elég kemény negatív kisugárzásod van! Nem csípem az ilyen stílusú palikat mint amilyen te vagy! Ugorj le a sarki kocsmába és ott nyomjad az ovis dumádat azoknak akik vevők rá! Te nem vagy tisztában azzal mit beszélsz!
  • partizan182
    Egyébként hasonlatomban én pont az Atari Jaguarra gondoltam ("64 bit!!!! Dú dö meth!!!")
  • baggins
    *************** MODERÁLVA

Már bocs, remélem ezért kapok büntetőpontot. Az alaptéma a PS3 állítólagos bukása és a Titanic összehasonlítása volt. Azt sem tudod, miről beszélsz haver, olvass vissza vagy 100 oldalt a fórumba, aztán utána gyere vissza itt osztani az észt. Egyike vagyok azoknak, akik legelvakultabbak védik a PS3-at, akkor is, ha némileg jogosan fikázzák néha. Neked van egyáltalán géped, vagy csak idetévedtél a "Kizárólag pubertásoknak!" topikból???
  • zsalesz
    Akkor miért beszélsz bukásról? Talán újságíró suliba jársz és ez lesz a diplomamunkád nagyokos?!
  • baggins
    Húúú, de kemény itt valaki. Ugye van fogalmad arról, hogy van PS3-mam kb. 5 játékkal és imádom? Vagy csak megjelentél itt a semmiből, kisokos?
  • zsalesz
    Kemény vagy csoki!!!
  • baggins
  • zsalesz
    Te milyen bukásról beszélsz??? Azt hiszem nagyon el vagy tévedve! Nem véletlenül egy EISA díjas konzolról beszélsz? Kicsit nézz körbe mielött irogatsz, vagy tartsd meg az alaptalan vélaményed!!! Erről a konzolról még nagyon sokat fogsz hallani!!!
  • partizan182
    "mérnök, aki tervezte a hajót és akinek nem is tudjuk a nevét. "

Tervezők: William Pirrie, Thomas Andrews, Alexander Carlisle, és konzultáns J. Bruce Ismay. Csak az érdekesség kedvéért.

"az újságokban jelent meg"

The Shipbuilder magazinban jelent meg. Szintén érdekesség.

Háborúban pedig bár tragédia minden élet elvesztése, de ott ez sajnos fícsör nem hiba...

"Szerintem meg alapból parasztság egy emberi katasztrófát egy játékkonzol bukásához hasonlítani"

Direkt kimentem a pajtába, megkérdeztem a teheneket és ők is egyetértettek abban, hogy nem parasztság. Na mentem kapálni...
  • baggins
    Szerintem meg alapból parasztság egy emberi katasztrófát egy játékkonzol bukásához hasonlítani. De persze ez magánvélemény.
  • NEXUS6
    Nem hiszem hogy ez volt a lényeg, persze részben igazad van.

Szerintem minden mérnökember tisztában van azzal, hogy nem lehetséges abszolút dolgokat építeni, pl víznél nehezebb fajsúlyú anyagból elsűlyeszthetetlen hajót.
    A kérdés sokkal inkább az, hogy kik monták azt, hogy a hajó elsűlyeszthetetlen. Valószínűleg nem XY mérnök, aki tervezte a hajót és akinek nem is tudjuk a nevét. Az elsűlyeszthetetlen jelző az újságokban jelent meg, szóval a hájp része volt, amit a média nyomott százzal gázzal, mert egy nagy hajó nem hír, egy elsűlyeszthetetlen viszont igen!

Sajnos a média majdnem minden konzollal eljátszotta ezt a Titanic-effektust, az Atari-Jaguártól kezdve, a 3DO-n, az X-Boxon kersztül egészen a PS3-ig, hogy csak az utóbbi 10 évből szemezgessünk.
    A gáz az, hogy 10 évvel ezelött még nem volt net és egy ilyen önmagát gerjesztő média-effektus könnyen okozhatta valóban egy-egy konzol vesztét, egyfajta önbeteljesítő jóslatként.

Másrészt ahogy te is írod a Titanic pont azért tudott a jelentőségéhez képest sokkal nagyobb publicitást kapni, mert eleve egy a médiához közelálló produktum volt, amiről akkor is lehet csámcsogni, ha valami balszerencse folytán nem történik vele semmi katasztrófa. pl milyen jó hír ez is: Győzike a Titanicon vesztette el szüzességét!;)))

Az ipari forradalom kezdete óta rengeteg olyan új/forradalmi szerkezetet ért szerencsétlenség, ami miatt elgondolkodhatunk a képességeinken. Ja és a második világháborúban legtöbb áldozatot követelő haók, NEM hadihajók, hanem sebesültszállító meg ilyen hajók voltak. Mert mondjuk egy amúgy is több ezer utas szállítására alkalmas luxus óceánjárót használtak erre.
  • partizan182
    Nem kelle hadihajókat keverni az utasszállítóval. Hadihajónál benne van a pakliban hogy szarrálövik és elsüllyed, utasszállítókra ez nem jellemző.
    Egyébként a Titanic 2 okból akkora dolog amekkora:

1. Úgy építették, hogy ez a hajó ami KÉPTELEN elsüllyedni. Verték a mellüket meg minden. Ehhez képest az első útján annyi volt neki.

/gonosz
    Emlékeztet egy bizonyos cég bizonyos konzoljára...
    /gonosz vége

2. Luxushajó volt, így egy csomó gazdag és "fontos" ember veszett oda, nyilván nagyobb hír hogy meghalt XY tartomány grófja, minthogy odvaeszett 5000 "névtelen" katona.

Szóval amikor a Titaniccal foglalkoznak nem azért teszik mert húdesok áldozata volt, hanem azért, mert először kapott az emberiség a nagy arcába pofont: ipari forradalom ide, technikai fejlődés oda, az anyatermészethez képest szánalmas kis lúzerek vagyunk.
  • NEXUS6
    Kicsit off, de lazán kapcsolódik a Lairhoz is, vagy a PS3-hoz.

Az egyik nagyon várt/hájpolt játékkal foglalkozó cikk mellett egy a Titanic vízrebocsájtásáról készült kép van ilusztrációként.
    Ebből egyből érthető az a jelenség, ami a sajtó részéről az ilyen felfújt eseményekról szóló hír tovább-űbereleléséhez vezet. Mert ugye mi lehet a legcsúcsabb játék kiadásánál nagyobb hír???
    Ez nem más, mint a legcsúcsabb játék/szerkezet/konzol katasztrófája, ráadásul egy banális hiba miatt!!!
    Pl. ugye a leghíresebb hajókatasztrófa (a Titanic) közel sem a legnagyobb volt a történelem során, csak a legjobban felfújt!
    Viszont a II. VH alatt több olyan hajó sülyedt el, ahol több mint 5000 ember halt meg; de a Titanic elött is volt olyan katasztrófa, ahol többen vesztek oda.

Utálom ezeket a médiakeselyűket!;(((
  • NEXUS6
    Már megyek is az űberebe!;)))
  • baggins
    Slickadamnak igaza van. A Lair jó játék. Minden kisebb buktát és hibát feledtet a hangulat. Csak benne lenne egy buzeráns analógos irányítás...ehhh...
    Szerintem nyugodtan vegyétek meg.
  • NEXUS6

• Foxhound1980
    GTA4 trailer 2, San Andreas engine-el!
    Bexarás
  • item
    Nem lenne rossz :)
  • Foxhound1980
    Már ebben a hónapban fellövik a Home-ot???
  • Foxhound1980
    Ez egyértelmű. Viszont a PGR a legjobb fél árkád/sim cucc.
    Nálam első a GT, utána PGR aztán a 3. helyen már nagyon sok stuff van. Ez a kettő viszont etalon.
  • Foxhound1980
    1.93 tölthető.
  • EmThor
    üdv,

akinek ígértem ma kora délutáni warhawk game-t, nethiány miatt nem jött össze :/ sry

HS-ről már lehet olvasgatni kinti fórumokon.

logitechtől kijött 2db ákszesszoár, 80-80$ fejenként. ez csak ps3-hoz ugye. na most én pc-hez ÉS ps3-hoz találtam a már korábban bemutatott logitech dinovo edge-t ami árából az alábbi képeken látható cuccokat meg lehetne venni, de hát nincs biztosíték, hogy ez műxik pc-n + a BT füles ugye telóhoz nem nagyon megy.

megjelenés november
  • NEXUS6
    A gametrailers-re felkerült néhány PGR4 video.
    Leszámítva a játék/grafikai stilusbeli különbségeket, meg mindent, hát a GT5 Prologue, még a baromi gagyi visszapillantó tükör képével is ööö... (szal nem akarom megsérteni az esetleg beeső Xboxos kollégák érzéseit) szal a GT5 sokkal szebb, és az irányítás is jobbnak tűnik.

Kib@szottul jobbnak;)))
  • NEXUS6
    Az üccsi italos szerintem jó volt!;)
  • Noitulover
    valahogy olyan nevetséges lett ez a reklám talán a szánalmas a jobb szó (habár a többi halo reklám se volt jobb)
  • Noitulover
    mára már mégsem fujj a reakció lair hallatán , mitörtént XD
  • Noitulover
    assassin's creed eddig is november végére spekulálták sőt még be se jelentettek offical megjelenést
  • DarkSector
    Bazzeg!
    skype!
    vagy nemtuom privát!
  • Jinchuu
    Én is ott vettem meg ma, sajna nekem csak a másodikból jutott, de már alig várom hogy kipróbáljam. :) Sajna még péntekig várat magára ez. :(
  • NEXUS6
    Asszem akkor holnap én is rájuk csörgök, marhára unok a Joeystationra várni.
    Ők szerintem piacelemzést végeznek, gondolom ha kapnak 80 000 türelmetlen hívást valamilyen játékkal kapcsolatban, akkor felveszik a listára, hogy van raktáron, amúgy előrendelés nem nagyon van náluk;)
  • SlickAdam
    Überéktöl vettem elörendelve! Azt mondta a srác, hogy keveset kapott belöle elsö körben (végülis szerintem azért kaptam meg az elsök között, mert lehet sokan visszamondták a hírek miatt, pedig csak a második szállitmányból kaptam volna), de majd jön még.
  • NEXUS6
    Melyik cégnél tudtad megvenni? Gondolom előrendelés volt.

Ezzel a hülye sajtóval csak azt érték el, hogy beszartak a bótok és nem nagyon hoznak be raktárra.;(
  • Foxhound1980
    Jah, azt nem is figyeltem. Na mindegy akkor majd mikor lesz USA-n.
  • SlickAdam
    De USA-ban csak késöbb lesz ha jól vettem ki a link-böl, ez a 20.-ai dátum európára értendö...
  • Foxhound1980
    Én USA-ról veszem, másról nem tudom.
  • brucca
    darksektor segítség !!!
    ezt hogy hozzuk össze????
  • SlickAdam
    Játszottam vele én is PSP-n, és nagyon bejött. Én valami komolyabb PS3-as részre számítottam ilyen "képernyövédö" helyett, de természetesen ennyi´rt megveszem én is (ha engedi a vásárlást az UK accountom)
  • Foxhound1980
    Az :D, Kajak olyan mint egy flashes képernyővédő. Jópofa kis cucc de PSP-n már halálra untam mire végigmentem rajta. Mindazonáltal 800huf-ért ajándék.
  • SlickAdam
    "Screensaver"
  • Foxhound1980
    Jah KATT