89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    :DDDD
  • Sund
    Valósághű sárkány szimulátor. :) Ez a kettő nagyon nem jön össze nekem. Ült már itt valaki sárkányon? Ha igen nyilatkozzon, mert különben még azt hiszem, hogy csak elcseszték az irányítást.
  • Jimanszky
    óó,bocsáss meg,akkor én voltam túl naív;)))
  • pierra
    Négy évig lovagoltam, úgyhogy nem ott van a probléma. Egyszerűen túl érzékeny még nekem, és mivel nem játszok így nem szoktam meg.
  • partizan182
    Hajrá, örülök, hogy tetszik.
    Egyébként nem te mondtad én tudom magamról :)
  • baggins
    Az irányítás szerintem is szar. Rá lehet fogni, hogy hiperrealisztikus, mert a sárkány így reagálna, meg egyéb koholt véleményt, de szerintem ez csak mentegetőzés. De pl. Slick Adamnak bejött, gondolom, nem csak védi a játékot, egyszerűen megszokta. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok a többi leendő Lair-játékos véleményére.
  • Jimanszky
    Minden rosszban van valami jó és fordítva:))
  • SlickAdam
    Mondtam én ilyet??? Csak kérdeztelek. Az, hogy ennyit tud a sixaxis, hülyeség, mert meg lehet nézni pl a Flow-t, hogy tud az "rendesen" is müködni. Nem mintha most rendetlenül müködne, egyszerüen ilyenre csinálták a Lair-ben és ez így van jól. Pont!
  • partizan182
    Mert szarszemét szaralak vagyok, mocskos Xboxos, utálatos billgéccjúgend.
  • SlickAdam
    Egyébként jácottál már vele?
  • SlickAdam
    Mért zúzod szét a játékról alkotott kis világunkat???
  • partizan182
    Ezt a szimulátor dolgot felejtsük már el.
    Rouge Squadron sárkányokkal xwing helyett, sima repülős lövölde, az irányítás pedig nem azért laggol mert így húde élethű hanem mert a sixaxis ennyit tud jelenleg.
  • Jimanszky
    Sajnálom,hogy nem voltam,de az éjjeles műszak teljesen kikészít.Jövő héttől meg átállunk folyamatosba,de jó lesz...bocs az offért!!
    ON:
    ma akkor tényleg jön a Fifa demó?
  • Jimanszky
    Én elhiszem neki,meg ha tényleg szimulátor akkor persze,hogy szokni kell az irányítást.Főleg egy sárkány szimulátornál.Most gondolok bele...de dúúúrva...sárkány szimulátor:)))
  • Jimanszky
    Jajjj bocsáss meg,mester!!!Tudtam,hogy valamit elk.rok:))).Ner hari,de nem megy nekem a cikkírás:((Inkább megmaradok zenésznek;)).Persze segéd az szívesen lennék,de önállóan nem megy:((ROKK
  • Jimanszky
    Jaja!!!!biztos jobban szeretik,mint az amcsifocit:D:D/hülye barmok/
  • baggins
    AZ én cimbim volt. Tényleg állítja, hogy valóságszerű az irányítása.
  • Jimanszky
    Hát akkor kedves kolléga,onnan szádjuk léé azt enjoy:))))
  • Jimanszky
    Szióka!
    Itt írta valaki,hogy olyan az irányítása a Lair-nek,mintha tényleg a gyeplőt fognád,szóval valóban az az érzésed,mitha a hátán ülnél a sárkánynak!!!Valamelyik kolléga cimbije írta/asszem Nexus/,aki jár lovagolni és tudja hogyan viselkedik a "ló":))).Szóval ez valóban egy sárkányszimulátor!!!Gondolom azért furcsa sokaknak az irányítás,mert nem volt még dolguk állatos szimulátorral vagy nem lovagoltak még.Állítólag így tökéletes az irányítása!!!Hát igen,az új dolgokat nehéz megszokni;)))Ez az szvsz-em.
  • EmThor
    hökacsa

• partizan182
    Okos döntés, az amerikaiak mindig is rajongtak a sima fociért (nem).
  • NEXUS6
    Most olvasom a news-for-gamers oldalán, hogy a FIFA demo csak az amcsi store-ban lesz.
    Kösz fiúk megszoktuk! Nem mintha bármit is számítana;)
  • Foxhound1980
    LOL, ember kihagyja a topicot pár órára azt lemarad a müsorról...
  • NEXUS6
    Kúl!
  • NEXUS6
    Bakker, ha tudom hogy ez lesz belőle nem kezdek itt hülyeségeken agyalogni.;)

zsalesz, wazze ezt eszméletlenül elnézted hogy kinek szólsz be!;)
  • tibitoth
    hmm. tennap megvettem a 1080ptvt. mar csak net kell othonra es me7 a moka :) nemsemmik a gammak meg a filmek rajta. csak orulok :))) holnap erkezik a HS. alig varom a 7veget :)
  • SlickAdam
    Úgylegyen!
  • pierra
    Majd lehet Baggins mentésébe kontárkodok bele, ott voltak érdekes pályák, majd megcsinálom neki mind arany medálra és akkor nézhet :)
  • SlickAdam
    Természetesen vannak olyanok akiknek egyszerüen nem klappol, gondolom te is közéjük tartozol... Csak azért mentem a játékot, hogy nehogy elriasszon valakit egy olyan hozzászólás, mint a tied.Viszont véleményem szerint érdemes nekiülni jobban.
  • pierra
    Esküszöm én próbáltam, de nekem nem ment. Alapból pl. miért nem lehet átállítani, hogy a gombokkal keljen mindent csinálni, mint pl. a Motorstorm-nál.
    De mégegyszer kijelentem, lehet még egyszer nekiülök, mert ha kicsit visszaolvasunk, az első hsz-em a Lairről nagyon durva volt, és miután mégegyszer ránéztem a játékra, az előző hsz-emmel kicsit meg is dícsértem a Lair-t. Belátom ha tévedek és ezt nem is titkolom :)
  • SlickAdam
    Szerintem túlzás kaki jelzövel illetni az irányítást, mert pl nekem semmi bajom vele (magyar fórumokat olvasgatva általában másoknak se). Rá kell érezni az tény, és szelíden kell bánni az irányítóval még a legnagyobb harcok közepette is.
  • pierra
    OFF
    Mhhh... Látom zajlik az élet ezen a fórumon is... Tanusíthatom, Bagginsnek nincs szüksége semmilyen orvosra :)
    ON

Szóval tegnap este kicsit belenéztem a Lair-be. A multkori kirohanásom után jobbnak gondoltam, ha nem nyúlok az irányítóhoz, nehéz volt türtőztetnem magam, mert így elég vonzó volt a játék. tetszik, hogy pörög, meg a földi harc valami fenomenális, de mindíg eszembe jutott, hogy az irányítás egy k@ki. Lehet egy unalmas órámban nekiveselkedek, de egyenlőre csak vizuálisan élvezem.
  • partizan182
    "köcsögök ezek, hogy nem tudnak hosszú játékot csinálni... "

Pénz, idő. Ha mondjuk elszöszöltek volna egy 15 órás HS-el az legkorábban jövő nyáron jelenik meg, és itt marad a Sony az őszi szezon elején egyszem Lair-rel.
  • Nexxuss
    hát nemtom. 6-7 óra NAGYON KEVÉS. Kipróbálom egy teszt erejéig mert jó, csak félek kiadni érte annyi pénzt....köcsögök ezek, hogy nem tudnak hosszú játékot csinálni...
  • Nexxuss
    te meg tanulj meg olvasni. Nem kell sokat, csak ezt az egy oldalt. Aztán kérjél bocsánatot. Amúgy láttál már PS3-at élőben?
  • baggins
    Jelzem: nem én támadtalak le Téged minden ok nélkül.
    Amúgy tényleg nem vagyok egy ideges ember (sokan tanusíthatják), de elkapott a gépszíj. Előfordul.
  • EmThor
    fórumokon is írják, hogy 6-7 óra a HS... :/ de minden pálya újrajátszható, új kombók meg ilyesmi... aszongyák megéri :)
  • zsalesz
    Rendben! Téma be van fejezve! Jogos vagy nem jogos ezt te tudod de mindjárt ilyen jelzőkkel illetni az embert nem vall túl nagy egyéniségre! De azt ajánlom, mihamarabb keresd fel a háziorvosod mert az idegeiddel elég komoly baj van! Hangsúlyozom ez gyógyítható betegség!
    Üdv.
  • partizan182
    Zsalesz for prezident.
    De minimum for moderátor.
  • baggins
    Wow. OK, én befejeztem, a többi fórumozó úgyis levonja majd nyilvánosan vagy magában a konzekvenciákat. Bocs a "fasz"-ért, kicsit kemény volt. De jogos.