89387
PlayStation3
-
Jinchuu #19373 "PS3-ra, X360-ra meg sok, ez tény"
Ki nem szarja le?? Már annyiszor el lett mondva, hogy a könyökömön jön ki, ha csak ezért jössz be hogy ezt újra és újra elmond akkor nem hiszem hogy szivesen látott vendég leszel itt. -
Papesz #19372 Senki nem kongatja a vészharangot, senki nem beszél bukásról. Kevés játék van egyelőre PS3-ra, X360-ra meg sok, ez tény.
ha pedig éppen neki tetsző/nem tetsző játékról van szó akkor semmi és senki sem szent , töménytelen ocskaságtól kezdve , a túl hypeolt vagy éppen alulértékelt cuccig, habár inkább erről olvasgatnék hogy mi kinek miért tetszett nem tetszett mint hogy xbox vs ps3 egyéb legyen a téma
Érdekes, hogy ezt mondod. Idéznék egy szösszenetet a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040798867&no=18964]#18964-es hozzászólásodból:[/URL] Na de majd kiváncsi leszek pl mi lesz majd honapvégefele a halo3 ból XD feketeleves már fortyog itt-ott hogy semmi egyedi csak mintha egybegyurták volna a quake, ut, resistance(fom) fegyokat powerupokat aztán rá huzták a halo gunyát XD -
#19371 Lehet cserélni is.
És akkor 3-4 ezerért veszel egy új játékot. -
Noitulover #19370 oké de az exkluzívokról van szó meg az eddigi felhozatal játékról
de talán olcsobb a doboz egy ideig , úgy 4-5 játákkal egy közép kategoriás pcvel szembe (160000 hardware 40-50ezer játékokért) -
Noitulover #19369 Igen? lehet jönni a számokkal stb de valahogy nálam ez nem mérv adó , Azon lovagol a többség dobozos hogy mennyivel több az eladás ,több játék etc.
DE mit érdekel ez engem szerinted ? nem múlik úgy el nap hogy valaki ne "kongatná a vészharangot" persze valami felületes, alaptalan hír kapcsán, sőt sony/ps3 bukásról beszélnek azért ekkora hülyeget nem kéne hangoztatni
csak is azért zavar mert nem képes észre venni hogy egyik se "jobb" de a magét persze a lehető legjobbnak állítja be ha szar, mivel jó pénzt adott érte
ha pedig éppen neki tetsző/nem tetsző játékról van szó akkor semmi és senki sem szent , töménytelen ocskaságtól kezdve , a túl hypeolt vagy éppen alulértékelt cuccig , habár inkább erről olvasgatnék hogy mi kinek miért tetszett nem tetszett mint hogy xbox vs ps3 egyéb legyen a téma
nem-túlzottan-releváns-végszó: olyan hogy konzol háború már pedig nincs csak a buzeráns fanboy fejében ...
-
#19368 "de mi is az amiért talán jó pénzt is rászánják ? (multi szemét kizárva beleértve ami pc-re is van) "
Igen ez igaz egy két embernél de én pl azért vettem alapból boxot hogy pc-t már ne kelljen fejleszteni és így hiába multi el se indul pl:Airborn,Bioshock,colin:Dirt és a sportjátékok meg ezerszer jobbak. -
#19367 látom foglalkozol ilyesmivel, állandó listád is van, alkalmi a dolog, vagy ilyesmi? :) -
Papesz #19366 Nézd végig az ezévi exkluzív megjelenéseket X360-ra, majd PS3-ra. Add hozzá azt, ami jelenleg kapható, aztán nézd meg még egyszer, hogy melyik lista a hosszabb. Elsőre szerintem rosszul láttad.
Egyébként az idei felhozatalból engem is csak a Ratchet And Clank érdekel, a többi valahogy hidegen hagy. -
#19365 -
SlickAdam #19364 VAn!!! Mar vagy 2 honapja müködik a megoldas. Latogass el erre az oldalra, itt le van irva minden pontrol-pontra:
PS3 ISO Loader -
Edemcrespo #19363 sziasztok van már valami a ps3 iso loader-ről tökmindeggy milyen csak tudja olvasni az írott játékokat ja és valami tájékoztató sem ártana hogy hogyan kett csinálni.
Köszönettel:Edem
-
Olcsi2 #19362 tudom nem ide valo, de hatha itt tobben olvassatok....
Nem kell vkinek egy folias Enchanted Arms 7ert?? -
tibitoth #19361 gyerekeeeek. megjott tennap a Heavenly Sword!!! ez vmi AB ez a gamma. hat aki ezt alulpontozta annak levagni a kezet!! :) 1*uen a legszebb gamma. teccik a ninja gaiden is de lenyegeben osszehasonlithatalan a ketto :) tegnap kieleveztem az elso chaptert. amikor iranyitani kell a z agyugolot meg a nyilvesszoket 6tengejjel az besz@ras jo lett :)))) kozben ugymond. nekem naon bejon a tema. hihetetlen eros a tortenet es lebilincelo. eleg unlockolhato bonusz van a lemezen, pl artworkok, ja az osszes video ami psn letolheto - animation szeria es h h keszitettek. a menu meg vmi fantasztikusan taccik. :) en kapasbol 9pontot adnek neki. vki mas akinek mar megvan es bejott v esetleg nejott be? -
#19360 uncharted
interjú, a ktg.vetés már 20$ millió felett! -
#19359 angel love online video, decemberben ps3-on is (pc-s van eddig, ingyenes, pénzt a mikrotranzakciókból gyűjtik, hasonlóképpen lesz ps3-on is)
kane & lynch dead men the escape trailer... nekem elég sterilnek tűnik :/
yakuza 2 jön feliratosan
rachet demo végigjáccás -
#19358 Nem lehet hanem biztos :( -
Foxhound1980 #19357 Nah pláne -
#19356 12e volt -
#19355 off:
baszki lehet meghalt colin mcrae az 5éves fiával együtt helikopterbalesetben :( -
#19354 háát lol :)
xbox360 topicban meg mi van? ki sem látszik a warezból!
más: jó ez a bioshock :) elég nehéz, eddig elég hosszú is, meg tökjól néz ki, csak már elfáradtam -
Noitulover #19353 az isten szerelméért , ne kezdjük már ujra , tény hogy még nincs elég játék ps3ra azok többsége is csak a szegénységi bizonyítvány szintje
de pl mivel köti lemagát a dobozos?
a warezost még megértem mert a sok szeméttel elvan egy ideig
de mi is az amiért talán jó pénzt is rászánják ? (multi szemét kizárva beleértve ami pc-re is van) sőt ha lehet ne lövöldéket
így ott sincs olyan hosszú lista , a nagy nevek "majd" jönnek ottan is masseffekt , NG2 stb -
Sund #19352 jól fog az jönni amikor éppen szervizben lesz a boxod. -
#19351 Virtua Fighter, Ninja Gaiden, Lair, Warhawk. Ezek kozul engem egyik sem erdekel. Killzone 2, Ratchet&Clank igen. Mikor lesz ez a ket jatek vegre? Barmennyire is unalmas szamotokra, sajnos teny, hogy NINCS JATEK A PS3-ra. Ami meg van az egy honappal elobb debutal a boxon. Ha a Sony nem kepes kiadni az exkluziv jatekait sem, majd egy evvel a konzol kiadasa utan, akkor hiaba a jobb hardwer. Bukni fog. Nekem mondjuk bevalt, mint porfogo. -
Foxhound1980 #19350 Dettó -
#19349 koszi a valaszt -
#19348 Játszottam, számomra 10 perc után unalmas volt. Mondjuk így vagyok a Tekkennel is, számomra a bunyós játékot a MK és a Soul Calibur jelenti. De ez gondolom felhasználótól függ. -
#19347 valaki jatszotta mar a virtua fighter-t? ha igen,akkor milyen? hamar meglehet unni? (ilyen arak mellett nagyon meg kell gondolnom,milyen jatekot veszek) -
#19346 na, letoltam pc-s stranglehold demót, néhol csúnyán beakadt a gépemen, amúgy 20-30fps között "száguldozott".
ugyanolyan isten mint ps3-on, pc-n könnyebb célozni, viszont a standoff jelenetek kontrollerrel voltak élvezhetőbbek. kb ennyi, továbbra is tuti vétel :) -
SlickAdam #19345 Van valaki aki leszedte már ezt a pókeres játékot? Szégyen gyalázat, de be kell vallanom, hogy nem értek a kártya dolgokhoz, szóval az érdekelne, hogy van-e benne valami oktató rész? Leszedném én mert biztos jó móka, csak hát valahonnan meg is kéne tanulnom jáccani... -
Foxhound1980 #19344 Én csak azért fogok ennyit kiadni érte mert online is tolható. -
Foxhound1980 #19343 100% -
SlickAdam #19342 Majd kiderül, viszont én ennyi pénzt egy prologue-ért soha nem adnék ki. Részemröl max 5000-et ér, viszont ettöl drágább lesz sztem. -
Foxhound1980 #19341 GT4 Prolouge is olyan 9900 huf volt debütkor ha jól emlékszem. -
Foxhound1980 #19340 Warhawk 8k-s árfekvéséből kiindulva 10k alatt szvsz nem lesz. -
SlickAdam #19339 Ezt már megcáfolta a Sony (olvastam), azt nyilatkozták, hogy NEM lesz 45 euro! Valamennyit kellesz érte fizetni, de még nem tudják, hogy mennyi az annyi. -
Foxhound1980 #19338 Fizetős, csökkentett árú lesz a Prolouge. Kb 12e huf. -
Foxhound1980 #19337 Ez játéktól, fejlesztőtől és kiadótól függhet. Nagyon nagy százalékban ugyan az tartalmilag. -
hpp #19336 Nem vagyok nagy autószimulátor rajongó de ez nekem is tetszett biztos megvesz ha kijön(remélem a prolouge ingyenes lesz!!!). Pár kört mentem csak vele valamilyen autoverseny pályán. Ha jól emlékszem 4 fajta nézet volt. Az irányítás és a grafika minősége olyan volt mit a GT HD demoban.
Részletes beszámolót nem tudok irni mert kb. 5percet voltam ott és mentem tovább. Az demo gépeken (amik plexi búra alatt voltak) a GT5 Prologue ment talán 1-en volt F1.
Hüle voltam mert lefényképezhettem volna neketek mert gép is volt nálam.
Most már mind1. -
ágybanalvó #19335 a ps3-as játékok sokban külömböznek az xbox-ostól? elsősorban nem grafikára értem mert az nem zavar ha rosszab ja meg jobb akkor végképp. hanem például mint az nba live sorozatnál hogy pc-s változatban elég sokminden nem volt benne ami a konzolosban benne volt. -
Foxhound1980 #19334 A KÉP a HS-ból van...:D Lehet rejtett karakterként Kratos is feltünik?