89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #19333 HS DLC infó, ahogy Emthor kollega is említette. -
#19332 aki a külföldi gamestopnál előrendelte a ratchet-et kapott demólemezt, mely az első pályát tartalmazza O_O
mi meg várhatunk október 4.ig a store-demóig, bár hátha valaki élelmes felrakja a netre :)
-
Foxhound1980 #19331 Legfrissebb K&L trailer, A Szökés. -
Foxhound1980 #19330 Engem a parancsolgatás érdekel a legkevésbé :D Heat, Collateral, Ennyi. -
#19329 háááát nem tudom. az flash hogy lehet parancsolgatni az embereidnek, de nekem nem tűnik különösebben érdekesnek. max ha lesz jó sztorija vagy ilyesmi :/ -
Foxhound1980 #19328 Igen és a játszatóságis jó. Na, neki nem ártnana vmi loader..:D -
Foxhound1980 #19327 Logot cseréltem, számomra előzetesen az év játéka! -
#19326 Az NBA08 viszont eleg turheto lett.:) -
Foxhound1980 #19325 Az emlitett scfi ultrakemény lesz! System Shock "utód". -
#19324 következő fizuval jön a prémium, bezsákolom remélem végre a bill.etet, stranglehold elcsábulós pc-re letölteni, esetleg onnan kirakni a képet a tv-re, de a gyűjtős múvi szerintem mindent megér :) HS szinte tuti vétel, Lair 50-50. majd 3 hét múlva kiderül, mert nem olcsó manapság a jogsi se :/
ja meg jön új sennheiser bt füles novemberben, ára még nincs. ami SE BT fülest kinéztem, azt állítólag mindig újra kell pároztatni a ps-el...
ez az említett SE füles
ez "A" billentyűzet :D
ja, EA meg valami új sci-fi túlélőhorroron dolgozik. azért pár dolgot biztos kispórolnak, hogy 12+-ba Harry Potter mellé beférjen :) :gonosz:
-
Foxhound1980 #19323 Igen mert sok a "szemét" amit az ember csak elnyomkodna hébe hóba viszont tizenakárhányezrek meg nincsenek rá, nekem legalábbis. De ha lesz is back up nem hiszem, hogy beleugrom. Kibannolják a gépet aztán ennyi volt az online móka. -
#19322 Lassan csak elerkezik az az ido, amikor azon jar az ember agya, hogy csak jo lenne, mar PS3-ra is az a kis varez!:) -
Foxhound1980 #19321 Na most épp azt néztem, hogy USA Stranglehold e hó vége, akkor sztem nem veszem meg a HS-t, inkább megvárom Tequilát. Aztán a f.x se tudja... :D Nincs is HS, még elcsábulni sem tudok. -
#19320 -
Foxhound1980 #19319 :D -
Foxhound1980 #19318 Az biztos. Ami port, szinte tuti, hogy nem használja őket. -
#19317 mondják ugye 30$ misi volt a Stranglehold. ebből volt John Woo 20$ milla + Chow-Yun Fat 10$ milla, a többit összedobták a fejlesztésre -
Foxhound1980 #19316 Ehh :D Lehet igazad van Nex de azt kell mondjam ez ha engine lenne is azt váltaná ki belőlem, hogy "ja szép", na lapozzunk. Semmi extrát nem látok benne. Viszonylag jól van vágva a múvi de semmi több, Uncharted cutscenejei jobbak is szvsz. -
#19315 Ha valakinek megvan a GRAW2 johetne multizni!
Amugy eleg dizajnos multi palyak vannak benne, csak sajna ay engine alig birja a 16 ellenfelet!
Szerintem meg egy SPU mentes jatekot tisztelhetunk a GRAW-ban!:( -
Papesz #19314 Autók vannak a vízben? -
#19313 szerinted? ez itt a balkán, vagy ahogy Cartman énekelte valamelyik SP epizódban: ez itt a gettó :)
Magyarországon kapható lenne egy játék EU premierkor? LOL? :D
amúgy meg szomorú :( persze halo3 vagy ilyesmi ott fog leesni a polcról annyi lesz belőle... hiába no, microsoft ott van marketing ügyileg (+meg gondolom itthoni képviseletük is)
-
#19312 Fogadjunk 1 giroszban!:))) -
#19311 Szerintem olyan 80 szazalek valoszinuseggel prerend.
Sajna. -
Foxhound1980 #19310 Jah, egyébként ez lazán engine múvi. -
Foxhound1980 #19309 HS-nak ma van az Eu premierje! Itthon kapható már a stuff egyátalán a hivatalos forgalmazóknál? -
Foxhound1980 #19308 Nem vágtam tőle hanyatt magam meg kell mondjam. Mondjuk ez leginkább annak tudható be, hogy kifejezetten irritál a korválsztás, elöző Yakuzák jobban bejöttek. Shenmue 3-mat is elkezdhetnék hegeszteni Sega bácsiék! -
#19307 most olvasom, hogy ha jól fogy a Heavenly Sword, lesz hozzá letölthető tartalom (fizetős), úgy néz ki plusz pályák!!
apropó yakuza 3 videót láttátok? mert ha ez ingém én itt lerakom a hajam:
yakuza 3
-
#19306 jaja! Nagyon durva aképe! Főleg mikor a hajó mellett mutatják az öblöt naplementében. ÉS feltűnik, hogy nem csak hullámokat hanem fordokat is látsz:P -
zsalesz #19305 Nekem is ma jött meg a film! Nagy nap ez a mai! 1 hónap után már teljesen lemondtam róla! Most örülök nagyon! Belenéztem és valami eszméletlen... -
Foxhound1980 #19304 -
SlickAdam #19303 Jaja, meg is kell válogatnia az embernek, hogy 16.000 ft-os játékárak mellett mire is adja ki a pénzét. MOndjuk a Fifa-t igyis meg fogják venni sokan, bár ha már muszáj lenne focival jáccanom, akkor mindenképpen a PES a helyes választás... -
#19302 Meg, ment vissza a 3.40OE. Szóval Lair-ezés nem lesz rajta. Azért kösz a segítséget. ;) -
Foxhound1980 #19301 Tipikus back up gémek, én csak igy hívom ezeket a stuffokat. -
SlickAdam #19300 Természetesen én is a Lair igazán szép részeire gondolok elsösorban. És én se adnék 1 ft-ot se a Tony-ért, söt a Fifa-ért se, mert nem bírom a focit... -
Foxhound1980 #19299 Most mit mondjak, multi cim, szokásos THP stilusban. Lehet azért tűnik jónak mert nincsnek a multiplatformokra jellemző negativ vonások benne, tisztán technikai téren. -
Foxhound1980 #19298 Na azt azért tegyük hozzá, hogy a Lair grafikája is helyenként hányadék. :DD Amúgy Passzolom. Tony szvsz abszolut jól néz ki, egyben van, legalábbis nekem úgy tünik. Nincsnek fps problémák, van V sync, jók a bump mapok, nem fakó. Igy külsőleg szerintem nem rossz. Persze különösebben nem érdekel a stuff, 1 forintot nem adnék érte. -
SlickAdam #19297 Na most én nem tudom, hogy elkanászosodtam-e esetleg és nagyok lettek az igényeim, vagy tudat alatt belémrögzült a Lair grafja és ahhoz mérek mindent, vagy csak simán elcseszték ezt a Tony Hawk-ot meg a Fifa-t, de szerintem mindkettö ocsmány! Fifa-ban kicsit élethübb a mozgás, szebbek a színek, meg élesebb a kép, de tökre PS2-es színvonal. Tony haverról meg nem is beszélek... Förtelem! -
Foxhound1980 #19296 Baxki érted nem is tudtam mit hozzáfűzni, elinditottam aztán elkezdtem röhögni :D.
Ja, PSP gondod megoldódott? -
#19295 A Pixeljunk alatt én is gondolkoztam, hogy nem április 1 van-e. Gáz, de nagyon. :D -
Foxhound1980 #19294 Elég jók lettek a demók szerintem. HP szép, Fifa sem rossz mondjuk az ordit a 60 fps-ért, THPS kifejezetten jó, Pixeljunkot mondjuk nem tudom, hogy viccnek szánták e :D, NHL meg most jön.