89387
PlayStation3
-
#19413 Befejeztem a játékot, úgyhogy hét eleje. Hízelgő, hogy érdekel. :) -
Foxhound1980 #19412 Mikor toljátok ki az oldalra a Lair tesztet? -
Jinchuu #19411 Van itt vki aki megvette esetleg a pókert a storeról? -
Foxhound1980 #19410 Nah igen az a cim kajak érdekel. Csak most nem vágom, hogy azt csak úgy lehet játszani, hogy haver áttolja a képét vagy pedig mittudomén online ellenfelek vagy CPU? -
#19409 Szerintem is. Egyezzünk meg abban, hogy az ilyen kötözködő hsz-eket lazán átugorjuk ezentúl, senki ne foglalkozzon vele. Beszélgessünk inkább arról, milyen jó is lesz nemsokára az Eye of Judgementtel játszani. :D -
Foxhound1980 #19408 Uhh baxxus megint ez melyik jobb az egyik és miért jobb a másik... Szép. Baxxus kb 10000000x átrágott téma Kajak unalmas. -
#19407 Így van, PONTOSAN ez a lényeg. -
#19406 -
zsalesz #19405 Na jó szerintem hagyjuk! Örülj a boxodnak én pedig örülök a PS3-nak! Mindenki el tudja dönteni mit akar!
Üdv. -
#19404 feltételezem nincs lehetőséged megnézni mi van a store-n: katt -
SlickAdam #19403 En is megtudom venni altalaban ami kell, gondolom te se ötösevel viszed haza a jatekokat... Van kinalat a Sony-nal es kesz. Engem nem erdekel, hogy összessegeben hany jatek van Box-ra, ha annak a fele egy fos! Es a velemenyed sem erdekel, nem is tudom minek irogatok folyton, kicsit unatkozom, talan emiatt. En jaccani vettem a gepet es azert jarok ide az SG forumra, hogy hireket, velemenyeket olvassak a gepröl es a jatekokrol, esetleg segitsek ha valaki megker vagy hozzatudok szolni az adott temahoz. De ilyen seggfej "több jatek van az ocskavasamra" maniaban szenvedö barmoknak SOHA többet nem irok az tuti! Jo ejt! -
#19402 Én semmi ilyet nem mondtam hogy halálra kéne itélni csak azt mondtam hogy ugyan annyira van alapja a ps3 fikázásnak mint az xbox360 fikázásnak.
Biztos szép jövő áll a ps3 előtt de azért már lassan egy éve kijöttek és még a store se valami nagy szám bár mondjuk ez betudható szerintem az ingyenességnek.
Téma részemről lezárva.
Üdv. -
#19401 Hát nem flashelt a gépem úgyhogy ezt obiztad.
És ami nekem kell eddig mindet meg is tudtam venni. -
zsalesz #19400 Kedves barátom!
Az, hogy a Microsoft összedobott egy konzolt éppen azért, hogy 1 évvel elöbb kiadhassa mint a Sony a PS3-at az egy nagyon jó marketing! De az, hogy a Microsoft tanítsa meg konzolt gyártani a Sonyt az még viccnek is rossz! Jelentős fölényben van ez nem kétséges de ne ítéljük halálra a PS3-at! Majd ha a NAGY Microsoft olyan konzolos múlttal és akkora eladással büszkélkedhet mint a Sony, na majd akkor térjünk vissza erre a kérdésre!
Üdv. -
#19399 hát nem tudom, ha nagyon nincs lóvé vagy ps3-as game?! még mindig a project zero 3-at nyomom és isten. meg hát mennyi ps2-es game maradt ki az életemből, amik már elérhető áron vannak! -
#19398 és milyen jól teszed ;) -
SlickAdam #19397 Elarulhatnad azt is, hogy azt a nagyon sok Xbox jatekodat megvetted-e mind vagy csak KIFLESSELTED es letöltötted okosba? Ahhoz merten, amennyi eredeti jatekot egy atlag ember meg tud venni, igenis sok jatek van PS3-ra! Söt! Meg sok is, peldaul mar most azon agyalok, hogy melyik gammakat kene megvenni az oktober-november-decemberi felhozatalbol, mert egyreszt nem telne mindre, masreszt meg idöm se lenne vegigvinni mindent. A havi 1-2 jatek bösegesen elegendö! Na csocsesz -
#19396 Mért annak nincs alapja hogy a ps3-mon kevés a gém?
Amúgy nekem február óta megvan a box és semmi baja sincs. -
SlickAdam #19395 Csakhogy az Xbox fikazasnak van is alapja (nem is akarmilyen), ez a video meg szanalmasan gagyi! Tovabbmegyek, az Ice Box jobb szam!:P -
#19394 Khm!! -
#19393 A GRAW2 PC-s múltjának van némi előnye is, pl hogy lehet tweakelni/tuningolni. Az opciók között kikapcsoltam egy-két dolgot/effektet és szépen gyorsult is a megjelenítés. Eddig multiban kifejezetten zavaró volt az akadozás, most álomsima az egész.;) -
#19392 Per pillanat, ott vagyok, hogy több olyan játék van amivel játszanék, mint amivel tudok is. Szal a PS3 nálam elérte azt, hogy relative sok játék van rá.
És szerintem ezzel így van a PS3 tulajok nagy része. Persze szívesen játszanék már az űberbrutál KZ2-vel, vagy a GT5P-vel, de még a Motorstormot sem vittem végig. És szépen mindíg jönnek új anyagok. -
#19391 -
simirizsa #19390 -
#19389 Azt azért tegyük hozzá, hogy minden géppel már ez a helyzet.... -
#19388 A bejelentett címek alapján - és az eddig megjelentek szerint - a gép egyáltalán nincs halálra ítélve. A Lair - akármennyire is nem így látod a média szemszöge alapján - kifejezetten jó játék, a most megjelenő HS pedig igazi nagy durr (ennél több említésre méltó game pedig X-re sem jelent meg ebben a hónapban). Az, hogy kinek mi a véleménye, nem számít, ez tény. A Wii jelenleg toronymagasan vezet eladások terén, és kb. annyi játék jelenik meg erre, mint PS3-ra.
Másrászt eljutottam odáig, hogy legkevésbé sem érdekel, önjelölt elemzők vagy jóstehetségek mit szólnak a fórumokon, mert átlag 2 naponta megjelenik valaki, s elkezdi hangoztatni a következő téziseket:
- a PS3 meg fog bukni
- kevés rá a játék
- jobb az X360
- szar, mert szar
- satöbbi
Szerintem beszélhetek a többi tulaj nevében is: annyira idegesítő és unalmas már ez a téma, hogy senkit nem érdekel, szeretnénk végre azokról a játékokról beszélgetni, amivel alkalmunk van játszani, és amit igazán élvezünk. Az, hogy másoknak ez nem tetszik, senkit nem érdekel igazán.
Tudod mit? Egy év múlva, pontosan 2008.09.16-án itt találkozunk, és ha igazad volt, a PS3 becsődölt akkor fejet hajtok és elismerem, hogy így van, igazad lett. De ezt azért nagyon kétlem... -
#19387 Egy csomo exkluziv cimet bukott mar a Sony. Azert, mert a jatekfejlesztok nem lattak kifizetodonek, ha csak arra a platformra fejlesztenek. Miert? Mert nincs eleg eladott gep ami garantalna a megterulest. Sokan meg epp emiatt nem veszik a hardware-t. ezzel a kor bezarult. De hol vannak az altalam emlitett nagy nevek amik a konzoleladasokat is fellendithetnek.? GT5 KZ2 R@C MGS4. Sehol. Amugy sikertortenetrol meg az erintettek sem meselnek. Barmilyen unalmas is, ez van. -
Olcsi2 #19386 hobbi, ezerzt nincs allando lista... :) ha latok valamit olcson, megveszem, aztan hazazavarom, hatha kell valakinek (legtobbszor kell :) -
#19385 A nagy túrót fog bukni...de unalmas már ez a szöveg... -
Sund #19384 Ez az EA sorozat nagyon szutyok valóban.
Jaa,
ELADOM a PSP-m. ha valakit érdekel dobjon privit. köszönöm. -
SlickAdam #19383 NAGYON DURVA!!! -
SlickAdam #19382 Teljesen egyetértek a véleményeddel!
Viszont mostanában jön 1-2 játék, ami ráébreszthetné az EA-t arra amit már egyébként is tudnak: jó nagy balfaszok sportjátékban!
Tony Hawk-ot leveri a Skate, Fifa-t a PES, NBA Live-ot pedig az NBA 2K8. Tiszta sor. -
#19381 kmpfh... :) -
#19380 most hogy kicsit átnyálaztam a cuccokat:
- harry potter demót könnyebb irányítani kontrollerrel mint pc-n, grafika nem nagy szám, meg amúgy sem szeretem, szal felejtős.
- tony hawk: első gördeszkás játékom, teszenek a videók, meg a 3 karriermód, a víz gyönyörű (érdemes a mólóra kimenni) amúgy a grafika minden tekintetben gáz. de nagyon. a karakterek, az ütközésmodell ps2-es szint, lóf@sz ez de nem nextgen az tuti!
- nhl08: ja, szebb mint korábban, 2-3 résszel ezelőtt tologattam pc-n kicsit, hááát akkor sem fogott meg, biztos jó.
- nba08: ezt volt a legkönnyebb játszani, menü meg töltés alatt nagy ötlet a kosarazás. a nézők összefolyt pixelhalmaza fertelmesen ocsmány.
- fifa08: ez meg mi a sz@r? szintén jó ronáldinyuval (ugye vele? :) menü alatt egykapuzni, coldplay is jó együttes, de ezen kívül a grafika ugyan olyan valótszerűtlen mint volt. hol van a jó öreg fifa98 mikor kis nyíllal lehetett beállítani milyen magasra meg milyen szögben akarod rúgni a bőrt? de amúgy is kihagyós.
szal ez az EA felhozatal elég hurka, szerintem roló. leglább is, míg az EA ilyen monopolhelyzetben van, hogy csak tőlük vásárolhatjuk a legtöbb cuccot, hááát. rossz nekünk :( ilyen cég egy normális világban már rég lehúzhatta volna. shit! egyetértetek? -
#19379 torrenten lehet letölteni játékot ps3-ra, de nincs értelme -
SlickAdam #19378 http://www.nezzszetanetenmielotthulyesegetkerdezel.hu/ <---erre mit is hozna???:D -
SlickAdam #19377 * végtelen = über-LOL -
Papesz #19376 Nem ezért jövök. Hozzászólok ahhoz, amiről éppen a beszélgetés folyik. -
ágybanalvó #19375 nekem valahogy nem hozza be a linket az iso loaderről :D de ha működne is én még nem láttam egy letöltőoldalt se ahonnan ps3-ra lehetne játékokat letölteni :D vagy csak én nem láttam? -
Noitulover #19374 a "sok" között lesz valaha FF13/versus , MGS4 belátható időn belül nem hiszem , hiddel ha lenne olyan ami érdekelne dobozon azt vettem volna addig is elvegetálok a "szegényes" választékból valahogy már csak úgy októberig kell kibírnom pl folksoul aztán az ünnepekig egy kis Assassin creed, UT3 ,uncharted , kb ezek érdekelnek idén
vagy csak az zavar hogy miért nem vettem addig is boxot hogy növeljen a statiszikát ?XD
??? ellent mondás van valahol vagy nem egészem értem miért jön ez ide?
tény hogy nem tetszik a halo XD