89387
PlayStation3
  • EmThor
    Neked tegnap volt szülinapod, szal így utólag is de Boldogat
  • Foxhound1980
    Aha. Na köszi majd kipróbálom.
  • feki25
    A gamer365-n az egyik srác onnan vette a HS-t!Ott most 35 font+kb 3font posta, így kijött neki 14k-ból.
  • Jimanszky
    Kéne vennem játékot,de kajak nem tudom mit...valami fasza motoros játék kellene Ps3-ra.Megvan PC-re a Motogp 3 Ultimate racing és azt kell,hogy mondjam,van olyan grafja,mint egy Ps3 gémnek.Nagyon bejön!!!A legszebb motoros PC-re.Persze XBOX-ra jön majd vagy már meg is jelent:(
  • Foxhound1980
    Game co uk-röl rendelt már vki?
  • baggins
    Köszönöm.
    Jinchuu: akkor nagyjából egyetértünk.
  • Jinchuu
    Jah azt kihagytam, hogy a Pókert is leszedtem az USA store-ról a hétvégén és egész vasárnap mással se játszottam mint azzal online!!! Nagyon jó, mindenkinek bátran ajánlom!!
  • Jinchuu
    Ha már így benne vagyunk a tesztekben hozzáteszem én is a magam kis okosságait. :)
    Hétvégén végre sikeresen áttértem a hdtv nyujtotta örömökhöz és mindezt tetőzte, hogy egy Lair-t is sikerült beszereznem mellé. :D
    Nos a hdtv előnyeit gondolom nem kell ecsetelni, nagyon jó, nagyon szép, az eddigi játékaim is új oldalukról mutatkoztak be és hát csak annyit mondhatok hogy megérte a pénzt a dolog.
    Na de most térjünk a játékra. Tulajdonképpen én is úgy áltam hozzá mint baggins, azaz halottam jót, rosszat, de úgy döntöttem ezt nekem látnom kell és majd saját tapasztalat alapján mondok róla véleményt.
    Sok újdonságot én se tudok mondani, nagyjából megegyezik a véleményem baggins-al, azaz a játék csodaszép, vannak pályák ahol egyszerűen leesett az állam, lásd a fényszóros "betörést" Mokai gőz-gépei ellen, akkor a hatalmas csata a Mokai főváros ellen, hihetetlen amit kiprésel magából és azt a kis akadozást is megbocsátom simán neki. :)
    A hangok és a ZENE szépen nagybetűvel, csodálatosak, a nagyzenekar megteszi hatását, gyönyörűek erröl nem nagyon lehet mást mondani.
    Nos nézzük az irányítást, igen sajnos itt jön a hiba a játékban, megcsináltam az összes irányítós tutorialt és bizony még így is akadnak problémák, sokszor éreztem úgy hogy nem tudom úgy irányítani ahogy én igazán akarnám, később viszonylag bele lehet jönni, de néha-néha még ilyenkor is előjönnek a frusztráló 180 fokos fordulás ami az istenért nem akar sikerülni, akkor a lock-on rendszer nem a legjobb, nem mindig sikerül azt kitargetelnie amit akarok. Számomra a másik negatív dolog az maguk a pályák, egyhuzamban nem tudtam többet végigjátszani mint 3 pálya, beleuntam, ugyanazt kellett csinálni mindegyikbe, bár a boss csaták visznek egy kis színt a játékba, de nem eleget (a vizi-monstrum nagyon nagyon jól néz ki!!!).
    Az online része nem ad semmit, a medálokat lehet feltölteni, nézegetni az emberek eredményeit, de semmit több semmi használható.
    Szóval nem lett világrengető, de egy végigjátszást nállam megért, a hangulat és a grafika/zene páros elviszi a hátán a játékot, az irányításon tényleg csiszolhattak volna még, de azért egy 7-est megérne, aki 4 pontot pattintott rá az hülye.
  • Silverford
    Nem lesz Sony-s élő közvetítés PS3-on?
  • NEXUS6

Naggyon jó kis cikk lett belőle, de ezt már mexoktuk töled.
  • Foxhound1980
    Felső kettőt kérem!
  • Foxhound1980
    Sajnos nem leszek 7végén netközelben de azért nyomjátok ide az infókat is mint atom.
  • EmThor
    egy szerencsés HS tulaj - gamer365
  • Foxhound1980
    Ohh köszi! :) Leirom majd, ha elkezdik eladni fórumokon rámegyek egyre.
  • Papesz
    Amennyire emlékszem, valami ilyesmiről volt szó, amit leírsz. Viszont azóta elég nagy a csend, úgyhogy semmit sem tudni biztosan.
  • EmThor
    üdv emberek,

héten csütörtöktől tokyo game show. +7 óra az időeltolódás, tehát a feltételezésem szerinti esti, főbb bejelentéseket már kora délután megtudhatjuk :)
  • baggins
    Lehet, hogy igazad van. Utálom a pontozást, mi alapján adunk pl. fél pontot? Ráadásul ha leül 10 ember, abból 10 különféle pontozás lesz. Tehát nyugodtan lehet 7 pont is, lényeg, hogy közel sem annyira rossz, mint ahogy a legtöbb tesztőr jellemezte, és közel sem tökéletes.
    Ha megveszed, kíváncsi leszek a Te véleményedre is.
  • Foxhound1980
    Nagyon jó lett a teszt, kb erre számitottam! Grat! Egy két ponton nem értek csak egyett. De vannak pontok amikkel teljesen. Sajna még mindig nem jutottam a játékhoz hozzá de mképp beszerzem. Egy észrevétel Bag, a rész pontok a helyén, játszhatóságra külön figyeltem :D Abszolut korrekt (grafik talán a gáma felemás artculata miatt nem 9.5) De, nem sok az átlag 8 pont? 7-re gondoltam, persze ez csak az én szupjekt véleményem... Abszolut ne vedd offense-nek az észrevételem, tényleg csak érdeklődöm.
  • Foxhound1980
    Ahaaaa.. .Oks köszi. Majd meglátjuk, én teljesen abban a hitben voltam, hogy lesz egy pakli kártya azt jólvan.
  • baggins
    Parancsoljatok, itt van: Lair teszt
  • EmThor
    hatalom kártyáival jáccottam :) de ugye ilyen gyűjtögetős a magic, stb.

eye of judgement-el az a probléma, hogy drága, itthon kevés a ps3, szal cserélgetni itthon, hááát :/
  • Noitulover
    oké , de hogy mégis csak 10en néhán millió doboz kontra 5 környék millió ps3 még ha össze is adnám az sincs 10%-a az előző genrációs "nyertes" eladásokhoz képest , túlzotan korai komoly következményeket levonni egyenlőre külömben is állítolag 2008 lesz a ps3 éve ,2007 eltellik a gyerek betegségeivel de év vége felé már talán lesz épkézláb store , home , néhány tucat jobb játék aztán a többi
  • baggins
    Úgy tudom, hogy jön egy csomag: kamera+OFJ+1 kártyacsomag.
    Aztán a HASBRO kiad újabb csomagokat, volt már néhány ilyen játék, Hatalom Kártyái vagy mi a fene, haverok körében anno nagy népszerűségnek örvendett. Aztán gyanítom, hogy letöltehtők lesznek hozzá kiegészítések, melyek újabb szörnyeket tartalmaznak majd, és ezeket megvehetjük kártyán szintén a HASBRO-t gazdagítva. Egy pakliban lehet több egyforma is, kifoghastz csak jó vagy rossz kártyákat. Én így képzelem el, aztán lehet, hogy nagy marhaságot mondok, de majd jön Papesz, ő már hírezett erről valamikor, tehát tud valamit mondani.
  • tibitoth
    hmm. nekem =re 3 dobozos jatekom van ps3ra de nem azert mert nincs tobb hanem mert meg ezeket sem vittem vegig. nemhogy vegig de meg a kozepen sem vagyok. motorstorm, ninja gaiden es heavenly sword (a kiraly). nemtodom sosem mostanaba h mellikkel jatszak es amellett ugye ott van a gthd idodontogetes, a kellemes flow es a sudokum :) ja meg a demok - folksoul, stb. van mar vagy 10 kek filmem. szal csak azt akarom ezzel mondani hogy csak azoknak van keves jatek ra akik nemjatszanak vagy nincs nekik ps3. ja es meg a warhawokt meg a lairt meg sem vettem mer ugyse jatszanak vele. de ennel joval tobb gamma letezik ra ezek csak az enyimei amiket megvettem mert bejottek. aki azt allitja hogy nincs ra eleg jatek annak nincs ps3 vagy csak szekallasbol irja h dobjon fel vmi temat vagy meg nem is igazi jatekos. szoval ezzel zarnam a temat hogy keves jatek van ra. amugy kellemes napot mindenkinek. heavenly sword ? vki rajtam kivul? naon duuurva.
  • NEXUS6
    Szerintem ez egy érzéki csalódás. Ugye a M$ nem kevés pénzt befektetve, egy csomó elötte PS exkluzív címet bevásárolt, és minimum multiplatform címet csinálva belőlük. Nos ezek aztán általában előbb is jönnek ki a Box-ra. Szal gondolom a multi címeket, az előbbieket is beleértve előbb játszod Boxon, így úgy tűnik, hogy PS3-ra meg relatíve kevés a játék.

A jelenlegi szituban, amikor a rengeteg multiplatform cím mellett elég kevés az exkluzív tök felesleges 2 fajta konzolt is fenntartani. Az hogy van Boxra Fifa06, meg rahadeli előző szezonban játszódó sportjáték, azért nem jelent annyit, még ha a statisztikában kiba jól mutatnak is. Azokat ki veszi meg, ki játszik velük?
    Szerintem.
  • tejföl
    Felreertes ne essek en szurkolok a PS3 sikerenek. A Resistance multija az altalam kiprobalt boxos jatekok mindegyiket veri. Valtozatos jatekmodok 40 fos laggolas mentes lobbik stb. Annak is orulnek, ha a network csak megkozelitene a live-ot. Az ember csak fellep a live-ra, latja a baratlistat, hogy ki mivel jatszik es eleg egy invite maris legalabb nyolcan-tizen tudunk jatszani az adott jatekkal. A microsoft a 360 kiadasakor tisztaban volt vele, hogy a multis jatekoke a jovo. A Sony reszerol voltak olyan megnyilvanulasok, amik ezzel nem vagtak egybe. Tevedtek. Nem egyedi az, hogy valami a gyengebb minoseg ellenere a jo marketinggel karoltve gyozedelmeskedett a jobb minoseg felett. Igy volt ez a Dreamcast vs. PS1 eseteben is. A Sega gepe minden szempontbol felulmulta a vetelytars konzolt megis elverzett. De mondok erre mas peldat is. Amikor folyt a szabvanyhaboru a videomagnok megjelenesekor, akkor pont a leggyengebb nyert. Ott volt a Sony a Betamax-szal, meg a studiominosegu U-MATIC-kal, megis a JVC nyert, mert elarasztotta a piacot mindenki elott a szar VHS-el. Igaz , hogy a studiok TV szerkesztosegek a Beta-t es a U- MATIC-ot hasznaltak tovabbra is, de az egyszeru halandok haztartasaban a VHS nyert. A PS3 egy kivalo hardwer tele kiaknazatlan lehetosegekkel igazi minosegi es esztetikai darab, de elsosorban jatekkonzol. Szep es jo dolog a Folding Home is, meg en igazan orulok a Blu Ray lejatszonak is, csak tenyleg szeretnek mar Ratchet&Clankkel es Killzone 2- vel jatszani.
  • Noitulover
    igaz valamiért szept 14-15 re emlékeztem majd 20 adikán XD
  • Foxhound1980
    TGS még el sem kezdődött. A MS tartott egy elökonfot csak.
  • Noitulover
    TGS videokkal mivan lassan jönek? metal gearbol kéne valami friss hasonló
  • Jimanszky
    Ez is egy komoly játék lesz,nagyon remélem!!!Amit láttam ingame-eket,az egyszerűen szuper!!!Valóban nem hallani róla...pedig engem is érdekelne
  • Jimanszky
    Próbáltátok az NHL 08 demót?nagyon király meg szép is!!!!Számomra kellemes csalódás,igaz,a régieket nem nagyon ismerem,de szerintem ez jól sikerült!Végre egy remek EA Games!!!!
  • Foxhound1980
    Qrva nagy kuss mint ahogy a Getaway-röl sincs egy szó sem.
  • Attila8805
    Srácok amúgy az Eight Days-t fejlesztik még vagy mivan vele mert rég nem hallottam róla semmit.
  • NEXUS6
    Engem is nagyon!;)
    (Talán jövőhétre már játékom is lesz!)
  • EmThor
    szerintem lesz külön Eyetoy + minijátékok egy lemezen (az a 3 darab amit mutattak a videóban - szörnymozgatós, labdagurigatós meg még volt valami... ja igen az akvárium)

meg ugye lesz az Eyetoy + Eye of Judgement, ha jobban tetszik a játék és az ajándék Eyetoy mellé :) ezt 20 ropira taksálja most az ÜK, amazonon nem néztem még mennyi.

a kamera mondjuk másra is jó lesz: chatelni, indul majd saját videós oldal, mint a youtube, 30 vagy 60 fps + 640x480 ha minden igaz :/
  • EmThor
    Peace
  • Foxhound1980
    Na ez nekem új. Ez nem úgy lesz, hogy Kamera+Játék+Kártyacsomag egyben?
  • Foxhound1980
    Persze, hogy érdekel, ne viccelj!
  • baggins
    Mi is az online játékot reméljük, de nagyon. Őszintén szólva CSAK ezért a játékért már vennék PS3-at. Iszonyatosan durva lesz, csak egy dologtól félek nagyon: ugye a HASBRO gyártja majd a kártyákat, és közel sem biztos, hogy nálunk is lehet majd kapni. Marad az E-bay, az meg elég necces, jó lenne ha valakik (pl. Überék) hoznák az újabb és újabb paklikat: sztem igen jó üzletpolitikára vallana, szépet kaszálnának vele.
  • Attila8805
    Nem a kínálatra gondoltam hanem ti is írtátok egy párszor hogy lejön a fájl és hibás meg fagyogat a netes játék meg laggol,de mindegy zsalesz-nek igaza van,mert mindenki olyan gépet vett ami neki tetszett és gondolom ezt a játékkínálat miatt is tette így lett nekem boxom nektek ps-etek.
    Sry ha kötekedésnek vettétek de nem ezért írtam le hanem azért mert ez a véleményem de ez baj akkor ok.
    PEACE ALL!