89387
PlayStation3
  • Noitulover
    hogy végre meghozza a postás XD
  • tibitoth
    heavenly sword meg mindig senkinek rajtam kivul? :O halooo...mire vartok. igen kirali gamma :)
  • Nexxuss
    hát azért elég buta ahogy eldőlnek az emberek mint a dominok:P Menekülnek? LEhet, de nagoyn látszik, hogy egy mezei Scripptel van megcsinálva, hogy "mindignézzünkasárkányra" :-) Ettől függetlenóol a videó faja. Kipróbálom asszem énis :-)
  • ágybanalvó
    ma olvastam hogy újabb starter pack lesz a boltokban ami a heavenly sword-öt és a formula 1-et fogja tartalmazni. ez a hír már 13 napos szóval már lehet kapni ilyet vagy még várni kell egy kicsit? :D
  • Ewergo
    Tényleg menekülnek...szorosan mind egyforma mozdulattal egyszerre, ugyanakkor ugyan abba az irányba. Az AI megpörzsölödött. :)
  • NEXUS6
    Arra céloztam, hogy senki nem veszi meg ezeknek a tavaj elötti klónját - a dátumra figyelj!
    Márpedig a listákban azok is beszámítanak.
    Érdemesebb azt nézni, hogy az utóbbi évben, mik jelentek meg. Természetesen a sportjátékok nagyon népszerűek, de az EA is még lCD kijelzős borotvára is kiadja őket.

A Box persze így is vezet, hiszen PS3-ra igen gyengén csordogáltak a játékok az év elején. (Nem úgy mint most;)
    De ha így, egy év viszonylatában nézzük, közel sincs akkora különbség.
  • NEXUS6
    ;)))

Teccik ez a "tömeggyilkos szimulátor"!;)
  • Olcsi2
    Ezt nem hagyhatom szo nelkul...

>>>Az hogy van Boxra Fifa06, meg rahadeli előző szezonban játszódó sportjáték, azért nem jelent annyit, még ha a statisztikában kiba jól mutatnak is. Azokat ki veszi meg, ki játszik velük?
    Szerintem.

Platformtol fuggetlenul... ha barmilyen eladasi listat megnezel, joforman csak ezek a sportjatekok vezetnek mindenhol. Ha kijon egy uj Madden, FIFA, de meg ProEvo is, akkor hetekig nincs mas jatek az elso otben. Vicces, de pont ezeket veszik mint a cukrot, a mainstream nem lebecsulendo, legalabbis nem ami a vasarloerejet erinti.
  • baggins
    Tegnap unalmamban PSP kamerával csináltam egy rövid videót, mi is jelképezi a Lair-ben a "tömeget". Aki akarja, meg is számolhatja, hány darab földi unit vesz részt a csatában. :) (A minőség elég gáz, de a lényeg talál látszik). Érdemes megfigyelni, hogy azért nem csak álldogálnak egy helyben, pl. ha elrepülünk fölöttük, akkor menekülni kezdenek.
    Lair video
  • tibitoth
    probald meg ezt: http://www.play.com/
    en innent szoktam venni. nemtuom h mukodik a kulfoldre valo postazas de naon jo azaik vannak.
  • Foxhound1980
    Sikerült a vásárlás! Hétfön-kedden legkésöbb itt kell lennie a cuccnak.
  • Foxhound1980
    Ebayröl nekem eddig minden megjött, bárhonnan hozattam cuccot a világból.
  • Foxhound1980
    35GBP + 2.5GBP ptg.
  • Foxhound1980
    Nincs áfa meg vám. 14k-ból jönne ki össz vissz.
  • Foxhound1980
    Bowling zsír lesz! Locorocot nem töltöm le mert már a trailtől is ideges lettem...:D
  • EmThor
    no hajrá, érdemes számolgatni, hogy 40 fontból vagy 60 dolcsiból jössz-e ki jobban! meg ugye postaköltség, vám, áfa ne legyen + érkezzen meg rendben :)
  • EmThor
    OFF:

baszki azt a hülye pics@... balkán!
  • Foxhound1980
    Bepróbálkoztam ma a Game.co.uk-nél egy rendeléssel, meglátom mire megyek a kártyámmal. HS-t rendeltem meg, eredményt mai nap folyamán közlöm.
  • EmThor
    na, Locoroco meg High Velocity Bowling jön a Store-ra
  • Jimanszky
    Ismeritek azt a játékot még Ps2-re,hogy RYGAR?Hatalmasnagy játék,ókorban játszódik,egy gladiátorral vagyunk és különböző szörnyeket kell pályákon lekaszabolni,ugrálni,megszerezni dolgokat.Sajna régen játszottam már vele,de most jutott eszembe a címe,hogy így néztem a kompatibilítási listát:).Gyönyörű grafikája van,gyönyörű tájakkal.Egy főellenségre emlékszem:Colosseumban vagyunk és 3 feje van.Asszem egy Isten/Zeus/,egy ló és egy gladiátor kelti életre a hatalmas lebírkózni valót:).
  • Foxhound1980
    KATT
    A hivatalaos Sony lista sz@r, ez a jó. Unofficial.
  • EmThor
    no, csak emlegetni kellett: rainy woods szkennek

kicsit gyengus :S
  • cloud.strife
    Istok zicsi!!! :)
  • Jimanszky
    Én is csatlakozom EmThor kollégához,Boldog Szülinapot így utólag is;)))
  • Nexxuss
    reméljük a 2.0-val már az Outrun is hajlandó lesz elindulni...
  • Jinchuu
    Köszi! :)
  • Jimanszky
    Ubisoft tv,azon belül a HAZE gameplay!!!!Érdemes megnézni,atom lesz!!!
  • cloud.strife
    Szvsz vhol itt kezdődik el igazán a nextgen... :)
  • EmThor
    hát nem tudom, de a pletykák elejét veszik reméljük.. szóval csak a tartalommal kapcsolatban. sokba lefogadom, hogy a 2.00-val jön majd a Home is.

hohó! közben felbukkantak silent hill V újságszkennek!

+ ugye készül az a japó horror, melyről korábban láthattunk videót
    + EA bejelentette Dead Space címmel a sci-fi túlélő horrorját
    + jön a Rainy Woods nevű túlélő horror, nyugati kisvároska, sorozatgyilkos, sok eső és egy többszörös személyiségzavarral küzdő FBI ügynök, amkit mi alakítunk
  • Balli
    Valaki tud adni egy listat, ami mutatja milyen kormanyok kompatibilisak a PS3-al?
  • Foxhound1980
    Embertelen amit a Polyphony művel...

KO
  • Foxhound1980
    Remélem megoldják már a gém közbeni chatet mert ez vicc ami most van.
  • Foxhound1980
    köv frissités már a 2.0 lesz?
  • simirizsa
    Azért ott pihen alul 1 nem kivánatos tényezö a képen
  • arsnl
    Hali!
    Lenne egy kérdésem.
    Miért nem tudom csatlakoztatni a Motorola H350 tipusú Bluetooth-os headsetem? Nem érzékeli semmi pedig elvileg jónak kéne lennie... Már mindenhogy probáltam de semmi. Aki esetleg tud vmit azt megköszönném.
    Előre is THX! Bye
  • baggins
    Ezért még X-et is vettem volna.
  • EmThor
    ó igen! ha abból indulunk ki, hogy a starter pack bejelentése után viszonylag hamar jutott ide Mo.-ra is, akkor rumble joy-ból is jöhet :)

feltéve ha nem a karácsonyi szezonra datálják a megjelenés :/

itten meg Eternal Sonata HD rivjú
  • EmThor
    ja, meg a ma box-ra megjelent Eternal Sonata jön PS3-ra is, egy csomó plussz dologgal (új irányítható karakterek, ruha lecserélése, stb.)

• EmThor
    A sega volt marketing igazgatója lett a SCEA új termék marketing igazgatója.. és ez elvileg jó nekünk! (de legalább is az amiknak)

itten meg a Halo 3 vége, ha minden igaz!

Sega Rally 8.8/10 @ IGN UK
  • EmThor
    ja, na szal csütörtöktől vasárnapig bezáróan lehet számítani rezgő joy bejelentésre ÉS 2.00 FW teljes ismertetésre