89387
PlayStation3
-
Noitulover #19493 hogy végre meghozza a postás XD -
tibitoth #19492 heavenly sword meg mindig senkinek rajtam kivul? :O halooo...mire vartok. igen kirali gamma :) -
#19491 hát azért elég buta ahogy eldőlnek az emberek mint a dominok:P Menekülnek? LEhet, de nagoyn látszik, hogy egy mezei Scripptel van megcsinálva, hogy "mindignézzünkasárkányra" :-) Ettől függetlenóol a videó faja. Kipróbálom asszem énis :-) -
ágybanalvó #19490 ma olvastam hogy újabb starter pack lesz a boltokban ami a heavenly sword-öt és a formula 1-et fogja tartalmazni. ez a hír már 13 napos szóval már lehet kapni ilyet vagy még várni kell egy kicsit? :D
-
#19489 Tényleg menekülnek...szorosan mind egyforma mozdulattal egyszerre, ugyanakkor ugyan abba az irányba. Az AI megpörzsölödött. :)
-
#19488 Arra céloztam, hogy senki nem veszi meg ezeknek a tavaj elötti klónját - a dátumra figyelj!
Márpedig a listákban azok is beszámítanak.
Érdemesebb azt nézni, hogy az utóbbi évben, mik jelentek meg. Természetesen a sportjátékok nagyon népszerűek, de az EA is még lCD kijelzős borotvára is kiadja őket.
A Box persze így is vezet, hiszen PS3-ra igen gyengén csordogáltak a játékok az év elején. (Nem úgy mint most;)
De ha így, egy év viszonylatában nézzük, közel sincs akkora különbség. -
#19487 ;)))
Teccik ez a "tömeggyilkos szimulátor"!;) -
Olcsi2 #19486 Ezt nem hagyhatom szo nelkul...
>>>Az hogy van Boxra Fifa06, meg rahadeli előző szezonban játszódó sportjáték, azért nem jelent annyit, még ha a statisztikában kiba jól mutatnak is. Azokat ki veszi meg, ki játszik velük?
Szerintem.
Platformtol fuggetlenul... ha barmilyen eladasi listat megnezel, joforman csak ezek a sportjatekok vezetnek mindenhol. Ha kijon egy uj Madden, FIFA, de meg ProEvo is, akkor hetekig nincs mas jatek az elso otben. Vicces, de pont ezeket veszik mint a cukrot, a mainstream nem lebecsulendo, legalabbis nem ami a vasarloerejet erinti. -
#19485 Tegnap unalmamban PSP kamerával csináltam egy rövid videót, mi is jelképezi a Lair-ben a "tömeget". Aki akarja, meg is számolhatja, hány darab földi unit vesz részt a csatában. :) (A minőség elég gáz, de a lényeg talál látszik). Érdemes megfigyelni, hogy azért nem csak álldogálnak egy helyben, pl. ha elrepülünk fölöttük, akkor menekülni kezdenek.
Lair video -
tibitoth #19484 probald meg ezt: http://www.play.com/
en innent szoktam venni. nemtuom h mukodik a kulfoldre valo postazas de naon jo azaik vannak. -
Foxhound1980 #19483 Sikerült a vásárlás! Hétfön-kedden legkésöbb itt kell lennie a cuccnak. -
Foxhound1980 #19482 Ebayröl nekem eddig minden megjött, bárhonnan hozattam cuccot a világból. -
Foxhound1980 #19481 35GBP + 2.5GBP ptg. -
Foxhound1980 #19480 Nincs áfa meg vám. 14k-ból jönne ki össz vissz. -
Foxhound1980 #19479 Bowling zsír lesz! Locorocot nem töltöm le mert már a trailtől is ideges lettem...:D -
#19478 no hajrá, érdemes számolgatni, hogy 40 fontból vagy 60 dolcsiból jössz-e ki jobban! meg ugye postaköltség, vám, áfa ne legyen + érkezzen meg rendben :) -
#19477 OFF:
baszki azt a hülye pics@... balkán! -
Foxhound1980 #19476 Bepróbálkoztam ma a Game.co.uk-nél egy rendeléssel, meglátom mire megyek a kártyámmal. HS-t rendeltem meg, eredményt mai nap folyamán közlöm. -
#19475 na, Locoroco meg High Velocity Bowling jön a Store-ra -
Jimanszky #19474 Ismeritek azt a játékot még Ps2-re,hogy RYGAR?Hatalmasnagy játék,ókorban játszódik,egy gladiátorral vagyunk és különböző szörnyeket kell pályákon lekaszabolni,ugrálni,megszerezni dolgokat.Sajna régen játszottam már vele,de most jutott eszembe a címe,hogy így néztem a kompatibilítási listát:).Gyönyörű grafikája van,gyönyörű tájakkal.Egy főellenségre emlékszem:Colosseumban vagyunk és 3 feje van.Asszem egy Isten/Zeus/,egy ló és egy gladiátor kelti életre a hatalmas lebírkózni valót:). -
Foxhound1980 #19473 KATT
A hivatalaos Sony lista sz@r, ez a jó. Unofficial. -
#19472 no, csak emlegetni kellett: rainy woods szkennek
kicsit gyengus :S -
#19471 Istok zicsi!!! :) -
Jimanszky #19470 Én is csatlakozom EmThor kollégához,Boldog Szülinapot így utólag is;))) -
#19469 reméljük a 2.0-val már az Outrun is hajlandó lesz elindulni... -
Jinchuu #19468 Köszi! :) -
Jimanszky #19467 Ubisoft tv,azon belül a HAZE gameplay!!!!Érdemes megnézni,atom lesz!!! -
#19466 Szvsz vhol itt kezdődik el igazán a nextgen... :) -
#19465 hát nem tudom, de a pletykák elejét veszik reméljük.. szóval csak a tartalommal kapcsolatban. sokba lefogadom, hogy a 2.00-val jön majd a Home is.
hohó! közben felbukkantak silent hill V újságszkennek!
+ ugye készül az a japó horror, melyről korábban láthattunk videót
+ EA bejelentette Dead Space címmel a sci-fi túlélő horrorját
+ jön a Rainy Woods nevű túlélő horror, nyugati kisvároska, sorozatgyilkos, sok eső és egy többszörös személyiségzavarral küzdő FBI ügynök, amkit mi alakítunk -
Balli #19464 Valaki tud adni egy listat, ami mutatja milyen kormanyok kompatibilisak a PS3-al? -
Foxhound1980 #19463 Embertelen amit a Polyphony művel...
KO -
Foxhound1980 #19462 Remélem megoldják már a gém közbeni chatet mert ez vicc ami most van. -
Foxhound1980 #19461 köv frissités már a 2.0 lesz? -
simirizsa #19460 Azért ott pihen alul 1 nem kivánatos tényezö a képen -
#19459 Hali!
Lenne egy kérdésem.
Miért nem tudom csatlakoztatni a Motorola H350 tipusú Bluetooth-os headsetem? Nem érzékeli semmi pedig elvileg jónak kéne lennie... Már mindenhogy probáltam de semmi. Aki esetleg tud vmit azt megköszönném.
Előre is THX! Bye -
#19458 Ezért még X-et is vettem volna. -
#19457 ó igen! ha abból indulunk ki, hogy a starter pack bejelentése után viszonylag hamar jutott ide Mo.-ra is, akkor rumble joy-ból is jöhet :)
feltéve ha nem a karácsonyi szezonra datálják a megjelenés :/
itten meg Eternal Sonata HD rivjú -
#19456 ja, meg a ma box-ra megjelent Eternal Sonata jön PS3-ra is, egy csomó plussz dologgal (új irányítható karakterek, ruha lecserélése, stb.)
-
#19455 A sega volt marketing igazgatója lett a SCEA új termék marketing igazgatója.. és ez elvileg jó nekünk! (de legalább is az amiknak)
itten meg a Halo 3 vége, ha minden igaz!
Sega Rally 8.8/10 @ IGN UK -
#19454 ja, na szal csütörtöktől vasárnapig bezáróan lehet számítani rezgő joy bejelentésre ÉS 2.00 FW teljes ismertetésre