89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #19533 Thx. Viszont! -
#19532 az igen, itt 3 műszak megy :/
kitartás -
Foxhound1980 #19531 Na , Heawenly Swordom úton van, díjaznám ha pémtekig hazaérne bár nincs jelentősége mert nem leszek otthon a hétvégén. Szóval, arra gondoltam, hogy kipróbálom UK store-on a fizetést kártyával mert gyakorlatilag azt érzékelem, hogy az Electron karimat mindenhol elfogadják. Game Co, ebay pl. Ezeknél a siteoknál régen meghalt a dolog. -
Foxhound1980 #19530 Az az igazság, hogy 24 órában dolgozom szóval egy héten 2-3 napot, azokon a napokon vagyok fennt éjjel, ilyen éjjel 1h-től. :) -
#19529 baszki most akartam linkelni :)
erre mondják azt hogy überfasza. amúgy mindig éjszakás vagy? :) -
Foxhound1980 #19528 -
#19527 de a játékok jók lesznek :) -
#19526 Én is belenéztem. Nem láttam benne olyan dolgot, amivel a heti 1000 körüli eladási számon szerintem lényegesen tudnak majd változtatni. Ha belegondolok, hogy ez mennyibe van, valszeg jobban járnának, ha hagynák az egészet Japánban a fenébe. -
#19525 megnéztem microsoft konferenciát a tgs-ről: "xbox meg live a 'greatest'".
gametrailers-en elérhető -
simirizsa #19524 Veszel bele winchestert és szépen neked is ilyen lesz -
#19523 nem. csak nagyobb benne a HDD. Elvileg majd európába is be fogják hozni. Elvileg... -
#19522 különben az új ps nem? -
#19521 Megvolt. :) -
#19520 mondjuk jól tartja még az árát:P rosszul jár az eladó most :-) -
#19519 de amerikai :P -
#19518 Viszont ez 80GB-os -
#19517 nem az enyém az LG tévé, gamer365-ről van... -
#19516 ez még fél óra. Ennek kb 600 dollár lesz a vége, de 550 tuti. PLusz mivel amerikai ezért vám. Szal nem jössz ki jobban. -
#19515 csatlakozom. WCG-CCFL RULEZ!!!! -
#19514 Meet the seller
Seller: dragon27crist
sok sikert -
#19513 Hát nehogy..... eszedbe se jusson, utána meg keresed a szineket... :)))))) -
#19512 HI!
Mi a véleményetek erről?
Megnéztem a mai hivatalos árfolyamot,és úgy számoltam,hogy pontosan 84640 FT.
Igaz lehet ez? -
#19511 király stranglehold demóban meglett a piros daru is (van ugye a lila) meg a machine gun, jó nagy dög :) -
partizan182 #19510 A HS pont nem japó fejlesztés.
Az emberek meg azért repülnek mert az kúl. -
#19509 Ez melyik LG típus?
Rva jó képe van,nehogy ilyet vegyek sony helyett:wow -
#19508 Témába vág: Tessék engem itt megvédeni, kérem szépen! :DDD -
#19507 Az új starter pack-kokról lehet már tudni valamit ? Milyen játékokkal és mikortól?
Mert úgye szept19-től ígértek valamiket... -
#19506 Ha nem is rohadt le a kezem, de begörcsölt a ps joy-tol. Vissza is adtam a havernak azzal, hogy elöbb hátrébb operáltatom a bal hüvelyk ujjamat hogy kényelmes legyen a fogása...! :)
.
Amugy hatásosak ezek a "repkedö" emberkék.. de ha nem robbant semmi, akkor mitöl vannak a levegöben?! Megint csak Japó hatás...!
-
#19505 szóval kb ennyi értelme van hogy aszongya "az enyém nagyobb és ennyivel" :)
amúgy dead rising-al szívesen jáccanék, a 2 lehet multi lesz :) -
partizan182 #19504 Valóban, ez impozáns.
Egyébként amennyit látok belőle kb ugyanolyan TV-nk van :) -
#19503 Tegnap egy kicsit multiztam a GRAW-val, és elég vegyes érzéseim vannak.
Valami eszméletlen laggos az egész. Utána kipróbáltam a Resistancet és az meg 3X-annyi ellenféllel sem az.
KB a két játék azonos lehet grafikailag, leszámítva, hogy a Resi sokkal folyamatosabb megjelenítést produkál. A Resin ráadásul elég sokat dobtak a patchek, pl végre a kimérás fegyverek is elég erősek, nagyon jó móka volt megint multizni.
A GRAW-ban viszont megtaláltam, hogy melyik a legjobb fegyver!;))) -
#19502 ;)))
Vannak emberek persze, akik akkor is azt mondják amit mondanak, ha valami az oruk elött van. Legfeljebb nem nyitják ki a szemüket! -
#19501 HS 1000 ember, a "maga kis AI-jával" :) és az enyém nagyobb, éééértem? :)
-
partizan182 #19500 Nem tudom ki mennyire tolta, de a DR végén (alagsorban kell rohangálni) hihetetlen mennyiségű zombus van mindenütt (többszáz), mindenki a saját kis (zombi-)AI-ját követi, tökéletes fizikával reagálnak rád, a tereptárgyakra és egymásra (pl ha behajítasz egyet a többi közé, nem lesz 2 olyan alkalom hogy ugyanúgy esnének el). Szal hangulatos na...
Ezzel együtt a Lair hadseregei is impresszívek, de nem érdemes a kettőt összehasonlítani, más a megközelítés. -
#19499 10x? Rakj oda még egy nullát és akkor oké lesz. ;) -
tibitoth #19498 :D akkor ok. :) mar azthittem h senki sem vette meg. majd ird meg h neked h teccik. -
hpp #19497 Köszi kiprobálom. -
#19496 A beállításoknál az XMB-ben, be kell állítani az OtherOS telepítését. Elötte egy frisebb OtherOS.bld-t le kell szedni, amit a pendrájvra raksz.
Ha ezt felraktad, akkor már valószínűleg fel fogja ismerni a Core 7-es lemezt is, és a kboot megjelenésekor tab-bal ki tudod a telepítést választani (linux64). -
hpp #19495 PS3 Linux kérdés:
Tudja valaki hogy lehet megoldani ha fel van telepítve a PS3-ra egy Fedora Core5 linux és rá akarom telepíteni a Core 7-est.
A baj az hogy nem indul el a 7-es telepítő hanem mindig a Core 5 boot-ol be.
Nem akarom formázni az egész vinyo-t csak a otherOS particiót.
köszi. -
#19494 Csak tudnám, mit izgat ez téged, hiszen lerohadna a kezed ha játszanál vele!
Nem igaz?;)
Valszeg azért vannak olyan okosak, mint a Dead Rising zombiai, csak ezek 10X annyian vannak.;)))
(De inkább még többen!)