89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Thx. Viszont!
  • EmThor
    az igen, itt 3 műszak megy :/

kitartás
  • Foxhound1980
    Na , Heawenly Swordom úton van, díjaznám ha pémtekig hazaérne bár nincs jelentősége mert nem leszek otthon a hétvégén. Szóval, arra gondoltam, hogy kipróbálom UK store-on a fizetést kártyával mert gyakorlatilag azt érzékelem, hogy az Electron karimat mindenhol elfogadják. Game Co, ebay pl. Ezeknél a siteoknál régen meghalt a dolog.
  • Foxhound1980
    Az az igazság, hogy 24 órában dolgozom szóval egy héten 2-3 napot, azokon a napokon vagyok fennt éjjel, ilyen éjjel 1h-től. :)
  • EmThor
    baszki most akartam linkelni :)

erre mondják azt hogy überfasza. amúgy mindig éjszakás vagy? :)
  • Foxhound1980
  • EmThor
    de a játékok jók lesznek :)
  • NEXUS6
    Én is belenéztem. Nem láttam benne olyan dolgot, amivel a heti 1000 körüli eladási számon szerintem lényegesen tudnak majd változtatni. Ha belegondolok, hogy ez mennyibe van, valszeg jobban járnának, ha hagynák az egészet Japánban a fenébe.
  • EmThor
    megnéztem microsoft konferenciát a tgs-ről: "xbox meg live a 'greatest'".
    gametrailers-en elérhető
  • simirizsa
    Veszel bele winchestert és szépen neked is ilyen lesz
  • Nexxuss
    nem. csak nagyobb benne a HDD. Elvileg majd európába is be fogják hozni. Elvileg...
  • brodix
    különben az új ps nem?
  • baggins
    Megvolt. :)
  • Nexxuss
    mondjuk jól tartja még az árát:P rosszul jár az eladó most :-)
  • Nexxuss
    de amerikai :P
  • brodix
    Viszont ez 80GB-os
  • EmThor
    nem az enyém az LG tévé, gamer365-ről van...
  • Nexxuss
    ez még fél óra. Ennek kb 600 dollár lesz a vége, de 550 tuti. PLusz mivel amerikai ezért vám. Szal nem jössz ki jobban.
  • Nexxuss
    csatlakozom. WCG-CCFL RULEZ!!!!
  • EmThor
    Meet the seller
    Seller: dragon27crist

sok sikert
  • cloud.strife
    Hát nehogy..... eszedbe se jusson, utána meg keresed a szineket... :))))))
  • brodix
    HI!
    Mi a véleményetek erről?
    Megnéztem a mai hivatalos árfolyamot,és úgy számoltam,hogy pontosan 84640 FT.
    Igaz lehet ez?
  • EmThor
    király stranglehold demóban meglett a piros daru is (van ugye a lila) meg a machine gun, jó nagy dög :)
  • partizan182
    A HS pont nem japó fejlesztés.
    Az emberek meg azért repülnek mert az kúl.
  • Winz
    Ez melyik LG típus?
    Rva jó képe van,nehogy ilyet vegyek sony helyett:wow
  • Sir Quno Jedi
    Témába vág: Tessék engem itt megvédeni, kérem szépen! :DDD
  • JohnnySmith
    Az új starter pack-kokról lehet már tudni valamit ? Milyen játékokkal és mikortól?
    Mert úgye szept19-től ígértek valamiket...
  • Ewergo
    Ha nem is rohadt le a kezem, de begörcsölt a ps joy-tol. Vissza is adtam a havernak azzal, hogy elöbb hátrébb operáltatom a bal hüvelyk ujjamat hogy kényelmes legyen a fogása...! :)
    .
    Amugy hatásosak ezek a "repkedö" emberkék.. de ha nem robbant semmi, akkor mitöl vannak a levegöben?! Megint csak Japó hatás...!
  • EmThor
    szóval kb ennyi értelme van hogy aszongya "az enyém nagyobb és ennyivel" :)

amúgy dead rising-al szívesen jáccanék, a 2 lehet multi lesz :)
  • partizan182
    Valóban, ez impozáns.
    Egyébként amennyit látok belőle kb ugyanolyan TV-nk van :)
  • NEXUS6
    Tegnap egy kicsit multiztam a GRAW-val, és elég vegyes érzéseim vannak.

Valami eszméletlen laggos az egész. Utána kipróbáltam a Resistancet és az meg 3X-annyi ellenféllel sem az.

KB a két játék azonos lehet grafikailag, leszámítva, hogy a Resi sokkal folyamatosabb megjelenítést produkál. A Resin ráadásul elég sokat dobtak a patchek, pl végre a kimérás fegyverek is elég erősek, nagyon jó móka volt megint multizni.

A GRAW-ban viszont megtaláltam, hogy melyik a legjobb fegyver!;)))
  • NEXUS6
    ;)))

Vannak emberek persze, akik akkor is azt mondják amit mondanak, ha valami az oruk elött van. Legfeljebb nem nyitják ki a szemüket!
  • EmThor
    HS 1000 ember, a "maga kis AI-jával" :) és az enyém nagyobb, éééértem? :)

• partizan182
    Nem tudom ki mennyire tolta, de a DR végén (alagsorban kell rohangálni) hihetetlen mennyiségű zombus van mindenütt (többszáz), mindenki a saját kis (zombi-)AI-ját követi, tökéletes fizikával reagálnak rád, a tereptárgyakra és egymásra (pl ha behajítasz egyet a többi közé, nem lesz 2 olyan alkalom hogy ugyanúgy esnének el). Szal hangulatos na...

Ezzel együtt a Lair hadseregei is impresszívek, de nem érdemes a kettőt összehasonlítani, más a megközelítés.
  • baggins
    10x? Rakj oda még egy nullát és akkor oké lesz. ;)
  • tibitoth
    :D akkor ok. :) mar azthittem h senki sem vette meg. majd ird meg h neked h teccik.
  • hpp
    Köszi kiprobálom.
  • NEXUS6
    A beállításoknál az XMB-ben, be kell állítani az OtherOS telepítését. Elötte egy frisebb OtherOS.bld-t le kell szedni, amit a pendrájvra raksz.

Ha ezt felraktad, akkor már valószínűleg fel fogja ismerni a Core 7-es lemezt is, és a kboot megjelenésekor tab-bal ki tudod a telepítést választani (linux64).
  • hpp
    PS3 Linux kérdés:
    Tudja valaki hogy lehet megoldani ha fel van telepítve a PS3-ra egy Fedora Core5 linux és rá akarom telepíteni a Core 7-est.
    A baj az hogy nem indul el a 7-es telepítő hanem mindig a Core 5 boot-ol be.
    Nem akarom formázni az egész vinyo-t csak a otherOS particiót.

köszi.
  • NEXUS6
    Csak tudnám, mit izgat ez téged, hiszen lerohadna a kezed ha játszanál vele!

Nem igaz?;)

Valszeg azért vannak olyan okosak, mint a Dead Rising zombiai, csak ezek 10X annyian vannak.;)))
    (De inkább még többen!)