89387
PlayStation3
  • EmThor
    nba 2k8? holnap szerintem leszedheted a demót a store-ról
  • Noitulover
    MGS valami ritka oda ba... haj lerakos cucc lesz

remélem valami assassin's creed meg FF hír is lesz
  • zsalesz
    Nagyon durva amit írsz!Hol éltem én eddig, hogy nem ismerem?! Azt hiszem ha még pár ilyen hozzászólást kapok nem lesz nehéz döntenem!
    Köszönöm.
  • SlickAdam
    Szoval en a 2K8-at fogom megvenni, de te mondjuk megvarhatod mig mindkettö a piacon lesz, hogy össze tudd hasonlitani tesztek/videok alapjan a 2-t.
  • SlickAdam
    A 2K8 licenszelt jatek. Grafikailag eddig is magasan verte az NBA Live-et, sztem most se lesz maskent. Iranyithatosag sztem jobb a 2K8-ban, inkabb egy durva hasonlattal az egyiket Arcade-nak, a masikat Simulator-nak mondanam, mint pl.: Gran Turismo vs Need For Speed. Eleg durva hasonlat, de a 2K8 a GT:D
  • zsalesz
    Sziasztok!

Nekem még anno ps2-re megvolt az NBA LIVE 2002 és nagyon sokat játszottam vele! Aztán ahogy teltek az évek a következő darabok kimaradtak! Most viszont letöltöttem a 08 demóját és nagyon-nagyon tetszik! Azon gondolkodom meg kéne venni! Igen ám, csak valahol olvastam az NBA 2K8-ról és nagyon istenítették azt a játékot.
    Valakinek van valami tapasztalata a játék előző részeiről?
    Grafikailag megközelíti az NBA Live-ot?
    Játszhatóság?
    Liszenszelt játék?

Döntenem kéne ezért kérném a segítségeteket.
    Üdv.
  • Foxhound1980
    Óóó te jó isten! :D
  • baggins
    Én a MONSTER HUNTER 3-AT VÁROM, de nagyoooooooooon!
  • EmThor
    MGS 4 TRAILER
  • EmThor
    No szóval TGS hivatalosan holnaptól... Ti mit vártok a rendezvénytől?

Én úgy érzem, fülig fog érni a szánk és nagyobb mérvű bejelentések lesznek, mint az E3-on... elvégre mégis csak 'hazai pálya' :)

u.i.: érdemes csekkolni a jpn store-t: került fel resident evil 5 háttér (u.a.) + devil may cry 4 háttér + video
  • EmThor
    megvolt a sony pre-TGS show, a fő bejelentések majd holnap, a megnyitón, de pl. lesz kiegészítés a fl0w-hoz :)
  • EmThor

locoroco: ugye psp-n elég volt döntögetni a pályát, de ps3-on már nem. hogy mozogjanak a locoroco-k, követik a pillangót, akit valamelyik analóg karral irányítasz. a pályát csak néhol lehet dönteni, olykor a kontrollert föl-le, vagy jobbra-balra kell mozgatni :)

nekem érdekesnek hangzik, a ps3fanboy-on aggódnak, hogy ezzel elveszti igazi egyszerűségét a cucc. hát nem tom, de nekem tuti vétel :)
  • EmThor
    külön gondolom, hogy több pééééénzük legyen :D
  • EmThor
    LOL kurvanagy!!!!!
  • ágybanalvó
    és ki fogják cserélni ilyen sixaxis-ra a starter packokban a kontrollereket vagy ez csak külön lehet majd megvenni?
  • item
    Ezt nézzétek meg feltétlen! Az intro a lényeg!

wilkinson
  • simirizsa
    Ez a bolt itt van tölem pár utcára még jobba is vok tulajdonosal :)
  • athlon7
    SIXAXIS RUMBLE: Konfirmálva!

Link: http://www.globalgame.hu/news/details?id=828
  • Foxhound1980
    Hardwireden HD-ban is!
  • cloud.strife
    Teccik!!! :)
  • LordAndrew
    Köszi az infót
  • NEXUS6
    Dúrvaaa!
  • NEXUS6
    A 720p eléggé határeset. Volt olyan fájl amit még elég szépen lejátszott az mplayer, főleg pl. mov-okat. Más meg már nagyon akadozott.
  • Foxhound1980
    Holnapi frissitésben TGS MGS4 trailer!
  • Foxhound1980
    Friss Uncharted gameplay
  • LordAndrew
    Köszönöm a választ. Ez a "nagy felbontást sajna nem bírja" azt jelenti, hogy 720p-t sem bír?
  • Foxhound1980
    Én kérek elnézést!

Fulladoztam a röhögéstől :DDDDD
  • NEXUS6
    Mplayer van alatta. De az erre épülő KDE alol működő KPlayer sokkal jobb.

Elvileg matroska fájlokat is lejátszik, bár még nem próbáltam. A nagy felbontást sajna nem bírja, mert jelenleg még nincs publikus cellre optimalizált mplayer, ezért a lejátszó csak a CPU PPC magját használja, ami így nem túl gyors, illetve az RSX is le van tiltva. Valószínűleg lesz ezen a téren is változás, jó kérdés mikor.

Standard felbontású Dicx/Xvid mov WMV fájlokkal, DVD lejátszásal viszont nincs gond.
  • Foxhound1980
    G.ci jó lett a Konzol, Bioshock Martin beleszólt érdemes elolvasni, na meg persze a cikket! :D
  • Foxhound1980
    Megvan az új Konzol! Pesten már az újságosoknál.
  • LordAndrew
    Haligali,

A PS3-ra kihozott Linux disztribúcióval lehet Matroska fájlokat lejátszani? (720p-s és 1080p-s x265 tömörítésű fájlokra gondolok). Van alatta olyan media player, ami Divx/Xvid-et lejátszik magyar, ékezetes felirattal a gép vinyójáról?

Andrew
  • EmThor
    na 576 konzol bezsákolva, van benne HS poszter :) 8.5-öt kapott. Botan királlyal. Az nem BoHan?? mind1...

ja, akit még érdekel a Stranglehold mániám: a demóban a gépfegyver (rambo style) ott van ahol először le lehet csúszni lefele azon a nagy korláton. na kb 3/4-e fele balra el kell menni és megállni ott az emeleten, átugrani a túloldalra, onnan leesni és meg is van, meglesz az. innen közvetlenül leérve ugye lehetne ugrani hassal a kis kocsira és gurulni: de ha balra a sarokba a kis elhatárolt részbe bementek ott a piros papírdaru.
  • EmThor
    na még fél óra oszt tipli :)

576 boltokban már kapható az új konzol tegnap óta, bepróbálom újságost, hátha! van benne HS rivjú meg darkness... ja meg Halo 3 is (címlapon) de az kit érdekel? :P
  • EmThor
    hát, ja 15 ropit meggondol az ember, jövő havi fizumat el is vertem fejben -> billentyűzet + 3 game (Lair, Stranglehold gyűtjő, HS)... De hát baszki, egyszer élünk nem? :)

amúgy piszkálgattam tévémet, felcsűrtem kontrasztot, meg 'mozi' helyett 'dinamikus'-ra állítottam a képbeállítások közt a cuccot, hát nagyon sokat javult a kép, sokkal élesebb lett, pc szerűbb :) /panasonic 42PV70 plazma/
  • Foxhound1980
    Fatal Internia várható demóban tényleg. Nem tudom, mindenki lehúzta aki nyomta haver 360-on, nekem tettszik. Megnéztem a Gametrailers-es review-t, kapott olyan 5-6 pontot ahogy irtad, de akkor is bejön. Sega rally meg állitólag elég jó lett, hozza a régi Sega Rally feelinget. Ámde ez a 2 stuff is tipikusan back up-nak való. 15-17e hufoknál baromira meg kell gondolni mit vesz meg az ember. Egyébként haverom most visszavette a 360-át mert nem tudott mivel játszani PS3-mon, pedig elszánt volt :D Most meg szarik a játék 800 huf-ért, PS3 meg pihen :D
  • Foxhound1980
    De, feltétlen, csak nem most. Van egy eladó Sigmám ha az elmenne akkor megvenném használtam fórumon. Fölös lóvém most külön nincs rá. HS-t is épp, hogy kitudom nyögni de mondjuk azt azért is vettem meg könnyebben mert tudom, hogy nagyon befog jönni. Hack n slash gém, nálam ez már élből nem lehet rossz :D meg hát a demó is minden hibája, hiányossága ellenére maximálisan meggyőzött.
  • EmThor
    hát ilyen fatal infernia meg sega rally demóktól "tartok"

a fatal izé kapott vagy 5 felet a gametrailers-től, a sega rally meg fullárkád. :/ legalább lesz locoroco, pár trailer meg talán 1 db valamirevaló demó.

lair-t nem próbálod be? :)
  • Foxhound1980
    100%, hogy az lesz. Igazán nagy dobás az lenne ha a show után felküldenék PSN-re a demót de erre gyakorlatilag 0% esélyt látok.
  • EmThor
    jaja, főleg hogy a karácsonyi holiday season előtt ez az utolsó nagy alkalmom... sőt jövő évig semmi! O_O

tehát most kell elsütni az elsütnivalót :) MGS 4 jáccható lesz úgy néz ki O_O
  • Foxhound1980
    Konami 50db kioskon promózza a MGS4-et a TGS-en. Durva lesz az idei show az az érzésem...