89387
PlayStation3
-
#19573 nba 2k8? holnap szerintem leszedheted a demót a store-ról -
Noitulover #19572 MGS valami ritka oda ba... haj lerakos cucc lesz
remélem valami assassin's creed meg FF hír is lesz -
zsalesz #19571 Nagyon durva amit írsz!Hol éltem én eddig, hogy nem ismerem?! Azt hiszem ha még pár ilyen hozzászólást kapok nem lesz nehéz döntenem!
Köszönöm. -
SlickAdam #19570 Szoval en a 2K8-at fogom megvenni, de te mondjuk megvarhatod mig mindkettö a piacon lesz, hogy össze tudd hasonlitani tesztek/videok alapjan a 2-t. -
SlickAdam #19569 A 2K8 licenszelt jatek. Grafikailag eddig is magasan verte az NBA Live-et, sztem most se lesz maskent. Iranyithatosag sztem jobb a 2K8-ban, inkabb egy durva hasonlattal az egyiket Arcade-nak, a masikat Simulator-nak mondanam, mint pl.: Gran Turismo vs Need For Speed. Eleg durva hasonlat, de a 2K8 a GT:D -
zsalesz #19568 Sziasztok!
Nekem még anno ps2-re megvolt az NBA LIVE 2002 és nagyon sokat játszottam vele! Aztán ahogy teltek az évek a következő darabok kimaradtak! Most viszont letöltöttem a 08 demóját és nagyon-nagyon tetszik! Azon gondolkodom meg kéne venni! Igen ám, csak valahol olvastam az NBA 2K8-ról és nagyon istenítették azt a játékot.
Valakinek van valami tapasztalata a játék előző részeiről?
Grafikailag megközelíti az NBA Live-ot?
Játszhatóság?
Liszenszelt játék?
Döntenem kéne ezért kérném a segítségeteket.
Üdv. -
Foxhound1980 #19567 Óóó te jó isten! :D -
#19566 Én a MONSTER HUNTER 3-AT VÁROM, de nagyoooooooooon! -
#19565 MGS 4 TRAILER -
#19564 No szóval TGS hivatalosan holnaptól... Ti mit vártok a rendezvénytől?
Én úgy érzem, fülig fog érni a szánk és nagyobb mérvű bejelentések lesznek, mint az E3-on... elvégre mégis csak 'hazai pálya' :)
u.i.: érdemes csekkolni a jpn store-t: került fel resident evil 5 háttér (u.a.) + devil may cry 4 háttér + video -
#19563 megvolt a sony pre-TGS show, a fő bejelentések majd holnap, a megnyitón, de pl. lesz kiegészítés a fl0w-hoz :) -
locoroco: ugye psp-n elég volt döntögetni a pályát, de ps3-on már nem. hogy mozogjanak a locoroco-k, követik a pillangót, akit valamelyik analóg karral irányítasz. a pályát csak néhol lehet dönteni, olykor a kontrollert föl-le, vagy jobbra-balra kell mozgatni :)
nekem érdekesnek hangzik, a ps3fanboy-on aggódnak, hogy ezzel elveszti igazi egyszerűségét a cucc. hát nem tom, de nekem tuti vétel :) -
#19561 külön gondolom, hogy több pééééénzük legyen :D -
#19560 LOL kurvanagy!!!!! -
ágybanalvó #19559 és ki fogják cserélni ilyen sixaxis-ra a starter packokban a kontrollereket vagy ez csak külön lehet majd megvenni? -
#19558 Ezt nézzétek meg feltétlen! Az intro a lényeg!
wilkinson -
simirizsa #19557 Ez a bolt itt van tölem pár utcára még jobba is vok tulajdonosal :) -
#19556 SIXAXIS RUMBLE: Konfirmálva!
Link: http://www.globalgame.hu/news/details?id=828 -
Foxhound1980 #19555 Hardwireden HD-ban is! -
#19554 Teccik!!! :) -
#19553 Köszi az infót -
#19552 Dúrvaaa! -
#19551 A 720p eléggé határeset. Volt olyan fájl amit még elég szépen lejátszott az mplayer, főleg pl. mov-okat. Más meg már nagyon akadozott. -
Foxhound1980 #19550 Holnapi frissitésben TGS MGS4 trailer! -
Foxhound1980 #19549 Friss Uncharted gameplay -
#19548 Köszönöm a választ. Ez a "nagy felbontást sajna nem bírja" azt jelenti, hogy 720p-t sem bír? -
Foxhound1980 #19547 Én kérek elnézést!
Fulladoztam a röhögéstől :DDDDD -
#19546 Mplayer van alatta. De az erre épülő KDE alol működő KPlayer sokkal jobb.
Elvileg matroska fájlokat is lejátszik, bár még nem próbáltam. A nagy felbontást sajna nem bírja, mert jelenleg még nincs publikus cellre optimalizált mplayer, ezért a lejátszó csak a CPU PPC magját használja, ami így nem túl gyors, illetve az RSX is le van tiltva. Valószínűleg lesz ezen a téren is változás, jó kérdés mikor.
Standard felbontású Dicx/Xvid mov WMV fájlokkal, DVD lejátszásal viszont nincs gond. -
Foxhound1980 #19545 G.ci jó lett a Konzol, Bioshock Martin beleszólt érdemes elolvasni, na meg persze a cikket! :D -
Foxhound1980 #19544 Megvan az új Konzol! Pesten már az újságosoknál. -
#19543 Haligali,
A PS3-ra kihozott Linux disztribúcióval lehet Matroska fájlokat lejátszani? (720p-s és 1080p-s x265 tömörítésű fájlokra gondolok). Van alatta olyan media player, ami Divx/Xvid-et lejátszik magyar, ékezetes felirattal a gép vinyójáról?
Andrew -
#19542 na 576 konzol bezsákolva, van benne HS poszter :) 8.5-öt kapott. Botan királlyal. Az nem BoHan?? mind1...
ja, akit még érdekel a Stranglehold mániám: a demóban a gépfegyver (rambo style) ott van ahol először le lehet csúszni lefele azon a nagy korláton. na kb 3/4-e fele balra el kell menni és megállni ott az emeleten, átugrani a túloldalra, onnan leesni és meg is van, meglesz az. innen közvetlenül leérve ugye lehetne ugrani hassal a kis kocsira és gurulni: de ha balra a sarokba a kis elhatárolt részbe bementek ott a piros papírdaru. -
#19541 na még fél óra oszt tipli :)
576 boltokban már kapható az új konzol tegnap óta, bepróbálom újságost, hátha! van benne HS rivjú meg darkness... ja meg Halo 3 is (címlapon) de az kit érdekel? :P -
#19540 hát, ja 15 ropit meggondol az ember, jövő havi fizumat el is vertem fejben -> billentyűzet + 3 game (Lair, Stranglehold gyűtjő, HS)... De hát baszki, egyszer élünk nem? :)
amúgy piszkálgattam tévémet, felcsűrtem kontrasztot, meg 'mozi' helyett 'dinamikus'-ra állítottam a képbeállítások közt a cuccot, hát nagyon sokat javult a kép, sokkal élesebb lett, pc szerűbb :) /panasonic 42PV70 plazma/ -
Foxhound1980 #19539 Fatal Internia várható demóban tényleg. Nem tudom, mindenki lehúzta aki nyomta haver 360-on, nekem tettszik. Megnéztem a Gametrailers-es review-t, kapott olyan 5-6 pontot ahogy irtad, de akkor is bejön. Sega rally meg állitólag elég jó lett, hozza a régi Sega Rally feelinget. Ámde ez a 2 stuff is tipikusan back up-nak való. 15-17e hufoknál baromira meg kell gondolni mit vesz meg az ember. Egyébként haverom most visszavette a 360-át mert nem tudott mivel játszani PS3-mon, pedig elszánt volt :D Most meg szarik a játék 800 huf-ért, PS3 meg pihen :D -
Foxhound1980 #19538 De, feltétlen, csak nem most. Van egy eladó Sigmám ha az elmenne akkor megvenném használtam fórumon. Fölös lóvém most külön nincs rá. HS-t is épp, hogy kitudom nyögni de mondjuk azt azért is vettem meg könnyebben mert tudom, hogy nagyon befog jönni. Hack n slash gém, nálam ez már élből nem lehet rossz :D meg hát a demó is minden hibája, hiányossága ellenére maximálisan meggyőzött. -
#19537 hát ilyen fatal infernia meg sega rally demóktól "tartok"
a fatal izé kapott vagy 5 felet a gametrailers-től, a sega rally meg fullárkád. :/ legalább lesz locoroco, pár trailer meg talán 1 db valamirevaló demó.
lair-t nem próbálod be? :) -
Foxhound1980 #19536 100%, hogy az lesz. Igazán nagy dobás az lenne ha a show után felküldenék PSN-re a demót de erre gyakorlatilag 0% esélyt látok. -
#19535 jaja, főleg hogy a karácsonyi holiday season előtt ez az utolsó nagy alkalmom... sőt jövő évig semmi! O_O
tehát most kell elsütni az elsütnivalót :) MGS 4 jáccható lesz úgy néz ki O_O -
Foxhound1980 #19534 Konami 50db kioskon promózza a MGS4-et a TGS-en. Durva lesz az idei show az az érzésem...