89387
PlayStation3
-
#19613 ja megvan game.co.uk megkerestem :)
azért képet tolhatsz fel, köszi! :) -
#19612 imabikisou
japó überhorror, rezgéssel + úgy látom élőszereplős átvezetőkkel, next-gen grafikával (karaketerk, effektek ugye), aki szereti a japó horrorokat, amellett, hogy tegye fel a kezét, kattintson a videóra is :)
imábikszü, blü-réj diszkü :) imádom! valami extra is lesz a lemezen úgy néz ki, meg amikor a szemeket mutatják a női hang asszem azt kérdi: te ki vagy? de nem biztos -
#19611 no: nem rosszból, vettem én a gamestart, meg tökjó a gamestar tv amiben olyan dolgokat tudok megnézni amit amúgy nem (pl. lotr mmo video meg ilyenek) viszont hogy ez humoros-e?! vagy hogy erre van-e igény? hát döntse el ki-ki maga, vagy én vagyok tech b@zi de ez szar. ha már a kevéske időmből szánok valamire, akkor az legyen informatív, ne a debil poénokra épülő. stranglehold videobemutató -
#19610 nekem ne bohóckodjanak, hanem magyar store-t akarunk!! -
#19609 Októberben indul az Országos Sony Centrum PlayStation 3. verseny.
Info hamarosan:
Sony Centrum -
#19608 576-ró egy srácnak van 3-3db bontatlan, eladó Kratos figurája (gow 1 és gow 2), hátha érdekel valakit, hivatalos NECA termék USA-ból, itthon nem kapható, kb 20 cm és 5990/darabja
-
#19607 rezgő joy-t hozatunk be közösen japánból? minek várjunk rá vagy 4 hónapot, ha onnan is lehet szerezni? és itt ugye semmi különbség, se régiókód, se hardveres eltérés -
#19606 behalok! mi volt ez még egyszer kérlek, game.co.uk? thx
igazán nincs mit,ja hát melóba voltam éjjel és vééééletlenül éppen ráértem :) csak gondoltam lefordítom az élő blogolást, amit az eurogameren meg IGN-en olvastam, így a leghitelesebb :) -
Foxhound1980 #19605 Megjött a Heavenly Swordom, kedd délután adták fel kint, ma délelött jött meg. Korrekt! -
#19604 rezgő játékok listája -
Noitulover #19603 de ez mekkora hülyeség már ha japoknál lesz rezgő joy novembertól miért kéne tavaszig várni hogy ide érjen ? lokalizáció lol
meg van HS valami uber brutál cucc de első bossnál chapter 2
egy airial combonál lefagyott csúnyán remélem ilyen nem lesz még egyszer -
#19602 Istencsászár vagy!;)))
Én bizti nem maradtam volna fenn.;) -
#19601 Devil May Cry 4. video -
Since #19600 Na holnap meglesz a Warhawkom, lehet majd nyomulni :-) Akinek megvan az vegyen fel friend listára :-) -
#19599 Király... -
#19598 Ejha micsoda közvetítés... köszi! -
Foxhound1980 #19597 Afrika TGS 07
OMFG!!! -
Foxhound1980 #19596 Rezgő kompatibilitási lista
Hál égnek idővel minden rezegni fog! Ez pozitiv! -
Foxhound1980 #19595 Thx a közvetitést! Olvasom és nevetek... delay, delay, delay :DDDDD Viszont az pozitiv, hogy az Uncharted rezeg. -
Foxhound1980 #19594 Thx. Faxa! -
-
#19592 na ennyi vót, ps3 cell folding, home szórakoztató center... jönnek a kérdések meg a válaszok.
hát legalább ha sokat is kell várni valamire, lesz minden hónapra valami jobb stuff, amivel hamarabb elmegy az idő :]
max japán szürkeimport rezgőjoy-unk lesz :D
warhawk-ra majd reagáljon vki vmit, thx!
ign, kotaku, eurogamer itt lehet olvasgatni a liveblogot majd az éjjeli sztorikról, byez -
#19591 pc-ről elérhető a Store... mi van?!
meg pc-n keresztül psp-vel is, vagy a 2 ugyanaz?! -
#19590 na baszki Home csak jövő tavasszal lesz, hogy a játékosok kéréseit kielégítsék. my ass! lesz valami öltöztető cucc is. -
#19589 sok játékot utólag is rezgővé tesznek -
#19588 GT5 Prolouge December 13.tól lemezen és a Store-on: Japánban... -
#19587 ezek rezegnek:
Imabikisou, Dynasty Warriors 6 G1 Jockey 4, MGS4, Devil May Cry 4, Ratchet and Clank Future, uncharted, echochorme, Toy Home + MGS Online -
#19586 baze... Japánba novemberben, USA/EU-ba jövő tavasszal jön az új joy, árat meg pontos dátumot később jelentenek be :/ -
#19585 árcsökkenés meg lesz egyszer majd...
az új kontroller dettó mint a régi. -
#19584 DUALSHOCK 3!!!!! -
#19583 na szóval psp-vel majd be lehet kapcsolni a neten kersztül az otthoni ps3-as gépünket és ki is lehet kapcsolni, közbe ugye játszani :) -
#19582 40 ps3-as játékot demóznak Tokyo-ban, köztük van a GT5 meg a MGS4 is :) -
#19581 a show is megnyitott amúgy. eddig voltak mindenféle grafikonok meg ilyesmi, psp remote play, több psp egy játékhoz, stb.
most jön a ps3. -
#19580 király elkezdődött :) -
#19579 na kezdődik, 10 perc és Kaz Hirai a színpadon :) -
#19578 na, emberek kezdődik az akció! itteni idő szerint hajnali 3, fél négy fele lesz a sony konferencia szóval stay tuned meg minden :) meg hát a délelőtt folyamán remélem lesz pár kellemes hírünk -
#19577 ÜK-nál van dirt, nem tolongtok? :) -
#19576 ja, warhawkot heti 3 napot nyomom kb 1.5-2 órát egy körben. most vagyok master sergeant. meg ne kérdezzétek hogy, legjobb helyezésem egy körön belül asszem 4. volt. 1 az 1 ellen nem szoktam remekelni, de zones módban rámegyek a zászlókra így sok team pont jön be :)
szóval valami 133 pontot ír profile-omba jobbra, hogy ennyim van össz, master sergeanthoz meg ezres nagyságrend kell, szal nem tudom hogy megy vagy nem, de ez van :)
ma asszem olaszok ugattak végig a hangszóróból, ranked szerveren, de lehet hogy rohadt mehikóiak voltak :) lényeg hogy zones módban már mintha csapatként működött volna az a 16 többnyire random emberke :) -
#19575 háát,
- locoroco 4.99$ ?
- skate demó talán
- 2k8 NBA 08 elég valószínű
- high velocity bowling talán
- MGS 4 TGS 2007 trailer
- DMC4 trailer -
Foxhound1980 #19574 Van infó a holnapi updateről?