89387
PlayStation3
  • EmThor
    ja megvan game.co.uk megkerestem :)

azért képet tolhatsz fel, köszi! :)
  • EmThor
    imabikisou

japó überhorror, rezgéssel + úgy látom élőszereplős átvezetőkkel, next-gen grafikával (karaketerk, effektek ugye), aki szereti a japó horrorokat, amellett, hogy tegye fel a kezét, kattintson a videóra is :)

imábikszü, blü-réj diszkü :) imádom! valami extra is lesz a lemezen úgy néz ki, meg amikor a szemeket mutatják a női hang asszem azt kérdi: te ki vagy? de nem biztos
  • EmThor
    no: nem rosszból, vettem én a gamestart, meg tökjó a gamestar tv amiben olyan dolgokat tudok megnézni amit amúgy nem (pl. lotr mmo video meg ilyenek) viszont hogy ez humoros-e?! vagy hogy erre van-e igény? hát döntse el ki-ki maga, vagy én vagyok tech b@zi de ez szar. ha már a kevéske időmből szánok valamire, akkor az legyen informatív, ne a debil poénokra épülő. stranglehold videobemutató
  • EmThor
    nekem ne bohóckodjanak, hanem magyar store-t akarunk!!
  • cloud.strife
    Októberben indul az Országos Sony Centrum PlayStation 3. verseny.
    Info hamarosan:
    Sony Centrum
  • EmThor
    576-ró egy srácnak van 3-3db bontatlan, eladó Kratos figurája (gow 1 és gow 2), hátha érdekel valakit, hivatalos NECA termék USA-ból, itthon nem kapható, kb 20 cm és 5990/darabja

• EmThor
    rezgő joy-t hozatunk be közösen japánból? minek várjunk rá vagy 4 hónapot, ha onnan is lehet szerezni? és itt ugye semmi különbség, se régiókód, se hardveres eltérés
  • EmThor
    behalok! mi volt ez még egyszer kérlek, game.co.uk? thx

igazán nincs mit,ja hát melóba voltam éjjel és vééééletlenül éppen ráértem :) csak gondoltam lefordítom az élő blogolást, amit az eurogameren meg IGN-en olvastam, így a leghitelesebb :)
  • Foxhound1980
    Megjött a Heavenly Swordom, kedd délután adták fel kint, ma délelött jött meg. Korrekt!
  • dante3
    rezgő játékok listája
  • Noitulover
    de ez mekkora hülyeség már ha japoknál lesz rezgő joy novembertól miért kéne tavaszig várni hogy ide érjen ? lokalizáció lol

meg van HS valami uber brutál cucc de első bossnál chapter 2
    egy airial combonál lefagyott csúnyán remélem ilyen nem lesz még egyszer
  • NEXUS6
    Istencsászár vagy!;)))

Én bizti nem maradtam volna fenn.;)
  • dante3
    Devil May Cry 4. video
  • Since
    Na holnap meglesz a Warhawkom, lehet majd nyomulni :-) Akinek megvan az vegyen fel friend listára :-)
  • item
    Király...
  • item
    Ejha micsoda közvetítés... köszi!
  • Foxhound1980
    Afrika TGS 07

OMFG!!!
  • Foxhound1980
    Rezgő kompatibilitási lista

Hál égnek idővel minden rezegni fog! Ez pozitiv!
  • Foxhound1980
    Thx a közvetitést! Olvasom és nevetek... delay, delay, delay :DDDDD Viszont az pozitiv, hogy az Uncharted rezeg.
  • Foxhound1980
    Thx. Faxa!
  • EmThor

• EmThor
    na ennyi vót, ps3 cell folding, home szórakoztató center... jönnek a kérdések meg a válaszok.

hát legalább ha sokat is kell várni valamire, lesz minden hónapra valami jobb stuff, amivel hamarabb elmegy az idő :]

max japán szürkeimport rezgőjoy-unk lesz :D
    warhawk-ra majd reagáljon vki vmit, thx!

ign, kotaku, eurogamer itt lehet olvasgatni a liveblogot majd az éjjeli sztorikról, byez
  • EmThor
    pc-ről elérhető a Store... mi van?!
    meg pc-n keresztül psp-vel is, vagy a 2 ugyanaz?!
  • EmThor
    na baszki Home csak jövő tavasszal lesz, hogy a játékosok kéréseit kielégítsék. my ass! lesz valami öltöztető cucc is.
  • EmThor
    sok játékot utólag is rezgővé tesznek
  • EmThor
    GT5 Prolouge December 13.tól lemezen és a Store-on: Japánban...
  • EmThor
    ezek rezegnek:

Imabikisou, Dynasty Warriors 6 G1 Jockey 4, MGS4, Devil May Cry 4, Ratchet and Clank Future, uncharted, echochorme, Toy Home + MGS Online
  • EmThor
    baze... Japánba novemberben, USA/EU-ba jövő tavasszal jön az új joy, árat meg pontos dátumot később jelentenek be :/
  • EmThor
    árcsökkenés meg lesz egyszer majd...

az új kontroller dettó mint a régi.
  • EmThor
    DUALSHOCK 3!!!!!
  • EmThor
    na szóval psp-vel majd be lehet kapcsolni a neten kersztül az otthoni ps3-as gépünket és ki is lehet kapcsolni, közbe ugye játszani :)
  • EmThor
    40 ps3-as játékot demóznak Tokyo-ban, köztük van a GT5 meg a MGS4 is :)
  • EmThor
    a show is megnyitott amúgy. eddig voltak mindenféle grafikonok meg ilyesmi, psp remote play, több psp egy játékhoz, stb.

most jön a ps3.
  • EmThor
    király elkezdődött :)
  • EmThor
    na kezdődik, 10 perc és Kaz Hirai a színpadon :)
  • EmThor
    na, emberek kezdődik az akció! itteni idő szerint hajnali 3, fél négy fele lesz a sony konferencia szóval stay tuned meg minden :) meg hát a délelőtt folyamán remélem lesz pár kellemes hírünk
  • EmThor
    ÜK-nál van dirt, nem tolongtok? :)
  • EmThor
    ja, warhawkot heti 3 napot nyomom kb 1.5-2 órát egy körben. most vagyok master sergeant. meg ne kérdezzétek hogy, legjobb helyezésem egy körön belül asszem 4. volt. 1 az 1 ellen nem szoktam remekelni, de zones módban rámegyek a zászlókra így sok team pont jön be :)

szóval valami 133 pontot ír profile-omba jobbra, hogy ennyim van össz, master sergeanthoz meg ezres nagyságrend kell, szal nem tudom hogy megy vagy nem, de ez van :)

ma asszem olaszok ugattak végig a hangszóróból, ranked szerveren, de lehet hogy rohadt mehikóiak voltak :) lényeg hogy zones módban már mintha csapatként működött volna az a 16 többnyire random emberke :)
  • EmThor
    háát,

- locoroco 4.99$ ?
    - skate demó talán
    - 2k8 NBA 08 elég valószínű
    - high velocity bowling talán
    - MGS 4 TGS 2007 trailer
    - DMC4 trailer
  • Foxhound1980
    Van infó a holnapi updateről?