89387
PlayStation3
  • feki25
    Szerintem Ő a PC-s verzióra gondolt.Mert a PS3-as úgy fut mint kés a vajon:)
  • Jimanszky
    Kollég!
    Neked szaggatott Ps3-on a Sega Rally?Nekem olyan szépen futott,hogy élmény volt nézni!!!!
  • bertifox
    Warhawk topicban már írtam, de nem túl nagy sikerrel:)Kérdés az, hogy ki milyen névvel tolja a gámát, my ID:foxUSA, köszöntem.
  • Papesz
    De, kiírtad. :)
  • Elveon
    White Knight Story videó!
  • simirizsa
    Majd csak 10.15 után tudok küldeni mert akkor lesz user törlés
    de küldj privit és ott elmondom pontosaban

Papesz:Nem véletlenül nem irtam ki a teljes nevét :)
  • EmThor
    néztem usb hosszabbító kábelt, aqua-nál kapni 1000-2000 ft-ért 3 ill 5 métereset is, szal rumble joy utántöltéssel nem lesz majd gond :D
  • Attila8805
    Nincs mit.
    De sajnos ami a mjomnál jobb oda rohadt nehéz bejutni is:-(
  • SlickAdam
    Grafika szerintem ütös, szal igen durva játékot ki tudtak volna hozni belöle, de így biztos én se adok érte pénzt...
  • EmThor
    ja, hát akkor ahogy írtam: az 5 típusból 3-3 pálya :/ elég hurka akkor...
    mondom, el lehet vele bohóckodni, de semmi komoly
  • SlickAdam
    Nekem nagyon tetszik a Sega Rally Demo, csak azért félek a cucctól, mert írták review-ban, hogy össz-vissz 15 pálya van benne!
  • EmThor
    jaja, only privát!

megnéztem pc-re a sega rally-t

nos, a grafika nem volt rossz ps3-on, csak nem mutatta meg magát a demóban. na de a teljes változat, az valami elképesztő. oké, a kocsi nem törik és nem olyan szép mint pl egy dirt-ben, de a pályák elképesztőek. jó, csak körpálya amit eddig láttam, mindig 6 ellenfél, pálya széléről patt vissza, de azért meg lehet hajlítani a szalagkorlátot.

sok hangulati elem van, pl. sivatagban vadászgépek húznak el a fejed felett, alpesi pályán meg vitorlázó gép meg vonat jön.

van alpesi, trópusi, szafari :), kanyon meg arctic pályatípus. legutóbbi teljesen fagyos környezetben. rámész hóval fedett tükörjégre, és a kocsi kerekei felnyomják a havat és kilátszik a jég, érvényes ez a szafarin a víztócsák és a sár esetére is szóval nagyon ott van a cucc.

pc-re kötött sixaxissal sokkal érzékenyebb volt az irányítás. ja és a gépemet full 2vállra fektette a cucc :( kegyetlen szaggat, hogy olyan látvány legyen, mint ps-en.

van championship, quicktime, multiplayer. garage opció kimerül hogy eddig mennyit jáccottál meg hány %-nál tartasz. lehet kocsifestéseket unlockolni. egy rallin belül van 3 pálya, pl. kanyon 1, alpesi 1 meg trópusi 1 és jó helyezésért pontot kapsz, amiért festést kapsz meg majd új ilyen 3as bajnokságra bemehetsz.

hangok nagyon jók, ahogy a zenék is. szóval nem rossz, én tuti nem veszem meg, mert autós téma annyira nem izgat, ami meg izgat az nem ez az árkádabb vonal, de jó a játék, akinek bejön a demó tetszeni fog és remélem a 3-4-5 perces pályákat (3 kör) nem akasztja ki túl hamar :S
  • Jimanszky
    jaja,mindenhol le van zárva szinte.Azért köszi!
  • SlickAdam
    Ha meguntad és érdekel, akkor van cserébe egy Lair-em!
  • Papesz
    Azt még elfelejtettem, hogy magyar oldalak nevét még véletlenül se használjátok.
  • Papesz
    Srácok, vigyázzatok a meghívós témával. Minden torrentoldal szabályzatában benne van, hogy fórumokon tilos a csere-bere. Könnyen mehet egy ban annak, aki ezt nem veszi figyelembe. Intézzétek privátban.

A személyes véleményem az, hogy a külföldi oldalak sokkal(SOKKAL)jobbak a magyaroknál. Én a TL-re esküszöm, dehát ízlések és pofonok ugyebár.
  • brodix
    nem tudnál nemekem meghívót küldeni simirizsa?
    [email protected]
    köszi!
  • simirizsa
    Nékem csak majomparadém van szal nemtok máshonan küldeni elvileg az aszfalt jobb meg is tudnána hivni haverom csak le van zárva a meghívás.

EmThor: Sajna ez a helyzet ezért warezoltam régen PS2-ön is föleg h még tanulok :) HS-t kivégeztem kurvadurva viszont sajna tényleg rövid 6 chapter
  • EmThor
    sok helyet foglal a videó...

de télleg nagy dillema és valahol szomorú, hogy külföldön egy átlag fizuból simán megvesz az illető havi 1-2 játékot, itt meg... :(

hát ez van!
  • Jimanszky
    tudna nekem valaki küldeni belső torrent oldalra meghívót?Egy ismerősömtől már kaptam,de azt mondják van a majomparádénál jobbak is.persze ezúton is köszi Attila!!!Előre is köszi,aki megtisztel!
    Üdv!
  • baggins
    Mivel a PS3 BRD lemezzel működik, ezen egyre kevésbé kell majd meglepődni. :)
  • brodix
    ja:D
    bocsi:D
  • SlickAdam
    Brand New DMC4 Trailer!!!
  • simirizsa
    Crysis is 16 GB-t fog foglalni :)
  • brodix
    Szokott valaki feljárni a bd-t.net-re?
    Ott le lehet tölteni a strongholdot.
    Mikor megláttam a méretét,majdnem beájultam.
    12GB.
  • Balli
    A Rachet es a Little big planet jatszhato lesz ketten egy gepen?
  • EmThor
    sg-n is letesztelték a strangleholdot... bármennyire tetszik, meg kell gondolnom hogy 18-at kiadjak-e érte, vagy pc-n ingyen :S
  • EmThor
    rachet október 23, szal még október végégig importból beszerezhető!
    addig is itt a legújabb trailer katt :)

conan-ről mik a vélemények? az arc grafikája nagyon jó, a száj beszéd közben is tök jól mozog, viszont az összhatás olyan közepes, néhol szép csak, de ott nagyon, a karakteranimáció kicsit darabos. conan beszólogatásai meg a narráló öreglány is egész jól nyomja. hát talán ha tényleg kifejezetten hosszú a cucc, akkor éri meg csak
    még ropogós hd trailer
  • tejföl
    Ratchet&Clank-rol tudtok valamit? Mikor jelenik meg, lesz-e multija?
  • EmThor
    ok!
  • baggins
    Szólj nekik, hogy dobjanak nekem egy mailt az [email protected] címre a PS ID-jükkel.
  • EmThor
    conan @ TGS @ PS3 videó, watch now (streaming)-re kattoljatok :) szerintem... hát nem a legszebb, meg ennyiből nem lehet sokat mondani, de hangulatos.

de ha télleg igaz, hogy a barbár varázsolni fog... hát kuka! :)
  • EmThor
    Home-al kapcsolatban van egy jó hír!

Nos a Home, mint egy netes "játék" nyilván 'sohasem' lesz kész szerintem, mert mindig változik, mindig több lesz idővel. A hivatalos megjelenés, jövő tavasszal lesz ugyan, DE idén november-december tájékán lesz nyílt bétateszt :) nem tudom, hogy erre mehet-e minden ps3 tulaj, vagy mondjuk 50.000 játékos csak. részleteket majd csak később árulnak el.
  • EmThor
    [URL=http://www.gametrailers.com/player/25348.html]TGS sony jányok ^_^[/URL]
  • EmThor
    közben hírek meg ilyenek:

twisteljük meg :)

Yakuza 2 jön feliratosan az USA-ba ps2-re, nagy szó, király játék (80-as évek hangulatos yakuzás, de javítsatok ki ha tévedek)

PES 2008 demo xbox-ra 1.18 gb, szerintem esélyes Store-ra 27.-re és nem elfelejteni, okt. 4. rachet demó!

Eye of Judgment: 3x3-as táblán játszhatunk ugyebár, ebből 5öt kell elfoglalni a lényeinkkel a játék megnyeréséhez. ha lerakunk egy lényt azonnal támad, van hogy csak a szembelevőt, van, hogy a melette levőket, vagy pl. 2 mezővel odébb lévőt. fontos az is, hogy milyen "space"-re azaz helyre rakjuk a lényt. tehát ha tüzes helyre rakunk tűzlényt, az bónuszt ad neki, amúgy simán harcol. viszont ha a tüzes "space" kártyát megforgatja az ellenfél a lényünk alatt egy másik kártyával pl. vízre, a lényünk meg is hal(hat). manából lehet lényt idézni meg varázsolni.
  • EmThor
    azt tudom hogy sony boltban dolgozol (?!) de hogyhogy árultok játékot?

14.900, überkonzol, itt tervezem, de ha 14 és bontatlan + budapesten vagytok, elviszem tőletek. deal? :)
  • Rena11
    az enyém 17999
  • cloud.strife
    Jaahhhaaaaa!!! :)

Mennyiért szerzed? Vagy majd akkor kiderül?
    SG-s árat tudok számolni... :)
  • EmThor
    úgy hogy akkor jön fizu, a mostani pénzem meg jogsira van félrerakva :P

• cloud.strife
    Honnan abánatból rendelted, hogy 2 hét? Nekem itt ott van a boltba a polcon még vagy 3db. :)