89387
PlayStation3
-
#19773 Na jó de egyelőre elég kegyesek az istenek a PS3 társadalomhoz, a külföldi játékok nincsenek lekódolva, különben hogy töltögetnénk demokat, játékokat az USA meg Japo STORE-ról. De szerintem a júzereknél fele játék USA szürke imporból van.
Médiacenternek viszont elég jól használható, mp3-at minden mennyiségben tudsz rajta tárolni és eszméletlen jól szól a dög, pláne, hogy nincs beépített rakéta porszívó a gépben. A különböző alternatív formátumú videókkal lehet gond, arra viszont ott a Linux, ami ugye gyak mindenre jó. -
Noitulover #19772 valamiért ez a doboz huszár egyetlen kifogása és ezzel bizonygatja magát hogy mégse egy rakás zemét zörög , olvadozik a SDtv/monitorja alatt mert hát vannak rá "játékok" (senkit hogy szar vagy jó a számtalanon van a hangsúly ,persze számszerűsítve nem túlzottan nagy számot kapunk lol) XD -
#19771 "In an astounding move, Hirai also said that Sony will start marketing the PS3 as a games console, rather than as a super computer/home entertainment device. Apparently he's realized that gamers above everything want a games console first and foremost."
Jééé nekik is eszükbe jutott amiről eddig beszéltem... -
Noitulover #19770 enyhe tulzás persze de mégis mennyi idő alatt töltesz le 12 gigát? , normális torrent oldalrol jöhet 400-500 átlaggal de mikorra töltöd vissza legalább 80%-át vagy bannoltatod magad? XD public torrent ben jo ha 100-200al jön javits ki ha tévednék vagy ftpről huzod 10megás kapcsolattal? XD annak a havidijából meglehetne venni pár játékot és még akár 2-5 megás kapcsolatra is maradna XD -
#19769 Nekem nem a warez miatt kell. Mar reg megtanultam,h egy konzolra max 10jatek van ,amit erdemes megvennem!!! (Ne kezdjetek el hoborogni,meg jatekokat sorolni!Ez sajat tapasztalat,tudom,h Pistike minden szart kiporget!) Az elso XBOX-ot azert szerettem ,mert egy nagy vinyoval es a mediacenterrel egy nagyon hasznos kacat lett.
Pontosan ezt varom majd a PS3-tol. Azt a 3-4jatekot meg megveszem. Mellesleg a chippeles nem warez,nem illegalis mindaddig mig ingyenes szoftvereket futtatsz a gepen! Ezzel csak a gep lehetosegeit bovited ki,a sajat gepedet!!! Nem lopsz,nem csalsz! -
#19768 egesz heten? ;D betarcsazos a neted? -
#19767 Na jó de egyelőre a konzol gyártása veszteséges, és a warezolt gépekkel valszeg csak warez anyagot játszanának, így a játékokból se lenne bevétel. Szal ez miért lenne jó a Sotyinak?
A júzernek perze jó, mert kb fele árban tudna játékokat beszerezni, de egyelőre a nyers BD is elég drága szal nem az lenne, mint boxnál, hogy ha van egy DVD íród, akkor töredék árban fosod magadnak a lemezeket.
Amúgy tapasztalatom szerint az eredeti játékot 1000X jobban megbecsüli az ember, tényleg végig is pörgeti, nem csak kiírja aztán 5 perc próba után mehet a sarokba, még ha a világ legjobb játéka is, hiszen a Réving-rabbik 4 már épp elkészült és azt is ki kell próbálni.
Csereberélni, meg bármikor lehet. A becserélés esetén is kb annyit költesz az új játékra, mintha warezt írnál. Szal akkor....? -
#19766 Hát a flashelés, chippelés bizony warez! Viszont tényelg "jót" tenne az eladások szempontjábol. Csakhát ott van még a BR iró és a drága lemez...!
.
Nekem egy 7 gigás gém egy éjszaka lejön és ez még lassu is. Gondolom dupla annyi adat, egy nap. Csak!
-
simirizsa #19765 Ezt olvasni is rosz volt nem h értelmezni :D -
Noitulover #19764 mégis ki fog szerinted warezolni ha kijön a home ? vagy még pár jo online járék? nem hinném hogy megérné hogy bannoljanak a networkről pár single gamért , aztán meg ki akar egészhéten töltögetni hogy leérjen egy 12-15 gigás iso
max akkor lesz ps3 törés ha lenyulnának devkiteket de sokszor a feljesztőknél sincs ott szóval esélytelen ,de ha akarsz nyugodtan reménykedj hogy valami tizenéves taknyos hakker vannabi adományok fejében random currupt file-ala képes lesz backupot bootoltatni XD -
#19763 Sokan probalkoznak.Elobb-utobb sikerul! Nem ertem miert baj. Megdobja a konzol eladasait es a modolas nem egyenlo a warezzel. -
Noitulover #19762 HS végig víve(cirka 6-7 óra alatt): kezdeném azzal hogy csoda szép játék ,kellően pörgös , de pár ponton valamiért beraktak 1-2 agyatlan "puzzle" elemet ami arról szól hogy egy pajzsot juttass el egy gonghoz ami kinyit egy ajtót , csak hogy sokszor nem egyértlemű hol is van a gong a kamera tologatás sem segít olykor kell pár perc mire letestel a játékos hogy ha elhalad egy kifogyhatatlan pajzsos láda mellett akkor biza egy gong is lesz valahol a bezárt ajto közelében XD a leg jobb mikor egy szobrok tell fel húzni x-et nyomkodva aztán futás a ládához mire a szobor elkezd leereszkedni , a szoborrol vissza pattanva lehet eltaláni az amúgy takarásba lévő gongot- kb 20 adjára sikerült XD
A Kai pályák meg az egész nyíl irányítgatós marha jól sikerült , az ellenfeleket legalább 7 külömböző helyen eltaláva különböző eredményhez vezet a halálos seggbe lövés a kedvencem mikor is jajgatva ugrál egy darabig aztán megpusztul XD
a harc rendszer elmegy de messziről sem nem egy ninja gaiden szintű
az air kombokat szinte lehetelen behozni ha tömeg van keményebb ellenfelenél meg eleve sokszor else talája a láncos-háromszög es támadás ami szükséges lenne hozzá , az after touch-al szinte mindet az ellefél felé lehet hajigálni a dinnyéktól kezdve a hordót széket hullákat fegyvereket stb min ezt is lehet slowmotionben irányítani
az unlockolt kombok többsége tényleg fölösleges mert csak hosszabak és csak az utolsó utás ad block buster-t , de némelyik jólnézki annak ellenére hogy esetek többségében kivédik , a counter rendszer elég jóra sikerült de néhányabb táp ellenfélnéj meg bosszoknál nem mindig akasr működni a lényeg ha kék aurás támadás jön azta simán egy jól időzített háromszöggel lehet vissza verni ha sárga akkor az r2-t nyomva kell még tartani
a boss harcos marha jóra sikerültek de a context senitív részeknél a másodperc töredéke allat fükséges a jó gombot meg nyomni amit ki lehet játszani ha csak azta a gombot nyomkodod amiról előző proba során kiderült hogy mit kell majd nyomni a O re indit és vagy nyégszög vagy háromszög legtöbb esetben néha x vagy valamely irány
a történet is érdekes lesz néhány váratlan/nemmagátólértetődő fordulat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kai-t felakasztják! de aztán mégse hal meg
igazán nem emlékszem egyetlen belassulásra sem sőt ahol többezren voltak a képen ott meg se rezzent
A grafika valami csoda szép talán, ez a megfelelő szó főleg a cutscene-eknél , a víz esések is marhajóra sikerültek , hangulat magával ragadó , mindezek együtt észre se vettem hogy csak néhány órát játszottam (4 nap alatt vittem végülis végig) az események egy 5napos vissza emlékezés formájában zajlanak mikor is nariko lelke, szelleme hívd-aminek-akarod-ja a karddal (mintha az a játékos maga lenne) szembesül és von le visszamenőleges tanulságokat
nem lesz teljesen happy end de várom ha készülőben lesz a folytatás
ezidáig 2 hibával találkoztam egyszer lefagyott egy arieal kombonál , legutóbb hellmódban night attacknál 16 megölt és 8 elvétett katona után
továbbra is tudtam lövöldözni de nem jött se több katonba és nem adott tovább hogy nariko megölje az elvétetteket
egyébként csak ajánlani tudom a játékot aki kedvelei a nem túl komoly hackandslash sémát némi fun lövöldözéssel -
#19761 Remélem, hogy ez soha nem fog megtörténni. -
#19760 a vicc kedveert! -
#19759 LG TV LC41felett (ami most 130k) mind tudja a 1080P -t.
Más: ez a Eye of Judgment hatalmas ötlet! Remélem lesz ilyen Boxon is! -
#19758 miért is? -
#19757 Ideje lenne mar feltorni ezt a redva gepet... =] -
#19756 még csak most döntötted el? :-)
Amúgy a nagyokos kiégett tesztelők szerint a multi gyökér...De hát mit akarnak egy ilyen programtól? CTF-et? Team Fotresst?? Sima DM-kell ide oszt jóvan. Elvéreztek úgyis ha játszani fogok -
simirizsa #19755 Régen is imádtam most is fogom -
zottyantas #19754 Ratchet and Clank 60 fps, 22Gb. Az milyen már? Még a régi Ps2-es is rohadt hosszú volt 5 gigán, gondolom azért, mert az ilyen mesés dolgok szebbek lehetnek kevesebb melóval is, mint ha igazi arcok lennének megy ilyenek, de ez biztos hogy átkozottul szép lesz és még hosszú is -
#19753 repülős játékhoz seprűszimulátor! én sírtam a röhögéstől :) -
#19752 Ha a monitorodon van DVI bemenet, illetve támogatja a HDCP digitális adatvédelmet akkor tudod használni, bár 17"-os monitoroknál ez elég ritka.
Ugye egy HDReady (720p) felbontású viszonylag jó Tv 100 körül van. Ezt a felbontást szerencsés esetben egyből tudja a monitorod, a fenti feltételek mellett, de ha nem akkor egy Neoya X2VGA 2 beszerzése ajánlot, kb 10-20 ezer közötti ára van, szal még ezzel együtt is értelmes alternatívának tűnik, főleg ha inkább csak egyedül játszol, hiszen ilyen monitor azért elég kicsi. Viszont sajnos ez a kütyü Mo-n nem nagyon kapható.
Full HD (1080p) felbontást nem tudsz kihozni viszont belőle. Egy ilyen Tv még mindíg minimum 300 ezer körül van;( De az ilyen felbontású minitor is 150 körül.
-
#19751 zsír, aszongyák multiba isten a stranglehold :) meg van véve :] -
#19750 ehh :/ azért thx. -
#19749 Győrben vagyunk... :( postaköltséggel kb ua lenne :( -
thomee84 #19748 sziasztok!
háát ez a skate. demó rendesen földbe (ha nem alá) tiporja a tony hawk demókáját. vagy csak nekem jön be ez a megjelenés, mozgás, irányítás, de szerintem nagyon jól eltalálták. újra sajnálni tudom csak, hogy nem születtem polipnak, akkor nagyon menne ez a játék, nálam tuti vétel és csak ajánlom, október 12-től elméletileg. sega rally..hát..az útfelületen, a bele vájt nyomvonalon és a felverődött sáron kívül más nekem valót nem találtam:) ja és hdmi az csak hdmi és hdtv az meg hdtv, nem hiába így találták ki, ha igazi élményt akarsz! talán monitor egy fokkal jobb mint képcsövesen -
#19747 Sziasztok! Ha veszek egy PS3-at, akkor azt rá tudom kötni a 17"-os tft monitorra? Ha igen, akkor ugyanazt a minőséget kapom mint egy komolyabb tv-n? -
simirizsa #19746 Valaki kiprobálta a Hell modot a HS be menyire nehéz mint más játékba a Hard vagy mi ? -
#19745 boardsus fórumán van hivatalos warhawk topik, ahol volt szavazás arról, hogy legyen-e teljes nullázás, lehet megtörtént?! -
#19744 Az király lehet:D
Szerintem még dolgoznak a dolgon bár nem értek hozzá de mivel nem régóta van warhawk erre tok gondolni hogy fejlesztik a dolgot. -
Since #19743 Jó estét! Egy kérédsem lenne Warhawkkal kapcsolatban. Játszottam egy órát a játékkal, és szereztem 67 pontot magamnak. Azonban az a probléma lépett fel, hogy ki be loggolásnál sergeant major lettem, vagyis 67 ponttal léptem vagy 5-6 szintet recruitból. Utána játszottam még egy kicsit, majd kiléptem. Újboli belépésnél meg lenullázódott a pontom és kezdhettem előlröl...ilyenkor mi van? Ha így megy a rank túl sok értelme nincsen játszani a játékkal....Mit tudtok ezzel kapcsolatban? -
#19742 Ja már késő:D -
simirizsa #19741 Én meg nemtok felmeni a Store-ra mert fatherom cseszekedet a rooterel és csak a PS3-nál nem megy a net :( -
simirizsa #19740 Milyen igazad van azt hitem csak a majmot irtam ki én kérek elnézést :D -
ágybanalvó #19739 ncore-n most volt ilyen akció, ha hamarabb tudtam volna hogy kell hobb helyre tudtam volna küldeni :D nah de mind1 ezzel most nem sokat segítettem. -
Jinchuu #19738 Én a lennti nevemmel játszom. -
Jinchuu #19737 Sikeresen beújítottam ma egy Heavenly Swordra és hát ez valami hihetetlen jóóó! :D A grafika valami elképesztő, az átvezetők előtt le a kalappal nagyon jók lettek és a kombózás is egyre jobban megy, eddig csillagos ötös számomra a game!
Eddig 2 chaptert csináltam meg, most azthiszem pihentetem és tolok egy kis Warhawk vagy Motorstorm multit, majd később visszatérek hozzá nem akarok gyorsan a végére érni. Bár az elején a havas akciót már újrajátszanám. :) -
#19736 Üdv mindenkinek 440 hozzászolás , egy hét alatt , nem semmi .
Nem voltam egy hétig , Olaszországban voltunk kedvesemmel , betévedtem egy konzol boltba , nézegettem a kinálatot , semmi nagy extrát nem találtam , kivéve azt hogy ha bevisz az ember egy ps2 , akkor 399euro a Ps3. box 360 99 euro ez nem tudom melyik gondolom a Core pack psp meg 89 euro volt, ha ezt tudom kivittem volna a ps2 és veszek egy psp :) , bár alap áron is csak 169 euro. Játékokban nem találtam semmi nagy durranást 69 euro egy progi. Kb ennyi -
#19735 Bakker most szedtem le a STORErol a Beowulf mozi videojat, hat ez full render az egesz!;))) Szerintem tok jo! Remelem azert sztori is lesz benne;) -
#19734 En is demozgattam egyet: SKATE, nos ize, nem szep, de ezt megprobaljak itt is a bloom effekttel elfedni. Nem vagyok oda a deszkas jatekokert, de ettol a gametol sem valtozott a hozzaallasom. Azert elvoltam vele egy darabig.
Sega Rally, az iranyitas teccett, igazi arkados, ha a Dirt is ilyen lett volna, akkor azt biztosan megveszem. Az utba vajodott kereknyom is tenyleg megdobja a kocsit. Amellett, hogy nem is egetveroen szep a grafikaja, meg csaknem is tul interaktivak, szettorhetok a tereptargyak. Maradok a MotorSturmnal meg egy darabig.