89387
PlayStation3
-
Rena11 #19693 hát nincs külföldi rokonom:)
jah lehet varázsvessző de nekem tetszik nem zavar hogy ellentmond a fizkának -
#19692 elsősorban külföldi rokontól ;) ha a posta is úgy akarja :S
ja, az új rumble kontroller u.a. állítólag mint a régi, de 15 órát bír 30 helyett :S -
#19691 ezt már az előzetes videok nézése közben sem értettem: hogy a bánatba tudja irányítani a már kilőtt nyílvesszőt ami tehetetlenűl repűl a cél felé??
vagy ez valami varázs vessző? -
Rena11 #19690 honnan lehet lairt szerezni? -
#19689 ;)
még 2 hetet fejenállva is kibírok. szal HS tuti, Lair-t lehet kapok, Strangleholdot imádom, dehát kijött pc-re is, szal majd kiderül. -
#19688 Alá tudom támasztani, egyszerűen fenomenális a HS!!!!! :)
Bocsi Emthor... :))))) -
Rena11 #19687 az tetszik a legjobban ha valamivel lőni kell pl nyíl aknavető agyú akkor a nyil agyúgolyó vagy valamilyen lövedék belsőnézetéből bellasítva látod és a sixaxsis-t kihasználva irányíthatod a lövedéket
tessék a tör:D -
#19686 úgy van, szúrj még egy tőrt a szívembe, mert nekem még nincs meg :P -
Rena11 #19685 gyerekek a heavenly sword annyir ade annyira jó hogy azt szavakkal el sem tudom mondani -
#19684 Jajj skacok, nagyon állat ez a Warhawk!!!!!! :)))))
Bazz, csak időm nincs nyomatni... :( -
#19683 fel vagyok véve kösz, de gamer365-ről meg 576ról is keresnek klánt + baráti listámból is valaki. -
#19682 Engem RD klánban???? Nem hiszem :) HSG vagyunk mindannyian. Apropó te fel vagy véve? Ha nem, akkor vegyelek fel? -
#19681 na kijött sega rally pc-re, ezt se kell megvenni :) -
#19680 usa id-met felvehetnétek, mert nekem csak ott van meg a warhawk... de asszem baggins-t láttam vmi RD klánban. de ott a HSG is.
-
Jinchuu #19679 Én benne lennék egy pár meccsben, bele kell jönni.
Nemrég játszottam, sikeresen lelőttem a saját teamem repülőjét. :D Viszont lövöldözni egy katonai járgányról elég fasza dolog. :) -
#19678 most őszintén, EZ nem ér meg 70$-t? :)
-
#19677 ajjaj, pc-re warezben felkerült a stranglehold 12 giga...
muszáj kibírni :/ -
#19676 no, locoroco megvéve, nagyon aranyos, a pálya elég nagy, meg van benne kihívás, még tanulgatom ^_^
skate nem is tudom... bár a tony hawk csúnyább, azzal jobb volt valahogy játszani.
sega rally full árkád, 2 forintot nem adnék érte, grafika meg átlag felet kicsivel.
stuntman nagypoén game, ha kölcsönbe kapnám úgy el is játszogatnék vele, amúgy nem kéne.
nba08 mérföldekkel szebb, mint az EA-s vetélytárs, a játékmenet so-so
kb ennyi, heti legjobb a locoroco meg a stuntman ignition -
#19675 Nincs semmi gond, ha más oldalt választasz, mint ami a többieknek van. Kláncsatában úgyis egy oldalon leszünk.
Akkor baconjockey-t és Jinchuu-t ma felveszem a klánba. Egyébként nem én irányítom, Noitulover a zseni a játékban, én csak adminisztrálom a játékosokat a klánba.
Apropó, Warhawk topikba már írtam: nem kéne együtt már játszanunk egy jót? -
Since #19674 Én se tudom, majd elválik :-) -
#19673 OK, ha érdekel, dobj egy privátot, hogy milyen játékaid vannak. Ha konkrétan a MS-ra akarod, akkor csak egy címet, ahová mehet a játék. -
Jinchuu #19672 Tolhatjuk majd, kérdés viszont még mindig hogy melyik oldallal legyünk. :) -
Jinchuu #19671 Szerintem nyugodtan megtarthatod a Motorstormot, azért annyi nem nagy szám egy a sega rally, kérdés hogy lesz-e benne online játék lehetőség, bár gondolom igen.
Szépek ugyan a pályák, jó ez a nyomvonal kialakítás, de az irányítás szerintem nem annyira jó, bár lehet csak meg kell szokni. Többet játszottam a stuntman demoval mint a rallyval. :) A skate is egész jó, sőt, nagyon fasza kis trükköket lehet csinálni benne és az esések is ott vannak! :D Érzem hogy azzal fogok szórakozni mekkorát tudok taknyolni benne. :D -
Balli #19670 Senkinek nincs Colin Dirt-je? Egy kis osszefoglalora kivancsi lennek PS3-om oldalrol is...
Sega Rally demoval osszehasonlitva? -
Rena11 #19669 ez a csere engem is érdekelne -
Since #19668 Van magyar klán, igen. Azt hiszem Baggins irányítja a klánt. Este nekem is meglesz, majd mehetnénk együtt mint két láma...tovább nem írom mert moderálnak :-) -
#19667 Már Slickadamnek is jeleztem, hogy Untold Legends Dark Kingdomot becserélném Motorstormra. Persze, ha téged érdekel. -
Jinchuu #19666 Sikerült beszerválni végre a Warhawk-ot bt fülessel együtt. Féljetek de nagyon! :))
BTW van valamilyen klán már warhawkban vagy ott még nem tartunk, csak mert akkor olyan oldali karaktert csinálok. Egyenlőre csak offline módban próbálgattam a irányítást, de a mai napon belevetem magamat az online csatába is. -
Jimanszky #19665 Egyelőre nekem jobban tetszik a Sega Rally,mint a Motorstorm!!Motorstorm eladó vagy cserélhető más játékra!!!!Semmi baja sincs,karcmentes!!!Dobjatok privit,ha érdekel benneteket!Üdv! -
Rena11 #19664 nekem ma érkezik a nagykardos csajszi nem adom el de vevő vagyok a lair-re -
#19663 Ez a stunt-os game ami a store-on van nem egy nagy eresztés. Nekem nem jött be. A Sega rally az tetszik... -
ágybanalvó #19662 és azt nem tudod hogy az a starter pack mikortól lesz kapható? :D -
SlickAdam #19661 Halkan megjegyzem, hogy végeztem a Lair-rel (2-szer vittem végig), úgyhogy nálam megy cserébe! Mondjuk egy HS lenne az igazi érte, úgyhogy ha majd valaki végzett a "nagykardoscsajszis" kalanddal és érdekli a Lair, az írjon privátot SlickAdam-nak!!! -
#19660 Aziskoláját már!
Lairtot akarok!!!!!!
Az UK-nál szépen csak nem tudták meghozni, erre megyek a joeystationhoz, ott is monnyák, hogy bocsi de igaz hogy fenn van a honlapon, de kb 10-et rendeltek, és az egy pill alatt elfogyott, (hát hiába a jó sajtó megteszi a hatását;)))
Szerencsére a haver mondja hogy épp van egy elado Lair-je, de az is már csak a jövőhéten ér ide.
Grrrrr!!!!;(((( -
#19659 Az biztos, hogy a sajtó valahogy minden hírben valami negatív dolgot tud találni. Aki mérlegelve a dolgokat meg PS3 mellett döntött az nem érti miről van most szó.
A kazuális gámer, meg nem hallott még semmiről sem, de nála a PS szerepel továbbra is a preferenciák között.
El lehet mondani, hogy eddig csak a HC gámer vett nextgen gépet (talán még a Wiit illetően is, bármit is mondanak), majd 20 millió körüli eladásoknál lehet azon gondolkodni, hogy a néma tömeg hogyan döntött. -
Foxhound1980 #19658 ok -
#19657 Elkezdtem leszedni, de marha lassú volt, aztán inkább megnéztem közben a Ponyvaregényt. Talán lejöttek, csak ma fogom megnézni őket. -
#19656 Király... -
Foxhound1980 #19655 6h-ra hazasiettem, Store demókat beinditottam, HS-t 40 percet toltam. Pozitiv! -
Foxhound1980 #19654 Ez nem kevés infóhalmaz, thx! Nem igazán állt bennem össze a gémpléj képe, majd ha kijön szedni kell videókat. Ahogy kivettem egyébként ehhez 2 ember a legjobb vagy talán online vagy nem is tudom. Ez a gép húz helyettem dolog sem tiszta.
Itt egy jó kis trailer, kártyákról, gémpléjről, tele ingém jelenettel KATT