89387
PlayStation3
  • EmThor
    köszi,

46 volt, beépített bluetooth 2.0 így ps-hez is jó, pc-hez adtak bt dongle-t, 2 órás töltéssel bír 1 hónapot, médiagombok, érintős hangerőállító, egerezni meg tapipad, meg csomó gyorsgomb :)
  • Rena11
    Én kedden kapo Lair-t kedves Baggins jóvoltából és nem félek attól hogy szaggatni fog vagy irányíthatatlan de majd a sok negatív emberkének szivesen megírom mint független senki oldalán nem álló jelentéktelen játékos hogy szagatt e vagy nem szép e vagy nem irányíthatatlan e vagy nem
    1 kérdés azokhoz akinek meg van a HS nálatok nem szaggat be néha és ha nem akkor milyen képmegjeleníttőm játszotok
    a besszaggatásról anyit hogy nem úgy szaggat be mintha grafikailag nem lenne ok valami hanem inkább úgy minha akadna a lemez ami egyépkénz hibátlan és vadonat uj
  • Rena11
    mennyi volt a bill és mit tud? kifejezetten ps-hez van ? amúgy baba nagyon grat hozzá
  • Foxhound1980
    Nm. :)
  • Foxhound1980
    Nex ezt only for neked
    KATT

Főcimet megláttam rögtön Te jutottál eszembe
  • EmThor
    ja köszi az írást :) lehet elgondolkodok egy használt HS-en, majd kiderül.

DE addig is, íme, tádá :) (headset, bill + konzol :P)

• Foxhound1980
    Már alig várom, hogy kipróbálhassam a Lairt annyit vitáztok rajta
  • Papesz
    Sokadjára sem ugyanarról beszélünk.
  • NEXUS6
    Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!
    Huhuhuhu!

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10.....

OK rendben vagyok, jól vagyok!

Huh...

Szal, igen, elötte is elolvastam. Nagyon szép mű a maga kategóriájában, feltéve ha ez a kategória a fantasztikus irodalom. Nagyon sokra becsülendő, talán bizonyos aspektusaiban Stanislaw Lem Az úr hangja című irására emlékeztet. Látszólag sok valós, vagy valósnak látszó motívummal dolgozik, így próbálja a hihetőség és a hitelesség atmoszféráját kelteni, ami mint egy meleg burok körülöleli az olvasót.
    Bizonyos embereknek nagyon is jó ebben a melegségben dagonyázni, mint serdülő vadkannak a májusi eső kellemesen meleg pocsojájában.

De mi azért ne engedjünk a csábításna, mi azért térjünk vissza a kemény valóságba. A keményvalóság pedig az, hogy a beszaggató grafikájú, kezelhetetlen irányítású Lair című játék egyszerűen nem létezik!!!!

Mert ez a játék nem olyan!
    Nem tudom ki találta először ki, nem tudom miért terjedt el, mert nem vagyok Mulderügynök, és azt sem tudom miért élvezet számodra ilyen csacskaságokban hinni, vagy miért okoz nehézséget mások szavára adni, akik nem cikkekből írnak cikkeket, hanem játszanak a játékkal?
  • Papesz
    Hát, tényleg úgy tűnik, hogy nem ugyanarról beszélünk.

A narumon által említett írás itt van, ha valakit érdekel, olvassa végig. Megtalálható benne az általad (és mások által is) preferált "össznépi média átvágás"-ról szóló vélemény is. Én személy szerint a leírtakkal értek egyet, az összeesküvés-elméletek gyártásának nem sok értelme van. Persze ha valaki kézzelfogható tényekkel alátámasztja az elméletét, akkor vevő vagyok arra is. Ilyesmi viszont még nem történt.
  • NEXUS6
    Most miért kínozol?
    Kafka, vagy Heller is megirigyelné már ezt a párbeszédet!

Adott egy cikk, amit több másik olyan cikk alapján írtak, ami feltevéseken alapul, illetve tesztelői bakikon, meg még egy csipetnyi rosszindulaton. Gondolod hogy a végeredménynek bármi köze is van a valósághoz?!?

Nálunk meg itt a játék a gépben, stabil a frémrét mint a sztálinszobor talapzata, az irányítás kezes mint kiéhezett szűzlány az elsőnap a kuplerájban! Mi kell még neked, hogy elhidd, hogy egy össznépi miédia átvágásnak vagyunk tanui/áldozatai?
  • Foxhound1980
    Köszi neked is!
  • Papesz
    Nem gondollak retardált ovisnak (paranoia rulez), éppen ezért nem hiszem, hogy szükség van rá. Ha akarsz, akkor úgyis visszaolvasol. Én úgy érzem, hogy elsőre is érthető volt. :)
  • Foxhound1980
    Okés! köszi, már gondoltam rá...:)
    Majd "leülök vele" beszélni a részletekröl.
  • NEXUS6
    Jó, akkor most tedd fel lécci úgy a kérdést, mint ahogy egy olyan retardált ovisnak tennéd, akinek amúgy is gondolsz!;)))
  • Papesz

Ezt nem akartad volna a GameCON-on viszontlátni? Amennyiben igen, beszéljetek már priviben baggins kollégával.
  • NEXUS6

Jó kis leírás lett ez, nagyon informatív. A végéig azon remegtem nehogy lelődd a sztorit.;)
    Amúgy marhára hiányoznak az ilyen jellegű leírások mostanában. (Az 576-ot is megvettem, de minek? 3 oldalak tele vannak egy-egy játékról, de egy kezdőjátékos az égvilágon semmit nem tud meg a cikkből.)
    Szal kúl lett, gratula!

A Lair meg bekeményített a vége felé;) Az első 8 pálya egy kellemes este alatt megvolt, de most nagyon össze kell szednem magam. De azért a hétvégéig megpróbálom befejezni, hogy a jövőhéten se maradj új játék nélkül!;)
  • Papesz
    Én ezt értem, de TE érted-e, amit kérdeztem?
  • NEXUS6
    CSAK ONNAN, HOGY ITT A JÁTÉK A GÉPBEN ÉS KIBA JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez már télleg LOL
  • Foxhound1980
    Következzen akkor az igért Heavenly Sword beszámoló, Fox bácsi pennájából!

A játékot nagy várakozás övezte részemről, mivel évek óta figyelemmel kisértem a stuffot mint leendő PS3 húzócimet, mint leendő PS3 tulaj. Pár hónapja a Playstation Network-re felcsúszott a stuff játszható demója ami hozzávetőlegesen kemény 10 perc betekintést engedett a játékba. A demó pozitiv képett festett akkor a játékról bár pár dologgal nem voltam teljesen kibékülve mind technikai mind pedig a játszhatóságot illetően. Lássuk akkor magát a játékot töviről hegyire!

A játékot egy angol online játékboltból rendeltem, sajnos itthon sem az ára sem az elérhetősége nem volt kedvező számomra.

Lemezbehelyezés után, rövid töltést követően a program felajánlja, hogy a HDD-re másolja a játék egy részét, ezzel is leröviditve a töltési időket. Ennek a fícsőrnek nagyon meg is örültem az elején, ha már van vincseszter a gépben használják is ki a tisztelt fejlesztő urak! A program 2GB-ot másol a HDD-re egyébként. Miután ez megtörtént a hack n slash játékokhoz hasonló puritán menü fogadott, úgy mint "New Game, és "Continue" nyugtáztam is, hogy "f@sza, ti sem tudtok mást kitalálni" Hibáztam.... Új játék inditása után rögvest az akció kellös közepébe kerülünk, hatalmas csatatér, többszáz!!! katona körülöttünk, háttérben robbanások, halálhörgések, füst ect ect. Rövid hentelés után főhösnőnk kinek neve Nariko összeesik, testén a Mennyei Kard szimbólumai jelennek meg és szép lassan elhalálozunk.
    A játék tehát egy prequel és feltehetőleg a végkifejletet láthattuk.
    Ezek után fogad a játék igazi főmenűje ami szerény véleményem szerint az eddigi egyik legjobb, leglátványosabb amit láthattunk az utóbbi időkben. Miröl is van szó? Nariko fejéröl ami gyakorlatilag a kép kb 1/3-át elfoglalja, és gyakorlatilag él! Elnézelődik, grimaszol, ajkán megcsillan a fény, lobog a haja, forgolódik egyszóval pazar látványt fest. A menü az alapdolgokon felül sok mindent rejt még, főleg ami a behozható extrákat illeti, mert abból bizony rengeteg van de ezekről kicsit késöbb. A történetről nem kivánok beszélni, legyen az meglepetés. Nagy vonalakban azért elmondom, hogy nem egy nagy kaland, a jó küzd a gonosz ellen, és egy két jobb fordulat is lesz a sztoriban. Nézzük mi változott a demóhoz képest.

Első körben a játszhatóságot nézve.
    3 alapállást tudunk felvenni Narikoval úgy mint L1+ négyszög, háromszög, R1+négyszög, háromszög illetve a felsö gombok nélkül szimplán négyszög háromszög. Mindhárom alapálláshoz tartoznak kombók amiket ugyan meg lehet tanulni de én megmondom öszintén nyomtam mindent amit értem, és adja is magát a játék ilyen téren. A demót kivesézve hibának találtam a counter attack rendszer egyszerüségét, jah igen mert van bizony ilyen lehetőségünk is. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Az ellenfelek különböző erősségű támadásokkal operálnak, az erösséget a körülöttük lévő fénycsóvából lehet tudni milyen. 3 fokozat van, úgy mint kék, narancs, és piros - ez utóbbi védhetelen, ilyenkor menekülni kell. Apropó, menekülés! Az analóg karok funkcióját még nem irtam le. Bal karral mozgunk hőseinkkel (igen, több lesz :)) a jobb kart használva pedig vetődhetünk, bukfencezhetünk a földön. Vissza az alapállásokhoz, pörgethejuk láncainkat Kratos papa mintájára, rákészülhetünk a Mennyei Karddal való lesúlytásra, vagy szimplán csak kaszabolhatunk. Mind hár stilus más harcmodor, más gyorsaság, más sebzési értéket rejt magában.Vissza a CA-hoz, ha a támadás pillanatában a megfelelő gombot, gombkombinációt nyomjuk ellenfelünket gyakrlatilag kivégezzük, ezen kivégzések nagyon látványosan néznek ki, és sok féle is van. Használatuk nem kötelező de erősen ajánlott, a játék vége felé viszont 1-2 ilyen mozgás nélkül lehetetlenség túljutni egy szakaszon. Hál égnek ezek a counter támadások nem lettek annyira egyszerüek mint a demóban, hibának róttam fel annó, hogy túl könnyen behozhatóak voltak. Gyakorlatilag a demóban csak ezen támadásokkal is végiglehet menni. Szerncsére a full játékban ez már máshogy van, bizony oda kell figyelni mit nyom az ember. Adott tehát Nariko a piros hajú amazon és számomra nagy becsben tartott, kedvelt, szeretett fogadott húga Kai...

Kai-t szeretem... pontosabban szeretném látni más stuffban is, lásd Manhunt HS Edition vagy hasonló kaliberü humánus stuffban... :D
    Biztos velem van a baj de valahogy nem füllik a fogam egy ennyire bugyuta karakterhez pedig az ő pályái úgymond igazi szinfoltot visznek a stuffba! Komolyan! Vele nem kardozunk, nem vagdalkozunk, az ő fegyvere egy nyilpuska! A Sixaxisban rejlő tilt sensornak gyakorlatilag most látom igazán értelmét. A lánykával becélozzuk az ellent (váll feletti kameraállás) négyszöggel lövünk és ha a négyszöget nyomvatartjuk a nyil "szemszögét" látjuk Ekkor a környezetünk belassúl, (bullet time effekt) és a joy döntögetésével mi irányitjuk nyil pályáját. Ez elsö próbálkozásra nem fog menni de ha ráérzünk hihetetlen élveztessé válik az akció. Van kifejezetten olyan küldetés ami tisztán csak erre épit, higgyjétek el nagyon fun a dolog! Kai nem tud harcolni, vele viszont tudunk bújkálni, illetve menekülni az ellenfelek közvetlen közeléből ami egy bukfencel, az ellen átugrálásval, (lévén kis kedvencünk sokszor majomnak képzeli magát) megforgatásából állhat többnyire. A Sixaxis tilt sensorának azonban nem csak Kai szerepénél van jelentősége! Nariko pályáin is használhatjuk ezen fícsőrt több formában is. Az állandó gyakás közben pl ha egy ellenfél felüt minket és még a levőben megrázzuk a joyt Nariko egy láncot vett ki támadójára hátára, magához rántja és belerug. Remek, remek remek! Nagyon feldobja a harcot nem beszélva arról, hogy ezáltal nem törik meg az akció! A másik lehetőség mikor ágyuzni kell valamely helyszinen. Na ezen részei a játéknak gyerekek olyan, hogy nem egyszer jutott eszembe Baptista Barry barátom kultikus mondta miszerint "azzzztaqrrrvaisstenit, a hétszázát".:D Miért mondom ezt? Képzeljetek el egy óriási csatamezőt amin kilóméterekre ellátni, katonák százai, (ezrei?) nyomulnak, hatalmas katapultokkal amiket nekünk kell le ágyúzni. A katapultokon vannak gyenge pontok, azokat mind eltalálva széthullik, szétrobban a harci gépezet. De mondom az egész valami elképesztően jól van megcsinálva. A sensor a kombórendszerben is tiszteletét teszi, a levegőben lévő gyakás folyamán, bár őszintén szólva ezen része a dolognak nem igazán ment nekem :(. Az enemy AI-jében különösképp kivetnivalót nem találtam, jönnek, ütnek, visszaütsz, meghalnak. Néha a harc kaotikussá válik lévén nem ritkán rontanak rád 20-30-an! Egy ilyen fullos küzdelemnél gyakorlatilag semmit nem látsz, káosz, de nem rossz a dolog félre ne értsetek! Sok az ellen, de ez egy hack gém vagy mi frász?! A játékezen dolgokon felül előszeretettel alkalmazza a Shenmue óta nagy sikernek örvendő QTE részeket. Interaktiv átvezetőkben és Boss harcoknál fog ez a dolog visszaköszönni. Nem egyszerü, gyorsnak kell lenni, sokszor ezen múlhat akár a végkifejelet! Ezen részek is szintén nagyon látványosra és élvezetesre sikerültek. Irhatnék még a harcról meg gémpléjról de ezt majd úgy is kitapasztaljátok meg untatni sem akarlak titeket ezzel a továbbiakban.

Áttérnék a grafikára, látványvilágra, hangokra, designra. Szép e a Heavenly Sword? Kétségkivül! PS3 fronton egyelőre ez a plafon de sajnos nem hibátlalan a dolog. Kezdem elösször a negativumokkal. Szögezzük le, only Delay, ill bocs, Playstation3 címről beszélünk!A játékot nyitócimnek igérték, magyarán késtek vele. Ennek ellenére stabil framerate-et egyátalán nem, vsync-et meg csak hírből ismer mert azért helyenként van benne. Mit értek ez alatt? Hatalmas nyilt terepeken vagy ha nagyon nagy távlatokban látjuk az akciót a gép, vagy az engine (ezt döntsék el a fanboyok..:D) térdrerogy, a kép széthullik, a framerate megzuhan mint annak a rendje. Namost ez különösképp a játszhatóságot nem zavarja a szememet viszont annál inkább..:S Szerény vélemyéynem szerint a 30 fps-t ez a gámma nagyon ritkán adja le, olyan 20 körüli átlaggal számolhatunk, ha nem igy van szakavatott kollegák majd kijavitanak. Azt hiszem ennyiben ki is merűlt a rossz szájizt okozó dolgok mennyisége egy játékos számára a grafikát illetően.
    Jöjjenek a pozitivumok. Huhh nem kevés... Kezdödik a dolog ott, hogy a játék elég sok átvezető animációt tartalmaz ami enginel megy. Kegyetlen részletes karakter modellekkel van dolgunk. Nariko, Kai, Bohan király, a Bossok, a mellék karakterek mind mind a végleteikig kidolgozva. Ilyen részlestes karaktereket még nem láthattunk. A díszes ruhák, a fénylő gravíroztt páncélok, az egész képi világot átható művészi kép egyszerüen fenomnális. És akkor még szót sem ejtettem a dramaturgiáról. Minden karakternek megvan a jelleme, Bohan király egyszerüen zseniális lett, a stilusa, a megnyilvánulásai kész...:D Nem egyszer haltam be a poénoktól amiket elsüt. Ez természetesenm Andy Serkisnek köszönhető és a Weta arc mocap technikájának ami valódi érzelmeket kölcsönzött szinészünknek. Ez persze az összes karakterre érvényes de mondom, Bohan viszi a pálmát. A részletesség az egész játékot átöleli egyébként. Többféle katona tipus, páncélba bújtatott majmok, ninja félék és még sorolhatnám mind mind gyönyörüen kidolgozva. A helyszinekre is csak jót tudok mondani, talán csak a kezdő helyszin, a havas téli pálya úgymond nem rossz de semio extra tipus. Utána beindul... Hegyek, vizeséséek, csodás fauna, gyönyörü épitmények és egyszerüen tényleg csodálatios helyszineken zajlik a harc. Vannak részek mikor a kamera több száz méterre kizoomol arról a pontról ahol épp állunk, állunk meg a padlón ezekben az esetekben!!! Sajnos ezen pontokon előjön a fps és vsync probláma de annyira brutális a látvány, hogy csak néztek...Hangok terén szintén nagyon jól teljesit a stuff. Kardcsapás, láncos hadonászás, ütések, rugások, robbanások mind mind a helyén és kiválóan teljesítenek. A zene is szuper lett, szinte minden esetben illenek az adott szituációhoz, adranalin pumpáló sok esetben mikor megy a hent. Kiváló!

Végezetül a szavatosságról pár mondat és összegzés!
    Szavatosság... Mit kertelejek, gyenge. Mikor ezen sorokat irom már csak a végső harc van hátra. Hozzávetőlegesen 6h volt a játékidő, 2 délután nálam. Véleményem szerint ez karcsú. Mások szerint nem. Pff, erre nem tudok mit mondani. Elvártam volna egy ennyire beharangoztt címtől legalább 10h-t, pláne, hogy évekig csinálták. igy jártam. Viszont az a 6h amit a játék nyújt nagyon tartalmas. Nincsnek unalkmas részek, jó a checkpoint rendszer, az elöző küldikbe vissza tudunk menni az extrákért, jah igen mert vannak. Tesztem elején szót ejtettem róluk, nézzük. Behozhatók making of videók, animációs kisfilmek a történet az előzményéről (ezek egyébként PSN-ön fenntvannak) Arwork gallery stb. Ezeket úgy tudjuk behozni, hogy a küldetéseket minnél jobb értékelésre teljesitjük. Szóval a szavatosság végülis ezáltal kitolható.

Egy abszolut személyes megjegyzés, és most már valóban nem fogom az időtöket tovább rabolni. Jó lett a Heavenly Sword de közel sem megváltó. Kimondhatjuk, hogy végre van egy játék ami definiálható PS3 húzócimnek bár félve irom ezen mondatom. Minek érzem a HS-ot? Hmm... Fura... egy kellemes kezdetnek, egy sikeres frencsájzhoz, jó alapokon. Van mit rajta javitani csinositani de ez kezdetnek mindenképp jó! Csak felmerül bennem a kérdés. A PS3 egy éve piacon lassan, még mindig a szembesülni kell olyan gyermekbetegségekkel mint a fenetebb emlitett technikai malőrök. Uram bocsáss meg, hol marad az exklúziv címekre jellemző optimalizáció?? Mikor fog a PS3 társadalom olyan optimalizciót látni (és most tisztán technikai dolgokról beszélek) mint a MS Gears Of War-ja pl? Bízom benne hamarosan...;)

(bocs az esetleges félreütéskért)
  • HAF Rigel
    14 játékom Sega Rally.

Most vettem a 567ban , akinek Hs kell a Westendben láttam egy halommal.

Holnap beszámolok a Rallyról.
  • Papesz
    Izé, honnan tudod, hogy nincs köze a valósághoz?

Én járok arra az oldalra is, ahonnan az idézet származik (EmThor is, I.T.E.M. is), tudom ki követte el az alábbi szösszenetet. Ugyanez volt a véleménye egy fél évvel ezelőtt is. A srác a játékiparban dolgozik, nem szokott légből kapott dolgokat írni. Azért meg pláne nem, hogy alaptalanul fikázza a szent PS3-at, hiszen érdeke végképp nem fűződik hozzá.

A félreértések elkerülése érdekében: Én nem azt mondom, hogy kőbe van vésve, amit ír, csak nem értem, hogy honnan veszitek, hogy totális marhaság és nincs köze a valósághoz.
  • simirizsa
    Ninja Gaiden Sigma Eladó 8000 Ft
    Esetleg cserélnénk Lair-re ráfizetésel de ez még nem biztos :D
  • simirizsa
    'Az emberek 66%a nem tud számolni Gondoljatok bele, ez majdnem a fele '
    :D

Azért PS3 is hozot nem kicsit :D
  • fishBNS
    realese" PS3 Firmware v1.80 *DEBUG* " nem kell mar soka varni =D

Wii - 11.78 M

X360 - 11.10 M

Ps3 - 4.64 M

Kemeny,h a wii ennyi ido alatt megelozte az Xet!!! Tudnak valamit a japok! ';D
  • baggins
    Ohhhh, előrendelve. Erre a játékra fáj a fogam pólyás korom óta....
  • baggins
    Ez nem igaz. Illetve csak felvetés, hogy igaz is lehetne. Higgy nekem: a Lair igenis jó játék. Közel sem a "fanboy én" beszél belőlem, egy nagyon jól összerakott és nagyon eltalált hangulatú játék, a 4.9-es, de még a 6-os értékelés is alatta van a valóságnak. Elhiheted, mert nem egyszer játszottam végig. Természetesen mindenféle MS lefizetés baromság, valószínűleg tesznek magasról arra, bejött-e a Sonynak a Lair vagy nem. Inkább úgy veszem észre, hogy manapság divat lett a PS3-at lehúzni. Hoyg miért, nem tudom, de sokan kapnak az alkalmon. Kár, mert nem rossz gép, jó játékokkal.
    Egyébként ha visszakeresel először én is nagyon leosztottam a játékot. Baromi ellenszenves volt, de az első 2-3 gagyi pálya után teljesen elkápráztatott a grafika, ami annyira kidolgozott, és olyan monumentális megjelenítéseket alkalmaz, hogy belefeledkeztem. 10 percenként törtem volna ketté néha a Sixaxist, de nem tettem, mert kíváncsi voltam, mi jöhet a következő pályán. Magyarul: maga a játék hangulata és megjelenítése hajtott előre.
    Szóval amit ezen a konzolbuzzon írtak, az csak feltevés, gondolom, az illető max. videón látta a játékot.
    Csak egy kérdés: 2008-ban is a Lair lesz még terítéken? :D
  • SlickAdam
    Szeretek a lehetö legtömörebben fogalmazni
  • EmThor
    ÜK-nál 18 az eye of judgment, lehet előrendelni.

ha úgy veszitek, hogy ennyiért az új ps eye kamerát is megkapni + egy interaktív játékot, hát nem rossz ;)
  • Jimanszky
    MESTEEEER!!!SEGÍTS!!!!NINCS MEG A LEVELED,AMIBEN LEÍRTAD HOGYAN KELL ÚJRA BEIZZÍTANI PC-HEZ A PS3 JOYT!!!KÉRLEK ÍRD LE ÚJBÓL!!
    KÖSZI
    SZÉP ESTÉT MINDENKINEK!!
    JAA ÉS MI VÁRHATÓ HOLNAP STORE-RA?
  • NEXUS6
    Szerintem viszont tökéletesen megfogalmazta egyetlen szóban, hogy amit ítt irnak, annak köze nincs a valósághoz.

Ugyan olyan fuddolás ami a PS3-körül is ment, féligazságokba öltöztetett koncepció, ami hihetően hangzik és ezért tökéletesen alkalmas azok megygőzésére, akik nem találkoztak a tényekkel, a valósággal csak olvastak róla.
  • EmThor
    xbox360-ba nem nézek be mert csak a warez megy, nem lehet olvasni :S

megvettem dinovo edge billentyűzetet, mestermű :)
  • Sutekh
    Ez is az általad említett oldalról való, csak éppen a HALO3 a téma.
    Ezzel is egyet lehet értesz?
    "Olvastuk napközben, hogy az amerikai szakmédia pirosra dörzsölte a bohócot a játékon, 95-100 százalékos értékelések gyakorlatilag mindenhol. Gondoltam, akkor már nézzük meg a játékot. A sztorit nem ismerem, de amit láttam a játékból az emberek válla felett, az alapján egyáltalán nem értem, mi ez a észvesztett felhajtás és kritikát nélkülöző rajongás. A grafika sem technikailag, sem designban nem kimagasló, ahogyan a mozgás vagy az egész akció dinamikája sem az. Bizonyára jó játék, csak ez nem látszik rajta. Számomra. Biztos mert PlayStation fanboy vagyok."
  • Papesz
    Teljesen érthető és logikusan levezetett indoklás volt. Csak így tovább.
  • NEXUS6
    Én meg röviden SlickAdammal értek egyet!;)))

Hosszabban: nagyon szép fogalmazvány az édesanyukám is azt szerette volna, ha már általános iskolában így tudtam volna írni, szal nagyon ok, csak ugye a játék minőségére vonatkozó része hagy kívánni valót maga után, monydjuk úgy nem igaz, vagy talán csak nem teljesen, a határozók semmikppen.;)))

720p-ben a játék nagyon szép, folyamatosan minden erölködés nélkül kisebb frémrét esésekkel fut. Az 1080p viszont kifejezetten rosszabb a helyzet, szal kihagyhatták volna, pláne hogy nem jelentősen szebb tőle a játék. Ha valaki 1080p-ben játszik és erőteljes negatív szemüveget visel, 1 keze van amin csak 3 újja működik, és egyéb idegrendszeri bajai is vannak, akkor mondhatja, hogy a játék "nehézkes idegesítő kiábrándító".
    Asszem tartok tőle egész egyszerűen vagy 1080p-ben játszottak, ( + megfeleleő mentális hiányosságokkal), vagy csak olyan TV-jük van ami 1080p jelet fogad, és azt konvertálják le 720-ra.

Apróbb technikai malőr mondhatni, kb olyan mint Greggy, aki nem találta meg eleddig az R2 L2 gombokat, pedig azok már a DualShock kontrollereken, sőt a legelső PS kontrolleren is ott voltak.

Szal annak hiszel akinek akarsz, de hogy valakit el fogsz küldeni a Q mamájába, amikor játszól vele az biztos!;)))
  • Olcsi2
    >> Tisztes családapa, aki amúgy az egész konzoliparról semmit nem tud ennyi pénzért nem vesz olyan gépet, ami 30% eséllyel egy éven belül bexarik

Meg fogsz lepodni, a tisztes csaladapanak fogalma sincs arrol, hogy 30% eselye van a gepnek a beszarasra... :) merthogy foggggalma sincs a konzoliparrol, hehe.
  • ágybanalvó
    egy kérdésem lenne, hogy van egy ps2-őm és van két kontroller. az egyik ha bedugom csak néhány gombja működik, ha a másikat dugom be akkor az egyáltalán nem működik. na ezt meg lehet annyival javítani hogy egy kábelcserét csinálnak benne? thx előre is.
  • Nexxuss
    hát nemtom de egyre jobban rühellem ezt a SiXaXist:P Hasznavehetetlen szar. Most tolom a heavenly swordot. A második boss gyepálom ippeg. A játék nagyon szép, a karakterek és párbeszédek irtó stílusosak. Viszont tényleg nagyon repetitív....mondhtani kicsit uncsi... remélem felpörög azé' majd.
  • SlickAdam
    marhaság
  • narumon
    Hát ebben az összefüggésben akkor jóval több a fan mint a casual játékos. Magamat egyébként inkább az utóbbinak tartom, bár igaz én tiszességtelen családapa vagyok :) A családapák egyébként úgy működnek hogy jön a gyerek. Apaaaa vegyél nekem konzoooolt. Na jó akkor majd kapsz karácsonyra egyet. Apaaaaa olyant amin a mászter csif vaaaan. Jól van fiam, mostmár kuss :)